Tebrikler EPL'de başarılar
Tebrikler EPL'de başarılar
...
Şampiyon olarak bir üst lige çıkmanı isterdim ama olsun çıktık ya o da yeter![]()
Teşekkürler arkadaşlarSon anda "bir tarafımız" tutuşduysa da üst lige çıkmak güzel oldu
Bakalım sene başından beri bize eşlik eden Reading üst lige çıkabilecek mi ? Lig sonu özetini birazdan yayınlayıp ufak bir yorum yazmayı düşünüyorum.
Football is simple,but Football Manager is not
EPL' ye yükselen 3. TAKIM
2011 - 2012 Yılı Ufak Bir Değerlendirme
Millwall Teknik Direktörü olarak ilk senemi doldurmuş bulunmaktayımBu süre içerisinde takım ile ilgili birçok şey öğrendim. Mesela ilk olarak takımın birçok düşmanının olduğu ve bu yüzden çoğu yerde sevilmediklerini öğrendim
Takımın kadrosuna bakacak olursak, 50-55 maç çıkaramayacak bir kadroya sahip olduğumuzu son hafta yaşadığımız düşüşten öğrendik ve tecrübe kazandık
Ayrıca bildiğim birşey var ki o da bu kadronun EPL için yeterli olmadığı ve eğer geliştirmez isem bu lige geri düşmemizin çok da uzun sürmeyeceğidir
Takımı ufak ufak analiz edelim.
Öncelikle defans hattımızı daha fazla sağlamlaştırmamız ve en az hatayı yapacak defanslara sahip olmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Şuan takımda bulunan ward,purse ve robinson 3lüsünden sadece Robinson kaptan olarak takımda kalacak gibi görünüyor. Beklerde sadece 1 sağ bek almamız yeterli diye düşünüyorum.
Ortasaha oyuncularımız abdou, mkandawire, trotter ve modise. Bu oyunculardan abdou ve trotter isterlerse gidebilirler ve bu oyuncuların yerlerini min 1-1.5 yıldız daha kaliteli oyuncular almamız gerekiyor.
Hücum hattında çok fazla oyuncuya sahibiz ancak bunlar hemen hemen hiçbiri bizim ilk 11 oyuncumuz olacak kadar devamlı ve kalite değil. Sadece Henry bu klasmanda yer alabilir diye düşünüyorum. Bu yüzden hücum hattını baştan aşağıya değiştirmekte bir sakınca görmüyorum.
Transferlerini bekliyorum.Yönetim iyi bütçe vermiştir![]()
Afedersin ama ohaaLa bana 2.44M televizyon geliri geldi.Transfer bütçemde 1.7M
![]()
Takımdaki an itibariyle hiç koç kalmadı15 adet koç alabilirim ama 10 tane yeterli olur diye düşünüyorum.
Sizce nasıl bir dağılım yapmam gerekir ?
Bildiğiniz belli bir dağılım var mı ?
Eneramo'yu alabilirsin iyi işler yapar.
Transferler güzel daha transfer yapıcak mısın ?
McDonald Mariga ile anlaşmıştım ama hain adam son gün bizi satıp Schalke' ye imza attı. Hemde beleşe geliyordu![]()
Piyasada bizim takıma gelmek isteyen güvenilir bir kaleci bulamayınca eski dosta başvurmak zorunda kaldım
Mariga gelmeyince o bölgeye transfer yapmaktan bile vazgeçtim. Bir kırgınlık oluştu içimde
Ve işte Son Transferimiz
Takımdan Gönderdiğimiz Oyuncular
Kaleci dışında beğendim ben, EPL'de neler yapacaksın bakalım![]()
Transferler güzel Zafer abi![]()
Eğer Herkes Hazırsa Başlıyoruz !
İlk Rakip Dünya Devi Chelsea !!!
Transferler süper.Chelsea maçında da 1 puan harika olmuş.