Yalnız burda Barto haklı bence de, gelir elde etmek için taraftarı stada çekmek lazım önce yoksa boş tribünlere Arenada oynasan ne fayda Saracoğlunda oynasan ne fayda.. BJK'nin şu anki taraftar potansiyeli bence Kasımpaşa stadı için ideal, her maç kapalı gişe oynarlar en azından orda
Bana karlırsa taraftar hiç olmadığı kadar ilgi gösterecek bu sene , öyle tahmin ediyorum.
Anıl şimdi sen dahil hemen hemen bütün Beşiktaşlılar ne düşünüyorlar? Yönetim stadı yıkacaktı ve TT Arena'da oynamak istiyordu. Galatasaray yönetimi "çığırtkanlık" yaparak buna engel oldu. Yönetim de önümüzdeki sene İnönü'de oynamayı kararlaştırdı. Yani stadın yıkılmaması bir nevi Galatasaray'ın tutumuna bağlandı.
Ama ben bir Beşiktaşlı olarak şöyle düşünüyorum. Yönetimin zaten stadı yıkıp yenilemek gibi bir niyeti yoktu. Olsa da buna aktaracağı bir bütçesi yoktu. TT Arena'da oynama fikrine de Galatasaray yönetiminin karşı çıkacağını biliyordu. Buna rağmen orada oynayacağız diye ısrar etti. Düşündükleri tepkiyi de aldılar. Sonunda da stad işinden vazgeçildi.
Beşiktaş yönetimi için şimdi ne düşünülüyor? Stadı yıkacaktı ama Galatasaray yönetiminin tutumu için yapamadı. Yani Beşiktaş yönetimi bütün şimşekleri Galatasaray yönetiminin üzerine çekmiş oldu. Ben böyle düşünüyorum.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Demek ki, Olimpiyat Stadı'nı bile bizden sakınıyorlar![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ya da tek alternatifi bizim stad bırakmak için yapılmış oyundu. Bu da bi fikir tabi![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Transfer Haberlerindeki konular gibi gelecek sezon konuşulmak üzere bu konu kilitlensin. Seneye aynen devam edicez belli ki.
Screw you guys, I'm goin' home