Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Samsunspor kazanır

1 5.56%
  • Berabere biter

3 16.67%
  • Galatasaray kazanır

14 77.78%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 185 sonuç

Konu: [19.Hafta] Samsunspor - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Kıskanılacak birşey yok Aygün yahu , bugün Gs , yarın Fb , sonra Bjk , Ts her neyse.Biz ne dersek diyelim birşey değişmiyor ki.Sataşılmadıkça tebrik eder geçerim , şimdi de tebrik ediyorum güzel çevirdiniz maçı

Verilen kontralar düşündürücü , becerikli bir takım farka götürebilirdi maçı dönmesine izin vermeyip.İkinci yarıyı izledim , Galatasaray Terim'in bence cesur olan değişiklikleriyle güzel bir galibiyet aldı.

Başta gelip durduk yere şike mike denilince insan rahatsız oluyor haliyle.Yoksa isteyen gelsin şu pozisyonda şu olabilir desin ama hiçbir sebep yokken böyle şeyler demek rakibi tahrik etmekten başka bir şey değildir.O yüzden ben de karşı çıkıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sen de haklısın bi yerde , yalnız bir de Fenerbahçe konularına gelip öyle yapanlar da var tam ters yönde biliyorsun.Şimdi bizi daha iyi anlıyorsundur Neyse uzamasın alakasız bi konu burası için.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maçtan daha yeni geldim. Biraz dinlenip karnımı doyurup sonra yorumumu yapacağım Çok zevkli bir deplasmandı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Made in 19 Mayıs üni - uA Samsun

3-4 gün uğraştık yapmak için. Güzel oldu gibi

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Samsun 3 tane ofans yerine 1 tane saunma oyuncusu transfer etse daha iyi olurdu..
    Adem-Kemal-Akaki-Yenal bu savunma ile işleri zor..Ayrıca petkovic hiç dersine çalışmıyor.
    Sezonun ilk maçında gençlerbirliği az daha skoru 3-0'dan 3-3 yapıyordu. Ankaragücü maçı 2-0'dan 2-2 olmuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Aramizda cok fanatik rakip arkadaslarimiz var normal ve hep olan seyler bunlar fazla kafaya takmayalim onlarin konularda da oluyo cünkü :}

Ilk yari tam bi felaketti sabri nin katkilariyla cok kötu oynadik. 2.yari sabri ve engin cikinca takim kimlik degistirdi ve daha iyi oynamaya basladik.Arada kontra verdik ama gerideyik baska yapicak biseyimiz yoktu.Inanilmaz geri dönüs ve süper bir galibiyet.Tebrikler takimima!

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hem rakiplerimiz açısından hem bizler açısından psikolojik etki yaratan bir maç oldu. Kupa maçına kadar keyfini sürebiliriz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İlk gittiğim deplasman maçı oldu. Samsun taraftarının holiganlık damarı olduğu için tedirginlik vardı içimde Polis korumalarıyla birlikte İstanbuldan gelenlerle birleşip stada geçtik. Polisler baya geniş çaplı önlem almışlar. Adım başı polis vardı. Otobüsü taşlarlar diye bekliyorduk ama polis sayesinde olmadı öyle birşey Maç içinde de herhangi bir taş, para, çakmak atılması gibi bir olay olmadı. Maçı izleyenler küfürlü tezahurat yapıldı diyor ama biz kendi tezahuratımızdan onlarınkini hiç duymadık. 90 susmadan destekledik. 2-0 yenikken bile tüm gücümüzle bağırdık. İkinci yarı zaten gollerle birlikte çok zevkli bir deplasman maçına dönüştü. Maç sonu Abdulrahim Albayrak önce bizim tribüne kadar gelip bizi alkışladı sonra samsun tribünlerine kadar gidip onları alkışladı. Tabi Samsun'lular da onu Sonrasında biz "Samsun , Samsun" diye tezahurat yaptık. Karşılıklı alkışlaşmalar felan oldu. Maç sonu çıkışta da herhangi bir sorun olmadı.

Teşekkürler Samsun taraftarı, Teşekkürler pes etmek nedir bilmeyen Aslanlar !

Bu arada Samsun taraftarının Tafarele olumlu yönde tepkisi oldu. Önceden Samsun'da antrenörlük felan mı yapmıştı Tafarel ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eğer Samsunspor değil de Ankaragücü küme düşerse gerçekten çok yazık olur.

Birde şu Kemal Tokak için 5 milyon euro isteniyor. 1 milyon euro zor eder o adam fena şişirilmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Şampiyonluk için daha çok erken arkadaşlar yapmayın daha koca bi ikinci yarı var geçen sene 17 de 16 yaptık hatırlatırız bu hafta inşallah serimiz başlıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Şampiyonluk için daha çok erken arkadaşlar yapmayın daha koca bi ikinci yarı var geçen sene 17 de 16 yaptık hatırlatırız bu hafta inşallah serimiz başlıyor
    17'de 15 yaptınız diyen var mı? Bu başlıkta konuyu Fenerbahçe ile kıyaslayan Galatasaray'lı var mı?

Maçın rakipler açısından da psikolojik etkileri var demiştim ama sonuçları bu kadar vahim olmamalıdır. Alt tarafı 2-0'dan maç çevirdik.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ben sana karşı yazmadım saten sayfa 2de gs iyi oyunla çevirdi tebrikler diye yazmıstım sadece bi kaç arkadaş şampiyonluk şarkıları yazmış onlara söylüyorum neden üstüne alınıyorsun?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Sizin seriniz başlasın Bizim ki bitecek mi ki

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Sizin seriniz başlasın Bizim ki bitecek mi ki
    bknz : STSL 31.hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray ile ilgili olumlu ya da olumsuz bir eleştiri yapabilirsin. Bunların olması için önceden tebrik etme şartı aranmıyor. O yüzden 2. sayfadaki mesajının durumla ilgisi yoktur.

Yorumunu üstüme almadım. İnsan doğuştan merak duygusu ile doğar. Bende sadece merakımı gidermek için sordum. Sorun yok yani.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benim anlamadığım bu şampiyonluk olayına niye bu kadar takıldı. Zaten haftalardır gerek twitter da ya da başka platformlarda, statlarda "Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin Dillerden" diye bas bas bağırıyoruz. Bunun nedeni kendimizi şampiyon ilan etmemiz değil ki. Takım mücadelesi, hırsı ve oyunu güzel gittiği için istenilen, beklenilen ve herkesçe kabul edilen bir gerçeği taraftarın motivasyon unsuru olarak kullanmasıdır. Sürekli söylediğimiz şampiyonluk marşları hem taraftar olarak bizi hemde takımı motive etmek içindir. Ama yok şampiyonluk kolay değil, play-off var, o var bu var falan diyecekseniz buyrun deyin, saygı duyarız. Sadece gereksiz konulara takılmayın yeter.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

En kötü senemizde Kadıköy'de puan aldık en iyi senelerimizden birinde niye almayalım ki ? biraz mantıklı olalım zaten olay seri falan değil alt tarafı 8 maç yendik büyütmeyede gerek yok seri muhabbetlerine zaten uyuz oluyorum ben şahsen ligtv de spikerler habire yok şu takım şu kadar maç yenilmiyo burda falan filan diyorlar sesini kısasım geliyor maç anlat biraz be kardeşim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sabah'ın internet manşeti

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Sabah'ın internet manşeti

Ben de diyorum ne demek bu ya Benim gibi anlamayan arkadaşlar olursa eğer:

What a comeback!

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Benim anlamadığım bu şampiyonluk olayına niye bu kadar takıldı. Zaten haftalardır gerek twitter da ya da başka platformlarda, statlarda "Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin Dillerden" diye bas bas bağırıyoruz. Bunun nedeni kendimizi şampiyon ilan etmemiz değil ki. Takım mücadelesi, hırsı ve oyunu güzel gittiği için istenilen, beklenilen ve herkesçe kabul edilen bir gerçeği taraftarın motivasyon unsuru olarak kullanmasıdır. Sürekli söylediğimiz şampiyonluk marşları hem taraftar olarak bizi hemde takımı motive etmek içindir. Ama yok şampiyonluk kolay değil, play-off var, o var bu var falan diyecekseniz buyrun deyin, saygı duyarız. Sadece gereksiz konulara takılmayın yeter.
    Bundan sonra konuşan olmasın bence. İmzamıda atarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bence sahada Sabri'nin önüne geçen hatta ondan daha beter biri daha vardı
    Kemal Tokak (:
    Gollerin çoğunda bu elemanın hatalarından dolayı gol oluyor.
    Yanlış kademe, yanlış hamle, yanlış top uzaklaştırma
    Her hatasının sonu golle sonuçlanıyor
    Bir de sezon başında almak isteyenlere 5 milyon € fiyat biçmişlerdi.
    Onun için beterin beteri var derler Sabri reis'e fazla yüklenmeyin (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

harbi o eleman feci hatalar yaptı. yalnız benim dün izlediğim samsun düşmeye aday bir takım görüntüsü verdi. tek silahı savunma arkasına uzun top olan bir takımın bu ligde işi yok. organize atak diye bir olay yok adamlarda
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hücum oyuncusu yönünden zenginler üzerine bir de Gekas'ı Serdar Özkan'ı falan aldılar ama bu savunma oyuncularıyla bu lig ilerlemez. Adnan Sezgin 1-2 tane iyi defans getirmezse sonları iyi görünmüyor.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maç sonrası Fatih Terim'in Lig Tv Spikerinin "Devre Arası oyuncuları uyardınız sanırım" sorusuna verdiği "Uyarı hafif geçer daha koyu bir şey" sözünün ardından devre arasında neler yaşandığına bir bakalım

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=_-U7WKQxAGI&feature=related"]Fatih Terim[/YOUTUBE]
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yalnız 4 diyerek skoru da göstermiş imparator 4 olmazsa maç sonu ne yapardı kim bilir (:
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İmparatorluk böyle birşey olsa gerek,söylenecek daha da birşey olamaz Tebrikler Galatasaray. Xavi misin Selçuk ağabey ?

27. Default

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bence sahada Sabri'nin önüne geçen hatta ondan daha beter biri daha vardı
    Kemal Tokak (:
    Gollerin çoğunda bu elemanın hatalarından dolayı gol oluyor.
    Yanlış kademe, yanlış hamle, yanlış top uzaklaştırma
    Her hatasının sonu golle sonuçlanıyor
    Bir de sezon başında almak isteyenlere 5 milyon € fiyat biçmişlerdi.
    Onun için beterin beteri var derler Sabri reis'e fazla yüklenmeyin (:
    Yanlış. Kemal herkesin açığını kapatmaya çalıştığı için gözüne batmıştır. 2-3 milyon €'ya takımına gelirse seneye, yere göğe sığdıramazsın ''şöyle oyuncu, böyle oyuncu. Milli takımın stoperi olacak!'' diye...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Yanlış. Kemal herkesin açığını kapatmaya çalıştığı için gözüne batmıştır. 2-3 milyon €'ya takımına gelirse seneye, yere göğe sığdıramazsın ''şöyle oyuncu, böyle oyuncu. Milli takımın stoperi olacak!'' diye...
    Doğru diyorsun aslında. Galatasaray'ın 2. golünde kalecilik yapacağım diye kalecinin önünü bile kapadı. Tam bir savaşçıymış.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    İlk gol de pozisyon içinde değil.

İkinci gol de geçti Riera'nın önüne diğer iki arkadaşı Kemal bişey yapacak diye bekledi ama nerede hem topu kaptırdı hem de kalecinin önünü kapattı.

Üçüncü gol de herkes birebir adamını önüne almış Kemal Baros'u tutmak yerine herkesin arkasında duruyor hem ofsaytı bpzuyor hem de Baros'a antrenmanda bile atamayacağı rahatlıkla gol attırıyor.

Dördüncü golde topu zaten direk Sercan'ın ayağına atıyor bu kendini aştığı pozisyondu.

Aman gelmesin bizde Bilica, Bekir gibi adamlar var fazlasına kalp dayanmaz arkadaş (:
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    İlk gol de pozisyon içinde değil.

İkinci gol de geçti Riera'nın önüne diğer iki arkadaşı Kemal bişey yapacak diye bekledi ama nerede hem topu kaptırdı hem de kalecinin önünü kapattı.

Üçüncü gol de herkes birebir adamını önüne almış Kemal Baros'u tutmak yerine herkesin arkasında duruyor hem ofsaytı bpzuyor hem de Baros'a antrenmanda bile atamayacağı rahatlıkla gol attırıyor.

Dördüncü golde topu zaten direk Sercan'ın ayağına atıyor bu kendini aştığı pozisyondu.

Aman gelmesin bizde Bilica, Bekir gibi adamlar var fazlasına kalp dayanmaz arkadaş (:
    oyuncuyu tanımıyorum o yüzden dikkat edemedim ama anlattığın kadarıyla pozisyon alması ve soğuk kanlılığı baya bi düşük galiba bu arkadaşın bilica nın ise müthiş bi rakip forvet potansiyeli var

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri