Biz Hiddink'i niçin kovduk ki ?
Oyun anlayışı aynı, oyuncu tercihleri aynı, plan strateji aynı.
Hiddink Oğuz'u dinlerdi Avcı Buruk'u dinliyor fark ?
Biz Hiddink'i niçin kovduk ki ?
Oyun anlayışı aynı, oyuncu tercihleri aynı, plan strateji aynı.
Hiddink Oğuz'u dinlerdi Avcı Buruk'u dinliyor fark ?
...
Emreyi çıkarıyor kardeşim topal ı çıkar işte risk al biraz hala defans yapıcak
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Bugün takım olarak, hiç iyi değiliz. Oyuna kim girerse, kim çıkarsa söyleyecek bir sözüm yok. Bu skordan sonra da, çok zor Dünya Kupası'na gitmemiz. Ancak, kalan tüm maçları ve özellikle de Romanya'yı dışarda yenerek telafi edebiliriz bugünü.
Bu milli takımın başına sonunda Daum'u getireceğiz. Görünen o.
Bir oyuncu düşünün ki arkasında Dortmund, Feyenord, Real Madrid ve Liverpool olsun. Sen hala bu adamdan faydalanamıyorsan, takımı bu oyuncu üzerinde kuramıyorsan ne demeli.Daha sonra yok efendim niye Mesut bizi seçmemiş. İyi ki seçmemiş, seçmemiş ki Mesut olmuş.
...
Mehmet Topal maç başından beri sağa sola atmaktan başka bir şey yapmadı bile diyemeyeceğim. Sağa sola bile atamadı sırf karambole , dar alana atıyor topu hiç bir iş yapmadı ve 90 dakika sahada.
Valla uykum geldi maçı izlerken kapattım yok böyle bir maç hatırlamıyom yani böyle sıkıcı bir milli maç
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
belki çok erken ama bu gruptan hollanda ve romanya çıkar artık.. biz de yine kendi içimizdeki kavgalarla boğuşuruz yeni bir TD getiririz o da olmaz yine boğuşuruz bla bla bla..
Keşke basketbol gibi havlu atma olsa, hiç olmazsa +5 izlemeyiz.
"Roman Havası" başlıkları atar yarın gazeteler artık.
FM Gazetesi
I love you Alex mi dediler, ben mi yanlış duydum.![]()
Şu maça 02 çifte oynayacaktım yine de dedim milli takımımız kazanır. İçimde bir umut vardı. Yok arkadaş umut falan yalanmış bendeki umudun çeyreği şu oyuncularda olsaydı maçı almıştık.
Yazıklar olsun... Berbat bir oyun doğru düzgün bir pozisyonumuz bile yok.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Her açıdan rezil bir akşamı geride bırakıyoruz, sahadaki oyunun izahı yok.
Rumenlerin cebine bileti koyup gönderiyoruz.
Şu maça zerre kadar üzülmedim sonuna hakettik sonuna kadar çıkıp birileri milli gurur filan sayıklamasın ilk önce sahadakilerde olucak o milli gurur bizde olsa nolur.
Diyecek bir şey yok.Romanya gibi kapanan takıma karşı Topal gibi adamı 90 dk sahada tutan birinden pek bir şey beklemem ben.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Abdullah Avci hakliymis Selcuk Inan bu doldurt bosalt sisteminin oyuncusu degilmis
Yarından itibaren yine hesap kitap işleri başlar
![]()
...
Gökhan Gönül'den başkası yalan.Onun gibi 5-6 oyuncu daha olsa her şey farklı olur.Onun hırsı ve mücadelesi diğer oyuncuları topla anca eder.
Bu sonuçtan sonra gruptan çıkmak mucizelere kaldı. Romanya'yı dışarda yenmek bir yana, içerde Hollanda dahil puan kaybı yaşamaması lazım milli takımın. Geçmiş ola.
2014 e elveda dedik sayılır.Playoff mucize.Sabiha gökçenden son 20 dakkaya yetişebildim o da yetti.İğrenç bir futbol vardı.
Romanlar ise çok disiplinli geldi gözüme.Hollandayı da içerde zorlayabilirler.
Ya bütün hocalar mı yanlış yaptı abdullah hocadan önce kaçı gitti geldi milli takım ruhu yok oyuncularda
Biri yedek kaldığı için trip atar ya sen kimsin messi misin trip atıyosun milli forma kutsaldır trip atma yeri değil
Dini imanı para olmuş futbolun
Emre atılan bir topu da pas yada orta ile değerlendirebilseydi keşke..
Caner girsin diye beklerken Emre girince zaten anladım bişey olmayacağını çünkü daha erken.Sağlık olsun...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Oyuncuya ders vermek istiyorsalar bu oynamayan oyuncular yerine oynamamis ama bu formayu gimek isteyen her kim varsa onu oynatacaksin kimse vazgecilmez oldugunu dusunmeyecek.Biz son 2 turnuvaya gidemedik bu adamlar vardi simdi bir turnuva oncesi daha yine ayni oyuncular yine ayni isler.