Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Elazığspor kazanır

5 12.82%
  • Berabere biter

10 25.64%
  • Fenerbahçe kazanır

24 61.54%
Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 219 sonuç

Konu: Elazığspor - Fenerbahçe | STSL 1.Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sedat Bayrak, "Fenerbahçe'li arkadaş görmemiş olabilir" diyecek kadar yürekli, Mehmet Topuz "Yerde olduğunu görmedim" diyecek kadar yüreksiz ve yalancıdır. Bir de aptal yerine koyuyor insanları.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Adam mac sonu roportajinda kendisi soyledi kalbime dogru geldi diye.
    Ne dedigini bilmiyorum ama 10 kere izledim ve top kafasına geliyor.O an nefes alamayınca kalbine geldigini sanmıs olabilir bilmiyorum artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Attığımız gole sevinmedim, ancak 1-1 son bölümdeki futbolla hakettiğimiz skordu.. Keşke gol böyle olmasaydı..

Bu takımdan Alexi çıkarıp 4-4-2 oynamaya başlayınca takımın önü açık bence.. Bu da zaman içinde olacak zaten..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ne dedigini bilmiyorum ama 10 kere izledim ve top kafasına geliyor.O an nefes alamayınca kalbine geldigini sanmıs olabilir bilmiyorum artık.
    Adam şuurunu kaybetmedi herhalde kafayla kalbi karıştırsın.Yorumunu dinlersen Mehmet Topuz görmemiştir yoksa atardı dışarı falan diyor.Gayet efendi bir şekilde anlatıyor durumu ve kalbime geldi nefes alamadım diyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

abartın Fenerbahçe'nin golünü daha siz.. bence alay edecek daha güzel şeyler bulabilirsiniz. mesela Elazığ gibi takımı rakip 10 kişi kalmasına rağmen yenemiyor hemde kendi taraftarı önünde ve üstüne üstük salı günü Şampiyonlar Ligi maçında Spartak Moskova'yı yenmeyi düşünüyor orta sahasında topal-selçuk oynuyor. daha ne olsun yahu. bunlarla alay etmek bence daha mantıklı. en azından sizi küçük düşürmez. hak veririm
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada geçmiş sayfalarda bir arkadaşın yazdığı "maçın ortasında dolaşan poşet fenerbahçeden daha hızlıydı" lafı en doğru yorum olmuş bence

Edit : Son 15 dakika hariç.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Adam şuurunu kaybetmedi herhalde kafayla kalbi karıştırsın.Yorumunu dinlersen Mehmet Topuz görmemiştir yoksa atardı dışarı falan diyor.Gayet efendi bir şekilde anlatıyor durumu ve kalbime geldi nefes alamadım diyor.
    Açıp izlerseniz görürsünüz.Maraton programında tekrar tekrar verdi üstüne geri sarıp tekrar izledim adam kalbine geldigini söyleyince.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenerbahçe kötü oynadı.Stoch falan sahada yoktu resmen.Orta saha zaten kötü.Kuyt olmasa hali duman bence Fenerbahçe'nin.Acayip fark yaratıyor adam her şeyini vererek oynuyor.Bu performansını devam ettirirse yılın transferine 1 numaralı aday bence.Adam hem gol atıyor hem golden sonra bir oyuncu attırıyor Her golü olay adamın Bence ne olursa olsun Fenerbahçe çift forvet olmalı.Kuyt forvette daha etkili olur diye düşünüyorum.Çift forvet oynayınca daha çok gol yiyebilir daha az maç kazanabilir ama izleyicilere çok zevkli maçlar izletir Fenerbahçe.Bu oyun cidden hiç zevk vermiyor.Ama çift forvetle ve etkili kanatlarla çok daha iyi hücum yapan çok daha zevklli maçlar izleten bir Fenerbahçe görebiliriz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Aykut hocanin artik radikal kararlar almasi lazim yoksa sonu hic iyi gozukmuyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rıdvan Dilmen'i maç sonunda dinledikten sonra Fenerbahçe hakkında karamsar oldum resmen. Ben lige bomba gibi başlarla diyordum. Ama gerçekten çok eksiği varmış.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

*fenerbahçeye bu beraberlik yakışmadı ezmemiz gerekiyordu ama ilk yarı resmen tirübünde uyuyacaktım
    *o poşeti takip etmekten maçı takip edemedim allahın belası poşet gerçi maçtan daha heyeanlıydı
    *gol fbnin anasının ak sütü gibi helal ben demiyorm markus hakan tayfur şansal diyo valla
    *spartak maçında böyle oynarsak öfff neyse

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de fenerbahcenin alexsiz sistemle 4-4-2 ye gecme vakti çoktan geldi de geciyor. Zaten su oyunda da alexin varligiyla yoklugu birdi. Kaldi ki bu saatten sonra ben alexin ustin fiziksel cabayla takımına birsey kazandirabilecegine inanmiyorum. Cok cok duran toptan katki yapar. Hadi zayif bir ihtimal olmakla birlikte anadolu takimlariyla oynanan maclarda kendisine bir oyuncu baglayarak rakipten adam eksilmesini saglar.

Fenerin yapmasi gereken kwadwo veya moussa sissoko vari bir oyuncu alip kaptana artik tesekkur etmektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de fenerbahcenin alexsiz sistemle 4-4-2 ye gecme vakti çoktan geldi de geciyor. Zaten su oyunda da alexin varligiyla yoklugu birdi. Kaldi ki bu saatten sonra ben alexin ustin fiziksel cabayla takımına birsey kazandirabilecegine inanmiyorum. Cok cok duran toptan katki yapar. Hadi zayif bir ihtimal olmakla birlikte anadolu takimlariyla oynanan maclarda kendisine bir oyuncu baglayarak rakipten adam eksilmesini saglar.

Fenerin yapmasi gereken kwadwo veya moussa sissoko vari bir oyuncu alip kaptana artik tesekkur etmektir.
    Anıl telefondan mı yazıyorsun kardeşim
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Anıl telefondan mı yazıyorsun kardeşim
    Cok mu belli oluyor kardo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cok mu belli oluyor kardo
    Ehhh
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Eğer Spartak'ı eleyemez ise Aykut Hoca'nın koltuk depremlerden deprem beğensin bence.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ehhh
    Yeni yeni alisiyoruz oglum dur hele

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni yeni alisiyoruz oglum dur hele
    Vallahi ben alışamadım dokunmatik telefona sattım. 6700 devam
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

fenerbahçenin orta sahaya falan ihtiyacı yok bu takım selçuk deniz orta sahasıyla şlde çeyrek final oynadı
    takımın sorunu ritim ve mental bence taktik hatalar antrenmanlar falan filan ritim tutturamıyoruz sıkıntı var stoch sıkıntı var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vallahi ben alışamadım dokunmatik telefona sattım. 6700 devam
    Neyse mavilerden biri gelip sohbetinizi baska yerde yapin demesin simdi

Abi bence yanlis dusunuyorsun. O zaman ortada kariyerinin en parlak donemindeki aurelio vardi. Alex fizik olarak cok daha iyi durumdaydi. Bunlari hesaba katmak gerek.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Fenerbahçe çok kasmadı bu maçta çünkü Spartak maçı öncesi sakatlık olsun istemiyordu.Fakat Fenerbahçe'nin attığı gol çok garipti.Yerde adam yatıyor orda görmedim diyo hadi onu anladık da kimse mi görmedi bu adamı yahu ? Ayıptır.Bu arada gol sonrası Herve Tum da hakemi itledi ve kart görmesi gerekti fakat tepki bile göstermedi.Saçma bir maç oldu açıkçası.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe kesin kazanır diye düşünüyordum ama anlaşılan sürekli bahsedilen taktiksel sorunlar sandığımdan daha vahimmiş.Ayrıca Elazığspor'un golünde Tum'un koşusu baya iyiydi.Ortasahadan koptu geldi adeta.Pas da güzel.Herşeyiyle güzel bir gol olmuş kısacası.
    So what?
    Saike

Alex tekniğine lafım yok fiziksel olarak bitmiş Artik dokunsan atıyor kendini top oynamaktan çok duran top kapmanin derdinde .

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Şöyle de bir şey var.

http://i.imgur.com/ICUOj.jpg

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Eğer Spartak'ı eleyemez ise Aykut Hoca'nın koltuk depremlerden deprem beğensin bence.
    Devre arasına kadar bir şey olmaz. devre arasına kadar sergilediği performansa göre de karar verilir. olması gereken bu.

Ayrıca

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Sizi neden bu kadar alakadar ediyor ?

Medical Park Antalyaspor taraftarı mısınız ?

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Aygün bi Fenerliden daha çok Fenerbahçe konularına yorum atıyosun kardeşim. Şimdi burdan şeyi çıkarma '' Düşünce özgürlüğü yok mu falan ? '' gibilerinden bişey olmasın garibime gitti o kadar (: neyse efenim gelelim maça.

O kadar ağır top çeviriyoruzki top hucüm hattına gidene kadar taksi rahat bi 10tl yazar açık ve net. Korkumun bi orta saha transferiylede düzelmeyeceğidir. Maç çok farklı olur diye düşünüyodumda , bizim açımızdan cidden öyle oldu . En büyük gerçek ise Selçuk'un Topaldan daha iyi bir alternatif oldğudur bide bu adam eşşek yüküyle para verdik. Neyse sonumuz hayrolsun. Herşey ortada çokta kafa yormaya gerek yok bize bi Emre, Appiah, Fernandes oda olmadı bi Johnson lazım. Artık olduğu kadar olmadığı kader durumuna geldik. Ömer Temelli gibi bi adamda bizle dalga geçiyosa lafı fazla uzatmayada gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Aygün bi Fenerliden daha çok Fenerbahçe konularına yorum atıyosun kardeşim. Şimdi burdan şeyi çıkarma '' Düşünce özgürlüğü yok mu falan ? '' gibilerinden bişey olmasın garibime gitti o kadar (: neyse efenim gelelim maça.

Sizlerden daha ilgiliyim demek ki bu konuda Sana twitterda maç linkini veren de bendim İzlediğim maçlar hakkında yorum yapıyorum.Bugün Trabzonspor maçını izledim ona da yazdım birkaç yorum.Bu maçı da izledim buna da yazıyorum Eleştirilcek çok şey var ben de yazıyorum benim suçum mu takım çıksın oynasın bi şey diyemiyim ben de abi (:

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Harbi mi lan (: bende diyorum bu kimdir(: Valla tanıyamadım ki zaten bilmiyodum. Gerçi avatar tanıdık geldiydi ama (:

O değilde aklıma gelmişken bişey daha diyeyim. Diyemeden duramicam. Aga sözde pas futbolu oynuyoruzda şu şirirme topları nasıl yapalım Aykut Hoca ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bence herseyi ozetliyor gibi bu resim

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Şimdi sorun o top adamın suratına gelip, kalbime geldi demesi mi ? Ne olursa olsun orada Mehmet Topuz atmalıydı dışarıya onu. Ayrıca Kuyt çok etkiliydi. Kalitesini belli ettirmiş.

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri