Dipnot: Kupon bana ait değildir
Dipnot: Kupon bana ait değildir
Eboue 3. golde 77 metre depar atmış.
270 iyi çerez parası![]()
Colman'ı gollerinden dolayı kutluyorum sanırım amçtaki Selçuk'la birlikte en isabetli pas atan oyuncuymuş.Geçen yıl ki başarının mimarları yollarına devam ediyor.
Volkan'ı baştan koymuş olsaydı belki daha farklı olurdu bu Serkan'ı orta sahada oynatma huyundan vazgeçmedi gitti 1 maç bile olumlu katkısı olmadı ileride neden hala bu konuda ısrarcı anlamıyorum.Adrian'a 5 milyon verdik ama 5 maç oynamadı bu adam en fiyasko transferimizde o oldu.Fener kazansa baride 3.lük sıkıntısı yaşamasak.
Tebrikler galatasaray.
Melo'nun yerine TS den Colmanı transfer etsek cok güzel olur.
bu arada musti ben sana katılmıyorum volkan konusunda. Ona ayrı top lazım sahada.takım oyununa resmen balta vuruyor
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
beşiktaş yarın ve gelecek hafta bir sürpriz yapsa da gelecek hafta bitirsek şu işi.lüzumsuzluktan başka birşey değil.6 maçta rakiplerine yenilmeyen ve 9 puan fark atan takımın süper finalde herkese yenilmesini bekleyenler var hala
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Olcan : Penaltı değil - Markus : Net penaltı - Şansal : E ama Olcan penaltı değil dedi. - Markus : O zaman yanlış söylemiş net penaltı. ve markus merk sari karttan fazlasi degil demis.
Geçen hafta yenilen Menemenspor'du herhalde. Her iki takım maçları kazanır son maçı da Fenerbahçe kazanırsa o cepte gördüğünüz şampiyonluğun cebin deliğinden kayıp gideceğinin farkındasın umarım : )
Keşke futbolda her şey ben rakiplerimi yendim ezdim hadi kupamı verin laylaylom ile bitse. Biz Galatasaray'ı 4-0 yenerken, 35 pas yapıp gollere gittiğimiz, oyuncuların artık resital sergilemeye başladığı Bakınız... bir maçtan 3 hafta sonra şampiyonluğu kaybettik.
Şampiyonluğu iyi oynayana değil en fazla puan toplayana verecekler a takım hak ediyor b takım hak etmiyor olayına hiç girmiyorum karşılaştırma yapmak için iki takımın içinde bulunduğu şartların ne durumda olduğuna da bakmak gerek, tabi insan kendini nasıl görürse karşısındakini de öyle zanneder. Bu bakımdan iştirak etmeniz biraz zor.
...
Olcan Adın ( ADAM ) maç sonunda birilerine iyi mesaj vermiş.
"Ben sahada kim ne yaptı bilmiyorum. Kızmam için bir sebep de yok. Açıkçası benim duyduğum bir yerde bunun cevabı verilir. Nerede olursa olsun. Bu sadece Arena'da da değil. Türkiye'nin her türlü koridorunda cevabı verilir. Ayrıca Topuz çizgiyi aşmayacak kadar bizi tanır. Galatasaray Kulübü gereken açıklamayı yapmıştır ama bizi tanıyanlar, duysam bunun cevapsız kalmayacağını çok iyi bilirler. Gözlemcilerin yazdığı gibi, herkesin burnu kanamadan kendi soyunma odalarına gitmeleri için herkese 'hadi aslanım' dedik"
Fatih Terim: Trabzonspor ciddi bir rakip. Trabzon'da oynamak kolay değil. istanbul'da Trabzon'a karşı oynamak da kolay değil.
Fatih Terim: Son maçtan sonra oyuncularımın kısa sürede iyi toparlandığını görüyorum. Çok gol pozisyonu girdik, bu sefer bir kısmını attılar.
F Terim: Geldiğimde kaybederken dahi GS'lilerin gurur duyacağı bir takım olmak istiyoruz demiştim. Sanırım bu ortaya çıkmış gibi görünüyor
Fatih Terim: Duran toplar bazen kilidi açmada önemli bir faktör. Selçuk özel olarak çalışıyor. Çalışmaya da devam etmeli
Selçuk konusuna bende katılıyorum kuzenin zoruyla kafeye girdik(Yenileceğimizi biliyordum dedim girmeyelim.).Girdik masaya oturduk baktım Selçuk topun başında hadi Ömer kalkalım dedim dur olum 0-0 işte dedi.Hayır atacak bu dedim golü attı ama maçın sonuna kadar izlemek zorunda kaldım.Mekan sahibi hemen 5 lira istedi vermek zorunda kalınca 1-2 gol daha izleyelim bari dedik
![]()
Buradaki yorumun bana göre doğrudur. Olcan kendini atma niyetinde olduğu için maçtan sonrada penaltı değildi gibisinden yorum yaptı. Ancak buna rağmen Muslera'nın müdahalesi var.
Hiç unutmuyorum bundan 4 sene önce ilk cimnastik dersinde düşme nasıl olur onu öğretmişlerdi. Tabi burada aldatmadan bahsetmiyorum. Düşerken kendini nasıl korursun onu öğrenmiştik. Bizim oyuncularımız darbe yesin ya da yemesin düşmeyi bilmiyorlar. Olcan'ın düşmesi de bu örneklerden birisidir. Darbe yediği halde öyle acemice düşüyor ki numara var sanıyorsun. Düşme konusunda Sergen bir numaradır. Darbe yemese bile öyle güzel düşüyor ki penaltı çalmamak elde değil. Tabi onun o düşüşüne profesyonel gözle bakan birisi kendini nasıl korumaya aldığını görebilir. Profesyone bakamayanda üçkağıtçı kendini atıyor der.
Futbol ya da diğer branşlar taktik ver, iki tur koş, topla oynama değildir. Yıllardır bu işi böyle yaptığımız için zaten bir adım öne gidemiyoruz. Basketbolda ben ilk olarak koşmayı öğretiyorum. Hepimiz koşmayı biliyoruz değil mi? Aslında bilmiyoruz. Başarıda bu detayda gizlidir. Spor herkesin bildiği aslında kimsenin bilmediği bir alan işte.
o muhabbete sadece :
bir formayı giymekse adamlık bu ülkede adam kalmamış demektr
Formayı giyen adam, giymeyen değil mi? Bu kadar basit mi bu iş?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Maçın geyikleriEmre Çolak: Selçuk abi, serbest vuruş oldu ne yapıyoruz?
Selçuk: Sen sevinmeye git ben de geliyorum.![]()
Olcan'ın Fenerbahçe'nin altyapısından yetişmiş olması Fenerbahçe'li olduğu anlamına gelmez. Trabzonspor'a gider gitmez direk; "Fenerbahçe'de 5 senem heba oldu" açıklaması ile zaten amacını belli etmiş. Ben Kadıköy'deki maçta ıslıklarlar diye düşünmüştüm ama taraftarımız o kadar bile değer vermiyormuş bu adama.
Formayı ters çevirmiş giymiş. Eee Stoch ile niye kıyaslıyorsunuz ki? Stoch giymek istememiş ve bence haklı. Terli forma haliyle. Olcan giyiyorsa o kendi bileceği iş.
Teşekkür ediyorum abi çok kaale alınmıyor benim yazdığım tarzda yorumlar normalde , beklemiyordum bile farkedileceğini.
Hasan Hüseyin Hocam , Barcelona - Chelsea maçının istatistiklerine de ulaşıversene bi zahmet , bir de ; 2012 Şampiyonlar Ligi finalisti Chelsea'dir .
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
istatistikler sonucu belirler demedim zatenneyse yahu,bu konudaki yorumumu FB sohbet alanına yazdım uzun uzun,dileyen okur ordan
![]()