paranı iyi değerlendirmişsin bu sezonda ilk 3çe girersen güzel olur![]()
Boriello'dan bu sezon yararlanmaya bak iyi golcüdür.
...
Defansın duvar olmuş, çok az gol yersin bekler'de ileriye çok atak yapar jose ve sime
Grupta eskilerin klasik Roma-Madrid eşleşmelerini yaşatıcaksın yineKiev ile Kopenhag'da pek bi numara yok herhalde..
Güzel eşleşme olmuş 10 puanla çıkarız gibi ve psgnin bir kadrosunu koyabilir misiniz
Kolay grup 14 puan toplarız en az çeyrek final bekliyoruz hocam , geçen seneki italya performansını bildiğimizden.
Güzel maçlar olucak kolay pes edeceğimi sanmıyorum bakalım..Kiev ve Kopenhag normal şartlarda rakibimiz olamazlar ama bakalım..
10 puan alırız bence de birazdan koyarım kardeş..
Bakalım İtalya dışında çıkmayalı çok oldu umarım ters gitmez işler..2.tura çıkmam bile mali anlamda çok iyi olacak benim için...
PSG'deki Nene'yi aldığını düşünerek söylüyorum; eğer onu doğru kullanırsan çok iyi verim alırsın.FM 12'de nefis bir oyuncuydu.
grup iyi gelmiş en kötü ihtimal uefa kupası olur diyorum
real roma el ele çıkarlar![]()
Cl ilk maçında Real Madrid karşısında maça inanılmaz bir baskı ile başladık ve bunun karşılığında 30.dakikada Lamela'nın golü ile devreyi önde kapattık ancak en az 2 farkı haketmiştik.2.yarı ise kalemize az ve öz geldiler ve Benzama'nın üst üste attığı 2 gol ile bir anda geri düştük..Yaptığımız oyuncu değişikleri etkisini gösterdi ve ilk önce beraberliği duran toptan daha sonra da sonradan oyuna giren Borriello'nın görülmeye değer golü ile bu müthiş maçtan 3 puanı alara Cl gruplarına çok iyi bir başlangıç yaptık..
İtalya liginde Parma karşısında rahat oynadığımız maçı 60.dakikada gördüğümüz kırmızı kart ile bir anda zor duruma sokmamıza rağmen zorda olsa 3 puanı almayı başardık..
Atalanta her zaman zor bir deplasman olmuştur ve gerçekten zorlandık buna rağmen defans oyuncularımızın golleri ile çok önemli 3 puanı hanemize yazdırdık..
Lig şekilleniyor;
![]()
Real'i direk ezmişsin, skor aldatıcı, çok önemli bir sonuç, kutlarım. Bocchetti'den verim alabiliyor musun? Ben bir türlü istediğim oyunu alamadım kendisinden..
İlk olarak kariyerinde başarılar
bir şey sormak istiyorum. Dikkatimi çekti maçlarda çok şut atıyorsun. Bunların geneli uzaktan şutlar mı yoksa organize ataklar mı ?
Maçalrın genelinde mutlak hakimiyet kurmuşsun , real özelikle sağlam bir göz dağı vermişsin.
Evet oyun olarak çok iyi bir maçtı gerçekten,Bochetti çok iyi ben de savunma merkezde Astori ile iyi bir ikili oldular..Koyarım birazdan profilini ve istatistiklerini..
Teşekkür ederim başarı dileklerin için..
Tabii ki uzaktan şutlarda var içinde ancak yüzde verirsem %60 organize %40 uzaktan diyebilirim..
Genellikle kanatları kullanmaya çalışıyorum...
Şu an işler yolunda gerçekten..
Takımı fazla bozmadığımdan iyice oturdu takım..
Fb ile bir sezon oynamıştım, Kopenhag çeyrek final ya da yarı final görmüştü ŞL'de. Tesadüf mü yoksa ters takım mı senin maçlarında görürüz.