bütün maçlarını fb kazanırsa şampiyon hesap yapmaya gerek yok![]()
Yahu şu videoyu izleyinde biraz empati yapın. Muslera penaltıyı kullanacağını öğrenince nasılda çocuk gibi seviniyor. Topa vururken ki hissettiği heyecanı bi düşünün. Takımda çok güzel bir ortam var, en ufak bir art niyet yok siz burda neyin kavgasını yapıyorsunuz.
Seviyoruz seni Muslera !
[YOUTUBE="WehTp8Z2jpo"]Muslera[/YOUTUBE]
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Trabzonspor'da bütün maçları kazanabilir belki bu play-offda hiç birşey belli olmaz izleyerek göreceğiz
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sunu izleyelim gülelim biraz ortam durulsun
http://www.youtube.com/watch?v=GnVMX4UgaJQ
77
68
56
55
Playoff sonrası
38.5 > 39
34
28
27.5 > 28
Şimdi mesela 1. ve 2. takım 47 puan ile bitirdi ligi. Yani;
1.) 47
2.) 47
Buçuktan tamamlanan 2. oluyor değil mi? İkili averaja buçuk olayından sonra bakılıyor yani?
"Kariyerimin ilk golü. Taraftarın inanılmaz bir desteği vardı. Bana da gidip atmak düştü. Normalde oyuncular atar ama bana da bu görev verildi. Her kaleciye nasip olmaz. Hocama teşekkür etmek istiyorm o izin verdi. Arkadaşlarım da izin verdi, onlara teşekkür ederim. Umarım gollerin devamı gelir." dedi.
Tüm maçlar bittiğinde verilen buçuklar geri alınıyor.
Steam ID: fotosuki
GS ve FB playoff bittiginde puanlari esitse FB sampiyon olucak. Yarim puan avantajla baslayanlar lig bitiminde dezavantajli konuma dusuyor.
Yalnız arkada ki adam Musleraya cavay lo diyor![]()
Hey Allahım yarabbim sen bana sabır ver gibi bir kafa işareti yapmış Fatih hocaD:
Fatih Terimin vucut dili Italyaya Fionun basina gectikten sonra renklenmeye basladi. Oncesinde boyle degildi diye hatirliyorum. Saha kenarinda Terimi izlemek ayri keyifO donem kullandigi siyah eldivenleri pek cok kisi hatirliyordur.
![]()
Takım olarak çok iyi değildik bugün. Tam anlamıyla konsantre olamadık maça. Ancak Aydın'ın girmesiyle oyun hareketlendi. Selçuk'un süper golüde kilidi açtı ve skor farkı ortaya çıktı.
Ben Emre Çolak'ı hiç beğenmedim. Her pozisyonda topa vuruyor. Tamam İBB maçında çok şık iki gol attın ancak olmayacak yerlerde, boşta takım arkadaşların varken. Niye vuruyorsun. Zaten bugün şut atmaktan daha fazla gol atamadık.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Aydın'la çok dalga geciliyor ama bugun maçın adamı Aydın'dı bence.
http://s1.directupload.net/images/120408/xsnw2sas.swf
Aydin ve Baros senkronize düsüsleri![]()
Aydın çocuktan sonra açıldı zaten![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
1. 47 2. 46 puanla bitirdiğinde buçuk geri alınınca nasıl ikisi de 46 puanla bitiriyor?Buçuğu geri alınanın yine buçukla bitirmesi lazım. Buçuk olayı sadece tablo çok karışmasın diye yapılıyor diye biliyorum.
Steam ID: fotosuki
Zaten puanlar 47 ve 46 iken geri alma falan yokPuan esitligi durumunda ilk bakilan sey olucak bucuktan tamamlananin kim olduguna. Puan esitligi olusursa bucuktan tamamlanan takimin puani 1 dusecek ya da yarim
. Ikili averaj ya da genel averaj hepsi geride kaldi bu sezon icin, puan esitliginde her turlu FB onde su durumda.