Trabzonspor![]()
Trabzonspor![]()
Göztepe ile başlarım sonra Psv,Tromso gider öyle...
fenerbahçe
cm 01-02 den beri Trbzonspor tabi ki.Daha sonra 1461 ,dardanelspor ve bilimum yakaladığım ne kdr Trabzon takımı varsa facilities i top corporate yapıp süper ligi sürklase ederim![]()
Bir tane Galatasaray açarım bir de Ajax onlarla gider bu sene.![]()
Muhtemelen Balıkesirspor ile Spor Toto 2. lig serüvenime başlarım.
Bursaspor.
Leverkusen, Schalke, Dortmund ya da Marsilya..
4 senedir online oynadıgım arkadaşımla genelde başladıgımız gibi gs fb kariyeri degilde bu sene sunderland ve fulham kariyeri ile başlamaya karar verdik , tek dilegimiz 2020-25 leri görebilecegimiz bi kariyer olsun bu sefersteamde inş ekmegimize yağ sürecek bu online oynama konusunda
rangers ile açmayı düşünüyorum ancak oyunda iskoçya 3. ligi yer alıyor mu. bu konuda bilgisi olan var mı
tabiki serbest mod.![]()
Beta demo falan hiç birşey oynamadım sadece menülere baktım dört gözle 2 kasımı bekliyorum Fenerbahçe ile başlıyoruz zorlu kariyere.
şuan için Kasımpaşa iyi duruyor gibi hem oyunu tanımak hemde uzun kariyer için başlangıçta ortalama takım seçmeyi yeğlerim
ardından galatasaray daha sonra avrupa
Beta'da Galatasaray ile oynadım. Tam sürüm çıkınca Liverpool ile başlamayı düşünüyorum. Bi ara da arkadaşla Orduspor - Kasımpaşa yapmayı düşünüyoruz multi.
Bir Championship takımı olur sanırım
Her zaman ki gibi Fenerbahçe ile başlarım.
Bu başlık takım önerileri şeklinde değiştirilip sabitlense süper olur. Sürekli faydalandığımız bir başlık her versiyonda...
Leeds United.
Almanya:HSV,Dortmund
İtalya:Milan
Türkiye:Kasımpaşa
Fransa:PSG
İngiltere:Chelsea,Liverpool,Tottenham
Hangisiyle başlayak gardaş??