Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Braga kazanır

3 10.71%
  • Berabere biter

8 28.57%
  • Galatasaray kazanır

17 60.71%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 159 arası toplam 159 sonuç

Konu: Braga - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi H Grubu

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Şampiyonlar Liginde ilk 2 maçı kaybetmesine karşın gruptan çıkmayı başaran ilk (ve tek) takımmışız. Yani gene tarih yazmışız, kahretsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Şampiyonlar Liginde ilk 2 maçı kaybetmesine karşın gruptan çıkmayı başaran ilk (ve tek) takımmışız. Yani gene tarih yazmışız, kahretsin...
    Abi yanlış olmasın, 9. takımız diye okudum ama ?
    Galatasaray ŞL’de ilk iki maçını kaybettiği halde gruptan çıkan yalnızca 9’uncu takım olarak kayıtlara geçti.
    http://www.sporyazarlari.com/ffutbol...ar/514562.aspx
    Last edited by uAburak89 : 06.Aralık.2012 at 23:20

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Abi yanlış olmasın, 9. takımız diye okudum ama ?
    Vatan gazetesinde okumuştum. Sen böyle yazınca gittim bi daha baktım yanlış mı gördüm acaba diye ama ilk yazıyor. Bilgi yanlışsa onların yalancısıyım yani. Sen nerede okudun?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Vatan gazetesinde okumuştum. Sen böyle yazınca gittim bi daha baktım yanlış mı gördüm acaba diye ama ilk yazıyor. Bilgi yanlışsa onların yalancısıyım yani. Sen nerede okudun?
    Yok yalancı falan ne demek, seni itham etmek ne haddime. Ben de bugün Uğur Meleke'nin yazısında okudum, üste ekledim. 1-2 blog'ta da gördüm.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

üstüste 3 maç kazanan tek türk takımı..

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

@uAburak89

Yok yahu yanlış anladın, hani "falancanın yalancısıyım" derler ya o açıdan dedim

Senin dediğin doğruymuş. Gazetede yanlış basım olmuş sanırım, internet sitesinde "ilk Türk takımı" olarak düzeltmişler çünkü.

http://haber.gazetevatan.com/fatih-t.../497440/5/Spor

Gerçekleri tarih yazar tarihi de G.SARAY!

Avrupa’da ilklerin gecesi oldu! Fatih’in Aslanlar’ı bakın hangi ilkleri bize yaşattı.

1 - Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez bir maçta ve aynı takımdan soyadları aynı olan 2 futbolcu gol attı. Burak YILMAZ, Aydın YILMAZ.

2 - Fatih Terim Şampiyonlar Ligi’nde takımını gruptan çıkaran ilk Türk teknik adam olmayı başardı.

3 - Şampiyonlar Ligi’nde ilk 2 maçını kaybedip sonrasinda gruptan çıkan ilk Türk takımı G.Saray’dır.

4 - Burak Yılmaz, Şampiyonlar Ligi gruplarında bir sezonda en çok gol atan Türk oyuncusu oldu. (6 gol)

5 - G.Saray, Devler Ligi gruplarında kendi puan rekorunu egale etti. 2000-01 ve 2001-02’de Mircea Lucescu yönetiminde 10 puan almıştı.

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri