Artık o kadar baydı ki derbiler izlemeye bile tenezzül etmiyorum.Eğer önümüzdeki 2 maçı kazanırsak evimizdeki Trabzon maçını izlemeye gideceğim.Arena'ya değil tabi![]()
![]()
Artık o kadar baydı ki derbiler izlemeye bile tenezzül etmiyorum.Eğer önümüzdeki 2 maçı kazanırsak evimizdeki Trabzon maçını izlemeye gideceğim.Arena'ya değil tabi![]()
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Evden çıkıyorum birazdan mekanlar dolar.. Umarım döndüğümde yazacak güzel şeyler bulurum.
bende evden çikiyorum turk kahvesine gidicegim orda ligtv var![]()
...
şampiyonluğu kaybettiğimiz trabzonspor maçı vardı sanırım bi 30 şut da bizim vardı ama maçı berabere bitirdik ve şampiyonluk kaçtı haticeye değil neticeye bakma zamanı zaman skor zamanı haftaya beşiktaş maçını da bu ivme ile kazanmayı bekliyorum inşallah şampiyon olarak tamamlarız sezonu ve art arda iki sezon yaşanan travmayı büyük ölçüde bitirelim çok güzel olacak şampiyon olursak çok (:
İlk 11'imiz: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Yobo, Bekir, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian, Selçuk, Caner, Alex, Sow
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Galatasaray
Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Tomas Ujfalusi, Semih Kaya, Hakan Balta, Felipe Melo, Selçuk İnan, Engin Baytar, Emre Çolak, Necati Ateş, Johan Elmander
Yedekler
Aykut Erçetin, Gökhan Zan, Sabri Sarıoğlu, Ceyhun Gülselam, Aydın Yılmaz, Albert Riera, Milan Baros
Fenerbahçe
Volkan, Gökhan, Yobo, Bekir, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian, Selçuk, Caner, Alex, Sow
Fenerbahçe' ye ilk 15 dakikada yapılacak baskı , Galatasaray adına çok önemli. Bekir, Selçuk, Caner hata yapmaya meyilli ve bol bol pas hatası yapan isimler. İleride basan bir Galatasaray rakibe sahayı dar edebilir. Öte yandan Fenerbahçe ilk 15 dakikada bu baskıyı yenebilirse veya bu baskı varken kontraları iyi kurabilirse, maçı dengeye getirebilir.
İki takıma da başarılarGalatasaray kazansın !
Football is simple,but Football Manager is not
Stoch gene yemiş kesiğiBekirin oynaması iyi olmuş Serdar tam bir ... neyse umarım güzel bir maç olur geçen maçtaki gibi sinir olarak izlemek istemiyorum sabahtan gittim yerimi ayırttım umarım adam gibi oynarlar
![]()
Selçuk'un golü var![]()
Bu yıl arenada ki maçta Bilica faktörüylü 1-0 geride başlamıştık bu sefer 0-0 başlıyoruz bakalım![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Galatasaray'da anonsları yapan arkadaşın sesi çok kötü çıkıyor. Şöyle ses tonu ve vurgularıyla coşturabilecek birisi kadrodaki isimleri söylese daha zevkli olur. Basketboldan biraz örnek almak lazım.
Sakin olsak yeter.Galatasaray bizim o kontrollü oyunumuza gol atabilecek bir takım değil ama panik halinde değil bildiğimiz geçen seneki kontrollü oyunumuz oynanmalı. İşin kötü tarafı beraberlik bize yetmiyor ama Galatasaray'ın da maç bir süre berabere gittikten sonra "tamam kazanamıyorsak berabere bitirelim,kadıköye şampiyon gideriz bir şekilde" diyeceğini düşünmüyorum. O yüzden ne olursa olsun ilk golü yiyen taraf olmamaya bakmalıyız. Sonrasında kulübesinde büyük ofanscıları olan,alternatifi bol olan taraf biziz. Gerekli hamlelerle skoru elde ederiz. Tahminim 1-3 veya 2-3 biter maç
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Aman Yarabbi
Kareografi cooook anlamlı ve güzel. Ortam süper.
Aslan yürümüyor muydu? Yani ben öyle biliyorum koreografiyi.
Güzel bir kareografi gösterisiydi
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Çok hoş bir kareografi oldu tebrik ederim.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Koreografi güzeldi de Lig Tv bu olayı arka taraftan çekerek yayıncılıkta çığır açtı. Asıl tebriği oraya vermek lazım.
2 pas yapamıyoruz, olmaz böyle Volkan zaten başında kötü başladı.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Galatasaray biraz yüklense golleri atacak ama sakin sakin oynuyoruz. Fenerbahçe top yapamıyor.
Necati vurdu ve Volkan çıkardı.
Selçuk allahın adını veriyorum top sürme,çalım atmaya çalışma kafanı toptan kaldır ve direk pas at..
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Galatasaray Fenerbahçe'yi sahasına hapsetmiş ya taca atıyorlar ya Galatasaray'a.
Bu şekilde mutlaka golü atmamız lazım.
Alex'in ağızının orda kanama var hafif![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
YOk böyle bir olay
bu necati ne kadar dandik bi adamdır ya tam küçük maçların adamı bi tane derbide iyi oynadığını görmedim
Caner niyetlendi kendini attıracak
Caner kendini attırmadan Stoch'u oyuna alması lazım.