Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • AEL Limassol kazanır

4 13.33%
  • Berabere biter

5 16.67%
  • Fenerbahçe kazanır

21 70.00%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 156 arası toplam 156 sonuç

Konu: AEL Limassol - Fenerbahçe | Avrupa Ligi C Grubu

Dün sahada "Fenerbahçe Ruhu" adına hiçbir şey yoktu. 3 ön libero saçmalığından bahsetmiyorum bile... Kornerden şans eseri bir gol buldukta kazandık Allah'tan..
    Ya bu arada hala takım birbirine ısınamadı, yeni bir takımız diyen arkadaşlar var... 3 temmuz 5 eylül 29 şubat falan demeyin bana... Fatih Terim Galatasaray'a geldiği gibi bir kimlik kazandırmıştı ama Kocaman 3 sezondur takımı "antrenör takımı" yapamamışsa ve hala her basın toplantısında bir buçuk ay, iki ay diyip bizi uyutuyorsa; bunu yapamayacak kadar beceriksiz, bunu kabul etmeniz gerekiyor...

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Kötü oynadığımız bir gerçek ama şurda gelmiş boş boş ironi yapanlar galibiyete sevinmesin bi zahmet. Adamın Xavi'si varda oynatmıyor Selçuğu oynatıyor sanki. Krasiç diye yırtındınız sonra kendiniz eleştiriyorsunuz he birader boşa mı dil döküyoruz Hoca izliyo antremanları diye. Azıcık sabır ve anlayış lazım ama nerdeee ....
    Fenerbahçedeki bütün problemleri sadece oyuncu seçimine indirgiyorsun bu çok yanlış.Krasic kötü olabilir fakat takım daha da kötü.İyi oynamıyorsan,ne oynadığını bilmiyorsan istediğin futbolcuyla oyna farketmez.Oyuncu seçimi beni ve birçok Fenerbahçe taraftarını en az ilgilendiren konudur.Bizi asıl ilgilendiren diziliş ve mantalitedir örneğin Stoch yerine Caner oynasa,Stoch formsuz,hazır değil gibi bahaneler üretilebilir fakat Krasic(Kanat) yerine Selçuk(Ön libero) oynuyorsa orada bir problem vardır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Fenerbahçedeki bütün problemleri sadece oyuncu seçimine indirgiyorsun bu çok yanlış.Krasic kötü olabilir fakat takım daha da kötü.İyi oynamıyorsan,ne oynadığını bilmiyorsan istediğin futbolcuyla oyna farketmez.Oyuncu seçimi beni ve birçok Fenerbahçe taraftarını en az ilgilendiren konudur.Bizi asıl ilgilendiren diziliş ve mantalitedir örneğin Stoch yerine Caner oynasa,Stoch formsuz,hazır değil gibi bahaneler üretilebilir fakat Krasic(Kanat) yerine Selçuk(Ön libero) oynuyorsa orada bir problem vardır.
    problem yok. Aykut hoca 4-3-3 oynamak istiyor ve sizin mantığınızla cevap verecek olursam Meireles yokken Krasiç oynayacak olursa sıkıntı olur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Fenerbahçe deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadı, sadece fazla pozisyon verdi tek sıkıntı bu. Elin Braga'sı, Cluj'u, Marsilya'sı bize gelip nasıl oynayıp puan alıyorsa, bizde öyle oynamalıyız artık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın harcadıkları paralarla Braga, Cluj gibi oynama gibi bir tercihlerinin olması yanlış olur. Hele ki AEL karşısında. Tamam R.Madrid, Barca karşısında kontra oynarsında AEL'e karşı bu kadar sönük oynanmaz. Fener'in oyunu domine etmesi lazımdı. En azından bence öyle. Kabullenemiyorum bu kadar kötü oyunu. Ortada dönen paralar öyle böyle paralar değil ve elin 5 milyonluk, 10 milyonluk takımları seni parmağında oynatacak, yok öyle bir şey.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    34

Ben parmağında oynatılan bir takım görmedim, son derece sıkıcı uyku getiren bir maçtı, ilk yarıda seyrek ael pozisyonları geldi. Fenerbahçe iyi oynamadı, ama deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadı. Biz hala rakibi küçümsüyoruz. Küçümsediğimiz sürece de bir şey yapamamaya devam ederiz.

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri