Transferler fena olmuş ŞL'de en kötü bi Çeyrek Final yapar bu takım...
Teşekkürler arkadaşlar, mal, durum güçlenmişken transferlere devam etmeyi düşünüyorum. İlgilendiğim isimler var, onları da görüşmeler sonuçlandığında birazdan vericem.
2012-13 YAZ KAMPI HAZIRLIK DÖNEMİ MAÇLARI
***Oldukça başarılı bir hazırlık kampı geçirdik, tüm maçlarımızı kazandık. İçlerinde Barcelona maçı görüldüğü gibi en değerlisiydi, hiç de ezilmeden kazandığımız bir maç oldu,2 takım da as kadro ile sahadaydı, istatistikleri aşağıda. Shakhtar maçı da kaydadeğer oldu. Arada bir de ALMAN SÜPER KUPASI'NI DA kazandık.
![]()
TRANSFER GÜNDEMİ
VARAN 3. SANDRO LEVERKUSEN'DE !
***Tottenham'ın Brezilyalı milli yıldızı Sandro 23.5 M $ (48 ay) karşılığında Leverkusen'e transfer oldu. Orta sahada defansif ortasaha açısından Bender'in alternatifsiz olması T.Direktör Taşoğlu'nun uzun zamandır takip ettiği Sandro'yu takıma kazandırması ile sonuçlandı.
![]()
TRANSFER GÜNDEMİ
VARAN 4 - TRANFERE DOYMAYAN B 04 LEVERKUSEN ALEX SANDRO'YU DA KADROSUNA KATTI!
***Geçen yıl M'bengue ve Gabriel Silva ile sol beki sağlama alan Leverkusen'de T.Direktör Taşoğlu daha çok teknik özellikleri ve hızıyla öne çıkan Alex Sandro'yu da 19.5M $'a (48 ay) takıma kazandırdı. Geçen yıl Santos'tan Porto'ya geçen ve oyuncu tipi olarak tipik bir Brezilyalı sol bek olan Alex Sandro'nun hava hakimiyeti zayıf olsa da hücuma yapacağı etkiyle bunu kapatacağı düşünülüyor. Gabriel Silva ile özellikleri yakın olmasına karşın Taşoğlu'na göre geleceği Silva'dan daha parlak. Bu transferle Silva'nın takımdan ayrılıabileceği konuşuluyor.
***Ligde rahat bir başlangıçla 3'te 3 yaptık.
2012-13 BUNDESLIGA 1.HAFTA
2012-13 BUNDESLIGA 2.HAFTA
2012-13 BUNDESLIGA 3.HAFTA
***Kupada ilk turlar, amatör rakipler, yedek kadroyla da çıksak alınan farklı skorlar..
2012-13 ALMANYA KUPASI 1.TUR
***Altyapı tesisleşmesinde en üst seviyeye (State of Art Youth Facilities) ulaştık
2012-13 ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE GRUPLAR BELLİ OLDU
***Galatasaray'la aynı gruba düşmek istiyordum, en sevindiğim detay bu oldu![]()
![]()
Son maç Gs ile olsa GS'nin de galibiyete ihtiyacı olsa yatarsın kesin![]()
Haberde biraz saçmalamış ispanyollar...
Zaten 2 maç yapıcaksınHafta belirtmeye gerek yok 3 haftadır her gün yeniyormuşsun gibi komik olmuş 3 haftadır
Tebrik ederim.
Tebrik için teşekkürler. Ama saçma bir durum yok ortada, 3 haftadır denilmiyor zaten, 3 haftada deniliyor, 3 hafta içinde biri süper kupa diğeri şamp.ligi olmak üzere 2 maçta da kaybettiler anlamı dışında başka bir anlam çıkmıyor zaten kaptan.
Daha ne goller atıcam galacticos şaklabanlarına, bekleyedurun![]()
2012-13 BUNDESLIGA 6.HAFTA
***Beklenilmedik puan kayıplarımızdan biri..
2012-13 BUNDESLIGA 7.HAFTA
2012-13 CHAMPIONS LEAGUE MATCHDAY 2
***Favori takımımı yenmek çok da keyifli olmadı ama grupta puan alamayacaklar gibi görünüyor..
2012-13 BUNDESLIGA 8.HAFTA
***Derbide sinirler gergindi, takım yorgundu ama yine de gülen taraf biz olduk.
2012-13 BUNDESLIGA 9.HAFTA
***Bu galibiyetle ligde 34 haftadır yenilmezlik rekorumuz devam ediyor..
2012-13 CHAMPIONS LEAGUE MATCHDAY 3
***Kiev tam gıcık bir Ukrayna takımı kimliğini taşıyor, maçta resmen sizi uyutuyorlar, beklenmedik bir atakla herşey değişebilir, madrid'den de puan almaları bunun göstergesiydi. Neyse ki tek golle de olsa kazanmayı bildik.
***Grupta lideriz, geçen seneki gibi işleri şansa bırakmaya niyetimiz yok, yumurta ya da tavuk ikilemi bizi hiç ilgilendirmiyor :)
![]()
2012-13 BUNDESLIGA 10.HAFTA
***Geçen sezonki gibi yine unutulmaz bir maçtı, maçın başında 2-0 öne geçsem de devre bitene kadar Bayern 3-2 öne geçti. 2. yarıya 2 oyunu değişikliği ile başlayıp maçı önce 3-3'e, son dklarda da 4-3'e taşımasını bildik. Ligde en keyifli maçlar Bayern ile benim aramda oluyor. Sonuçta Bayern yine bana karşı kazanamadı..
BUNDESLIGA PUAN DURUMU
![]()
bomba gibi gidiyorsun Quintero nasıl bir forvet ya avrupada iş yaparmı acaba 2012 senesinde
Quintero ilk sezonumda doğrudüzgün iş çıkarmadı, composure'u düşük diye sanıyorum, composure'u özel çalışmayla 13'e yükselttim, bu sene büyük umutlarla transfer ettiğim Doumbia'dan daha iyi performans sergiliyor, lig-avrupa farketmiyor, real'i tek başına çökertti işte yukarda görüyosun, geçen seneki haliyle alakası yok, çoğu maçta Quintero ile başlamak durumunda kalıyorum Doumbia yerine bu nedenle.
2012-13 ALMANYA KUPASI 2.TUR
***Rakibi hafife alıp yedeklerle çıkmanın cezasını gördük, ve elendik..
2012-13 BUNDESLIGA 11.HAFTA
***Ligde en sağlam ve formda takımlardan Köln'ü yenmek önemliydi..
2012-13 CHAMPIONS LEAGUE MATCHDAY 4
***Maçın hakkı beraberlikti, son 20 dk'da bulduğum 3 gol yanıltmasın..
2012-13 BUNDESLIGA 12.HAFTA
***Form düşüklüğünün bedelini ligde ağır ödedik..
![]()
Boşver kupayı ŞL iyi gidiyorsun.Bu sene bi yarı final bekliyorum
Form düşüklüğü yaşamadığım sürece ben direk final bekliyorum![]()
süper gidiyoruz busezon bizim sezonumuz olur inşallah) he renkdaşım taktik dosyasını paylaşabilirmisin acaba :=)