Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

4 14.81%
  • Berabere biter

7 25.93%
  • Galatasaray kazanır

16 59.26%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 205 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 3. Hafta] Trabzonspor - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dipnot: Kupon bana ait değildir

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Eboue 3. golde 77 metre depar atmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

270 iyi çerez parası

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Colman'ı gollerinden dolayı kutluyorum sanırım amçtaki Selçuk'la birlikte en isabetli pas atan oyuncuymuş.Geçen yıl ki başarının mimarları yollarına devam ediyor.

Volkan'ı baştan koymuş olsaydı belki daha farklı olurdu bu Serkan'ı orta sahada oynatma huyundan vazgeçmedi gitti 1 maç bile olumlu katkısı olmadı ileride neden hala bu konuda ısrarcı anlamıyorum.Adrian'a 5 milyon verdik ama 5 maç oynamadı bu adam en fiyasko transferimizde o oldu.Fener kazansa baride 3.lük sıkıntısı yaşamasak.

Tebrikler galatasaray.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Melo'nun yerine TS den Colmanı transfer etsek cok güzel olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bu arada musti ben sana katılmıyorum volkan konusunda. Ona ayrı top lazım sahada.takım oyununa resmen balta vuruyor
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

beşiktaş yarın ve gelecek hafta bir sürpriz yapsa da gelecek hafta bitirsek şu işi.lüzumsuzluktan başka birşey değil.6 maçta rakiplerine yenilmeyen ve 9 puan fark atan takımın süper finalde herkese yenilmesini bekleyenler var hala

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by nannar View Post
    bu arada musti ben sana katılmıyorum volkan konusunda. Ona ayrı top lazım sahada.takım oyununa resmen balta vuruyor
    Tamam o hoyuna kızıyorum ama en azından rakibi rahatsız ediyor Alanzinho'da öyle mesela ama Serkan ilerideyken ne rakibi rahatsız ediyor ne top kapıyor yada top kapsada hiçbirşey olduğu yok.
    Last edited by meddah : 29.Nisan.2012 at 05:29 Reason: Silinen mesajdan alıntı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    Melo'nun yerine TS den Colmanı transfer etsek cok güzel olur.
    Selçuk İnanı aracı yapıp Burak Yılmazıda istiyormuş Galatasaray oldu olacak kulübüde onlara bırakalım

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Selçuk İnanı aracı yapıp Burak Yılmazıda istiyormuş Galatasaray oldu olacak kulübüde onlara bırakalım
    Burak & Colman güzel transferler olur

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Olcan : Penaltı değil - Markus : Net penaltı - Şansal : E ama Olcan penaltı değil dedi. - Markus : O zaman yanlış söylemiş net penaltı. ve markus merk sari karttan fazlasi degil demis.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by nannar View Post
    beşiktaş yarın ve gelecek hafta bir sürpriz yapsa da gelecek hafta bitirsek şu işi.lüzumsuzluktan başka birşey değil.6 maçta rakiplerine yenilmeyen ve 9 puan fark atan takımın süper finalde herkese yenilmesini bekleyenler var hala
    Geçen hafta yenilen Menemenspor'du herhalde. Her iki takım maçları kazanır son maçı da Fenerbahçe kazanırsa o cepte gördüğünüz şampiyonluğun cebin deliğinden kayıp gideceğinin farkındasın umarım : )

Keşke futbolda her şey ben rakiplerimi yendim ezdim hadi kupamı verin laylaylom ile bitse. Biz Galatasaray'ı 4-0 yenerken, 35 pas yapıp gollere gittiğimiz, oyuncuların artık resital sergilemeye başladığı Bakınız... bir maçtan 3 hafta sonra şampiyonluğu kaybettik.

Şampiyonluğu iyi oynayana değil en fazla puan toplayana verecekler a takım hak ediyor b takım hak etmiyor olayına hiç girmiyorum karşılaştırma yapmak için iki takımın içinde bulunduğu şartların ne durumda olduğuna da bakmak gerek, tabi insan kendini nasıl görürse karşısındakini de öyle zanneder. Bu bakımdan iştirak etmeniz biraz zor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Olcan Adın ( ADAM ) maç sonunda birilerine iyi mesaj vermiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

"Ben sahada kim ne yaptı bilmiyorum. Kızmam için bir sebep de yok. Açıkçası benim duyduğum bir yerde bunun cevabı verilir. Nerede olursa olsun. Bu sadece Arena'da da değil. Türkiye'nin her türlü koridorunda cevabı verilir. Ayrıca Topuz çizgiyi aşmayacak kadar bizi tanır. Galatasaray Kulübü gereken açıklamayı yapmıştır ama bizi tanıyanlar, duysam bunun cevapsız kalmayacağını çok iyi bilirler. Gözlemcilerin yazdığı gibi, herkesin burnu kanamadan kendi soyunma odalarına gitmeleri için herkese 'hadi aslanım' dedik"

Fatih Terim: Trabzonspor ciddi bir rakip. Trabzon'da oynamak kolay değil. istanbul'da Trabzon'a karşı oynamak da kolay değil.

