Bugün Galatasaray , Yarın Fenerbahçe taraftarıyız.
Cris ve Elmander'in olmaması beni üzdü açıkçası.
Bugün Galatasaray , Yarın Fenerbahçe taraftarıyız.
Cris ve Elmander'in olmaması beni üzdü açıkçası.
hay böyle işin ben bildigin ankarada fırtına çıktı d-smartta sinyal yok beyler![]()
Hakem %100 penaltıyı vermedi.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Çok net penaltıydı.
Canım FEDA olsun sana !
yedik lanet olsun ilk dakikadan penaltımı verilmez ya
Savunma felç ve haliyle yedik.
hakem müthiş ya yazıklar olsun
amrabat direkten çıktı off ya
Savunma cidden cok kotu, her pozisyon ciddi atak olacak gibi.
Amrabat muthis vurduuu
abi çok şansız başladık yav neyse üzülmeyin o gol gelecek
Yazık ya resmen hakem taraftar baskısını yemiş yani.
elmander hazırlanıyo neden anlamadım
Umut sakatlandı ve çıktı
Bizim savunma dengesiz ama onların ki de dengesiz.En az 1 tane atarız bence.
umut çıktı elmander girdi neden sakatlığı falan mı vardı
Arkadaşlar lütfen maçı anlatmak yerine maçla ilgili yorumlar yapalım. Bir pozisyonla ilgili aynı mesajı 5 farklı kişinin yazması, konuyu takip edenler açısından sıkıntı yaratıyor.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Off Valencia neler yapıyor.
Şu son atakta 4 kişi ofsayttı ama hakem atladı gibi geldi bana. Ayrıca Hamit oyun kurmayı beceremiyor çok yetersiz. Dany'den de çok temiz müdahale geldi Kagawa'ya.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Amrabat yardıma gelmezse maç bizim solumuzda geçmeye devam edecek.
azcık uzaktan şut çekelim de gea yumurtlar bence
off amrabata çok fena faul yapmış evra hadi çok tehlikeli olabilcek bi yer atalım bunu
ahh hamit kaleyi bulsa goldü o ya hatta direkten çıkmış yok arkadaş şanssızlık var ya
Arka arkaya 5-6 tane "Penaltı verilmedi" veya "Gol oldu" mesajının yazana ve okuyana bir faydası var mı? Aksine konunun şişmesine neden oluyor ve takip etmek güçleşiyor. Kimsenin yorumuna karışıtığım yok. Kimseyi bir kalıba sokma çabam da yok. Ki yapı olarak buna da karşı olan birisiyim. Aksine yorum yapılsın ki mesajlar daha önce yazılmış diye silinmesin derdindeyim. Konu ile ilgili Destek Merkezi'ni kullanabilirsiniz. Konuyu amacından saptırmamış oluruz böylece.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Direkten çıktı Hamit'in şutu. 2 oldu sanırım direkten dönen toplar. Şanssızlık..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Ah ya nasıl girmiyor abi oradan... 2. direk oldu.
valencia nın içine ronaldo kaçmış herkezi çalımladı
Savunmada toparladık gibi, hücumda verilmeyen penaltı ve 2 direk ise aktifliğimizi gösteriyor.
O Hamit'in vurdugu pozisyonda ne sacmaladı Manu gel gol at dediler resmen.
Bu arada şimdi farkettim 4-3-3 oynuyoruz net bir şekilde. 10 dakikadır Manu yarısahasında oynuyoruz hücumda oldukça aktifiz.
Futbolcu Bilgileri
hamit'in ne suçu var ki net faul, çakıyordu golü.katlediyor şuan da hakem.amrabat biraz daha hızlı oynamalı, daha çok pas düşünmeli, abartıyor bazen.