Beyler Simao bitmiş.
arkadan kasıtlı yapılan her hareket kırmızı karttır ama işte hakem sarı verdi
Komik olmayın , Bekir atılmalıydı ne demek yahu ? O kadar kişi sarı görünce onun görmemesi ilginç oldu evet , sarı görmeliydi ama.Onun dışında geçen hafta Elmander'le sarmaş dolaş gülüşen oyuncu bu pozisyonda sert çıkıyorsa pozisyonu , Edu'nun nası girdiğini gördüğündendir.Abartıcam derken komikliğin lüzumu yok . Maç genel olarak da sert geçiyor zaten.Semih'in penaltı beklediği pozisyonda penaltı çalınmaz , yalnız Ernst'in müdehalesini görmemenizdir asıl komik olan , Semih'in düşüşü değil.Fernandes ile Topuz'un dalaştığı pozisyonda ise sarı kartın doğru olduğunu düşünüyorum.Bir hakemin görevi oyuncuyu oyun kuralları içinde sahada tutmaktır ilk seçenek olarak bu durumlarda.Atılması yersiz olurdu.He bu maçta kırmızı çıkar gibi , o ayrı.Unutmadan , Caner'in Quaresma'ya orta sahada yaptığı hareket tartışmasız sarı karttır , Halis atladı.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
İki takım da şuursuz hücum yapıyor. Bizim kanatlarımız çok etkisiz. Caner- Dia değişikliği lazım takıma
Ben bir pozisyon için değerlendirmedim yalnız. Ondan sonraki Quaresma'ya yaptığı faul var. Ordada bence sarı alabilirdi.
Beşiktaş iyice çekildi sahasına.Kilidi açmak lazım bir an önce.Yoksa tehlikeli kontralar görebiliriz.
Caner'le gole çok yaklaştık Rüştü çıkardı.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Beşiktaş Egemen ile öne geçti...
Yahu olacak iş mi bu.
Egemen atti besiktas 0-1 onde
Volkan'ı sakat sakat oynatırsan yersin tabi ilk isabetli şutlarıydı bu bi isabetli şut gelse gol demiştim...
Spikere değinmeden edemem sanki üzüldü gol gelince yahu biraz bağırsana arkadaş o nasıl ses öyle...
Offfffffffffffffffffff offfffffffff Stochhhh !!!
Stoch 1-1...
Stoch ! hadi bakalım.
Stoch çok fena attı 1-1
Gooooooooooooollllllll.Stoch Allah'ına kurban !
Stoch 1-1 oldu , rustu kapattigi koseden yedi
ayak tabanını yiyim senin be
Stoch adamsın ya adamsın söylenecek başka söz yok .
2 geliyor 2
o top içerde yazık
diren ve efsane ol beşiktaş![]()
kontradan yemeyiz inşallah
Bebe girdi merak ediyorum neler yapacak...Fenerbahçe'de Dia girecek...
topuzmu yuh kaç tane hucumcu var
volkan çok güzel çıkardı.
Saçmalığa bak ya. BJK rakip ceza sahasına girmeye çalışırken birden bire geri paslarla rüştüye kadar dönüyor. Sonra rüştü bir dikiyor top volkanda. Ne biçim bir futbol anlaşıyı bu ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Geleneksel top çıkaramama etkinliklerimiz başladı.
rüştü fenerin eski kalecisi çaktırma![]()