Sakatlıklar çok kötü olmuş.
Sakatlıklar çok kötü olmuş.
4 - 5. Hafta
Ligin 4. Haftasında İstanbul BB'ye karşı yine şansımız tutmadı ve sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık..
Trabzonspor ile oynadığımız maçta ise geri düşmemize rağmen yeni transferimiz ve eski Trabzonspor'lu Volkan Şen ile durumu eşitledik ve Mustafa ile galibiyet golünü bulduk. Böylece ilk galibiyetimizi 5. haftada almış olduk.
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tanju Kayhan Kadro Dışı
Tanju Kahyan süresiz kadro dışı bırakıldı.
Trabzonspor maçı sonrası Hocası Murat Özdemir ile özel bir görüşme yaparak hocasına kafa tutan genç oyuncu hocası tarafından süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.
Kadro dışı kalan oyuncu kulüpten ayrılmak istediğini belirtirken yönetim de Tanju'yu transfer listesine koydu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tanju biraz şımarmışİyi olmuş kadro dışı bırakmanız.
Kesinlikle öyle oldu geçtiğimiz sezon tam 30 maçta ilk 11 olarak sahaya çıktı. Buna rağmen bu şekilde konuşmaya başlayınca artık sonu kaçınılmaz oldu.
Trabzondan sonra Mersin'den de galibiyetle döndük.
Mustafa Pektemek ve Veysel Sarı'nın güzel oyun ve attıkları gollerle 2-0 galip gelmesini bildik.
Şampiyonlar Liginde Siyah Beyaz derbi
Juventus'u İstanbul'da ağırladık. Volkan Şen'in sağ kanattan inanılmaz getirdiği topta bir an Muhammet topu önünde gördü ve sol çatala yaptığı şık vuruşla kaleciyi avladı. Bu dakikadan sonra biraz daha defansı düşünsek ve baskı yesekte kazanmasını bildik.
![]()
Zorlu Femerbahçe derbisinde deplasmanda 1 puana razı geldik
Fenerbahçe - Bayern maçları arasında Eskişehir'le oynadık bir de. Ahmet İlhan ve Mustafa Pektemek'in 2 'şer golleriyle rahat kazandık.
Şampiyonlar Liginde yenilmeden devam
2 maçta 2 galibiyet ile başladığımız Avrupada Bayern'İ de elimizden kaçırdık. 50.dakikada Ersan kırmızı kart gördü ve bizi 10 kişi bırakmasına rağmen iyi mücadele ettik ve 1 puan ile ayrıldık sahadan.
![]()
Lig gerçekten iyi gidiyor.ŞL'de güzel.
Avrupa'da Lig'e göre daha iyi oynuyoruz.
Geçen seneki sorunu bu sene hallettik. Kanatlar harika çalışıyor. Ahmet İlhan ve Volkan Şen müthiş işler çıkartıp gol ve asistler yapıyorlar bu da bize skor anlamında inanılmaz katkı sağlıyor.
Başarılar , bu arada Ahmet İlhandan Gerçekten Memnunmusun![]()
Muhteşem performans gösteriyor çok memnunum.
Güzel bir kariyer,FM'yi unuttuğum bu günlerde iştah kabartıyor.Performans olarak da ŞL'nde iyi gidiyoruz.
abi ilk sayfadaki transferleri gördüm de nasıl o kadar uçuk fiyatlara satabiliyosun???
Vallahi belki de daha fazla para da kazanabilirdim ama amacım para kazanmak olmadığı için oyuncuları satış listesine koydum ve otomatik fiyattan satılsın dedim hepsine gelen ilk teklifler kabul ettiler.
Eldeki oyunculara göre harika gidiyorsun. Avrupa'da sürprizlere açık olmak lazım Murat.![]()
TariboWest
selamlar.
bu cesur hamlelerle başlayan kariyeri ilgiyle takip ediyorum, üzerine de kendi kariyerimden yola çıkarak naçizane birkaç bir şey söylemek istiyorum.
*kalede ikinci sezon kiradan dönen umut kaya fena bir yedek olmuyor.
*emre özkan'a şans verirken bir beklentim yoktu ama bayağı as oyuncu performansı gösterince rotasyona aldım. umarım henüz göndermemişsinizdir.
*tanju iki bekte de bayağı iyi oynuyor ama o disiplinsizlik çok kötü olmuş.
*veysel'i ben de transfer ettim, maşallahı var joker gibi.
*muhammed demirci'nin gelişimi çok yavaş oluyor, bazen sinir bozuyor hatta.
*hasan türk orta saha rotasyonu için fena gelişmiyor, iyi yedek.
*batuhan karadeniz ilginç bir şekilde almeida'yı kesti bende, pektemek'le bayağı iyi anlaşıyorlar.
*bir de mehmet akyüz'ü gönderdin mi hocam hatırlamıyorum da bitiriciliği 14 olan yerli forveti bu kadar ucuza bulması zor.
zahmet edip buraya kadar okuyan olduysa, eyvallah.
Okudum okudum öncelikle yorumların için sağol geleyim cevaplara.
Şu an için yedek kalecim yok yedek takımda 5 tane kaleci var onlardan birisi de Umut Kaya.
Emre Özkan fena oyuncu değildi bende de fırsat buldu ancak sözleşme yenilemek istemedi. İstediği rakam aldığı rakamın 5 katıydı biz de iptal ettik sözleşmeyi.
Tanju için söylenilecek birşey yok.Malesef gönderdik.
Veysel süper oyuncum,Muhammet bir türlü istenilen seviyeye gelemedi forma şansı bulamıyor.
Hasan'ı bazı maçlarda sonradan oyuna koyuyorum, Veli'den ve Oğuzhan'dan daha iyi. Necip-Veysel ve Murat Ceylan'dan sonra tercih ettiğim isim diyebilirim.
Batuhan varlık gösteremedi ve kiralık sözleşmesi sona erdi. Elimdeki kadroda forvet sıkıntım yok Akyüz de o yüzden gereksiz kaldı.
Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih deplasmanından önce oynadığımız 3 Lig maçımız.
![]()
Demirspor Beşiktaş maçına ne seyirci gitmiştir ama![]()
Kariyer sahibi iki hafta boyunca mesaj atmadığından dolayı konu kapatılmıştır.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.