Helal Osun Söyliyecek Söz Yok.Hadi Bakalım Avrupada Ne Yapcan.Şahsen ben avrupada
liverpool,inter,werder bremenin olduğu gruptan 1.çıktım yani fenerbahçe kenetlenince moreller yüksek olunca kimse tutamıyor.
Helal Osun Söyliyecek Söz Yok.Hadi Bakalım Avrupada Ne Yapcan.Şahsen ben avrupada
liverpool,inter,werder bremenin olduğu gruptan 1.çıktım yani fenerbahçe kenetlenince moreller yüksek olunca kimse tutamıyor.
Çok güzel ilk sene. Bende Galatasarayla ilk sene süperdim ama sonraki seneler formu koruyamadım umarım sen korursunŞampiyonlar Liginde başarılar.
İnter'li Wonderkid Fenerbahçe'de!
Coutinho'yu 14 M € karşılığında kadromuza kattık.
Gylfi Sigurosson Fenerbahçe'de!
Bu kadar yabancı alacağımızı tahmin etmiyorduk ancak hepsi lazımdı. Gylfi Sigurosson'da gerekliydi.
TFF Süper Kupası maçı Fenerbahçe ve Mersin İ.Y arasında oynanıcak.
Hazırlık kampında hiç bir maça gitmiyorum yardımcı teknik direktör Luca Gotti gidiyor maçlara... Kötü gidişin farkına varınca TFF Süper Kupası maçına gittim ve sorunun Luca Gotti'den kaynaklandığını anladım.
Ayrıca Sigurosson, 1 gol ve 2 asist ile ilk maçında güzel bir performans gösterdi. (Golü frikiktendi)
İlk 2 maçtan sonra antrenörün 15-16 yaşlık adamları oynattığını farkettim ve düzelttim, sonuçlara etki etti. TFF Süper Kupası'nıda güzel bir skorla aldık.
Valla usta gayet başarılı gidiyorsun tebrik ederim.
Coutinho üzerinde durursan bir Alex yaratabilirsin.
...
Herkese teşekkürler yorumlarınız için, sağ elimi burktum beden dersinde, mouseyi sol elle tutuncada baya bir yavaş oluyor sıkılıyorum doktorun dediğine göre 3 günde geçermiş bugün 2. günü, mouseyi tutabilecek hale gelince devam edicem![]()
Şampiyonlar Ligi Grupları Belli Oldu!
B grubunda Real Madrid, Marseille, PSV ve Fenerbahçe takımları var
Orta derecede bir kura çektik, 2 veya 3. olmak hedefimiz.
Gerek milli takımda olanlar gerek sakatlar yüzünden kötü bir kadroyla çıktık, yinede iyi oynadık fakat 1-1 bitti.
Şampiyonlar Liginde Grubundan 2. çıkarsın Madrid ile alabilceğin olası beraberliklerle birincilik şansın bile doğar kolay gelsin![]()
Yeni transferimiz Hasan Sabuncu'yu yüklü miktarda para karşılığında alsakta, geleceği parlak ve Türk oyuncu... Kontenjandan yararlanmak için Türk gençlerine önem vermemiz gerekiyor.
€9.75 MN ? mi verdin bu elemana?
Temiz bir galibiyet aldık, sakatlar ile boğuşurken Gökhan Gönül milli takım maçında 3 ay sakatlandı.
Normal değeri ne kadardı?
Çok vermişsin yahu, bana sıkıntı oldu. Hoş ben daha kasada 5 MN bile göremedim..
Çok ama yapabilecek birşey yokTakım yabancılarla doldu. Biryerden kısmam gerekiyordu.
Yönetimi zar zor gençlik tesislerinin gelişmesine ikna ettik.
4-0 gibi net bir skorla ayrıldık sahadan. Ayrıca Dia oyunda gördüğüm, görebileceğim en iyi aşırma golünü attı. Resimde gördüğünüz aşırtma sol direğe çarpıp içeri girdi.
PSV Eindhoven İstanbul'da!
2 gün sonra oynanıcak Fenerbahçe - PSV Eindhoven maçı için PSV Eindhoven oyuncuları İstanbul'a geldi.
Önemli Fenerbahçe - PSV Eindhoven Maçı Öncesi Büyük Eksikler:
Sakatlar:Kara, Gökhan Gönül, Miroslav Stoch, Dagistan Sen, Yaya Sanogo
Seçilmeyenler:Cristian Baroni, Hasan Sabuncu, Henri Bienvenu
Normalde; Kara, Gökhan Gönül, Yaya Sanogo ve Hasan Sabuncu'yu ilk 11'de oynatıcaktım ancak oynayamayacaklar.