Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Sivasspor kazanır

7 25.93%
  • Berabere biter

6 22.22%
  • Fenerbahçe kazanır

14 51.85%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 170 arası toplam 170 sonuç

Konu: Sivasspor - Fenerbahçe | STSL 3.Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Geçen sene özel bir durumdu kabul fakat teknik adam bunu kendi lehine çevirebilir takımı hırslandırabilir.Bana sistem hakkında birşey söyle ne oynuyoruz biz? bizim takım ne yapıyor her maç farklı kadrolar doldur boşaltmalar ne bu bir açıklaması var mı ?
    abartiyorsun, henuz sezon basi. kac mac oynadik ki bu sonuca vardin. hala transfer yapicaz buna ilave, hangi kadro istikrarindan bahsedebiliriz boyle bir ortamda. yoneticiler gerekli atikligi gosteremiyorsa aykut hocanin ne sucu var transferde gec kaldik diyorsan. oynadigimiz oyunun anlasilamamasi bi acidan faydali, rakipler ne yapacagimizi kestiremez. daha ne istiyorsun oyuncular ne yapacaklarini bilsinler yeter.

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Geçen sene özel bir durumdu kabul fakat teknik adam bunu kendi lehine çevirebilir takımı hırslandırabilir.Bana sistem hakkında birşey söyle ne oynuyoruz biz? bizim takım ne yapıyor her maç farklı kadrolar doldur boşaltmalar ne bu bir açıklaması var mı ?

Ne diyor adam 1.5 ay süre ondan sonra bizi izleyin diyor

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Ne diyor adam 1.5 ay süre ondan sonra bizi izleyin diyor
    ikiniz de süreden bahsediyorsunuz peki oynanan maçlar (antep sivas spartak) arasında ne gibi bir gelişme gördün? ne yani böyle devam edip tam bir buçuk ay sonra birden takım adam mı olacak hiç inandırıcı değil.Böyle devam ederse sow da kuyt da stoch da alex gibi isyan edecek çünkü ortada bir sistem yok ne oynadığımız belli değil 433 mü 442 mi 4411 mi? Krasic'i solda oynat dia'yı solda oynat topal'ı solda oynat sow'u solda oynat kuyt'ı solda oynat ama stoch'u oynatma bunun nasıl bir açıklaması olabilir madem oynatmayacaksın niye satmadın?

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Ne savaşından bahsediyorsunuz siz bırakın şu komplo teorisyenliği.Bana biriniz aykut kocamanın ne oynatmaya çalıştığını söyleyebilir mi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Selçuğun pası yeni gördüm Fenerin sabrisi olma yolunda

http://s1.directupload.net/images/120902/q6hyvgqn.swf
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post

Xelçuk
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post

Ben bu adamı defalarca çıplak gözle izledim, tv'de izledim, antrenmanlarını izledim. Keşke elimde imkan olsa da sadece Selçuk'un saha içinde yaptıklarını gösterebilsem, gösterebilsem ki deli gibi merak ettiğim şu soruyu sorabilsem "Bu adamı ne için oynatıyorsun" Bir insan bir takım için bu kadar eksik olmasına rağmen neden bu kadar ısrar edilir anlamak mümkün değil. Yok efendim yedek kalmayı bile sorun etmiyormuş. Kusura bakmayın ama bana da yılda 1 milyon lirayı aşkın garanti parayı verin, o takımın forması altında yedek kulübesinde çürümeye razıyım. Bazen öyle kelimelerle oyuncuları pohpohlarız ki sanki fedakarlık abideleri. Onlar bu tavırlarla fedakar olacaksa yağmur çamur kış soğuk demeden takımın peşinden koşan bizler ne oluyoruz acaba ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    11

Maçın ilk bölümlerinde Sow, Alex, Kuyt ve Selçuk'la gole yaklaştığımız pozisyonlar yakaladık.Bunları değerlendirsek maçtan 3 puanla ayrılabilirdik.Ama o dönemde bile organize bir oyun yoktu açıkçası.Ben dün Mehmet Topuz ve Yobo'yu beğendim sadece.GG son zamanlarda izlediğim en kötü GG idi.Hasan Ali savruktu.Tabi sol tarafta tek başına olmasıda defansif anlamda özellikle etkiledi.Hepinizin katılacağını tahmin ettiğim şekilde Selçuk'un yerine Salih oynasaydı keşke.Böyle profesyonel bir futbolcu olamaz.Ve biz bu adama yıllardır katlanıyoruz.Kuyt, Alex çok çok etkisizdi.Özellikle Kuyt bilhassa 2. yarıda aldığı her topu ezdi.Mehmet Topal'ı beğenen arkadaşlara şaşırdım açıkçası.Dün arkadaşlarımda beraber izledik maçı, en az 4-5 pozisyonda "Bak bak" diyerek birbirimize Topal'ı gösterdik ki yanından geçen adama basmıyor, önünde yaşanan mücadeleye katılmıyordu.Ben çektiği muazzam şut dışında hiç beğenmedim, hemde hiç.Eğer böyle oynarsa bence yılın kazığı.

Ayrıca maçtan sonra Kocaman'ın tepkisine karşın Alex'in suratına bile bakmaması benim adıma Alex'i bitirdi.Zaten şu süreçte Aykut hocayı haklı görüyordum Alex'in dün akşam yaptığı yarın ülkesine gönderilse zerre üzülmemem için yeterli oldu.

Şu gerçeğede değinmeden geçemem, takım top falan oynamıyor.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok samimi söylüyorum, her kötü gidişte Selçuk Şahin'e sallanıyor ama Selçuk bence Fenerbahçe'nin en underrated oyuncusudur.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

8 resmi maçta 2 galibiyet. Hala Aykut Kocaman'ı savunmak Fenerbahçe'ye ihanettir.

Rıdvan Dilmen'de bu camianın çocuğuydu neden 5 maçta 3 galibiyet alan adamı yolladık ? MTK maçıyla bitirdiler adamı. Sayın Kocaman Avrupa'da galibiyet alamıyor 2 sezondur.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Dün Kuyt nasıl 90 dakika sahada kaldı aklım hayalim almıyor.Çok rezildi dün bütün topları ezdi.Alex yerine Kuyt çıkmalıydı.Alex mevzusu ise bu sezon bitmez her maç konuşulur.Alex'in yaptığı son hareket çok terbiyesizceydi.Bu iş böyle gitmez....

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    8 resmi maçta 2 galibiyet. Hala Aykut Kocaman'ı savunmak Fenerbahçe'ye ihanettir.

Rıdvan Dilmen'de bu camianın çocuğuydu neden 5 maçta 3 galibiyet alan adamı yolladık ? MTK maçıyla bitirdiler adamı. Sayın Kocaman Avrupa'da galibiyet alamıyor 2 sezondur.
    Aziz Yıldırım, Rıdvan Dilmen hatasına düşmek istemiyorum diyor; ama görünen köy kılavuz istemez. Fenerbahçe ile Aykut Kocaman yolları derhal ayrılmalı, her ikisi içinde çok kötü olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

çok kötü oynadık çok. maçı izlemeye giderken bir arkadaşımla konuşuyorduk. malum sol açıksız bir kadromuz vardı. acaba kim oynar diyorduk. selçuk oynar diye gırgır yaptık, baktık mehmet topal o işi görüyor. Allahım sana geliyorum dedim , oyuncu değişikliklerine artık kahkahayla cevap veriyordum. çok kötüydü her şey Fenerbahçe açısından. ama yinede Aykut hocayla devam , hatalarından ders alacaktır elbette. sen bizim KOCAMAN gururumuzsun diyor ve bitiyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    çok kötü oynadık çok. maçı izlemeye giderken bir arkadaşımla konuşuyorduk. malum sol açıksız bir kadromuz vardı. acaba kim oynar diyorduk. selçuk oynar diye gırgır yaptık, baktık mehmet topal o işi görüyor. Allahım sana geliyorum dedim , oyuncu değişikliklerine artık kahkahayla cevap veriyordum. çok kötüydü her şey Fenerbahçe açısından. ama yinede Aykut hocayla devam , hatalarından ders alacaktır elbette. sen bizim KOCAMAN gururumuzsun diyor ve bitiyorum.
    Merak ediyorum gerçekten neye dayanarak Aykut Kocaman'a güveniyorsun
    Hangi taktik hamleleri oyuncu tercihleri demeçleri sana ümit veriyor ?
    Kısaca açıklarmısın.
    Aykut Kocaman'ın iyi insanlığından adamlığından Fenerbahçe'liliğinden bahsetmeden

