Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 161 arası toplam 161 sonuç

Konu: Proje: Beşiktaş | Değişim

Hybrid View

Spor Toto Süper Lig
    1.Hafta

İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamasak da galibiyeti kurtarmayı başardık ligin ilk karşılaşmasında. Etkili hücumlar geliştirdik ancak son vuruşlarda ya şanssız ya beceriksizdik. Oyunculara bir kısıtlama getirmeden oynatmam uzun şutların sayısının çok olmasına neden olsa da genelde girişimleri başarılıydı. Biraz daha şanslı olsak daha rahat bir skor alabilirdik.

Maçın Adamı
    Vanja Ivesa

Eskişehirspor maçından 1 hafta önce sahamızda Novara'yı ağırladığımız hazırlık karşılaşmasında 4-2'lik galibiyet aldık. Bunu da ekleyelim, kaynamasın arada

Şampiyonlar Ligi'nde rakiplerimiz de belli oldu. Kuraya 3.torbadan katılma hakkı elde ettik. Diğer temsilcimiz Fenerbahçe de ön elemede Benfica'yı saf dışı bırakarak gruplarda mücadele etme hakkı elde etti.

Sürpriz bir gelişme de yaşandı geride bıraktığımız haftada. Takip ettiğim oyuncuların başında gelen Meksika'lı Erick Torres'in kıtasal bir turnuvada bir maçta 6 gol attığı haberiyle hayrete düştüm

Bu durumun üzerine bir kez daha gözlemcilerimden rapor istedim, gelen raporda oyuncunun takımımıza katılmaya sıcak baktığı, kulübünün de 2.2milyon €'dan aşağı bırakmayı düşünmediğini görünce hemen harekete geçtim.

Transfer döneminin son gününde kulübüyle 2.7milyon €'ya (100bin€ peşin, kalanı 12 taksit), oyuncuyla aylık 85bin € ( 2.500€ maç + 1.500 € gol primi + yılın takımına seçilme primi 100bin €) karşılığı 5 yıllık anlaşma sağladık. Son günde son bir bomba patlattık Hayırlı uğurlu olsun!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O nasıl bir gruptur abi ya geçmiş olsun mu desem , sana inanıyoruz mucizeyi başar mı desem

Dünya işlerine daldık, kariyeri unuttuk Olmaması gereken uzunca bir ara sonrası devam ediyorum arkadaşlar

Spor Toto Süper Lig
    2. Hafta

Bursaspor deplasmanında oldukça üstün ve etkili bir oyun sergilesek de skor anlamında istediğimizi alamadık maalesef. Karşılaşmada tek gol bir duran topta Svensson'un kafa vuruşuyla geldi. Sayısız gol fırsatı yakaladık, ya çerçeveyi bulamadık, ya Carson'ı geçemedik. Tam 3 kez de direkler gol izni vermedi oyuncularıma. Talihsiz bir sakatlık yaşayan Mehmet Topal 2 aya yakın bir süre sahalardan uzak kalacak, bu haber kaybedilen 3 puandan daha önemli ve üzücü oldu benim adıma.

Maçın Adamı
    Scott Carson

Hafta arası Şampiyonlar Ligi grup maçlarımız başlıyor. İlk karşılaşmada renktaş Juventus'u İnönü'de konuk ediyoruz.

Şampiyonlar Ligi
    1. Maç

Taraftarımızın önünde gruba 3 puanla başladık. Juventus'u, özellikle ikinci yarıdaki üstün oyunumuzla 3-1'lik skorla dize getirmeyi başardık. Karşılaşmanın son bölümüne girilirken Felipe Melo'nun golü biraz tedirgin etti ancak son sözü yine oyuncularımız söyledi. Bertolacci ve Vela'nın üstün performansı sonucun lehimize gelişmesinde önemli faktörlerin başında geliyor.

Maçın Adamı
    Andrea Bertolacci

Arsenal : 0-1 : CSKA Moscow

Spor Toto Süper Lig
    4. Hafta

Beklediğimden çok daha zorlu bir müsabakaya tanık olduk. Defansif oyun ortaya koyan rakiplere karşı etkili pozisyon üretmekte zorlanıyoruz. Kalabalık Kayserispor savunmasını aşmakta zorlanan futbolcular çareyi uzun şutlarla kaleyi yoklamakta buldu ancak sonuç alamadık. Karşılaşmanın son bölümünde 4-3-3'e dönüp bonbardımadan tuttuk rakip kaleyi, maçın bitimine çok az bir süre kala Ekrem'in ortası aradığımız fırsatı getirdi, Mustafa arka direkte kafa vuruşunu yapıp 3 puanı kazandırdı takımımıza.

Maçın Adamı
    Kamil Ahmet Çörekçi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

cska ve sen büyük bir darbe vurmuşsunuz usta
    bu sanırım grubu dahada kızıştırıcak.Kolay gelsin

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu gruptan çıkacağız. Juve ya da Arsenal'den biri sonuncu bile olabilir. Çok enteresan skorlar çıkacak gibi geliyor bana.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Gruba 3 puanla başlamak herzaman iyidir. Özellikle iç saha avantajını kullanarak 2 farkla kazanmak belki de puan eşitliğinde avantaj sağlayabilir.
    TariboWest

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri