geçen sene Emre nin imanı gevredi orta sahada tek basmaktan yanıda adam gibi biri olsaydı ikiye katlardı persormansını
geçen sene Emre nin imanı gevredi orta sahada tek basmaktan yanıda adam gibi biri olsaydı ikiye katlardı persormansını
Cristian'ı biraz dikkatli izlerseniz sağdan soldan koşu yapan oyunculara ara topu atmayı denemez çoğu pozisyonda. saçma sapan tercihler yapar. Gol atıyor diye bir oyuncu yaratıcı sayılmaz. Emre'den çok daha fazla gol attı cris mesela geçen sene. Emrenin yarısı kadar yaratıcı olsa,emre'nin yarısı kadar mücadeleci olsa,emre'nin yarısı kadar teknik,yarısı kadar dripling yeteneğine sahip olsa öpüp başıma koyarım. Bakın yarısı diyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
bu oyuncular hazır değilse suçu kimde arayalım?
takımı hazırlamada ,takımı kurmada,taktik vermede,oyunu okumada hepsinde sıkıntı var hocada sadece efsane futbolcu iyi insan ve iyi fenerli ama bunlar yetmiyor duygusal olmaya gerek yok .
veee geldik eleştiride sen hocadan iyi mi bileceksin demekki var bir eksikleri eşiğine![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
ya Cristian gol atmaktan başka ne yapıyor. takımı eksik oynatıyor. nefret ettiriyor kendinden. Stoch da aynı. 1 maç oynuyor 3 maç yok. olmaz böyle.. geçen maç ikisi aldıkları her topu yok ettiler.
geçenlerde bir tweet gördüm çok beğendim ; Stoch da bir kanat oyuncusunda olması gereken ekstra özellikler var ama asıl olması gereken özellikler yok.. işin özü bu..
az önce Kığılı; transferi kapattığımızı açıkladı. sonumuz hayrolsun..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
zaten sorun burda sen ilerde basmazsan topu orada oynamazsan bu adamlarla işin olmaz zaten hocanın gözü hep gerideöne geçsek bile hemen savunmaya çekiliyoruz sıktı artık
![]()
transferi kapattik demeksampiyonlar liginde 0 cekeriz ozaman en iyisi bu aksam elenmek...
D-smart var maci izleyemiyorum ben?
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Canerle 1-0 öndeyiz...Güzel vurdu kafayı...
caner atti dakika 11
Golun erken gelmesi iyi olmadi, Aykut Kocaman simdi geriye yaslar takimi.
Cevap gecikmedi 1-1 oldu...
1-1 oldu olmadi bu iste. bekirin hatasi var gibi ama top yerden sekerek geliyor.
Çok fena gidiyor maç adamlar çok klas gol attılar pası atana helal olsun iyi görmüş 2 kişi dokunamadı topa Fener'de...
Bu ne be takımımız geri çekilemedi heralde
Bizim kalenin önünde resmen tümsek var
Radyo yayını var mı arkadaşlar?
Biz gruplara falan kalmayalım Allah korusun Barcelona falan gelirse ciddi hiç iyi şeyler olmaz şu turu geçip birdahaki turda rakibimize yol verip avrupa ligine gidelim
Sarisin kimdi acaba![]()
Çok fena gol kaçırdı Vaslui helal Volkan...
helal volkan cok iyi cikartti.
Selçuk-Cristian ikilisi büyük sıkıntı Fenerbahçe için. Topal'da yetmez oraya mutlaka transfer şart.
Screw you guys, I'm goin' home
Transferi kapatmış sanırım Fenerbahçe...Selçuk reyiz etkili bence şuan![]()
adamlar resmen tek kale oynamaya basladi bu kadar rezillik olmaz
Vaslui felaket oynuyor yalnız
Screw you guys, I'm goin' home