Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 41.18%
  • Berabere biter

12 23.53%
  • Galatasaray kazanır

18 35.29%
Sayfa 6 / 31 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 943 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 6. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Normalde öyle tepkiler vermez ama 12 senelik bir arkadaşım aynı zamanda uzun bir sürede komşumuzdu küçüklükten beri tanıdığı için birden yerinden fırladı "ne faul değil, kı...mızdan mı uyduruyoruz" diye bağırdı

Sonuç ne olursa olsun, bir 90dk da herşeyi yaşıyoruz. Mutluluğu, öfkeyi, siniri, üzüntüyü bu kadar ters duyguları sadece tuttuğumuz takım ile 90dk ya sığdırabiliriz herhalde. Bi an önce yarın olsa da izlesek şu maçı artık

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

BAŞIMIZ DİK, ALNIMIZ AK !

Galibiyeti alacağımızı düşünüyorum 1-0 olsun bizim ollsun be...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu sezon yaşanan onca olaydan sonra bir Fenerbahçe'liyi tutup "Nasıl bir son istersin?" diye sorsalar bundan daha iyisini isteyemezdi. Geçen sene elde etmiş olduğunuz başarıyı, dökülen alın terini ve emeği hiçe sayanlar, küçük görüp, görmezden gelenlere en iyi cevap böyle bir final olsaydı gerek. Bu yüzden bu tarihi fırsatı bize sunan yaradana binlerce kez şükürler olsun. Yarın sadece kazanılacak normal bir maç değil bu, yaşanan ve kulübe ödetilmeye çalışılan her şeyin zaferi olacak.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Heyecan artıyor, Sow yok bizim için bir artı bu.. Haydi Cimbomum unuttur 11 seneyi.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Aslında beraberlik ve galibiyet bize yarasaydı daha kötü olurdu bizim için böyle şeyler bizim takıma yaramıyo böylesi daha iyi galibiyet=şampiyonluk

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Olurda Beşiktaş maçındaki gibi 2-0 öne geçip bütün forvetleri çıkartırsak 5-2,6-2 gibi bir skorla yenilebiliriz.Orda o değişiklikleri kim yaptı gerçekten bilmiyorum. 0-0 a yatamayız.Fenerbahçe kesinlikle gol bulacaktır.O yüzden ilk yarıyı 1-0 önde kapatırsak daha sonrada skoru koruma içgüdüsüyle geriye çekilmessek en kötü 1 puan koparabiliriz.Ama oyuncularda beraberliğin yaradığı düşüncesi oluşmuş bu kötü bir durum.Allah'ın izniyle emeklerimizin karşılığını almalıyız.

Şimdiden yine söylüyorum.Play-off saçmalığı yüzünden buralara kadar getirilmiş bir lig izliyoruz.Şampiyon olsakta olmasakta bu sisteme saçma diyeceğiz.

Fenerbahçe psikolojik olarak daha şanslı.Şampiyon olamasalar 'bu takımın yaşadığımız süreç yüzünden buralara kadar gelmesi bile büyük başarıdır' diyecekler.Şampiyon olurlarsa zaten ülke yıkılacak ondan bahsetmiyorum bile.Herşeyin hayırlısı olsun diyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Beraberliğin bize yaramaması hem dezavantaj hem avantaj. Dezavantaj çünkü galibiyetten başka şansın yok top yuvarlak girmez olmaz ama maç berabere başlıyor gol yemezsen gene sen kazanıyorsun. Avantaj çünkü beraberlik bize yetseydi kapanma futbolumuzu oynardık galatasaray akın akın gelirdi gol bulabilirmiydi orası maç anında belli olurdu ama şimdi açık ve güzel futbolumuzu sahaya yansıtıp şampiyon olma vakti ! Ha kötü oynarsakta 1-0 olsun bizim olsun
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Soylenen kadro bana fazla defansif geldi. Umarim boyle cikmayiz

semih
    stoch
    emre cristian mehmet
    selcuk
    ziegler yobo bekir gokhan
    volkan

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Soylenen kadro bana fazla defansif geldi. Umarim boyle cikmayiz

semih
    stoch
    emre cristian mehmet
    selcuk
    ziegler yobo bekir gokhan
    volkan
    Abi kadronun trabzon maçından tek farkı Bienvenu - Semih ve Mehmet - Dia olmuş zaten Semih ile başlamaz da Dia - Mehmet değişikliği gelebilir.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu kadro çıkarsak eğer, fişi çekmişizdir demek.

Ama şöylede birşey var ileride daha çok yoğunlaşmak içn mücadeleci orta sahada önemli.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

1-1 berabere bitsin, yarım puanla şampiyon olalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Semih ile başlarsa kaybederiz , Semih ileride top tutamıyor , zaten geriye yaslanmaya meyilli takımımız hemen çekiliyor, Güiza'yı çıkarıp Semih'i almıştı Daum taraftar istedi diye ileride top tutamayıp Bursa'yı üstümüze çekmiştik ve puan kaybettik.O sene de Bursa Şampiyon oldu , şampiyonluğun gittiği maç olarak görürüm.Umarım öle bir hata yapmaz hoca.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Muhtemel Fenerbahçe 11'i

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beraberlik durumunda ne oluyor simdi ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bu saatten sonra denilecek pek birşey yok. İki takımda mücadelesini vericek akşam. Beraberliğin bize yaraması avantaj. Maç zaten 0-0 başlıyor. Deplasmanda akıllı futbol oynayıp sakinliğimizi koruduğumuz sürece istediğimizi alırız sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Gs şampiyon oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben geçen haftaki kadronun bozulmamasını yeğlerim. 4-3-3 oynuyorsanız oynatacağınız kanat adamları çizgi adamı olmalı, dikine oyun oynayıp adam eksiltebilmeli. Mehmet Topuz çakma bir kanat, oranın yama oyuncusu. 4-3-3'ün iç orta saha oyuncusu olabilir ama asla kanat oyuncusu olamaz. Dia hem hızı hem de adam eksiltebilme gücüyle şu sistemde Topuz'dan kat kat verimli olur. Ben geçen maçın kadrosunun muhafaza edilmesi taraftarıyım. Eğer gol atamadan 2. yarıya gidersek oluşacak panikle şampiyonluğu kaybederiz. Ayrıca geçen maçın 11'i ile sahada olmak kenarda bize büyük bir güç oluşturur. Serdar,Caner,Topuz,Özer,Alex,Sow gibi isimler Galatasaray kulübesine göre daha zengin duruyor. Elimizdeki bütün güçleri en iyi şekilde kullanmak bize şampiyonluğu getirecektir, Şansımızın da yanımızda olması dileğiyle.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor kadrosu ile sahaya çıkmak lazım tek değişiklik Mehmet-Dia olmalı .. Ki Dia'yı mutlaka kullanmalıyız Hakan Balta tarafını koridora çevirebiliriz.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bende ilk Dia-Mehmet degisikligi olsun diyordum ama simdi vazgectim.Keşke olmasa.Mehmet gelirse yine defansif bir kadro olacak ilerideki 3lünün hücum yapmasını istiyorum ben bu maçta.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Maç sonrasında sonuca göre konuştuğumu düşünenler olmasını istemem. Maç öncesi söylemek istediklerim şunlar:

1- Fenerbahçe’li arkadaşların kendi pencerelerinden bakıldığında şampiyonluğun kazanılmasının yaşadıklarına en güzel cevap olacağına, bunları kendilerine yaşatanlara bir tokat olacağına inanmalarına saygı duyuyorum. Aynı şeyleri Galatasaray yaşasaydı muhtemelen ben de aynı şeye inanırdım. Kendi açımdan baktığımda ise –kişisel düşüncelerimdir kimse kızmasın- bugün Fenerbahçe maçı 10-0 kazansa bile, 2 değil 12 kupa alsa bile benim bazı konulardaki düşüncelerim değişmeyecek.

2- Play-off’un oynanacağı sezon başından belliydi ve şampiyonluğu kaybetmemiz halinde bunu bahane olarak kabul etmiyorum. Ancak alın teriyle oluşturulmuş 9 puanlık farkın bedavadan 5’e (puan eşitliği halinde 4’e) inmesine de anlam veremiyorum. Sonuçta Galatasaray ülkenin en iyi 3 takımına karşı oynadığı 5 maçtan 4’ünde sahadan puanla ayrılmasına ve sadece 1 kez yenilmesine karşın son 5 maçta kendisinden 4 puan fazla toplayan bir takıma karşı şampiyonluğu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. Genede -tekrar ediyorum- şampiyonluğu kaybedersek play-off’tan dolayı değil, mental olarak kendimizi buna hazırlamadığımızdan dolayı kaybettik derim. Sonuçta Fenerbahçe’nin de ülkenin en iyi 3 takımıyla oynayıp 5 maçta 4 galibiyet aldığını unutmamak lazım. Onların gösterdiği inancı gösteremedik yönetim, taraftarlar ve futbolcular olarak bu play-off sürecinde.

3- Fenerbahçe’nin şampiyon olması durumunda Fenerbahçe’yi değil Volkan, Stoch, Christian ve Alex’i alkışlayacağım. Her ne kadar Volkan ve Christian’dan nefret etsem de bana göre en büyük pay bu iki oyuncuya ait ve en büyük alkışı hak ediyorlar.

4- Maçın hakemi hakkında da bazı şeyler yazmıştım. Bugün nasıl bir yönetim göstereceğini bilmiyorum. Belki Fenerbahçelileri kızdıracak bir yönetim bile gösterebilir. Ancak eğer adil ve herkesin içine sinen bir yönetim gösterirse burada yazdıklarımdan dolayı kendisinden özür dilemesini de bilirim.

5- Buraya kadar yazdıklarım maçı kaybetme ihtimalimiz üzerineydi. Belki şampiyonluktan umutsuz olduğum anlamı çıkmıştır. Aksine bugün şampiyon olacağımıza inanıyorum. Hatta içimden Fenerbahçe 1 Galatasaray 2 skoru geçiyor dünden beri.

6- Yarın anneler günü. Bu maçın sevincini de üzüntüsünü de annelerimizi üzmeyecek şekilde yaşayalım ve sonuç ne olursa olsun bu konu başlığı altında birbirimizi en azından bugün ve yarınlık kırmayalım.
    Last edited by Walter Sakana : 12.Mayıs.2012 at 14:59 Reason: Şehir dışı yolculuk yaklaşık 2 saat ertelendi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yenilmemiz halinde tek tesellim Şampiyonlar Ligi'ne Fenerbahçe ile gidiyor olmamız.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Bu kadro ligin ilk yarısında Galatasaray'a 3-1 yenildiğimiz maçın sistemi o zaman olmamıştı çok kötü oynanmıştı ilk yarı. Ama bu sefer öyle olmaz çünkü o zaman bu taktikte ileri uçta Alex vardı. Şimdi ise bu taktik için ideal oyuncular dizilmiş. Zaten Trabzon maçı da gösterdi. Eğer bu dizilişle 3'lü orta saha ile çıkacaksan fovet Alex olmayacak BKZ: GS:3-1:FB . Ama aynı dizliş forvette Alex olmadan geçen hafta iyi performans sergiledi. Dediğiniz kadar karamsar bir durum yok ortada. Ancaaak fikir değiştirip aynen bu dizilişe forvet olarak Alex'i koyarsa o zaman sizin çizdiğiniz tablodan daha karamsarı ve kötüsü olur.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Stoch , Emre ve Cristian'ı durdurduğumuz takdirde Barcelona gibi top oynarız. Sorun tutulmuyor olmaları.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Böyle birşey yapılacakmış sanırım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bide ben karşı karşı tribünde halat benzeri birşey gördüm parıltımıydı halatmıydı artık bilmiyorum maç baslayınca görücez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bunu koymasan daha iyi olurdu ama neyse.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bunu koymasan daha iyi olurdu ama neyse.
    Artık zaten koreografi heyecanı diye birşey kalmadı.Eskiden maç başlasa da görsek diye heyecandan yerimde duramazdım.Artık her maç öncesi görüyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Artık zaten koreografi heyecanı diye birşey kalmadı.Eskiden maç başlasa da görsek diye heyecandan yerimde duramazdım.Artık her maç öncesi görüyoruz.
    Yine de kabak gibi foruma koyulması yanlış görmek isteyenler için link verebilirdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Eger Fenerbahce boyle kadro cikcaksa mucadeleci bir ortasaha olcak plan ortasahayi ele geçirmek olcak guzel dusunce geride falanda SIKINTI çekmezler ama hucumda ne yaparlar bilemicem.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

2-0 alıcaz maçı yazıyorum buraya

Sayfa 6 / 31 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri