Sen de haklısın bi yerde , yalnız bir de Fenerbahçe konularına gelip öyle yapanlar da var tam ters yönde biliyorsun.Şimdi bizi daha iyi anlıyorsundurNeyse uzamasın alakasız bi konu burası için.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Maçtan daha yeni geldim. Biraz dinlenip karnımı doyurup sonra yorumumu yapacağımÇok zevkli bir deplasmandı
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Samsun 3 tane ofans yerine 1 tane saunma oyuncusu transfer etse daha iyi olurdu..
Adem-Kemal-Akaki-Yenal bu savunma ile işleri zor..Ayrıca petkovic hiç dersine çalışmıyor.
Sezonun ilk maçında gençlerbirliği az daha skoru 3-0'dan 3-3 yapıyordu. Ankaragücü maçı 2-0'dan 2-2 olmuştu.
Aramizda cok fanatik rakip arkadaslarimiz var normal ve hep olan seyler bunlar fazla kafaya takmayalim onlarin konularda da oluyo cünkü :}
Ilk yari tam bi felaketti sabri nin katkilariyla cok kötu oynadik. 2.yari sabri ve engin cikinca takim kimlik degistirdi ve daha iyi oynamaya basladik.Arada kontra verdik ama gerideyik baska yapicak biseyimiz yoktu.Inanilmaz geri dönüs ve süper bir galibiyet.Tebrikler takimima!
Hem rakiplerimiz açısından hem bizler açısından psikolojik etki yaratan bir maç oldu. Kupa maçına kadar keyfini sürebiliriz.
İlk gittiğim deplasman maçı oldu. Samsun taraftarının holiganlık damarı olduğu için tedirginlik vardı içimdePolis korumalarıyla birlikte İstanbuldan gelenlerle birleşip stada geçtik. Polisler baya geniş çaplı önlem almışlar. Adım başı polis vardı. Otobüsü taşlarlar diye bekliyorduk ama polis sayesinde olmadı öyle birşey
Maç içinde de herhangi bir taş, para, çakmak atılması gibi bir olay olmadı. Maçı izleyenler küfürlü tezahurat yapıldı diyor ama biz kendi tezahuratımızdan onlarınkini hiç duymadık. 90 susmadan destekledik. 2-0 yenikken bile tüm gücümüzle bağırdık. İkinci yarı zaten gollerle birlikte çok zevkli bir deplasman maçına dönüştü. Maç sonu Abdulrahim Albayrak önce bizim tribüne kadar gelip bizi alkışladı sonra samsun tribünlerine kadar gidip onları alkışladı. Tabi Samsun'lular da onu
Sonrasında biz "Samsun , Samsun" diye tezahurat yaptık. Karşılıklı alkışlaşmalar felan oldu. Maç sonu çıkışta da herhangi bir sorun olmadı.
Teşekkürler Samsun taraftarı, Teşekkürler pes etmek nedir bilmeyen Aslanlar !
Bu arada Samsun taraftarının Tafarele olumlu yönde tepkisi oldu. Önceden Samsun'da antrenörlük felan mı yapmıştı Tafarel ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Eğer Samsunspor değil de Ankaragücü küme düşerse gerçekten çok yazık olur.
Birde şu Kemal Tokak için 5 milyon euro isteniyor. 1 milyon euro zor eder o adam fena şişirilmiş.
Şampiyonluk için daha çok erken arkadaşlar yapmayın daha koca bi ikinci yarı var geçen sene 17 de 16 yaptık hatırlatırızbu hafta inşallah serimiz başlıyor
![]()
ben sana karşı yazmadım saten sayfa 2de gs iyi oyunla çevirdi tebrikler diye yazmıstım sadece bi kaç arkadaş şampiyonluk şarkıları yazmış onlara söylüyorum neden üstüne alınıyorsun?
Galatasaray ile ilgili olumlu ya da olumsuz bir eleştiri yapabilirsin. Bunların olması için önceden tebrik etme şartı aranmıyor. O yüzden 2. sayfadaki mesajının durumla ilgisi yoktur.
Yorumunu üstüme almadım. İnsan doğuştan merak duygusu ile doğar. Bende sadece merakımı gidermek için sordum. Sorun yok yani.
Benim anlamadığım bu şampiyonluk olayına niye bu kadar takıldı. Zaten haftalardır gerek twitter da ya da başka platformlarda, statlarda "Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin Dillerden" diye bas bas bağırıyoruz. Bunun nedeni kendimizi şampiyon ilan etmemiz değil ki. Takım mücadelesi, hırsı ve oyunu güzel gittiği için istenilen, beklenilen ve herkesçe kabul edilen bir gerçeği taraftarın motivasyon unsuru olarak kullanmasıdır. Sürekli söylediğimiz şampiyonluk marşları hem taraftar olarak bizi hemde takımı motive etmek içindir. Ama yok şampiyonluk kolay değil, play-off var, o var bu var falan diyecekseniz buyrun deyin, saygı duyarız. Sadece gereksiz konulara takılmayın yeter.
Screw you guys, I'm goin' home
En kötü senemizde Kadıköy'de puan aldık en iyi senelerimizden birinde niye almayalım ki ? biraz mantıklı olalım zaten olay seri falan değil alt tarafı 8 maç yendik büyütmeyede gerek yok seri muhabbetlerine zaten uyuz oluyorum ben şahsen ligtv de spikerler habire yok şu takım şu kadar maç yenilmiyo burda falan filan diyorlar sesini kısasım geliyor maç anlat biraz be kardeşim...
Sabah'ın internet manşeti
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bence sahada Sabri'nin önüne geçen hatta ondan daha beter biri daha vardı
Kemal Tokak (:
Gollerin çoğunda bu elemanın hatalarından dolayı gol oluyor.
Yanlış kademe, yanlış hamle, yanlış top uzaklaştırma
Her hatasının sonu golle sonuçlanıyor
Bir de sezon başında almak isteyenlere 5 milyon € fiyat biçmişlerdi.
Onun için beterin beteri var derler Sabri reis'e fazla yüklenmeyin (:
...
harbi o eleman feci hatalar yaptı. yalnız benim dün izlediğim samsun düşmeye aday bir takım görüntüsü verdi. tek silahı savunma arkasına uzun top olan bir takımın bu ligde işi yok. organize atak diye bir olay yok adamlarda![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Hücum oyuncusu yönünden zenginler üzerine bir de Gekas'ı Serdar Özkan'ı falan aldılar ama bu savunma oyuncularıyla bu lig ilerlemez. Adnan Sezgin 1-2 tane iyi defans getirmezse sonları iyi görünmüyor.
...
Maç sonrası Fatih Terim'in Lig Tv Spikerinin "Devre Arası oyuncuları uyardınız sanırım" sorusuna verdiği "Uyarı hafif geçer daha koyu bir şey" sözünün ardından devre arasında neler yaşandığına bir bakalım
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=_-U7WKQxAGI&feature=related"]Fatih Terim[/YOUTUBE]
...
Yalnız 4 diyerek skoru da göstermiş imparator4 olmazsa maç sonu ne yapardı kim bilir (:
...
İmparatorluk böyle birşey olsa gerek,söylenecek daha da birşey olamazTebrikler Galatasaray. Xavi misin Selçuk ağabey ?
İlk gol de pozisyon içinde değil.
İkinci gol de geçti Riera'nın önüne diğer iki arkadaşı Kemal bişey yapacak diye bekledi ama nerede hem topu kaptırdı hem de kalecinin önünü kapattı.
Üçüncü gol de herkes birebir adamını önüne almış Kemal Baros'u tutmak yerine herkesin arkasında duruyor hem ofsaytı bpzuyor hem de Baros'a antrenmanda bile atamayacağı rahatlıkla gol attırıyor.
Dördüncü golde topu zaten direk Sercan'ın ayağına atıyorbu kendini aştığı pozisyondu.
Aman gelmesin bizde Bilica, Bekir gibi adamlar var fazlasına kalp dayanmaz arkadaş (:
...