KAYSERİSPOR MAÇINDA STOCH'UN MÜTHİŞ GOLÜ
[YOUTUBE="FA9yVi_PnvY"]Kayserispor vs Fenerbahce - Stoch Goal 13 minutes[/YOUTUBE]
KAYSERİSPOR MAÇINDA STOCH'UN MÜTHİŞ GOLÜ
[YOUTUBE="FA9yVi_PnvY"]Kayserispor vs Fenerbahce - Stoch Goal 13 minutes[/YOUTUBE]
Kulübümüz, Rubin Kazan'dan Gökhan Töre , Bursaspor'dan N'Diaye , FC Sochaux-Montbéliard'dan Ryad Boudebouz'un transferi için görüşmelere başlandığını, Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.
FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.
Kulübümüz ,FC Sochaux-Montbéliard'dan Ryad Boudebouz'un transferi için görüşmelerin olumsuz geçtiğini, Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.
FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.
GALATASARAY PORTEKİZ YOLCUSU
Avrupadaki temsilcilerimizden Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 5.haftasında grupta 6 puanla 2.sırada bulunan Porto'ya konuk olacak. Temsilcimizde Doumbia'nın sakatlığı sürerken Galatasaray, Portekiz'de böyle karşılandı..
[YOUTUBE="A46kkLog-74"]Portekizdeki Galatasaraylılar [/YOUTUBE]
Çok pozisyona girdik , son vuruşlar olmadı uzatmalarda krasic penaltı aldı ve sow attı.Önümüzdeki tek engel Bayern
PORTODAN MESAJ VAR
Dakika 4, Melo oyundan atıldı. Dakika 70, Eboue oyundan atıldı. Bunların üzerine bir de penaltı çaldılar Porto'ya. Riera sakatlandı. Tamamen ev sahibini tutan bir hakeme karşı direnemedik. Çok zayıf kaldık, rakip Porto idi, Hulk reyiz affetmedi.
![]()
SİVAS BİZİ YAKTI.
Noluyor bu takıma hala çözemedim !
![]()
Maç derbi öncesi iyi oldu , güzel moral depoladık , derbide bu güzel oyunumuzu oynayıp 3 puan almak istiyoruz.
Fenerbahce iyi gidiyor Galatasaray bir düşüş var kariyer iyi gidiyor hakeden kazansın..
STSL ERTELEME MAÇI
Bu Galibiyet ile Biraz Olsun Moral Depoladık. Doumbia iyileşti, Damiao da iyileşicek umuyorum.
![]()
GÖKHAN TÖRE FENERBAHÇEMİZDE
Rubin Kazan takımında sürekli yedek kulübesinde oturmaktan sıkılan Gökhan Töre Fenerbahçe'ye transfer oldu.
Transfer için rubin kazan takımına 7.25M € 48 ay taksitle bonservis bedeli ödenecek.
TÜRKİYEYİ DERBİ HEYECANI SARDI ! GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇI AZ SONRA NAKLEN TURKSPORTAL.NET'TE !
![]()
Başarılar özellikle Galatasaray'a![]()
DEV DERBİ BİTTİ.
29.DAKİKADA SOL KANATTAN YAPILAN ORTA ŞUT KARIŞIK TOPU MUSLERA ELİNDEN KAÇIRDI VE KRASİC BOŞ KALEYE GOLÜ BIRAKTI.
[YOUTUBE="jRe9bDtN3Uw"]KRASİC[/YOUTUBE]
16.HAFTA İTİBARİYLE PUAN DURUMU
Takımda moraller zaten alt-üst olmuş durumda. Sakatlıklar, kart cezalıları, üst üste gelen felaketler.. Bir de takım toplantısında yanlış tuşa basıp tüm takımın moralini dibe vurdurdum. Artık bizden iflah olmaz![]()
AVRUPADA TEK ENGEL Bayern München
Fenerbahçe ölüm kalım maçına çıkıyor. Grupta 2 galibiyet 1 beraberlik 2 mağlubiyeti bulunan Fenerbahçe son randevuya çıkıyor.
[YOUTUBE="STq56oWIzjc"]ŞAMPİYONLUK GELİYOR...[/YOUTUBE]
Şampiyonlar Ligi E Grubu
FENERBAHÇE MUTLAK GALİBİYET PAROLASIYLA ÇIKICAK.
,
Arkadaşlar Biz Bunları Kendimiz Için Yapmıyoruz Yorumu Esirgemeyin Lütfen
BAYERN MÜNCHEN SINAVINDAN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK.
Diğer maçın skoruna göre beraberliğe yattım.Gruptan çıktık.
GALATASARAY AVRUPA'DA BİR BAŞKA !
Rus Denilince Dayanamıyoruz
Temsilcimiz Galatasaray, Spartak Moskova'yı farkılı geçip gruptan lider çıkmayı başardı.
![]()
Yorumlar ve ilgi artsa çok güzel şeyler yapıcazda eksik olma sen yardımcı oluyorsun saolasın.İçimizdeki şefk kırlıyor biraz![]()
KENDİME GAMSIZ HAYAT ADLI ŞARKIYI ARMAĞAN EDİYORUM
![]()
Herhalde Galatasaray'ın forvetleri oyun için oluşturulabilecek en iyi forvet hattı. Galatasaray'ın kadrosu daha iyi gibi, Fenerbahçe heyecanlı bir şekilde gidiyor. İkinize de başarılar diliyorum.