Fatih Terim: Son maçtan sonra oyuncularımın kısa sürede iyi toparlandığını görüyorum. Çok gol pozisyonu girdik, bu sefer bir kısmını attılar.

F Terim: Geldiğimde kaybederken dahi GS'lilerin gurur duyacağı bir takım olmak istiyoruz demiştim. Sanırım bu ortaya çıkmış gibi görünüyor

Fatih Terim: Duran toplar bazen kilidi açmada önemli bir faktör. Selçuk özel olarak çalışıyor. Çalışmaya da devam etmeli

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Galatasaray'ı kutluyorum Kadıköy'e kadar puan kaybedeceklerini de düşünmüyorum.Bu maçta puan kaybetmesi için Trabzon'un iyi oynamasından çok Galatasaray'ın Fener derbisindeki 'güzel oyuna rağmen yenilme' psikolojisini atlatamaması lazımdı , nitekim atlatmışlar , yine güzel bir oyunla kazandılar . Tek bir hayalim var o da Kadıköy'de final maçına kalması herşeyin . Yeneriz yeniliriz o önemli değil ben Kadıköy'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırmaya razıyım , yeter ki Beşiktaş veya Trabzon maçlarında kaybetmeyelim şampiyonluğu.O maçın atmosferini yaşamak istiyorum , gerginliğini , stresini yaşamak istiyorum ; iyi veya kötü her türlü dış etkenlere rağmen Fenerbahçe'nin şampiyonluk maçına çıktığını görmek istiyorum . Ben rekabetimizle gurur duyanlardanım , çok önceden de söylemiştim - şampiyonluğu kaybedeceksek her zaman Galatasaray'a kaybetmeyi tercih ederim , bunu da gururla söylerim - rekabetin sahadaki kısmıyla ilgileniyorum.

Yok Tolga hata yapmıştır , yok Muslera'ya kırmızı verilmemiştir bunlarla ilgilenmiyorum . Galatasaray kazandı önemli olan budur , bizim düşünmemiz gereken kendi maçlarımızı kazanmaktır.Selçuk , ayrı bir parantezdir ; topun başına geçtiğinde bana televizyon başında kollarımı açtırıp dua ettirebiliyorsa ben o adama saygı duyarım . Rekabet anlayışımı da bunlar belirler . Fenerbahçe'li kardeşlerim de beni yargılamasınlar , Fenerbahçe'ye ne kadar aşıksam , beni oynanacak maçın 1 hafta öncesinden uyku düzenimi bozan heyecandan yerinde duramayan bir insan haline getiren rekabete de bir o kadar aşığım.Bunun da diğer başrol oyuncusu Galatasaray ise , saygı duyarım. Kolay kolay Galatasaray sohbet alanına veya maç konularına da yazmam , aklıma esti öyle .

Saygılarımla.
    Maalesef arada kaynar gider bu tür gerçek sporsever yorumları arkadaşım. Eline diline sağlık, bu da benim spor alanına ender yazdığım mesajlardan biri oldu sayende

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Selçuk konusuna bende katılıyorum kuzenin zoruyla kafeye girdik(Yenileceğimizi biliyordum dedim girmeyelim.).Girdik masaya oturduk baktım Selçuk topun başında hadi Ömer kalkalım dedim dur olum 0-0 işte dedi.Hayır atacak bu dedim golü attı ama maçın sonuna kadar izlemek zorunda kaldım. Mekan sahibi hemen 5 lira istedi vermek zorunda kalınca 1-2 gol daha izleyelim bari dedik

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Olcan Adın ( ADAM ) maç sonunda birilerine iyi mesaj vermiş.
    kime ne söylemiş link felan atarmısın

geçen senede artist artist konuşmuştu bizim maçtan sonra

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by SaLviO View Post

Konuşma değil.

Stoch muhabbetinde "Ne yani formayı mı giyseydi" diyenler vardı. Olcan formayı değiştikten sonra üstüne giydi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Benim önyargım herhalde o tür pozisyonlarda hep oyuncuya odaklanıyorum. Kolay kazancı seven oyuncularımızda var ya genel olarak ligimizde, sanki daha Muslera müdahale edemeden kendini bırakma var gibi geldi.
    Buradaki yorumun bana göre doğrudur. Olcan kendini atma niyetinde olduğu için maçtan sonrada penaltı değildi gibisinden yorum yaptı. Ancak buna rağmen Muslera'nın müdahalesi var.

Hiç unutmuyorum bundan 4 sene önce ilk cimnastik dersinde düşme nasıl olur onu öğretmişlerdi. Tabi burada aldatmadan bahsetmiyorum. Düşerken kendini nasıl korursun onu öğrenmiştik. Bizim oyuncularımız darbe yesin ya da yemesin düşmeyi bilmiyorlar. Olcan'ın düşmesi de bu örneklerden birisidir. Darbe yediği halde öyle acemice düşüyor ki numara var sanıyorsun. Düşme konusunda Sergen bir numaradır. Darbe yemese bile öyle güzel düşüyor ki penaltı çalmamak elde değil. Tabi onun o düşüşüne profesyonel gözle bakan birisi kendini nasıl korumaya aldığını görebilir. Profesyone bakamayanda üçkağıtçı kendini atıyor der.

Futbol ya da diğer branşlar taktik ver, iki tur koş, topla oynama değildir. Yıllardır bu işi böyle yaptığımız için zaten bir adım öne gidemiyoruz. Basketbolda ben ilk olarak koşmayı öğretiyorum. Hepimiz koşmayı biliyoruz değil mi? Aslında bilmiyoruz. Başarıda bu detayda gizlidir. Spor herkesin bildiği aslında kimsenin bilmediği bir alan işte.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir şey söylememiş maç sonu yaptığı davranış adamlığını göstermiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

o muhabbete sadece :

bir formayı giymekse adamlık bu ülkede adam kalmamış demektr

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Konuşma değil.

Stoch muhabbetinde "Ne yani formayı mı giyseydi" diyenler vardı. Olcan formayı değiştikten sonra üstüne giydi.
    Hiç bir oyuncu "Ezeli Rakibinin" formasını giymek zorunda değildir. Giyince kral felanda olunmuyor yani
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Formayı giyen adam, giymeyen değil mi? Bu kadar basit mi bu iş?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

http://www.ligtv.com.tr/haber/markus-merk-yorumluyor-2

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Emre Çolak: Selçuk abi, serbest vuruş oldu ne yapıyoruz?

Selçuk: Sen sevinmeye git ben de geliyorum.
    Maçın geyikleri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Hiç bir oyuncu "Ezeli Rakibinin" formasını giymek zorunda değildir. Giyince kral felanda olunmuyor yani
    Zorunda diyen olmadı zaten. Olcan bizim gözümüzde kral oldu bile
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Zorunda diyen olmadı zaten. Olcan bizim gözümüzde kral oldu bile
    Ne mutlu Olcan'a o zaman
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olcan'ın Fenerbahçe'nin altyapısından yetişmiş olması Fenerbahçe'li olduğu anlamına gelmez. Trabzonspor'a gider gitmez direk; "Fenerbahçe'de 5 senem heba oldu" açıklaması ile zaten amacını belli etmiş. Ben Kadıköy'deki maçta ıslıklarlar diye düşünmüştüm ama taraftarımız o kadar bile değer vermiyormuş bu adama.

Formayı ters çevirmiş giymiş. Eee Stoch ile niye kıyaslıyorsunuz ki? Stoch giymek istememiş ve bence haklı. Terli forma haliyle. Olcan giyiyorsa o kendi bileceği iş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Maalesef arada kaynar gider bu tür gerçek sporsever yorumları arkadaşım. Eline diline sağlık, bu da benim spor alanına ender yazdığım mesajlardan biri oldu sayende
    Teşekkür ediyorum abi çok kaale alınmıyor benim yazdığım tarzda yorumlar normalde , beklemiyordum bile farkedileceğini.

Hasan Hüseyin Hocam , Barcelona - Chelsea maçının istatistiklerine de ulaşıversene bi zahmet , bir de ; 2012 Şampiyonlar Ligi finalisti Chelsea'dir .
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

istatistikler sonucu belirler demedim zaten neyse yahu,bu konudaki yorumumu FB sohbet alanına yazdım uzun uzun,dileyen okur ordan

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri