Sayfa 6 / 52 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 1557 sonuç

Konu: PTT 1.Lig Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

EREN GÖRÜR İMZALADI

Giresunspor, dün transfer gündemine taşıdığı Eren Görür’ü bugün renklerine bağladı.

Teknik Direktör Yüksel Yeşilova’dan gelen rapor üzerine harekete geçen Giresunspor Yönetim Kurulu, Trabzonspor’un 22 yaşındaki golcüsüne bugün tesislerde resmi imza attırdı.

Daha önceki sezonlarda; Çankaya Belediye, Keçiören Belediye, Pazarspor, Trabzonspor ve Trabzon Karadeniz formalarını giyen 22 yaşındaki golcü oyuncu Eren Görür bugün Giresunspor Tesislerinde düzenlenen tören de resmi sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan 22 yaşındaki golcü oyuncu; “Bonservisim Trabzonspor’da bulunuyor. Geçen sezon Karadenizspor’un başarısı için ter döktüm. Buraya da başarılı olmaya geldim” dedi.

Hedefinin Giresunspor forması altında şampiyonluk yaşamak olduğunu da sözlerine ekleyen Eren Görür çok çalışarak formayı kapacağını dile getirdi.

Öte yandan Giresunspor’un Eren Görür’ü 1 yıllığına kiralık olarak renklerine kattığı bildirildi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sanırım yedeğe düşünüyorlar forvetler çok iyi bu sezon. Süper lig olmasa da Play Off oynayıp takımın BA1'de kalıcı ve playoff gediklisi olması lazım. Geçen seneki gibi ecel terleri dökmeyelim... Yönetim çok iyi bu takıma çok olumlu katkı sağlıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Özgürcan Ç.Rize'de

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Galatasaray'dan forvet oyuncusu Özgürcan Özcan'ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.
    Kulüp başkanı Halim Mete, yaptığı açıklamada, uzun zamandır forvet arayışı içerisinde olduklarını belirterek, ''Özgürcan Özcan için transfer döneminin başından beri girişimlerimiz vardı. Forvet olarak takımda görmek istediğimiz bir numaralı isimdi. Özgürcan, Süper Lig'de bir takımda forma giymemesi halinde Çaykur Rizespor'da seve seve oynayacağını iletmişti. Yapılan görüşmelerin ardından Galatasaray ve Özgürcan Özcan ile anlaştık. Kendisini 1 yıllığına kiralık olarak kadromuza kattık'' dedi.
    Özgürcan'ın önemli bir futbolcu olduğunu ifade eden Mete, ''Özgürcan, Galatasaray takımında forma giymiş, Bank Asya'da geçtiğimiz yıl çok başarılı bir sezon geçirmiş bir futbolcu. Süper Lig takımları ile yarışarak bu transferi tamamladık. Özgürcan, Süper Lig yarışında gücümüzü artıracak, önemli katkı sağlayacak'' diye konuştu.
    Mete, Fenerbahçe ile oynanan dostluk maçına da değinerek, şunları kaydetti: ''Yeni Şehir Stadı ile yeni bir döneme başlıyoruz. Bu sürecin başlangıcında Fenerbahçe gibi çok önemli bir kulüp ile stadın açılışını yaptık. Fenerbahçe camiasına Türk sporu için önemli tesisin açılışında bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyoruz. Dostluk maçında ortaya koyduğumuz oyuna gelince bize olumlu ışıklar verdi. Önümüzde iki haftalık daha bir süremiz var. Bu süre içerisinde çok iyi yerlere geleceğiz. Yeter ki taraftarımız bize sahip çıksın. Bu kadar güzel bir stat da futbolcularımıza destek olsunlar. İnanıyorum ki onların desteği futbolcuların ayağına güç verecektir.''

13.08.2009
    Kaynak : AA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gençlerimiz harcanıyor, Özgürcan, Mehmet Sedef ve daha birçoğu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bakıyorum da pek yorum yok İstanbul BŞB'nin konusuna halbuki şu transfer döneminde en iyi transfer yapan Anadolu takımlarından biri tabi arkasında belediye olunca paralar bol oh belediyeah

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giresunspor, Ankaragücü'nde oynayan tecrübeli defans oyuncusu Özgür Bayer ile anlaştı.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Bursaspor'dan orta saha oyuncusu Kemal Aslan'ı transfer etti.

Kulüp Basın Sözcüsü Şükrü Cevahir, transferin son gününde de takımı güçlendirmek adına çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Takımın orta sahasına güç katacak, A Milli Takım’da formasını başarıyla taşımış sporculardan Kemal Aslan’ı renklerine bağladıklarını ifade eden Cevahir, "Kemal Aslan bir yıl boyunca takımımızın başarısı için ter dökecektir. Bursaspor kulübüne transferde gösterdiği kolaylıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Kemal önemli, Fenerbahçe’de forma giymiş, birçok Süper Lig takımında başarılı olmuş bir futbolcu. Süper Lig yarışında bize önemli katkı sağlayacaktır" dedi.

Bursasporlu Halil Zeybek, Bank Asya takımlarından Giresunspor'a kiralandı. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Halil Zeybek, Ömer Közen ve Feridun Sungur ile son dakikada anlaşılmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İlk transfer Belediye'den

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Bayer Leverkusen'de forma giyen golcü Tevfik Köse'yi kadrosuna kattı.

İlk transfer Belediye'den
    Bir dönem Ankaraspor ve Kayserisspor formalarıda giyen gurbetçi futbolcu İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile anlaşmaya vardı.

İstanbul B.Ş.B teknik direktörü Abdullah Avcı, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Tefik genç ve yetenekli bir futbolcu. Onunla daha önce milli takımlarda çalıştım. Başarılı işler yapacağına inandığım için ve Tefik'in de çıkışa ihtiyacı olduğu için bu oyuncuyu kadromuza kattık" dedi.

TEVFİK KİMDİR?

Tevfik Köse futbol kariyerine Bayer Leverkusen takımının altyapısında başladı. Profesyonel kariyerine ise (2005) yılında Bayer Leverkusen'in 2.takımında adım attı. İtalya'da düzenlenen FIFA U-17 Avrupa Şampiyonası'nda gol kralı oldu. Peru'da düzenlenen FIFA U-17 Dünya Şampiyonası'nda ise bronz ayakkabı ödülünü kazandı. UEFA tarafından U-17 turnuvasında dikkat çeken 10 yetenek arasında gösterildi. (2007-2008) sezonunda Ankaraspor da kiralık olarak forma giydi. 2008-2009 sezonunda Kayserispor formasını kiralık olarak giyen Tevfik Köse, bu sezon başında tekrar Bayer Leverkusen'e dönmüştü.

Aydın Cingöz/Radyospor

Tümspor

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bonservisiyle almislarsa büyük is basarmislar..

Giresunspor, Ramazan Sal'ı sezon sonuna kadar kiralamış. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Evet, Bursasporla ikili ilişkiler oldukça iyi bu arada.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giresunspor'dan Transfer Atağı!
    Bank Asya 1. Lig ekibi Giresunspor, Bursaspor'dan Ramazan Sal ile Alanyaspor'dan Emre Yıldırım'ı transfer etti.
    5 Ocak 2010

Kulüp başkanı Olgun Aydın Peker, yaptığı yazılı açıklamada, Samsunspor'da forma giyen Sefa Aksoy'un transferinin ardından takımı başarıyı ulaştıracak oyuncularla ilgilenmeye devam ettiklerini belirtti.
    Peker, teknik kadronun kendilerine verdiği rapor doğrultusunda Bursaspor'dan Ramazan Sal ve Alanyaspor'dan Emre Yıldırım'ı 2.5 yıllığına renklerine bağladıklarını bildirdi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Beyler ya Adanaspor Mohammed Ali yi almış geçen sene sivas'ta da oynamış bu adam. Nasıl bi futbolcu bilgisi olan var mı ?
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Orduspor Volkan Arslan'la 1,5 yıllık sözleşme imzalamış. Serdar Eylik'te kiralanmış.

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Orduspor Volkan Arslan'la 1,5 yıllık sözleşme imzalamış. Serdar Eylik'te kiralanmış.
    Orduspor iyi transferler yaptı bakalım neler yapacaklar..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    Beyler ya Adanaspor Mohammed Ali yi almış geçen sene sivas'ta da oynamış bu adam. Nasıl bi futbolcu bilgisi olan var mı ?
    Özellikle sivassporlu arkadaşlardan bilgi istiyorum
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    Özellikle sivassporlu arkadaşlardan bilgi istiyorum
    Tekniği iyi çok iyi , iyi paslar atıyor.Benim aklımda kalan bunlar bide iyi frikik atıyordu galiba

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Tekniği iyi çok iyi , iyi paslar atıyor.Benim aklımda kalan bunlar bide iyi frikik atıyordu galiba
    İyi iyi umarım tekniği dediğin gibi çıkar.. pazar günü adana-mersin iy maçı var, bilgisiz gitmeyelim maça eheh çok saol
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mohamed Ali yarım sene futboldan uzak kaldı Kocaelispor yüzünden bakalım unutmuş mu futbolu.

Ayrıca Giresunspor'da

Bursaspor'dan Ramazan Sal
    Karabükspor'dan Savaş Bahadır
    Eski oyuncumuz Koray Karagözoğlu
    Rizespor'dan Umut Eskiköy
    Manisaspor'dan Fatih Baydemir
    Samsunspordan Sefa Aksoy
    Alanyaspor'dan Emre Yıldırım ile anlaştı ara transfer dönemi boyunca.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Orduspor Ahmet Kuru'yla anlaşmış Antalyaspor'dan almışlar bonsevisini.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Adanaspor Mohamed Ali' yi niye aldı açıkcası anlamadım? İlyas zaten var. İkisi de süzme AMC. Acaba ilyas yine mi sakatlandı?
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Valla onu bilmiyorum da mersini 3-2 yendiğmiz maçta 1 gol attı mohammed İlyasla birlikte oynadılar bugün ama ikisi de çabuk yoruldu.. Mohammedin yaş 35 tabi onun da etkisi var..
    kısacası bugün beğendim mohammedi ama umarım yaş faktörü sene içinde sorun çıkartmaz.
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nduka Morrison Ozokwor Boluspor'da..

Tam Adı: Nduka Morrison Ozokwo
    Doğum Tarihi: 25 Aralık 1988 (21 Yaşında)
    Doğum Yeri: Nijerya
    Boy, Kilo: 1.80 / 70
    Geldiği Takım: Nice (Fransa)
    Mevkii: Ortasaha, Forvet
    Kaynak: http://www.yarenler.org/portal/index...=3:sicak-haber

Daha önce sitemizde de duyurduğumuz Boluspor'umuzun menajeri ile her konuda anlaşmaya vardığı Gentijan Muca transferinde iş imza'ya kalmışken yine menajerinin fiyat arttırmak istemesi üzerine yaşanan pürüzlerden dolayı bu transferden vazgeçildi. Yine daha önce Antalya kampında Boluspor'umuzun katılan ve kaldığı süre içersinde beğeni toplayan Nduka ile Muca'dan vazgeçilmesinin ardından sözleşme imzalandı ve Boluspor'umuzun 2. yabancısı Nduka oldu.
    Ayrıca Boluspor'umuzun kadrosunda bulunan sezon başı Muğlaspor'dan transfer edilen Güneşcan ise İstanbulspor'a sezon sonuna kadar kiralık olarak verildi. Bu futbolcumuzunda bugün yeni takımları ile sözleşme imzalaması bekleniyor.
    Yarenler Ailesi olarak; yeni transferimizin Boluspor'umuza hayırlı uğurlu olmasını dileriz.

Nduka Morrison Ozokwor Tanıyalım

25.12.1988 doğumlu Nduka ve 1.80 boyundadır. 2007 yılında Nijerya U-20 gençler şampiyonasında Nijerya takım kaptanı olarak forma giymiştir. Orta sahada iki kanatta ve forvet arkasında forma giyebilmektedir. Genç yıldız, daha önce Fransa'nın Nice takımında da forma giymiştir. Konuşma dili olarak İngilizce Konuşabilen Nduka, Ozokwor ismi ile çağrılırken Nduka ön adıdır. Menejeri şu an Karabükspor forması giyen Emenike ve Wassa'nın menejeri olan Erdem Konyar'dır. Yaptığımız görüşmeler sonucunda Emenike ve Wassa'yı kasdederek "En az onlar kadar iyi, hatta bana göre onlardan daha iyi bir futbolcu" olduğunu ifade etmiştir.

Bonservis bedeli ödenmeden alınmış sanırım,iyi bir oyuncu gibi duruyor.En azından altyapısı iyi.Boluspor'a faydalı olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Menejeri şu an Karabükspor forması giyen Emenike ve Wassa'nın menejeri olan Erdem Konyar'dır. Yaptığımız görüşmeler sonucunda Emenike ve Wassa'yı kasdederek "En az onlar kadar iyi, hatta bana göre onlardan daha iyi bir futbolcu" olduğunu ifade etmiştir.
    Bu nasıl açıklamadır ya Manager tabikide elindekinin allayacak pullayacak

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

mehmet polat bucasporda

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ozokwo iyi oyuncu. Boluspor'un şansı yaver gitmiş

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ergün Berisha 1,5 yıllık kiralandı İBB tarafından.

Ümit Milli Takimimiz´in basarili oyuncusu Ergün Berisa Italya´ya gittikce isiniyor. Sezon basinda Isvicre´nin Grasshopper Zürich PAF Takimi´ndan Serie A ekibi Udinese Calcio´ya transfer olan 1988 dogumlu orta saha oyuncumuz, gün gectikce daha iyi sinyaller vermeye basliyor.

Profesyonel kadroda yer alan ve tüm antremanlari profesyoneller ile yapan Ergün, Serie A´da oynayacagi ilk mac icin var gücüyle calisiyor.

Antonio Di Natale, Gaetano D´Agostino, Cristian Zapata gibi 10 Milyon Euro üstü pazar degeri olan Avrupa´nin sayili futbolcularinin forma giydigi Udinese´nin gelecegi olarak görülen Ergün´den antrenörü Giovanni Di Biasi övgü ile bahsediyor. Ergün´den cok umutlu oldugunu belirten Itaylan Teknik Adam, Ergün´den takimin diger Türk futbolcusu Gökhan Inler benzeri bir cikis bekledigini ekledi.

2005 yilinda Peru´da Dünya Dördüncüsü olan ve ondan önce ayni yilin Avrupa Sampiyonu olan Nuri Sahin´li, Caner Erkin´li, Tevfik Köse´li ve Deniz Yilmaz´li U17 Milli Takimimiz´in üyesi olan Ergün Berisa, Serie A´da hafta sonunda oynamayan Udinese oyunculari ile birlikte hafta icinde Serie B ekipleri ile dostluk maclarina cikiyor ve mac eksikliginin olusmasini böylece önlüyor.

Toplam 19 kez Milli olan yetenekli gencimiz hedefinin A Milli Takim´da yer almak oldugunu belirterek, bunun icin terinin son damlasina kadar calisacagini ve hic bir zaman yilmayacagini kaydetti. Bunu da bir ya da iki yil icerisinde gerceklestirecegine inanan eski Grasshopper´li oyuncu, kendine ne kadar güvendigini gösteriyor.

Italyan futbolunun tam kendisine göre oldugunu söyleyen Ergün, "Oyuncular cok akilli top oynuyor, bu futbolcular ile beraber oynamak muhtesem bir sey" diye sözlerine devam etti. Serie A´nin cok kaliteli bir lig oldugunu belirten Ümit Milli oyuncumuz, yapilan hic bir hatanin affedilemdigini ve anina kalenizde golü gördügünüzü belirtiyor.
    Berisha hakkında ufak bir bilgi.

Sayfa 6 / 52 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri