Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın Sonucu Ne Olur ?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Bate Borisov kazanır

12 32.43%
  • Berabere biter

13 35.14%
  • Fenerbahçe kazanır

12 32.43%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 189 sonuç

Konu: Bate Borisov - Fenerbahçe | Avrupa Ligi 2.Tur 1.Maçı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

F.Bahçe için avantajlı gibi görünse de riskli bir skorla bitti maç. Sahasında yiyeceği bir gol, yemeden 2 gol atmasını gerektirecek. Maç öncesi yorumumda, 'öncelik gol atmak, sonrasındaki hedef ise, yenilmemek olmalı' diyordum; fakat Meireles'in çok erken bir zamanda oyundan atılması tüm planları daha maçın başında yerle bir etti. Yine de yenilmedi F.Bahçe, bu açıdan tebrik etmek lazım. Rövanşta her şey, defansa bağlı olacak tur için.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bu maç hayatımda izlediğim en sıkıcı maçlar listesine üst sıralardan giriş yaptı.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şahsen beklediğimden daha kolay bir takım çıktı, 11 kişi oynasak 1-0 veya 2-0 kazanabilirdik futbolun temel kurallarından bile mahrum bir takım 2-3 defa yanlış taçtan top kaybettiler. Bundan sonra bu turu geçeriz diye umuyorum, geçelim bir zahmet.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

10 kişiyken kapanmayıp napıcaktı takım ? 70'te 80'de görülmüş bir kart değil 4. dakika da görülmüş bir kart. Uzatmalarla birlikte 90 dakika 10 kişi oynadı takım onda bile Aykut Kocaman'a laf gelmiş. 90 dakika 10 kişi kalan takımdan Barca vari oyun ile gol bekleniyordu heralde.

Kırmızı kart Bate'nin de planlarını bozdu bana kalırsa. Topu rakip alana yıkamayınca biz , istedikleri kontraları bulamadılar. Yenilseydik Kadıköy'de bilinçsizce hurra saldırıcaktık rakip kaleye arkada ki boşluklar çok olucaktı. 0-0 kırmızı karta göre iyi skor. Kadıköy'de kontrollü oyunla atılıcak 1 gol üstüne rakibin senin üstüne gelmesi - ki gördük kendi evlerinde bile 10 kişi rakibe karşı net atak yapamıyorlar - karşısında yakalayacağımız pozisyonlarıda sayarsak üst tur uzak değil.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Emre zaten yoktu,Meireles'te gitti.Fenerbahçe'nin işi Kadıköy'de çok zor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Topal - salih - cris 3lüsüyle başlarız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Salih oynar insallah degil , Salih oynamali Kadikoy'de , iyice gozumuzden dusmez insallah Aykut Hoca , Topal -Selcuk cilginligi falan yapip

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Emre zaten yoktu,Meireles'te gitti.Fenerbahçe'nin işi Kadıköy'de çok zor.
    Selçuk-Topal-Cristian üçlüsü ile oynamazsak sorun değil, 3 ön libero ile 10 kişi hatta 9 kişi gibi oynar kendimizi zora sokarız. İşin ilginç bir tarafı da saha zemini bizden çok rakibi etkiledi şu kötü futbolla onlara şans vermiyorum tabi Fenerbahçe süper oynuyor sayılmaz ama bu turu geçerken zorlanmayacaktır.
    ...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben Aykut Kocaman'ın basın toplantısını merak ediyorum, adamlığı ile övündüğümüz hoca Meireles'e birşey demezse ve ceza verilmezse gözümden tamamen düşer, adam resmen sattı takımı.

Aykut Kocaman: "Taraftarlarımızın küçük kümenin
    çıkarlarının değil, büyük kümenin çıkarlarının daha
    önemli olduğunu anlamaları gerekiyor."

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Ben Aykut Kocaman'ın basın toplantısını merak ediyorum, adamlığı ile övündüğümüz hoca Meireles'e birşey demezse ve ceza verilmezse gözümden tamamen düşer, adam resmen sattı takımı.
    Sağlam bir para cezası verilir. Oturulur, konuşulur. Zaten bir problem olduğu belliydi. 1 aydan fazladır çok net isteksiz oynuyor. Şahsen ben olsaydım Ocak ayında birebir toplantı düzenlemiştim.

Kadro dışı bırakılamaz. İhtiyaç var. O kadar basit değil. Çok kaliteli bir oyuncu Meireles. Çözüm Hasan Çetinkaya'nın elinde.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Sağlam bir para cezası verilir. Oturulur, konuşulur. Zaten bir problem olduğu belliydi. 1 aydan fazladır çok net isteksiz oynuyor. Şahsen ben olsaydım Ocak ayında birebir toplantı düzenlemiştim.

Kadro dışı bırakılamaz. İhtiyaç var. O kadar basit değil. Çok kaliteli bir oyuncu Meireles. Çözüm Hasan Çetinkaya'nın elinde.
    gerekirse birakacaksin, o kadar basit olmali. istedigi kadar kaliteli olsun, bu ona sorumsuz davranma luksunu kazandiramaz. en agir sekilde cezalandirilmali meireles. kendi demiyor muydu kariyerimdeki bu ilk kirmizi kart, demek ki bir yerde bir yanlislik var. rovansta yok arti sacma bir sari kartla da ligde cezali bu hafta, oh ne ala. bu kadar disiplinsizlige bir yere kadar tahammul edilebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu Meireles Fenerbahçe'ye gelene kadar nasıl kırmızı kart yememiş hayret, bazı maçlarda müdahalelerine dikkat ediyorum insanın düşmanı olsa öyle savruk tekme sallamaz. Mersin maçı sonrası yazmıştım "Son olarak Meireles bu kadar oynamamaya meraklıysan bunu söyle de kenarda gencecik Salih var o oynasın. Biten maçta kendi kendini cezalı duruma düşürdü. Hala geçerli. Bu kadar da sorumsuzluk olmaz.
    ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Maçı izlemedim. Fenerbahçe'nin 10 kişi olmasına rağmen iyi oynuyor maçı alır tarzında birkaç yorum gördüm. NTVSPOR'un sitesindeki özette Fenerbahçe'nin şutu bile yok, özette mi yoksa izleyenlerde mi bir sıkıntı var acaba?

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bir şey söyleyim mi fenerbahçe bateyi geçer plzen de napoliyi geçerse plzen eler feneri takımları çek cumhuriyetinin kadrosu teckl filan

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Rövanşta şu 11, F.Bahçe'yi tura götürür düşüncesindeyim:

Volkan
    GG - Bekir - Yobo - Hasan Ali (Ziegler)
    Stoch - Salih - Cristian (M.Topal) - Caner
    Webo - Sow

Selçuk, Cristian, Topal 3'lüsü aynı anda sahada olursa; F.Bahçe, Avrupa'ya veda eder.

Bugün kayt çok mücadele etti.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Kuyt niye sürekli oynuyor?Devre arası kampında ÖZEL BİR TEST yapılır oyunculara.Sadece Meireles ve Kuyt 2700 mt.koşarlar.Normali 2300 iken

Bu kadar zorlamalarını da'diğer oyunculara örnek olsun,onları da olumlu provoke edelim'diye açıklarlar.Ancak11-12 oyuncu ancak 1300 mt koşar

Kocaman haklı olarak, Kuyt ve Meireles'i takdir ederken diğer oyunculara bozulur ve ''bu şekilde gitmez'diyip 2 gün sonra testi tekrarlar.

2. tekrarda,ilkinde 1300 mt.koşanlar 2300'e çıkar.Yani,oyuncu ilk seferde işi ciddiye almadığını göstermiştir.Kocaman da haklı olarak kızar.

demiş Gürkan Kubilay Doktor Bey Amca

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fenerbahçe için avantajlı bir skor.Fakat 2. maçta kesinlikle geriye düşmemesi ve ilk golü atan taraf olması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Çok sıkıcı bir maçtı gerçekten.Maçın başındaki gidişattan belli olmuştu beraberlik karşılaşması olduğu.Arkadaşa da söyledim hatta bu maçta zor gol olur diye.Öyle oldu nitekim de.
    So what?
    Saike

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Meireles takımı resmen satıyor ve 4. dakikada kırmızı görüyor hocanın derdi taraftara laf yetiştirmekte. Artık Aykut Kocaman'ın ne kadar kurnaz olduğu belli olmuştur, gündem değiştirmekte üstüne yok. Bari bir kere düzgün iş yapın. Birşey düzgün olsa diğer taraftan birşekilde batırmayı başarıyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Nefret ediyorum şu Meireles gibi oyunculardan. Sen kimsin de böyle önemli bir maçın ilk dakikalarında takımını yalnız bırakabiliyorsun? Kendini ne zannediyorsun?

Aslında suç bizde. Bu adamları pohpohluyoruz, aslansın, kralsın, "takımın vazgeçilmezisin" diyorsun. Sonra onlar da kafa rahat şekilde istediklerini yapıyorlar. Bu adam ceza bitince yine ilk 11 e dönecek mi dönecek, tıkır tıkır parasını alacak, biraz da tatil yapacak bu kart sayesinde, en azından haftada 2 maç yapmamış olacak.

Yazıklar olsun...Aldıkları 1 kuruş bile helal değildir bu tip oyunculara...
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Basın Toplantısını şimdi izledim de, toplantının son bölümüne dikkat çekiyorum. Orayı izlediğimde Aykut Kocaman'a saygım bir kat daha arttı.. Antrenörlüğü iyidir kötüdür, tercihleri doğrudur yanlıştır bu tartışılır, ancak gerçekten sitemlerini dile getirirken bile kendi duruşundan asla taviz vermiyor.

İzlerken helal olsun dedim içimden.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Mehmet Topal,Sezer Öztürk,Cristian Baroni,Salih Uçan,Selçuk Şahin,Mehmet Topuz..

Fenerbahce orta saha oynayabilicek oyuncular.Bunların içinde Salih Uçan ön plana cıkıyor.Sezer Öztürk sakat..Baroni formsuz.Selçuk Şahin,Mehmet Topal aynı tip oyuncular.Top kesmesi var Kısa pas ataması yok.Selçuk Şahin Zor Olan uzun pası kısa pasa göre daha iyi yapıyor.

Tek avantıjımızıın rakibin Zeka konusunda iyi olmaması.Pasları göstere göstere atıyorlar.Birde 2 ay oynamadıkları için vucut formları iyi değil.2 maç Hucumda bir şey üretemezsek.1 tane poziyona girerler uzaktan şut cekerler atarlar.

Ayrıca Miereles ceza alma vakti geldi.

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Basın Toplantısını şimdi izledim de, toplantının son bölümüne dikkat çekiyorum. Orayı izlediğimde Aykut Kocaman'a saygım bir kat daha arttı.. Antrenörlüğü iyidir kötüdür, tercihleri doğrudur yanlıştır bu tartışılır, ancak gerçekten sitemlerini dile getirirken bile kendi duruşundan asla taviz vermiyor.

İzlerken helal olsun dedim içimden.
    Adamlığı bizim türk futboluna çok çok çok fazla.

Dilmen şu ifadeleri kullandı: “Sayın Abdullah Kiğılı mesaj atmış. Galatasasaray maçından sonra Meireles’e 30 bin Euro ceza vermişler.” Hatırlanacağı üzere Meireles, Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kart sonrası 11+1 olmak üzere toplam 12 maç ceza almış, bu cezası Tahkim Kurulu tarafından 4+1 olmak üzere 5 maça indirilmişti.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

BATE'nin dün akşam topu iyi kullanmayışının en önemli seebi patates tarlası gibi olan zemindi.Sırf bu yüzden Volkan'a atılan geri pas az daha gol oluyordu. Kadıköy'deki maçta rakibi çerez olarak görmek en büyük yanılgıdır. Kenarları kullanmıyorlar ama ortadan 6 kişi ile hücum ediyorlar. Aykut Kocaman'ın 3 lü ön liberosu ilk kez işe yarayabilir. Yani avantaja dönüşebilir Rövanş maçında ilk golü bulan bence turu da geçer. Plezen Napoli'yi 3-0 yenmiş ama ikinci maçta işler değişebilir. Değişmez de Napoli elenirse Fenerbahçe açısından daha kolay bir eşleşme olur bana kalırsa. Napoli'yi elediği için tehlikeli gibi görünse de sonuçta Napoli kadro kalitesi olarak daha üst düzey bir takım. İzleyelim görelim... İnşallah iki takımımız da son 8'e kalmayı başarır. Bizim önümüzde schalke, Fenerbahçe'nin önünde ise 2 tur var...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Twitterde de Yazmıştım Dün Akşam ki Bu Takıma ve Ligdeki Maçlarına Göre Bu Takımdan Bir Cacık Olmaz, Eğer Böyle Giderse Durum Vahim Fenerbahçe İçin

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by himone View Post
    Meireles takımı resmen satıyor ve 4. dakikada kırmızı görüyor hocanın derdi taraftara laf yetiştirmekte. Artık Aykut Kocaman'ın ne kadar kurnaz olduğu belli olmuştur, gündem değiştirmekte üstüne yok. Bari bir kere düzgün iş yapın. Birşey düzgün olsa diğer taraftan birşekilde batırmayı başarıyorlar.
    Dün akşamın en olumlu şeylerinden biriydi bence Aykut Kocaman'ın maç sonu açıklamaları, ben takdir ettim bu nedenle kendisini, gayet yerinde açıklamalar.

Galatasaray maçı sonrası zaten para cezası verilmiş kendisine, bu karttan sonra da disiplin talimatına göre gereken neyse yapılacak dedi Aykut Kocaman.

Maçın tamamını izleyemedim ama takip edebildiğim kadarıyla korkulacak bir takım değilmiş Bate. 11'e 11 olsa oyun hakimiyeti de muhtemelen bizde olurdu ve gol bulabilirdik. İkinci maç seyircili olsa tur garanti derdim ama şu aşamada da Bate bizi zorlayamaz, oyun disiplininden kopmadan oynarsak içeride illa ki bir gol atarız, yemeden turlarız diye düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

abartilacak bir oyuncu degil siradan bir ortasaha oyuncusu topaldan tek farki ofansif yönünün topala göre biraz daha iyi olmasi.. emre gibi orta sahada top dagitabilen hücumu yönlendirebilen bir oyuncu degil meireles vazgecilebilecek bir oyuncudur... bu arada fener dün 10 kisiye ragmen fena degildi ama 11 kisiyle kadiköyde ayni oyunu oynarsa mac ya berabere biter yada bate tek farkla felan yener demedi demeyin cünkü her seferinde öyle oluyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Yıldırım kötü giden duruma tepki gösteren taraftara "çıkar peşinde koşan küçük grup" demişti, Aykut Kocaman dün akşam "küçük kümenin çıkarları" dedi. Yani aslında her şey güllük gülistanlık, kimse mevcut duruma isyan etmiyor, sadece bir takım ufak tefek gruplar çıkar peşinde, ikisini de tebrik etmek gerek. İstifa sürecinde oynadıkları oyundan sonraki en güzel bölümlerden biri, severek takip ediyoruz.
    ...

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri