...
7 ortalama ile gidiyorum hocam... Gör beni kontrat isterim sezon sonu![]()
kulüp üyeliği için yardımcı olabilecek var mı?
...
Savunmada 5 yediğimiz maçta 7'yle oynamışım,bir de o kısa boylaBende iş var
![]()
Ligde gayet iyi gidiyoruz , Avrupa kupalarına katılabilirsek çok iyi olur
İdman yurdu kötü gidiyor sanki bu aralar)
9. Hafta
Maç motoru sen yok musun sen : ) Gitti güzelim puanlar yine haybeye, İdman yurdu da kayıplarda...
2. Ön Eleme Turu
Kupa maçında forma şansını az bulan oyuncularla oluşan bir kadro ile sahada olduk ve kazandık, bir sonraki turda Sarıyer ile eşleştik. Kupada yedeklerle çıkmaya devam edecez. İdman Yurdu ise talihsiz bir yenilgi alarak kupaya veda etti.
...
As takım iyi gidiyor da biz çok kötüyüz. Neyse, önemli olan tecrübe zaten.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Bu aralar bayağı kötüyüz İY olarak![]()
10. Hafta
Pinto-Batalla ikilisini durduramadık ve sahadan mağlup ayrıldık, kötü oynamıyoruz ama bazı savunma zafiyetlerimiz olduğu bir gerçek, İdman Yurdu deplasmandan puan alarak döndü.
...
...
Bari İdman'a gidelim de forma şansı bulalım![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
...
kariyer biraz yavas ilerliyor gibi hocam senden daha cok mac bekliyoruz![]()
...
Hocam İdman Yurdu'na kayıt yaptırmak istiyorum geçtimi kayıtlar yoksaOynamayım idmana cıksam yeter
![]()
Bende penaltıdan gol atmışım demekki penaltıları ben kullanıyorum![]()
![]()
...
Milli Takıma Giden Oyuncular
11. Hafta
Alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından planlarımızdaki 2. sistemi kullanmaya karar verdik ve maça 4-4-2 çıktık, iki takımında kıyasıya mücadelesiyle geçen maçta golleri bulan taraf biz olduk, 3 topumuzda direkten döndü ve özlediğimiz galibiyete ulaştık, İdman Yurdu ise son dakikalarda yediği golle 2 puandan oldu.
...
21 Yaş Altı kadrosuna çağrılmışım çok iyi oldu bu. Kaptan olarak sahaya çıkmam da ayrı bi güzel olmuş.Son dakika golü kötü olmuş ama oyuncu puanlarına bakılırsa iyi oynamışız maçta.
Canım FEDA olsun sana !
12. Hafta
Fenerbahçe karşısında puanı son dakikada attığımız golle kurtarıyoruz, Haftaya Galatasaray deplasmanı var, İdman Yurdu ise Konya'dan eli boş dönüyor.
...
U21 e seçilmişim hadi bakalım gelişme var![]()
Fener maçında 90+2 de asist yaparak 1 puanı kurtarmışımHelal bana
![]()
...
Bu kariyer uzun soluklu olursa İdman yurdundaki gençler değerlenir inşallah kariyer uzun olur) İdman yurdu neden böyle istikrarsız acaba ? :/
Bir çok sebebi var, takımın oldukça genç olması ve çok kırılgan bir yapıda olmasını söyleyebilirim. Yaş ortalaması 18'lerde yanılmıyorsam ki bu ligin çok çok altında. Ayrıca güç dengeleri de diğer bir etken. Ben paso berabere kalıp mağlup olacaklarını düşünüyordum fazlasını verdiler bence : ) Devre arasında tüm oyuncuları tekrar gözden geçirmeyi düşünüyorum. Alttan üste, Üstten alta gidecek oyuncular olabilir.
...
Belediye yine Fenere çelme takmış
İdman Yurdunda son maç çok kötü oynamışım özür dilerim arkadaşlar![]()
![]()
13. Hafta
Ligde fırtınalar yaratan Galatasaray karşısında pek varlık gösteremedik ve net bir yenilgi aldık : ) İdman Yurdu ise uzun bir aradan sonra galibiyet aldı.
...