Originally Posted by
furkan58
Hala Aykut Kocaman'a bir sürü eleştiri

Utanmasalar vurucak yer bulamayınca Emre'yi niye oynatmadı Meireles'i niye oynatmadı felan diyen olucak

Orta saha rotasyonu Cristian , Topal , Selçuk ve Salih'ten oluşuyor. Topal sakatlandı kaldı 3 adam ne yapsın adam orda 18 kişilik kadroda başka adam mı var ? Topuz girdi de naptı ? Caner'e katlanıyor diyor çıkarıp kimi alsın ? Ayakta duramayan Krasic'i mi ? Semih olsaydı diyen var Semih şu takımda kadroya girmesi diğer oyunculara ayıptır. Semih oldu mu takım 10 kişi oynuyor. Cristian da maç seçme huyundan vazgeçmedi gitti ama yapılcak bir şey yok başka oyuncu yok. Volkan kesik yemeli ama şu sıkıntılı dönemde Volkan'ı kesip olası puan kaybında eleştiri okları tamamen Aykut Kocaman'a yöneleceği ve vay efendim Volkan kesilir mi diye eleştirileceği için yapmıyordur. Bekir topu taça atsa golü yemicektik belki de anlamıyorum taça atmaktan neden korkuyorlar ? Riske girmiceksin bu kadar basit. Yeni turda Meireles gelince Salih , Meireles , Topal oynarız inşallah. Webo'da dönmeli bir an önce Sow neden sol kanat oynuyor diyenlere de iyi cevap olmuştur bu maç. Gördük yalnız kaldı ona top indiricek top dağıtıcak yardımcı bir oyuncu lazım Webo bu görevi yapabiliyor. Maç izlenimlerim böyle. Şu zamandan sonra bazı kişiler UEFA Kupasını alsakta Aykut Kocaman'ı eleştircek ben onu görebiliyorum eleştirmek tabi ki olur ama onların yaptığı ön yargılı ve art niyetli eleştirme. Neyse çeyrek finalin mutluluğuyla iyi bir uyku çekeriz artık

bugün ki maçın eleştirilmeyecek bir yanı yok.
kendi içerisinde çelişen bir sürü şey olan bir yazı olmuş. Sow kanatta oynamalıysa elindeki tek forveti yani Semih'i koyacaksın, Caner çok mu yeterli sanki.
Ayrıca şu orta saha darlığında mecburdu böyle çıkmaya diyorsun. 4 seçenekten 3ünü seçerken bile Salih'i oynatmamasını eleştirmemizi yanlış buluyorsun ama hala bir sonraki tur Meireles geldiğinde Salih'i oynatmasını umut ediyorsun. Ne diyeyim umut iyidir.
İnsanlarda yeni moda eleştireni eleştirmek oldu. Yorumumuzu yapıp geçsek memnuniyetsiz olan ve kendine göre hataları bulup anlatmaya çalışan insanlara tepki göstermesek ne kaybederiz? Kaldı ki böyle rezalet bir maçtan sonra. Şimdi şu oyunu eleştirmeyeceksek,eleştiri yapamayız zaten. Bundan kötü futbol oynanmaz.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly