Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 162 arası toplam 162 sonuç

Konu: Beşiktaş Gelecek Sezon Nerede Oynayacak?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Stadı yapmaya para bulamdılar bunlar da bahaneler işte yahu anlasanıza. Bir tek stad TT Arena mı allasen? Stadı yıkıp yenisini yapacağım diyen adam gider 1 sene Kasımpaşa stadında oynar, başka yerde oynar ama oynar.

TT Arena'da oynamak istiyoruz dediler baktılar Galatasaray'da diretiyor haaa dediler bari top bizden çıksın. Biz stadı yıkıp yapacaktık ama Galatasaray yanaşmadı deyip topu Galatasaray'a attılar. Ben de yedim cidden.
    Emre abi bence yanlış düşünüyorsun. Stadı kendimiz yapacaktık ve bu darboğazdayken ciddi bir gelir lazımdı. Arena'da bu kadar diretilmesinin tek sebebi bu. Gelirinin çok yüksek olması.

Devlet baba bize stad yapaydı gider Kasımpaşa'da para derdi olmadan oynardık tabi.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Emre abi bence yanlış düşünüyorsun. Stadı kendimiz yapacaktık ve bu darboğazdayken ciddi bir gelir lazımdı. Arena'da bu kadar diretilmesinin tek sebebi bu. Gelirinin çok yüksek olması.

Devlet baba bize stad yapaydı gider Kasımpaşa'da para derdi olmadan oynardık tabi.
    Geliri yüksekte stada seyirci gelir ise yüksek. Beşiktaş geçen sene kaç kişi ortalama ile oynamış? Bence Kasımpaşa Stadı her türlü yeter, artardı. Ama Beşiktaş yönetiminin amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmekti gibi geldi bana.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yalnız burda Barto haklı bence de, gelir elde etmek için taraftarı stada çekmek lazım önce yoksa boş tribünlere Arenada oynasan ne fayda Saracoğlunda oynasan ne fayda.. BJK'nin şu anki taraftar potansiyeli bence Kasımpaşa stadı için ideal, her maç kapalı gişe oynarlar en azından orda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana karlırsa taraftar hiç olmadığı kadar ilgi gösterecek bu sene , öyle tahmin ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Anıl şimdi sen dahil hemen hemen bütün Beşiktaşlılar ne düşünüyorlar? Yönetim stadı yıkacaktı ve TT Arena'da oynamak istiyordu. Galatasaray yönetimi "çığırtkanlık" yaparak buna engel oldu. Yönetim de önümüzdeki sene İnönü'de oynamayı kararlaştırdı. Yani stadın yıkılmaması bir nevi Galatasaray'ın tutumuna bağlandı.

Ama ben bir Beşiktaşlı olarak şöyle düşünüyorum. Yönetimin zaten stadı yıkıp yenilemek gibi bir niyeti yoktu. Olsa da buna aktaracağı bir bütçesi yoktu. TT Arena'da oynama fikrine de Galatasaray yönetiminin karşı çıkacağını biliyordu. Buna rağmen orada oynayacağız diye ısrar etti. Düşündükleri tepkiyi de aldılar. Sonunda da stad işinden vazgeçildi.

Beşiktaş yönetimi için şimdi ne düşünülüyor? Stadı yıkacaktı ama Galatasaray yönetiminin tutumu için yapamadı. Yani Beşiktaş yönetimi bütün şimşekleri Galatasaray yönetiminin üzerine çekmiş oldu. Ben böyle düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yok artık ! Hani olimpiyat stadı tadilattaydı ? İBB - BJK maçı oynanıyor işte. Söyleyecek kelime yok yani.

İleri görüşlü arkadaşlar varmış

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Beşiktaş kesin açıklama yapsın, bu sezon İnönüdeyiz diye, üzerinden 1 hafta geçmeden Olimpiyat'ın bakımı da ertelenir.

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Güzel oldu.Bakalım olimpiyat 1 senede bitecek mi?Yoksa ertelenip yine senaryolar mı dönecek?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Demek ki, Olimpiyat Stadı'nı bile bizden sakınıyorlar

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ya da tek alternatifi bizim stad bırakmak için yapılmış oyundu. Bu da bi fikir tabi

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Transfer Haberlerindeki konular gibi gelecek sezon konuşulmak üzere bu konu kilitlensin. Seneye aynen devam edicez belli ki.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ya da tek alternatifi bizim stad bırakmak için yapılmış oyundu. Bu da bi fikir tabi
    Beşiktaş'ın bu kadar basit bir oyunla stadı istemesi bana mantıksız geliyor, tahminim stad için izin çıkmamasıdır Olimpiyatta oynanmasına karşın.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Transfer Haberlerindeki konular gibi gelecek sezon konuşulmak üzere bu konu kilitlensin. Seneye aynen devam edicez belli ki.
    Yeni gelişmeler var ama konuşmayalım mı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yeni gelişmeler var ama konuşmayalım mı
    Muhabbet yine en başa dönecek Cihan hiçbir şey fark etmeyecek. Ben cevap yazmak yerine önceki mesajlardan alıntı yapıcam mesela, nasıl olsa her şeyi yazdık.
    Screw you guys, I'm goin' home

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri