Süper kupayı Fenerbahçe ye kaybetmen kötü olmuş lige de iyi giriş yapmamışsın. Takım uyumuna yoğunlaş hocam
Süper kupayı Fenerbahçe ye kaybetmen kötü olmuş lige de iyi giriş yapmamışsın. Takım uyumuna yoğunlaş hocam
emreyi bu seride gerçekten sağlam yapmışlar![]()
Lige çok kötü başlamıssın ama düzelceğine eminim bu arada transferler yakıyo
Süper kupa 'da selçuk penaltı değilde frikik atsaymış çakardı kesin, orada bari yenmişiz
lig kötü başlamış ama takım 'da çok fazla yeni oyuncu var 5-6 hafta sonra uyumu sağlar , ayrıca dünkü maç içinde tebrik ediyorum
![]()
Süper Lig 3.Hafta
Bu sezonki ilk galibiyetimizi aldık. Darısı diğer maçlara
Süper Lig 4.Hafta
Gençlerbirliği amçından sonra geçen sezon bize kök söktüren sivas deplasmanından 4 golle 3 puanı almak oldukça mutlu etti bizi
1.Maç
Bo çok kötü oldu. 1-0 öne geçtik ama Genk biranda şaha kalktı diyebilirim.
Süper Lig 5.Hafta
Ş.Liginden aldığımız kötü sonuçtan sonra Mersin galibiyeti ilaç gibi geldi. Gol yollarında hala sıkıntımız var. Özellikle Fierrodan yararlanamıyorum
ligde toparlanmışsın ama genk kötü olmuş
Gruplarda bir sürpriz yaşamazsın inşallah ama ligde bi şekilde şampiyonluğa ulaşırsın.
Genç maçında mağlubiyet sürpriz olmuş ama lige iyi bir giriş yapmışsın hocam
Genk mağlubiyeti olmamış ama ligde toparlanmışız en azından![]()
Süper Lig 6.Hafta
Beşiktaş deplasmanında 1 puana razı olduk. Takım istediğim oyunu sahaya yansıtamıyor.
2.Maç
Avrupada ilk 3 puanımızı aldık. Maçtaki en güzel şey Gökhan SÜZEN'in Haginin Monacoya attığı golün aynısını atmış olması.
Süper Lig 7.Hafta
Bu galibiyet ilaç gibi geldi diyebilirim. En çok sevindiğim nokta Carroll'ın 2 gol atması oldu.
Süper Lig 8.Hafta
Gerçekten çok sıkıcı bir maçtı. 3 derbiyi deplasmanda oynadık ve hepsinden 1 puan aldık.
3.Maç
Fransadan müthiş bir galibiyet aldık diyebilirim. Gruptan çıkma ihtimalimiz çok yüksek.
Süper Lig 9.Hafta
Kortuğumuz başımıza gedli. Yedekleri soyundurduk bu maça ama onlarda bizi soyundurdu.
Süper Lig 10.Hafta
Bi nevi Buca mağkubiyetinin hırsını Elazığdan çıkardık. Carroll Hat trick yaptı.
Messi Satılık
Messi kendi isteği üzerine satılık listesine konulmuş. İstedikleri parada o kadar çok değil.
city kapar hemen messiyi![]()
Messi 'nin satılık olduğu bir oyunu ilk defa görüyorum , iyi ki bende böyle bir şey olmadı direk kapatırdım oyunu , dünya nın en saçma olayı ...
Süper Lig 11.Hafta
Zorlu Bursa deplasmanından 3 puanı 4 golle aldık. Takım artık istediğim futbolu oynuyor. Burak ve Carroll iyi bir ikili oldular. Elmandere verdiğim bütün şansları değerlendiremedi büyük ihitimalle devre arası gödercem.
4.Maç
Avrupalı olduğmuz her halinden belli. Puanımızı 9'a çıkardık.
Süper Lig 12.Hafta
Bu maçtan gerçekten korkuyodum. ilk yarıda kötü oynadık ama ikinci yarı bir penaltı sonra rakipde 10 kişi kalınca galbiyeti rahat bir şekilde aldık.
Oha messi satılık mı![]()
Buca maçı olmamış hocam.Diğer maçlarda çok iyi gidiyorsun.
Buca dışında gayet iyi gidiyoruz.![]()
Süper Lig 13.Hafta
Samsunu 4 golle geçtik. Burak çok iyi oynuyor.
5.Maç
İlk maçta 3-1 yenildiğmiz Genk takımını TT Arenada 4-0 yenerek gruptan çıkmayı garantiliyoruz.
Süper Lig 14.Hafta
4x4 lük gidiyoruz
Süper Lig 15.Hafta
Aslında iyi oyun oynamadık ama galip gelmesini bildik.
6.Maç
Gruptan çıkmanın rahatlığıyla çıktığımız Benfica maçını yenilerek grupları tamamlıyoruz.
Hocam bence sezon sonunda başka bir maceya atıl o takım o lige çok fazla ,
Benfica maçında takım ne kadar rahatlasa da ezilmiş .
4x4 yapmışız ama Benfica maçında yerle bir olmuşuz![]()
Bencede zaten yabancı sınırlaması çok canımı sıkıyor.
Aynen kardceşim. bende çok rahattım zaten.
Benfic maçı bi nebze rahatlık diğelim.
Arkadaşlar işerim yoğunluğundan bir kaç gün oyunu oynayamadı. Şimdi yeni ss ler geliyor.
4.Tur
Türkiye Kupasında kolay rakibimiz karşısında yedeklerle çıktık.
Süper Lig 16.Hafta
Aslında maçı süplase etmiştik ama frikik golüne engel olamadık. Son güncelleme bana yaramadı.
5.Tur
Bu turdaki rakip biraz daha zorlu idi. Ama yedeklerim yine iyi oynadı.
Şampiyonlar Ligindeki 2.Tur rakibim PORTO
Süper Lig 17.Hafta
Ligin ilk devresinin son maçında zorlansakda İBB yi deplasmanda Carollın golüyle geçtik ve ilk yarıyı lider tamamladık.
Gruplardaki Rakiplerimiz
Fenerbahçe'ye göre kolay bir guptayız.
Porto zor bir rakip. Başarılar hocam
Porto sıkıntılı bir kura olmuş.