Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Manisaspor kazanır

5 38.46%
  • Berabere biter

3 23.08%
  • Fenerbahçe kazanır

5 38.46%
Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 225 sonuç

Konu: [20.Hafta] Manisaspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    İddianamede adı geçen bi takımın taraftarlarının da Fenerbahçe kümeye diye bağırması da güzel bi enstantane oldu 1-1'den sonra..
    Manisa taraftarı bize de bağırmıştı geçen sene açıkçası yenilmelerine çok sevindim.Fenerbahçe hak ederek kazandı maçı.Manisaspor o kadar kötü hatalar yaptı ki değil 2-1, 5-1, 6-1 bitmesi gereken bir maçtı.Uzatma dakikalarını doğru buldum.Oyun durdu 1-2 dakika.Bu arada Bienvenu her zaman ki gibi berbattı.Nereden buluyor Fenerbahçe şu forvetleri anlamıyorum.

Fenerbahçe çatır çatır oynamış, haketmiş maçı... Tebrikler Fenerbahçe'm... Bienvenu'nun sakatlanıp sezonu kapatması dileklerimle...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Allah rızası için 1 kere de Fenerbahçe kazanınca yok şöyle oldu yok böyle oldu diyip çıkmayın karşımıza nolur.. Hakkaten sinir bozuyosunuz bi süre sonra.. Hatta mümkünse Fenerbahçe maçları için başka bi başlık açın siz kendiniz orda kendi egolarınızı tatmin edin..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

nerdeydiniz hakem fb aleyhine o kadar hata yaparken ya bırakın bu saçmalıkları vallahi billahi içimden çok şey söylemek geliyo ama neyse

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    nerdeydiniz hakem fb aleyhine o kadar hata yaparken ya bırakın bu saçmalıkları vallahi billahi içimden çok şey söylemek geliyo ama neyse
    Yarım saat önce hakeme sövüyordunuz ama maç bitti hakeme bir şey demediniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

golden sonra manisa atak yapıp, fenerbahçe püskürtmedi mi?

neyin tartışmasını yapıyorsunuz?
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tekrar ediyorum Allah bizlere sabır versin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

3 puan falan yalan bu maçta beni en mutlu eden görüntü Yiğit İncedemir'in o kadar yerde yattıktan sonra kendi kalesine gol atması.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ama bir forvetimiz olsa çok farklı olurdu. ya da şöyle diyim; o ortalara kafa vuracak biri olsa çok farklı olurdu
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

la kırk yılda bi çatır çatır oynamışız bi durun da halay çekelim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mükemmelsiniz, sezon başından beri girmediği kadar pozisyona girdi sanırım Fenerbahçe bu maçta. FM'de isyan edelir ya, işte o türden, 15'den fazla şut çekmişsin, rakibin tek şutu var o da kaleyi bulmamış, topun hakimi Fenerbahçe, paslaşmalar harika, mücadele güzel, rakip yarı sahada oynanan oyun, yüksek pas yüzdeli oyun ama gol yok.

Gol atacağımızı attıktan sonra da bu oyunu sürdürmeyip saçmalayacağımızı düşünüyordum ki öyle de oldu. Gerçi Mehmet topu atsa, fak olacak oyunu kendileri zora soktular.

Alex yok, Fenerbahçe gol atamaz mantığının öldüğü maç. Stoch'un zirve yaptığı maç, artık Alex'ten sonra ne olacak diye düşünmeye gerek yok, Stoch gerçekten o görevi fazlasıyla yapabilecek bir oyuncu.

Caner'e ayrı parantez açmak lazım, bugün enerjisine hayran kaldım, sağ ayakla vuramadığı pozisyon hariç, sağ ayakla hiç mi çalışmaz oyuncu?

Etkisiz kalınan bir maçı kaybetsek, bu maçta yaşanan puan kaybı kadar üzmezdi beni, ayrıca sanırım çoğu kişi öyle düşündü, ilahi adalet. Galibiyet golü zaman geçirmeye yönelik hareketler yapan oyuncudan geldi.

Orta sahadan aslında memnun değildim, neredeyse yürüyerek oynadılar. Eğer Emre ve Cristian daha hareketli olsaydı çok daha etkili bir maç olurdu. Eleştirilecek oyuncu yok, hepsi 5 yıldızlık oynadı. Tek tek teşekkür ediyorum tüm oyuncularımıza.

Bienvenu'nun kaçırdıklarına herhalde o kadar sinirlendi ki Aykut Kocaman, nasılsa işe yaramıyor bari Recep oynasın, hiç katkı yapmasa bile Bienvenu'den kötü olmaz diye düşündü sanırım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bienvenu'nun kaçırdıklarına herhalde o kadar sinirlendi ki Aykut Kocaman, nasılsa işe yaramıyor bari Recep oynasın, hiç katkı yapmasa bile Bienvenu'den kötü olmaz diye düşündü sanırım.
    bana da öyle geldi zaten kimse top atmıyordu artık ona. en iyisi genç çocuk şans bulsun dedi heralde
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Ali Koç: Allah bize Fenerbahçeliler'in başka takımı desteklediği günleri göstermesin.
    Ali Koc bunu demis mi gercekten

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Ali Koc bunu demis mi gercekten
    evet abi dedi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

o degilde abi yigitin yerde bilerek yattigini nerden biliyorsunuz anlamadim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by byariff View Post
    o degilde abi yigitin yerde bilerek yattigini nerden biliyorsunuz anlamadim
    Dizine gelen toptan sonra hayalarını tutup, kenara geldiği gibi direk oyuna giren bir oyuncu ki sakatlandığında tam çizgi üzerinde ama nedense 1 adım geri gelip kendini yere atıyor. Gol olduktan sonra da bir an önce oyuna başlamak için topu araması hayli enstantanelikti.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Stoch, 1 oynar 2 oynar. Stoch ile Alex'i kıyaslamak ve Alex'in yerine koymak nasıl bir mantıktır anlamadım. Alex geçen sene tek başına şampiyon yaptı takımı. Şampiyonluğun mimarıydı Alex. Bu sene eskisi gibi formda olmayışı takımada yansıdı. Halen Alex'e bağlı Fenerbahçe.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Stoch, 1 oynar 2 oynar. Stoch ile Alex'i kıyaslamak ve Alex'in yerine koymak nasıl bir mantıktır anlamadım. Alex geçen sene tek başına şampiyon yaptı takımı. Şampiyonluğun mimarıydı Alex. Bu sene eskisi gibi formda olmayışı takımada yansıdı. Halen Alex'e bağlı Fenerbahçe.
    Stoch ile Alex'i kıyaslamak bana da mantıklı gelmiyor oyun stili olarak 2 farklı oyuncu ama Alex'siz de iyi oynayabileceğimizi gösterdik bu önemliydi bu maçta.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Stoch ile Alex'i kıyaslamak bana da mantıklı gelmiyor oyun stili olarak 2 farklı oyuncu ama Alex'siz de iyi oynayabileceğimizi gösterdik bu önemliydi bu maçta.
    Stoch'un sürekli hareket halinde olması, savunmaya da yardım etmesi, kanatlara inmesi elbette Alex ile örtüşmeyen özellikleri. Alex'in yerine Alex gibi birisi mantığıyla düşünmeyip, Alex olmadığında da bir şekilde oynayabilen bir Fenerbahçe var diye düşünmek gerekir.

Tabi Manisa'nın çok etkisiz oyununu da unutmamak gerekir, her rakibe karşı böyle 20 pozisyona giremez Fenerbahçe.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Stoch'un giderek yükselen bir formu var. Stoch sol çizgiden başka yerde oynayamaz diye düşünürken bugün oynayabileceğini gördük. Gösterdiği mücadelenin yanında çok güzel paslar da attı. Kendini bulmaya başladı, Alex artık bitti, Stoch oynasın mantığı yok, Alex bıraktığında, Alex olmadan Fenerbahçe ne yapacak diye düşünmeyi engelledi Stoch.

Alex bu takımın efsanesidir, alınabilecek etkili bir forvetle Alex'in 2. devre katkısı daha fazla olacak, yanında formda Stoch, formda Caner, bu şekilde devam ederlerse, daha ne olsun?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Stoch'un giderek yükselen bir formu var. Stoch sol çizgiden başka yerde oynayamaz diye düşünürken bugün oynayabileceğini gördük. Gösterdiği mücadelenin yanında çok güzel paslar da attı. Kendini bulmaya başladı, Alex artık bitti, Stoch oynasın mantığı yok, Alex bıraktığında, Alex olmadan Fenerbahçe ne yapacak diye düşünmeyi engelledi Stoch.

Alex bu takımın efsanesidir, alınabilecek etkili bir forvetle Alex'in 2. devre katkısı daha fazla olacak, yanında formda Stoch, formda Caner, bu şekilde devam ederlerse, daha ne olsun?

Alex bitmez. Sahada yürüse bile katkı yapar takımına. Tam bir profesyonel, pasör mükemmel bir oyuncu. Şu maçta Alex olsaydı Bienvenué gol atardı bence. Stoch'u ben daha çok Arda'ya benzetiyorum.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alex bitmez. Sahada yürüse bile katkı yapar takımına. Tam bir profesyonel, pasör mükemmel bir oyuncu. Şu maçta Alex olsaydı Bienvenué gol atardı bence. Stoch'u ben daha çok Arda'ya benzetiyorum.
    Alex'in bittiğini söyleyen yok ki, ya da Stoch Alex'ten daha iyi diyen yok. İkisini kıyaslamaya girmeye bile gerek yok, farklı tarzda oyuncular ve şu dönemde Alex'in yokluğunda Fenerbahçe etkisiz olur mantığının, Stoch ile bu dezavantaj fazla yaşanmaz, en azından etkili bir forvet alınana kadar Alex'in olmaması çok sorun değil. Yoksa Alex sakat ve cezalı değilse, kadroya yazılacak ilk isim, takımın kaptanı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kıyaslayan yok ki,Alex'siz oynayabiliyoruz buna dikkat çekilmiş

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Stoch ile Alex karşılaştırılamaz zaten Alex seninde dediğin gibi harika bir pasör,Stoch o yokken oradada bişeyler yapabileceğini gösterdi bize

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

stochun sanırım bu görevdeki üçüncü maçı ve kesinlikle çok iyi uyum sağladı gerçekten çok beyeniyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Helal olsun size be süpersiniz adamsınız adamın dibisiniz

FORVET FORVET FORVET

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Manisali taraftarlar ayri bi komedi, bizim icin kumeye bagirdilar simdide Fenere

Simpsonun 61'de atmasi bir cok Fenerli taraftari gunahtan korudu alismistilar kufur etmeye.

Nesil
    2007

Fenerbahçe'ye gelen forvetlerde problem var, Fenerbahçe'nin o pozisyondaki havasından mıdır suyundan mıdır bilemicem

Zaten Fenerbahçe maçı haketmişti.Caner ve Stoch çok iyi oynadılar ama Bienvenu sağolsun gol atamadı.Uzatmalın da bu kadar uzaması normal, Manisaspor zamanı öldürdü uzatmalarda birde frikik vardı orda da zaman gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Fenerbahçe'ye gelen forvetlerde problem var, Fenerbahçe'nin o pozisyondaki havasından mıdır suyundan mıdır bilemicem

Zaten Fenerbahçe maçı haketmişti.Caner ve Stoch çok iyi oynadılar ama Bienvenu sağolsun gol atamadı.Uzatmalın da bu kadar uzaması normal, Manisaspor zamanı öldürdü uzatmalarda birde frikik vardı orda da zaman gitti.
    birader yarım saat önce şu yorumu yapsaydın bu kadar sinirlenmicektim

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Beyler spor totodan 11 bildim 1 maç ertelendi ne olucak bilen varmı

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri