Bende hala 12.2.0 olarak görünüyor?
Steam indiriminden yararlanarak oyunu aldım bu sorun canımı sıkıyordu cözükmesi iyi oldu.
Birde ben oyunu orjinal alınca sanki orjinal oyun almada patlama olmus gibi hissediyorum insallah hislerimde yanılmam
Su oyun fiyatları 20 25 TL olsa oyunların orginal alma oranı cok yükselir.
kayıtlı oyunuma etki etmedi bende
Yeni oyun baslatmaniz gerek
Hadi ya illa yeni oyunmu baslatacaz.
12.2.1 ile giderildiği iddia edilen menajere şampiyonluğun eklenmeme sorunu aynen devam ediyor. Denemek için tatile çıktım ilk sezonki şampiyonluk yine gözükürken 2. sezondan sonrası şampiyonluklar gözükmüyor. Bunlar hangi hatayı düzeltmişler ben anlamadım(((((((((((((((
![]()
sezonun tamamlanmasını bekleyip dene dostum. yeni sezon başlayınca bir bak oraya.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yeni oyun baslatarak tatile cikin ve birkac sezon sonra bakin. Hata duzeltilmis olmasi gerek.
sizde düzeldi mi bilmem ama bende düzelmedi. yeni oyun açtım tatile çıktım. 2. sezon şampiyonluğu menajer de gözükmüyor yineoyun sildim baştan yükledim ama olmadı olmadı
((
bende sorun yok,tatile çıktım 2.sezon da şamypinoluk geldi.Hem kutlama mesajları hemde profilde gözüküyor.
Birkac arkadas yeni oyun baslatip, tatile cikip, bu sorun cözuldu mu cözulmedi mi bakabilir mi? 2. sezondan itibaren sampiyon olunca haberlerde cikiyor mu? Manajer ve oyuncu achivments bölumune ekleniyor mu sampiyonluk sayisi? Sorunlar buydu. SI cözduk diyor, ama bazi arkadaslarda cözulmemis gibi gözukmesi garip.
Cok garip. Yukarda bir arkadas sorun olmadigini yazmisti, o da bakabilir mi acaba? Niye böyle oluyorsa. Baska etki eden seyler mi var bu sorunun var olup olmamasina acaba?
Sorun cözulmemis gibi. SI neyi cözmus peki?? Bizle alay mi ediyorlar cözduk diyerek ki susalim!!??
Her kafadan farklı bir ses çıkıyor arkadaşlar insanların kafası karışıyor.Tatile çıktım 1-2 saate kadar ss'leri koyacağım..
Evet haklisin, ben de sasirdim. Bi bakarsan iyi olur sen de. Manajer ve oyuncu history ve achivments bölumunde sampiyonluklar ekleniyor mu 2. sezondan itibaren, ve ayrica sampiyon olundugunda haberlerde cikiyor mu. Merak edilen sorular bunlar. Gercekten herkes ayri diyor.
EDIT: SI forumlarinda da bazi arkadaslar ayri seyler diyor. Yeni bir konu actim SI forumunda bu belirsizlik hakkinda, bakalim yetkili kisiler ilgi duyup ne cevap verecekler.
Last edited by Deza : 17.Mart.2012 at 18:47
Net birinden net bir şekilde öğrenebilsek, daha belli değil yani bu durum öyle mi :S
1-2 arkadaş düzelmiş deyip sste göstermişti ama düzelmedi diyen de çok.
aslında geçen hafta ki indirimde oyunu orjinal alacaktım ama bu hata yüzünden almaktan vazgeçtim.
derbi nedeniyle biraz gecikti.1 saat içinde ekleyeceğim ss'leri..
Last edited by meddah : 18.Mart.2012 at 04:21
Last edited by meddah : 18.Mart.2012 at 04:21
Sizdeki sorun, play off sistemi bitiyor şampiyonluk mu yazmıyor?
Play off sistemi 1. sezondan sonra bitiyor ve sistem eski normal haline dönuyor. Oyun ciktiktan sornaki ilk yama ile birlikte normal siteme döndu ligimiz. Ama bu degisiklikle birlikte oyunda ligimizde sampiyonlugun gözukmeme sorunu cikti. 2 gun önce cikan son yama ile SI bu sorunun duzeltildigini yazdi. Ama simdi bazi arkadaslar duzelmedi diyor, bazilar duzeldi diyor. Neyin nasil oldugunu anlamaya calisiyoruz su an.