United gruptan 1. çıkmayı garantiledi yedeklerle gelir büyük ihtimal![]()
United gruptan 1. çıkmayı garantiledi yedeklerle gelir büyük ihtimal![]()
Bence Gs'de Uefa'ya gelir kardes kardes oynarız.![]()
Ben de Avrupa Ligi istiyorum açıkçası.Orada baya ilerleyeceğimizi hissediyorum.Seneye biraz daha iyi kadroyla Şampiyonlar Ligi'ni kovalasak daha iyi olur sanki.
Öncelikle Galatasaray'ı ve Burak Yılmaz'ı tebrik ederim.
Sonunda kaliteyi ortaya koymayı başardılar. Bu ve gibi maçlarda puan kaybetmek tarifsiz başarısızlığa eş değerdir. Tekrardan tebrikler doğru olan sonuç sonunda kendini gösterdi.
Yalnız ben Manchester United'ın yedeklerle gelmesini temenni etmem çünkü hala kadro istikrarı ve iyi oyunu sahaya yansıtan bir şablonu yakalamış değil Ferguson. Durum böyleyken az forma şansı bulan oyuncuların şans bulacağı bir Galatasaray maçı, O oyuncuların, kendilerini göstermek için bulunmaz kaftan olacaktır. Galatasaray karşısında rahat bir Manu bulacağı yerde dişli ve dirençli bir takıma toslayabilir. Bu bakımdan Manu'nun ne kadar as oyuncuyla oynaması GS için avantajdır, çünkü rahat oynayacak olan o adamlar, az oynayanlar değil.
Braga'ya gelirsek, her iki maçta da United'a ecel terleri döktürdüler. Skor avantajını eline geçirdikleri zaman çok iyi savunma yapıyorlar. Her iki maçta da (özellikle bu maçta) kalecinin yapmış olduğu bir anlık hata bütün maça mal oldu. Oysa rakibi kim olursa olsun ısıran ve mücadeleyi bırakmayan bir takım, tek dezavantajları demoralize oldukları zaman hemen toplanamamaları. Galatasray'ın en büyük kozu da bu olacaktır, rakibi bozmak.
Bana kalırsa Galatasaray'ın mevcut durumu için en gerçekçi hedef Uefa Avrupa Ligidir. Mevcut kadroda tecrübeli oyuncular olmasına rağmen çok çaylak bir görüntü çizdiler. Sezon başında toz konmaz takım maçlar geçtikçe eksik takım görünümü verdi. Belki öyleler belki değiller ama Galatasaray için diş bilenecek bir yer varsa o da Uefa Avrupa Ligidir. Şampiyonlar Liginde üst turlar mevcut durum için tamamen kura şansına bakar.
...
Burak Yılmaz bizde öyle!
Gruptan çıkmak için artık ipler bizim elimizde.
gurur duydum takımımla bir kere daha sırada istanbulda manchesterı yenmek için sahaya çıkacağız ferguson yedeklerle gelirse işimiz rahat olacaktır çünkü tecrübesiz ve uyumsuz bir takım olacaktır sahada
@TeNaciOUS MidFieLdeR
Fatih Terim: "Mutluyum. Arena'da neyin suya takıldığını gösterdiğimiz için. Orada suya takılan şey kalitemizdi."kimse bu acidan bakmamis, kutlarim mustafa. bi de zemin iyi olsaydi rakibin ne yapacagini dusunen yok. hem 10 kisi kalmalari hem de zeminin bozuklugu GS nin topu rakip sahada oynamasini sagladi. son 5 dakikada yapilan ceza alanina top sisirme isini zemin dolayisiyla mac boyu yapmak zorunda kalmasi dezavantaj gibi gorunse de elmander sakatlanmasaydi bu doldur bosalt ile cok rahat kazanirdi GS. buna ilave bu kadar cok kart da cikmaz, rakip de 10 kisi kalmazdi. hepsi zemin kaynakli. Cluj kontralarda cok tehlikeli, kendi sahasinda da avantajli olan taraf olduklari icin kontra oyununa devam edeceklerdir. dunku sartlar clujun hizli kontralarini engelledi, aksi olsaydi bastos GS defansini cok rahat ekarte edecek gibi gorunuyordu. 2. macta bastosa onlem alinmasi lazim kesinlikle.
Not: Bu kez zemin çok güzeldi...
Bir şey soracağım sırada braga maçı yok mu? Vede Braga'yı biz yenersek Cluj'u Manu yenerse biz çıkmayı garantılemiyoz mu?
Lafım kimseye değil,bende hoşnut olmadım ama Burak'ın 3.golden sonra Ronaldovari gol sevincine laf atanlar bilmezlermi her gol sevincinin zaten özenti olduğunu ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sırada manu maçı var ondan sonra braga maçı var
Manchester'i yenip Braga'ya yenileceğiz bence.
o zaman manU yedeklerle gelmez.
Sıradaki maç Manchester United maçı,6.maç ise Braga maçı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Alp özgen b ence keyifli maç sundu Burakın 3.golünde yırttı biryerleri
Emre Çolak kesinlikle iyi futbolcu..Ambrabat yerine Emre oynadımı hem göbek rahatlıyor Hem Selçuk daha iyi hucum yapıyor.Hamit yavaş yavaş düzeliyor..
Riera'nında hayatı film gibi arkadaş . Sezon başı gönderilmeyi düşünüyorlar savunmanın sol beke geçiyorsun formayı vermiyıorsyn artık. Rierayı alan sol beke alır muhtemelen
Telegol'de "Galatasaryın şansı yok demişlerdi"Ahmet Çakarda Bahse girerim Galatasaray 3 ler demişti adam king
Manuya yenilsek dahi Bragayı yenersek %90 2.yiz Manudan 1 puan nedne olmasın.
Bugun Ferguson'un Galatasaraylıyım yenerseler lider olacagız demesi.. ee bi kıyak neden olmasın
"FATİH TERİM DERSİNE İYİ CALIŞMIŞ"
son 2 şampiyonlar ligi maçında.Anlamsız doldur boşaltları bırakıp ayağa kısa pas yapan galatasaray.Bu oyunuyla rakibin direncini kırarak ve kalite ayakların "ARTIK ÖN PLANA" cıkmasıyla kazanmayı bildi. galatasarayı ilk kez bu kadar derli toplu gördüm.Ne oynadığını bilen fazla heycanlamayan bir yapıya sahipti.Uzun zaman sonra kadrosundan bekleneni sahaya yansıttı.Burak beni şaşırtarak bitiricliğini konuşturdu.Hamit yaptığı asistler dışında sahada gene yokla var gibi bir şeydi.Yekta görevini başarıyla yaptı.Sonuçta doğru işler yaparsan doğru skorlar üretirsin.Ülke puanı acısından önemli bir galibiyet.İnşallah manu AS KADROSUYLA gelmez istanbula..Gelirse cok sıkıntılı bir maç yaşarız.İnşallah paf takımla gelir.Bugün galatasaray iyi futbol ve galibiyetle yüzümüzü güldürdü.Teşşekürler galatasaray.Emre Çolak Ayrı parantez açmak isityorum.Gerçekten futbolunu her gün geliştiriyor.
Last edited by petrol_fb12 : 08.Kasım.2012 at 04:45 Reason: Anlatım Bozukluğu
Süper bir akşamdı daha ne isterizBütün sporcularımıza,teknik kadroya ve yönetime teşekkürler.
Arkadaşlar her D Smart maçında şu link muhabbetini yapmayın artık. Kaçıncı haftadır mesajları sadece siliyoruz. Kurala uymak için illa uyarı puanı mı vermek gerekiyor ? Lütfen biraz anlayışlı olalım.
Maça gelirsek çok iyi oynadık. Riera o mevkiye süper uydu. Aynen devam.
Emre çalım attıkça aklıma bu mesajın geldi abiMaç başında tepki gösterecektim bu mesajına ama beklemek en iyisi oldu
Emre çok iyiydi bugün.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Emre bugün bize iniesta'dan kesitler sundu resmen. Ayrı bi parantez Hamıt'e. Gerçı Hamit ne yapsa beğendiremiyor taraftara ama bugun ve geride kalan 3-4 maç çok iyiydi.
Maçın başında kaçırdığı golde sinirlensem de, geri kalan bölümlerde yanıldım. İyi top tuttu, işe yaradı Emre. Böyle yanılmak güzel ya.
Riera top bizdeyken çok iyi, Ergün, Hakan Ünsal'mış gibi geliyor ama top rakipteyken sıkıntıları var. Yine de işine saygı duyduğu çok bariz, girdiği ters kademeler, yerine müdahalelerini göz ardı etmemek lazım.
Galatasaray beklenen patlamayı gerçekleştirdi, oynadıkları futbolu çok beğendim. Helal olsun, güzel galibiyet.
Canım FEDA olsun sana !
Grupta işler çok karışık, gruptan çıkma, 3.lük ve sonunculuk için şanslar eşit gibi. Fikstür olarak da en zor fikstür bizde.
İki beraberlikle gruptan çıkma ihtimalimiz de var, ManU'yu yenip çıkamamak da var.Umarım dün akşamla şansımız dönmüştür, çok daha iyi maçlar çıkarıp, bir üst tura yükseliriz.
Arkadaşlar dün maç aynı zamanda ntvspor HDden canlı yayınlanmış.. NTV den özeti izleyende görebilir farkı) Biriside demişti bu kanaldaydı diye
)
FEnerbahce Manudan yararlandı 3 atmıştı.Beşiktaş birkaç yıl önce yararlanıp Oldtrafforda yendi sıra bizde.. 5 puan bile çıkartabilir 8 de çıkartamaz
Manuya yenilir Bragayla berabere kalırız =5
Braga ve Cluj berabere kalır Manu Cluju Yener=5 Gs tur atlıyor
2 maçta 4 puan alırız Cluj 2 de 2 yapar yine gideriz..
Büyük ihtimal 4 puan çıkartır bizi..
Bu arada kımse konuşmuyor ama Rİerayı konuşmak lazım.. Karşısında kim oynarsa oynasın aksatmıyor.. TEk dilegim şu gruptan çıkalı mve 2.tur Barca yada Madrid gelsin..
Manunun yedekler bile bizden iyi kabul etmek lazım o yedeklerden biri türkiye ligine gelse geldiği takıma seviye atlatır, ama biz bu gazla kendi sahamızda puan kaybetmeyiz gibi.
G.Saray, dün gece çok önemli bir avantaj yakaladı. Kalan 2 maçının 1'ini gruptan çıkması kesinleşmiş M.United ile diğerini ise, kendi sahasında etkisiz olan Braga ile oynayacak. M.United'i yenerlerse iş biter zaten de, 1 puan da kötü sayılmaz. Duruma göre, 2 puan bile yetebilir G.Saray'a kalan maçlarda.
Maç esnasında portekizdeydim. O yuzden Braga macına bakabildim. Bragalı taraftarlarla konustum.
Öncelikle Braga neyi var neyi yok Manu'yu yenmek için sahaya koydu diyebilirim. Beraberlikte bile önde basmaya devam ettiler tamamen 3 puanı kovaladılar. Sonunda aldıkları riskleri gole ceviremeyince kaybettiler. Braga sahasında kötü deplasmanda iyi falan öyle bir mantık yok. Alan savunmasını iyi yapan bir takım ama hucumda biraz eksik kalıyorlar sadece.
Yalnız maç sonu inanılmaz üzüldüler ve tüm acıklamalarında umutlarını kaybetmediklerini önlerindeki 2 maçı da alıp gruptan cıkabileceklerini düşünüyorlar. Bana sorarsanız bu güçleri de var. Hem cluj'u dışarı da hem de bizi içeride yenebilecek güce sahipler ve konsantre oldukları tek nokta su an bu.
Bizim Manchester'ı kesin yenmemiz gerekiyor. Zira Braga Cluj'u mutlaka yenecektir. Cluj ne kadar 4 puan almışsa da şampiyonlar ligi takımı değil kesinlikle.
Hala hiçbişey bitmiş değil öncelikle manudan 3 puanı kapmamız yüzde yüz şart. Braga maçı da son yıllarda oynadıgımız en gergin en zor maçlardan biri haline gelecek böylelikle.
İyi kötü buraya geldik Cluj'dan aldıgımız puanlarla tutunduk ama gerçek şampiyonlar ligi şimdi başlıyor. İçeride kazan dışarıda en az beraberlik işte şampiyonlar liginin sırrı budur zaten.