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Merak ediyorum gerçekten neye dayanarak Aykut Kocaman'a güveniyorsun
    Hangi taktik hamleleri oyuncu tercihleri demeçleri sana ümit veriyor ?
    Kısaca açıklarmısın.
    Aykut Kocaman'ın iyi insanlığından adamlığından Fenerbahçe'liliğinden bahsetmeden
    ben size karşı koruyorum Aykut hocayı. yoksa ben de eleştiriyorum ama sizin gibi değil. mesela 4 forvetle çıksın diyenlere karşı 3 forvetle sahaya çıkmasını doğru buluyorum ama Selçuk Şahin ısrarını sürekli eleştiriyorum. Aykut hocaya güveniyorum çünkü ; bu adam 17/18 yaptırdı bu takıma, transferlerde sınıf atlattı. ve bir kaç maçla adam silmiyorum. Fenerbahçe'de sezon başları hep sıkıntılı olur. bu da onlardan biri. Aykut hoca elbette bulacaktır doğru olanı ve sabır diyorum.. ve 1 şampiyonla ligi uğruna Aykut hocaya Aykut denecek duruma gelmesini , adama deli muamelesi yapılmasını eleştiriyorum. haklı olduğu olayda karşısındaki Alex diye başlatılan linç kampanyasını kabullenemiyorum. Sezon başında hep başımızda kal dedikten sonra birkaç maç yüzünden Aykut kocaman istifa demiyorum. çünkü; ben onu derken böyle başarısız olacağı dönemleri de hesaba katmıştım. sadece sabır...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    ben size karşı koruyorum Aykut hocayı. yoksa ben de eleştiriyorum ama sizin gibi değil. mesela 4 forvetle çıksın diyenlere karşı 3 forvetle sahaya çıkmasını doğru buluyorum ama Selçuk Şahin ısrarını sürekli eleştiriyorum. Aykut hocaya güveniyorum çünkü ; bu adam 17/18 yaptırdı bu takıma, transferlerde sınıf atlattı. ve bir kaç maçla adam silmiyorum. Fenerbahçe'de sezon başları hep sıkıntılı olur. bu da onlardan biri. Aykut hoca elbette bulacaktır doğru olanı ve sabır diyorum.. ve 1 şampiyonla ligi uğruna Aykut hocaya Aykut denecek duruma gelmesini , adama deli muamelesi yapılmasını eleştiriyorum. haklı olduğu olayda karşısındaki Alex diye başlatılan linç kampanyasını kabullenemiyorum. Sezon başında hep başımızda kal dedikten sonra birkaç maç yüzünden Aykut kocaman istifa demiyorum. çünkü; ben onu derken böyle başarısız olacağı dönemleri de hesaba katmıştım. sadece sabır...
    Hiçbir şeye dayandıramıyorsun yani sen de.Şu hamleleri böyle oynatması çok güzel zevk alıyorum Fenerbahçe'ye yakışan budur diyemiyorsun.Sadece kalmasını istediğin için istiyorsun.
    3.senesini geçiriyor bu takımda artık birşeylerin oturmuş olması gerekirdi.
    Hala kimin nerede nasıl oynayacağı belli değil.
    Her rakipten korkup çekinmesi de cabası.
    Transferleri iyi Allah var gerçekten iyi oyuncular seçiyor ama bunları kullanma da sıkıntı var kuyt sow krasic hatta topal dan sol kanat denemesi gibi.

Geçen sezon Alex iyi çalışmıyoruz demişti haklı bence, takımın kondüsyon fizik olarak ne kadar geride olduğunu görüyoruz
    Antreman konusunda da sıkıntıları var bence özellikle de kondisyon konusunda.

Ben Fenerbahçe'nin iyiliğini, başarılı olmasını istiyorum kendine yakışan oyunu oynamasını.
    Aykut Kocaman'ın bu konuda yetersiz olduğunu görmemek bence at gözlüğü takmaktan ve fetişzimden başka birşey değil kusra bakma.

Dünkü açıklaması girmemiz gereken kadar pozisyona girdik verebileceğimiz en az pozisyonu verdik
    Takım beklediğimden daha iyidi şeklinde.Yorum yapmaya gerek yok bu açıklamaya.
    Takımın yorgun olduğunu söylmeye de hakkı yok elinde Sezer Salih Bienvenü Stoch Özgür gibi rotasyon için kullacağı bir sürü oyuncu varken bunları hiç bir zaman kullanmazsan takımın yorgun düşmesi normal olur.

Geçen seneki olaylar olmasa bu konuda haklı olurdun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hiçbir şeye dayandıramıyorsun yani sen de.Şu hamleleri böyle oynatması çok güzel zevk alıyorum Fenerbahçe'ye yakışan budur diyemiyorsun.Sadece kalmasını istediğin için istiyorsun.
    Hala kimin nerede nasıl oynayacağı belli değil.
    Her rakipten korkup çekinmesi de cabası.
    Transferleri iyi Allah var gerçekten iyi oyuncular seçiyor ama bunları kullanma da sıkıntı var kuyt sow krasic hatta topal dan sol kanat denemesi gibi.

Geçen sezon Alex iyi çalışmıyoruz demişti haklı bence, takımın kondüsyon fizik olarak ne kadar geride olduğunu görüyoruz
    Antreman konusunda da sıkıntıları var bence özellikle de kondisyon konusunda.

Ben Fenerbahçe'nin iyiliğini, başarılı olmasını istiyorum kendine yakışan oyunu oynamasını.
    Aykut Kocaman'ın bu konuda yetersiz olduğunu görmemek bence at gözlüğü takmaktan ve fetişzimden başka birşey değil kusra bakma.

Dünkü açıklaması girmemiz gereken kadar pozisyona girdik verebileceğimiz en az pozisyonu verdik
    Takım beklediğimden daha iyidi şeklinde.Yorum yapmaya gerek yok bu açıklamaya.
    Takımın yorgun olduğunu söylmeye de hakkı yok elinde Sezer Salih Bienvenü Stoch Özgür gibi rotasyon için kullacağı bir sürü oyuncu varken bunları hiç bir zaman kullanmazsan takımın yorgun düşmesi normal olur.
    nasıl bir şeye dayandırmıyorum yahu bu adam değil mi 18 de 17 yapan. birkaç maçla genel bir sonuca varmıyorum diye bir şeye dayandırmamış mı oluyorum ? adam birkaç maç kötü kadro kurdu , Alex'i haklı yere kadro dışı bıraktı diye adamı silmemi mi bekliyorsunuz ? siz silin , insan kaybetmek kolay , kazanmak zordur. bir sabredin yahu. adama yapmadığınızı bırakmadınız. Aykut hoca o dediğiniz adamları oynatsa yine eleştirirsiniz siz. Alex niye yok Sow , Kuyt niye yok dersiniz. Aykut hocanın başarılı olmasını istiyorum sözlerinize de inanmıyorum açıkçası. inşallah kaybederiz de gider diyen taraftarlar var. onlarla olaylara çok farklı bakıyoruz. neyseki ; yönetim Aykut Kocaman'a güveniyor.

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri