Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

4 15.38%
  • Berabere

7 26.92%
  • Fenerbahçe

15 57.69%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 162 arası toplam 162 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Fenerbahçe | STSL 19. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yobo da gelse, savunmada sıkıntı giderilmeyecek, şampiyon olduğumuz sezon savunmanın sağlamlığı sayesinde hücumda daha güvenle oynuyordu Fenerbahçe, şimdi ise savunma kim oynarsa oynasın çok dağınık, bu da sadece savunma oyuncularıyla alakalı değil, orta sahada yapılan tercihlerle alakalı.

İyi tarafı, takım son maçlarda sürekli geriye düştüğü için maçın son bölümünde sürekli tempo yapıyor, en azından yürüyecek hali yok denilen takımdan pek eser kalmamış gibi, maçı çevirebilmek için şuursuz da olsa harcayabilecek eforları mevcut.

Şimdi Sivasspor ile 2 maç oynayacağız. Hafta içerisinde Salih Semih oynar hatta oldukça farklı bir kadro olur diye düşünüyorum, Sivas da hafta içerisinde tam takımla üst düzey performans sergilemek isteyecektir hafta sonu oynanacak maça fazla motive olamayabilirler kupa daha gerçekçi hedef olarak görülürse.

Üst üste oynanacak ve muhtemelen farklı kadrolarla oynanacak 2 maç bize pek çok şey gösterecek umarım Aykut Hoca'ya da pek çok şey gösterir bu 2 maç.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Dün maçı izleyemedim onun yerine dışarı eğlenmeye gittim onda da maç kazandık iyi mi?

İlk geriye düştüğümüzü öğrendiğimde tamam dedim şampiyonluk gitti. Geri döneceğimizi hiç ama hiç tahmin edemezdim. Ama en önemlisi artık Sow'dan sonra Semih'de bu takımın gol yükünü çeceğini bize bir kere daha gösterdi. Deplasman galibiyetinin güzel yanı maçı iki forvet oyuncumuzun attığı goller ile kazandık.

Umarım artık bir seri gelir ve sene sonu o kupayı bir kez daha kaldırmış oluruz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Topal , Selçuk kadar kötü hatta bu maç daha da kötüsü. Salih girmeli oyuna. Bir şeyler yapmaya çalışıyor takım ama uyum yok anlaşamıyorlar sonuna kadar geliyorlar bitiremiyorlar. Savunma desen evlere şenlik Antep'te aman aman bir top oynamadı defansın hatası 2 pozisyona girdi 1 ini attı. 2. Yarı neler gösterir bilmem ama Semih ve Salih oyuna girmeli bana kalırsa. Topuz'da beklenileni hiç veremiyor.
    Last edited by Kaka Leite : 26.Ocak.2013 at 21:53 Reason: Silinen mesaj hakkındaki kısım editlendi.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Cenk Tosun resmen maçı hediye etti.O pozisyonu kaçırmasa çok rahat bir galibiyet alırdı Antep.Ofsayttan gelen golle iyice saçmaladı takım.Ama bu maçı da gördükten sonra şampiyon olucağımıza olan inancım daha da arttı (:
    Her maç 2-1 galibiyetle biterse Sezon sonu şampiyon fener olur hatırlatmakta yarar var yani

Hatırlıyorumda geçen sezon Galatasaray hakemlerle Bir maç kazandı.Ofsaytta olan kişi Melo'ydu ve maç 2-0 galatasarayın üstünüğüyle sona erdi.O maçta baya hakem hatası Galatasaray lehineydi.

Bu sezon yine beşiktaş maçında harika bir atlayışla 1 puan cıkardı galatasaray inönü'de.3-3 bitti.

Gelelim maça..

İlk yarı baroni oyun kurması beni mest etti attığı paslar oynadığı futbol herkesi büyülediğine eminim.

Mierles iyi bir maç cıkardı.Kuyt yokları oynadı.

Gaziantepspor takımı cok kötü futbol oynuyor.İşte büyük takım yenme psikolojisi oynadılar ilk yarı 1 poziyon gol oldu.İkinci yarı Semih orham şam değişikliği takıma yarar sağladı 4-4-2 döndük ve gerçek serbest bir şekilde oynadı Fenerbahce maçın kırılma anı.51 dakika'da cenk tosunu atmadığı pas oldu.Eğer atsaydı gaziantep maçı kazanacıktı.Geçen hafta Elazığ bu antep yaptıkları kapalı savunma yüzünden 2'side üç puanı kaçırdı.
    Last edited by LaigLeNoiR : 27.Ocak.2013 at 01:40

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri