Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 80.77%
  • Berabere

1 3.85%
  • Elazığspor

4 15.38%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 168 arası toplam 168 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Elazığspor | STSL 18. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

30 Şut 8 kaleyi bulmuş 2 si gol.İstatistik bu.

Bunları kenara bırakırsak.

Fenerabahce ilk yarı cok kötüydü inanılmaz kötüydü.Ben bile bu kadar olmaz dedim.Maçı elazığ galibiyetini bekliyordum.Diğer taraftan sevdalık duygum ağır basıyordu.Kazanalım diyordum.

İlk Yarı Elazığ beklendiği gibi göbekten rakip savunmaya yarmaya calıştı bu atakların 2 si gol oldu.Bazıları 1-2 kaçırdılar.

İkinci yarıyı kesinlikle Yılmaz hocanın hatasına bağlıyorum.Takımı geri cekerek resmen skoru kabullendi.Eğer ilk yarıdaki gibi oynasalardı bu maçın seyri cok değişik olurdu.

Marvin kırmızı kartı elazığspor oyun düzenini alt üst etti.Eğer kırmızı kart görmeseydi kontra ataktan bir tane kesinlikle gol bulurdu elazığspor.

Fener bildiğimiz fener.Değişen bir şey yok.Tek değişen artık her maçta beraberlik olunca sevinmemiz olucak.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Çok net söylüyorum Baroni varken Fenerbahçe maçlara 1 adam eksik başlar.

Bu kadar boş bir oyun yok futbol da, hayır kendisine de yazık. Hayatından 90 dakika'yı boşa harcıyor, boş presler, saçma şutlar, kötü paslar yazık yani.

Bende sevmiyorum şu adamı neye alıyor !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçı izlemedim yine Ligtv'de özeti izledim ve F.Bahçe'Nin attığı ilk gol savunma hatası, 2.golden önce ise olan faule anlam veremedim. Yada izlediğim açıdan birşey gözükmüyordu.

Şu da var Fenerbahçe baya bir baskı kurmuş hele hele 2-1'den sonra golün geleceği belliymiş. Mehmet Topuz'un da ikinci sarı karttan atıldığı posizyonda helal olsun dedim orada kırmızı kart gördü ama posizyonun devamında gol olması içten bile değilmiş.

Uzun lafın kısası ligin ilk 4 sırasındaki takımların puan kaybettiği haftada Bursa,Karabük ve Kasımpaşa aldıkları 3 puan ile yukarılara yaklaştı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ben biraz farkli acidan bakicam. tamam, ilk yari iyi oynamadik. ikinci yaridaki rakipten kaynakli suursuz baskiyi da iyi oldugumuz yonunde degerlendiremem. ama volkan cok cok ekstra formsuz. kaleye gelen iki sutu da iceri aldi. birinde gereksiz ileri cikti, oburunde uzerine gelen cok da sert olmayan sutu iceri aldi. buyuk takimsan geride risk alabilirsin, o durumlarda da kalecin o acigi kapatmali. bu kadar kolay gol yememeli. ukrayna maci da dahil, ligin ilk yarisi ve bu aksam berbat durumda volkan. artik kaleyi merte teslim etme zamani geldi bence.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

34 şut atmışız da doğru düzgün pozisyon yoktu. Stadda kahrolmamak elde değildi açıkçası.Maç için yorum yapmayacağım sadece bir iki bireysel söylemek istediğim şeyler var.

Volkan ameliyat olsun artık, bıraksın kaleyi Mert'e sezon sonuna kadar. Gökhan Gönül madara oldu resmen her topta geçildi her ikili mücadelede zayıf kaldı. Salih'i beğendim, ayrıca taraftarın Salih'in yaptığı 1-2 pas hatasında hemen alkışlaması çok güzeldi, niye oyundan çıktı anlamadım stadda. Sow tek başına mücadele etti ilerde. Kuyt çok formsuz kaç maçtır ayakta duramayacak gibi görünüyor.

Sonumuz hayır olsun.

Ekleme : 2-2 den sonra Cristian'ın bulduğu şut pozisyonu stadda gördüğüm kadarıyla ciddi bir şanstı, emin değilim ama söylemek istedim, maçta önde olsak atardı onu...
    Last edited by futureless : 21.Ocak.2013 at 02:57
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Doğru düzgün pozisyon yoktu derken ? Mehmet Topal bomboş durumdayken kafayı vurdu dışarı çıktı iyi vursa gol. Daha Sow'un dokunduğu İvesa'nın üzerine giden pozisyon falan var.

Edit:

Bence net penaltı. Defalarca izledim ayağından sekme falan yok gibi. Arkası dönük olsa da bir şeyi değiştirmez bence kolu çok açık, belki o vuruş gol olcaktı. Zaten hemen telaşlanıyor oyuncu da.
    Last edited by OrcunFB : 21.Ocak.2013 at 04:44

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Telaşlanmasına bakma o oyuncu dediğin Sedat Bayrak panik yapması da normal. Posizyonda bence birşey yok.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Şu maçta Mehmet Topuz Baroni yerine girse iş bitmişti. Bu arada biz iki değişiklik mi yaptık üç mü?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Şu maçta Mehmet Topuz Baroni yerine girse iş bitmişti. Bu arada biz iki değişiklik mi yaptık üç mü?
    2 değişiklik yaptık

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İki. İkinci yarıyla birlikte Topuz ve Semih girdi sadece.

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    [B]Doğru düzgün pozisyon yoktu derken ? Mehmet Topal bomboş durumdayken kafayı vurdu dışarı çıktı iyi vursa gol. Daha Sow'un dokunduğu İvesa'nın üzerine giden pozisyon falan var.
    Yoktu evet. 34 şuta göre pozisyon yoktu. Boş boş şutlar attık daha çok. O saydıklarına eyvallah da 34 şutu duyunca izlemeyen bi adam Fener mükemmel oynamış der.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    2 değişiklik yaptık

Quote Originally Posted by futureless View Post

Neden kullanılmaz üçüncü değişiklik hakkı hiç mi yoktu hücum oyuncusu yedeklerde, taze bir kan.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

pozisyon penalti degil çok yakin mesafeden oyle penalti olmaz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post

Yoktu evet. 34 şuta göre pozisyon yoktu. Boş boş şutlar attık daha çok. O saydıklarına eyvallah da 34 şutu duyunca izlemeyen bi adam Fener mükemmel oynamış der.
    O konuda haklısın.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kuyt'un boş kaleye atamadığından kimse bahsetmemiş. adam bomboş kaleye atamadı yahu. inanamıyorum hala. kuyt'a nazar değdi bence. bir kurşun döktürsek.

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    kuyt'un boş kaleye atamadığından kimse bahsetmemiş. adam bomboş kaleye atamadı yahu. inanamıyorum hala. kuyt'a nazar değdi bence. bir kurşun döktürsek.
    Adam cok hareketli ve istekli be ya. Atamasa da kızamazsın. Ben Fenerli olsam kızmam ona. Saglık olsun koçuma derim

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kuyt, Volkan, Gökhan uzun süredir formsuzlar. Bu üç adam doğrudan skora etki ediyor. Yediğimiz gollerde adam hep Gökhan'ın tarafından geliyor, bu maçta da ofsaytı bozan adamdı. Volkan artık kaç maç daha hatalı gol yemesi lazım anlamış değilim bu sene rezalet oynuyor ve 2 maçtan 1'inde kesin hatalı gol yiyor. Kuyt ise attığı 10 pasın 6-7'sini rakibe veriyor ama vazgeçmiyor hata yapmaya devam. Aykut Kocaman da bu adamlarda ısrar ettiği için düzelmiyorlar. Ama bu kadar adam böyle hata yapıyorsa şu sonucu rahatlıkla çıkarabiliriz, düzgün antreman yapılmıyor.

Quote Originally Posted by himone View Post
    düzgün antreman yapılmıyor.
    Kuyt ve Gokhan Sow ile beraber en kaliteli ayaklar. Bu dediğine katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Neden kullanılmaz üçüncü değişiklik hakkı hiç mi yoktu hücum oyuncusu yedeklerde, taze bir kan.
    yedekte bi recep vardı başka kimse yoktu recebide alması mantıksız olurdu

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri