Spor Toto Süper Lig
1.Hafta
İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamasak da galibiyeti kurtarmayı başardık ligin ilk karşılaşmasında. Etkili hücumlar geliştirdik ancak son vuruşlarda ya şanssız ya beceriksizdik. Oyunculara bir kısıtlama getirmeden oynatmam uzun şutların sayısının çok olmasına neden olsa da genelde girişimleri başarılıydı. Biraz daha şanslı olsak daha rahat bir skor alabilirdik.
Maçın Adamı
Vanja Ivesa
Eskişehirspor maçından 1 hafta önce sahamızda Novara'yı ağırladığımız hazırlık karşılaşmasında 4-2'lik galibiyet aldık. Bunu da ekleyelim, kaynamasın arada
Şampiyonlar Ligi'nde rakiplerimiz de belli oldu. Kuraya 3.torbadan katılma hakkı elde ettik. Diğer temsilcimiz Fenerbahçe de ön elemede Benfica'yı saf dışı bırakarak gruplarda mücadele etme hakkı elde etti.
Sürpriz bir gelişme de yaşandı geride bıraktığımız haftada. Takip ettiğim oyuncuların başında gelen Meksika'lı Erick Torres'in kıtasal bir turnuvada bir maçta 6 gol attığı haberiyle hayrete düştüm
Bu durumun üzerine bir kez daha gözlemcilerimden rapor istedim, gelen raporda oyuncunun takımımıza katılmaya sıcak baktığı, kulübünün de 2.2milyon €'dan aşağı bırakmayı düşünmediğini görünce hemen harekete geçtim.
Transfer döneminin son gününde kulübüyle 2.7milyon €'ya (100bin€ peşin, kalanı 12 taksit), oyuncuyla aylık 85bin € ( 2.500€ maç + 1.500 € gol primi + yılın takımına seçilme primi 100bin €) karşılığı 5 yıllık anlaşma sağladık. Son günde son bir bomba patlattıkHayırlı uğurlu olsun!