Ahahah Adebayor dışarı attı![]()
Ahahah Adebayor dışarı attı![]()
BASEL turlardı
Yarın cumada basele dua ediyoruz beyler.
Ve biter Basel yarı finalde helal olsun valla Tottenham'lıların yüzlerinden belliydi elenecekleri çok yorulmuşlar zaten kalecileri penaltı tutmaya müsait görünmüyordu hiç40'ına gelmiş adam sonuçta.
...
kahin olduğumuza göre yarı final tahminlerinide yapalım![]()
Basel - Chelsea
Benfica - Fenerbahçe
Helal olsun Basele her ne kadar penaltılardada olsa hak ettiler gerçekten. Final favorim Baseldir. Fenerbahçeyede ters gelebilir Basel dikkat etmek lazım.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
fenerbahce bu sans ile baseli ceker demedi demeyin.
Soğuk top Sıcak top yaparlar vermezler bize Basel'i, diğer iki takımla eşleşme %50 %50.
...
Rahat olun UEFA Chelsea'yi finale çıkartmak için herşeyi yapacaktır buraya kadar gelmiş adamlar Basel'i verirler ama Basel sürpriz yapabilir Chelsea'ye de sonuçta Tottenham'dan çok çok iyi bir kadroya sahip değiller.
Basel hiç iyi olmaz Fenerbahçe için. Bence Benfica ve Basel daha zorlu olur Chelsea'den.
Valla UEFA Chelsea'yı çıkartmak istiyorsa Basel'i vermez Chelsea'ya![]()
Benfica gelmesin de.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Muhtemelen bizi Basel'le karşılaştırmazlar. Yani sanmıyorum o kuranın çıkacağını. Muhtelemen Chelsea Baselle bizde Benfica ile eşleşiriz.
Chelsea veya Benfica gelecekse ilk maç içerde olsun yok basel gelecekse ilk maç dışarda olsun.
Bende böyle düşünüyorum Basel gelirse ilk maç dışarıda olursa 0-0,1-1 gibi bir skor alır temsilcimiz evinde de rahat turu geçer.Ama ilk maç içeride olursa her şey olur.Chelsea ve Benfica için zaten söylenecek bir şey yok onlara karşı da şansımız var ama ilk maç içeride olursa daha iyi olur mesela bizim Real maçında gördük yani dışarda bitirdiler resmen işi aynısı olmaması için ilk maçın içerde olması şart.
Tebrikler Basel, tebrikler Benfica, tebrikler Chelsea.
Basel turu hak etti ve geçti. Yarı finale çok iyi takımlar kaldı gerçekten. Bence hepsinin şansı var kupayı almak için. F.Bahçe'ye hangisi gelirse gelsin mühim değil. Sonuçta son 4'e kalan hiçbir takım kolay lokma olmadığını ispatladı zaten. Benim içimden geçen eşleşmeler de; Basel-Chelsea, Benfica-F.Bahçe şeklinde.
Fenerbahçe - Basel ve Chelsea - Benfica eşleşir.
Final: Fenerbahçe - Benfica. Bana güvenin beyler.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Fenerbahçe - Benfica turnuvanin bana gore favorisiydi benfica cok zor maç olucak ilk mac kadikoyde.
Fenerbahçe - Benfica eşleşti. İlk maç kendi sahamızda.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Basel gelse iyiydi.Ama Benfica'da elenmeyecek bir takım değil hayırlısı olsun.
http://forum.turksportal.net/vb/show...2&postcount=73
Dediğim gibi olacak büyük ihtimal. Çok zor maç, Fenerbahçe'nin işi zor.
Canım FEDA olsun sana !
Benfica güçlü takım tabi. Ancak yarı finaldeyiz tabi güçlü olacak. Eleme şansımız olan bir takım. Başa baş oynarız gerisi Allah kerimdir.
Chelseayi finale çıkarmak için ellerinden geleni yapmışlar. Umarım Basel Chelsea'yi geçerde Uefa'nın bütün o beklentileri suya düşer.
Peki bu eşleşmelere şaşıran ?
Beklenen kura. Çekilen takımdan ziyade ilk maçın nerede olacağı önemliydi, İlk maç sahamızda bu avantaj. Çünkü Benfica oldukça hızlı oyunculara sahip. İlk maç onların sahasında olsa ve avantajlı skor alsalar bizim sahamızda geride bekleyip, kontra yapacaklardı ki bu bizim için en kötü senaryo olurdu.
Şimdi Benfica ilk maçta aynı taktiği kullanacak ancak es geçecekleri bir nokta olacak, biz kazanmak için hunharca bastıramayacaz ve arkada kolay kolay açık vermeyecez. 0-0 bile deplasmandaki maç için avantajdır. İlk maçta yememeliyiz, ne olursa olsun yemeden gitmek büyük avantaj olacak.
...
Fener şuana kadar diğer takımlara oranla şanslı kuralar çekti bakalım güçlü Benfica karşısında neler yapabilecek umarım finale çıkar.
En zor takım geldi bence.Benfica yerine Chelsea'yi tercih ederdim.