Sayfa 6 / 19 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 541 sonuç

Konu: NBA | Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Muhtemelen bu akşam CNN'de maç olmaz. Dünkü Bulls - Nets maçını verdiler sanırsam.
    Bugün dsmart ve smartspor da var maçlar.
    Last edited by Kaka Leite : 05.Mayıs.2013 at 22:43 Reason: İllegal içerik.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Zevkli bir maç sonunda OKC,Memphis'i 93-91 yendi.Maçın son saniyesinde 3 atış kullandı Memphis ama 1 tanesini sayı yapabildiler büyük şanssızlık yaşadılar orada.OKC,Westbrook'u fazlasıyla arıyor Kevin Martin,Westbrook'un yerini kapatmaya çalışıyor sayılarıyla ama bi yere kadar 2. maçı Memphis alır evindeki maçları da alacaktır kısacası 4-2 ile geçer Memphis OKC'yi.Bu arada İndiana deplasmanda New York'u yeniyor 101-95'lik bir üstünlükleri var büyük ihtimal kazanacaklar ve büyük bi avantaj sağlamış olacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Evet İndiana da kopardı maçı.Çekişmeli maçlar oldu bugün.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Siz izliyorsunuz galiba maçları Warriors'ın şampiyon olma durumu var mı ? Curry nedeniyle tutuyorum Warriors'u.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Siz izliyorsunuz galiba maçları Warriors'ın şampiyon olma durumu var mı ? Curry nedeniyle tutuyorum Warriors'u.
    Hiç sanmıyorum warriors un şampiyon olacağını.David Lee gibi bir oyuncuları sakat.Önemli bir katkı veriyordu takıma Lee.Şuan işler Curry e bakıyor ama o da güçlü ekipler karşısına çıktığında zorlanacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Lee yalnız iyileşti.

Yine de Warriors şampiyon olamaz ki zaten çoğu playsetleri şuta dayalı oldukları için, kötü attıkları bir gün maç kazanmaları imkansıza yakın. İyi sokarlarsa da sizin kazanmanız zordur ama Miami gibi oyunun her yönünü oynayabilen, komplike bir takım varken, bir de SAS gibi eskisi gibi olmasa da organize bir takım varken, Warriors'un şansı yok gibi.

sakary Ali Misafir

Warrios bu seri de ancak 1 maç kazanabilirler diye düşünüyorum.

Ömer elendiğine göre OKC'ciyim . Durant'ın bu zor durumla nasıl başa çıkacağını görmek güzel olacak. İlk Grizzels maçında da izlemedim ama yorumlara göre harika performans göstermiş. (35pts, 16rib, 6ast)

Eğer Spurs şampiyon olacaksa finele çıkmasını isterim. Ama Miami'ye kaybedeceklerse OKC'yi finalde görmek isterim. Durant'in tek başına Heat'e karşı maçları eğlenceli olacaktır.

Tabi bir sürpriz olacağını düşünmeden yazdım. Grizzels - OKC serisi yüzde 50-50 gibi. Spurs muhtemelen finale çıkacaktır. Heat-Bulls serisi de güzel olacaktır ama bu Heat ne yapar ne eder eler. NBA'de şuan en sevmediğim takımlardan birisi Pacers. Umarım bir an önce elenir ve giderler.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Tamam sağolun. Şampiyon olamasak da Warrios'luyuz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Durant benim gözümde düştü. Meğerse Mvp değilmiş . Westbrooksuz zorlanıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

abi ilk tur maçlarını izledim de memphis ne kadar çirkef takım bildigin döverek yeniyolar thunder ı 95 sayının altında tutabilirlerse eleyebilirler

sakary Ali Misafir

Sabah OKC-Grizzels maçı vardı. Grizzels kazanmayı başardı. İkinci yarıyı izledim. KD çok müthiş performans göstermesine rağmen kazanamadılar. Maçın sonunu kötü oynadı OKC. Durant'e hiçbir oyuncu destek vermeyince OKC'nin işi zor. Martin'in 15-20 birşey atması gerek. Grizzels seriyi 1-1'e getirdi ve final için bence büyük bir avantaja sahipler. Conley ve Durant'in istatistikleri etkilyeci.

Birde Durant'in Bayless'a bir bloğu vardı. Efsanevi bir bloktu. İzlemenizi tavsiye ederim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ya oyle ya boyle memphis nbayi kazanacak !

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yarı final serileri çok güzel başladı bu geceki maçlarla beraber bi tek biz 2-0'ı bulabiliriz.İlk maç zorlandık ama kazanmasını bildik 2 uzatma sonunda.Bu gece Miami sahasında rakibine 2-0'lık avantaj vermeyecektir diye düşünüyorum 1-1'e getirirler seriyi.Biz ise bu sefer rahat yeneriz diye düşünüyorum.Memphis'in kazanacağı çok belliydi ilk maçı ucu ucuna kaybettiler Durant ne kadar iyi olursa olsun Westbrook'u mutlaka arıyor.Memphis sahasında 2 maçı da alacaktır 3-1'e gelir seri OKC en fazla 3-2'ye getirir o da yetmeyecektir kısacası Memphis Konferans Finaline çıkar.New York'da evinde aldı ama avantaj hala İndiana'da evindeki 2 maçı da alırsa İndiana Konferans Finaline çıkar.Miami'ye gelirsek Chicago'da maç alırlarsa onlar da Konferans Finaline çıkar onun dışında çok zor işleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Gece izleyemedim maçları.Sızmış kalmışım.Memphis sonuna kadar zorlayacağını göstermiş oyunuyla.NY da rahat geçmiş rakibini.Bugün güzel maçlar var umarım bu sefer uyuya kalmam.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bugün Miami-Chicago maçını kaçırmayın derim ilk maç Miami'yi 86 sayı da tutmak kolay bir iş değildi hemde Rose'u geçtim Deng-Hinrich'de yoktu Chicago'da.Nate Robinson mükemmel bir performans sergiledi ayrıca Miami'ye karşı bütün oyuncular daha bir başka oynuyor yani en iyi performanslarını sergiliyorlar ligin en iyi takımı olmasının da etkisi var tabi.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Evet kaçırmamanız iyi olurdu zira maç 50 sayı farka gidiyor şuan

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Miami Heat sonunda dişini göstermeyi başardı.Bundan sonra kolay kolay maç vereceklerini de düşünmüyorum.Ayrıca Noah ve Gibson'a ceza bekliyorum kalan maçlar için.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Tüm eşleşmelerde 1-1 lik eşitlik meydana geldi.Güzel seriler olacağının habercisi bu.

sakary Ali Misafir

Yaklaşık 1 saat sonra Heat - Bulls. Rose, Deng ve Hinrich yoklar Chicago adına. Bakalım nasıl bir maç izleyeceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Maç sert geçiyor.İlk olarak Noah-Andersen atışmasından sonra Mohammed-Lebron kavgası da meydana geldi ve Nazr Mohammed atıldı oyundan.Warriors-Spurs maçını bekliyorum sıkıntıdan da Heat-Bulls maçını izleyim dedim ama izlediğime değdi şimdilik

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Memphis-Oklahoma maçının 3. çeyreği oynanıyor şuan ve Thunders gerçekten hücumda sıkıntı yaşıyor.

sakary Ali Misafir

Grizzels kazandı. Son dakikası bir hayli ilginç oldu. OKC'nin kazanma ihtimali vardı aslında ama olmadı. Grizzels eğer 4.maçı da alırsa final için ciddi avantaj yakalayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Pacers'ın pota altı oyuncuları gerçekten iştah kabartıcı.Kanımca bu oyuncuları sayesinde çok canlar yakacağa benziyorlar.Onun dışında Batı'da Warriors-Grizzlies finali beklemekteyim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

memphis !! gumbur gumbur geliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

sas maçında 200 sayı çıkarmı sizce ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

indiana newyork seri bittikten sonra dükkanı kapatıp gitsinler. o nasıl basketboldur öyle ya.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

GSW seriyi 2-2 ye getirdi, mac uzatmalara gitti. uzatmalarda son dakikaya kadar sayi yemedi GSW. Ginobili cok iyi oynadigi macta son dakikalari bu sefer iyi cikaramadi. GSW isminin hakkini verdi bu gece, gercek birer savasci gibilerdi sahada. Seyircileri de cok etkileyici ABD standartlarinda, surekli desibel olcumu yaptilar yayin boyunca ama Inonuden haberleri yok herhalde, 110 desibeli gorucez diye iyi kastilar (:

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Golden State Warriors - Miami Heat finali muhteşem olur !

sakary Ali Misafir

Warriors kötü oynadıkları sayılabilecek bir günde kazanarak önemli bir avantaj yakaladılar. Muhtemel 7. maça giden bir seri izleyebiliriiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Final memphis-miami olacak bence

Sayfa 6 / 19 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri