Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

19 82.61%
  • Berabere biter

4 17.39%
  • Victoria Plzen kazanır

0 0%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 159 arası toplam 159 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Viktoria Plzen | Uefa 3. Tur 2. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Fazla üzerinde konuşulacak bir maç değil, unutmak lazım. Bizim için önemli olan turu geçmekti, onu da aldık zaten sıkıntı yok

Avrupa'da söz sahibi olmaya devam etmeliyiz.
    Kesinlikle. Böyle maçlarda güzel oynamak değil turu geçmek önemli olan. Ve bizde onu gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz.

Bu arada 2 takımımızda Avrupada iyi gidiyor. Ülke puanına etkisi nasıl olur ve onun hesaplaması nasıl yapılıyor ?

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Kötü oynadık ama turu geçmesini bildik,tam bir turnuva takımı gibi.4-3-3 tam oturmuştu bugün zorunluluktan 4-5-1 oynadık bu da b planımızın çok kötü olduğunu gösteriyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Kesinlikle. Böyle maçlarda güzel oynamak değil turu geçmek önemli olan. Ve bizde onu gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz.

Bu arada 2 takımımızda Avrupada iyi gidiyor. Ülke puanına etkisi nasıl olur ve onun hesaplaması nasıl yapılıyor ?
    avrupa'ya katılan takımlar arasında eşit bölünüyor zannedersem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Hala Aykut Kocaman'a bir sürü eleştiri Utanmasalar vurucak yer bulamayınca Emre'yi niye oynatmadı Meireles'i niye oynatmadı felan diyen olucak Orta saha rotasyonu Cristian , Topal , Selçuk ve Salih'ten oluşuyor. Topal sakatlandı kaldı 3 adam ne yapsın adam orda 18 kişilik kadroda başka adam mı var ? Topuz girdi de naptı ? Caner'e katlanıyor diyor çıkarıp kimi alsın ? Ayakta duramayan Krasic'i mi ? Semih olsaydı diyen var Semih şu takımda kadroya girmesi diğer oyunculara ayıptır. Semih oldu mu takım 10 kişi oynuyor. Cristian da maç seçme huyundan vazgeçmedi gitti ama yapılcak bir şey yok başka oyuncu yok. Volkan kesik yemeli ama şu sıkıntılı dönemde Volkan'ı kesip olası puan kaybında eleştiri okları tamamen Aykut Kocaman'a yöneleceği ve vay efendim Volkan kesilir mi diye eleştirileceği için yapmıyordur. Bekir topu taça atsa golü yemicektik belki de anlamıyorum taça atmaktan neden korkuyorlar ? Riske girmiceksin bu kadar basit. Yeni turda Meireles gelince Salih , Meireles , Topal oynarız inşallah. Webo'da dönmeli bir an önce Sow neden sol kanat oynuyor diyenlere de iyi cevap olmuştur bu maç. Gördük yalnız kaldı ona top indiricek top dağıtıcak yardımcı bir oyuncu lazım Webo bu görevi yapabiliyor. Maç izlenimlerim böyle. Şu zamandan sonra bazı kişiler UEFA Kupasını alsakta Aykut Kocaman'ı eleştircek ben onu görebiliyorum eleştirmek tabi ki olur ama onların yaptığı ön yargılı ve art niyetli eleştirme. Neyse çeyrek finalin mutluluğuyla iyi bir uyku çekeriz artık
    bugün ki maçın eleştirilmeyecek bir yanı yok.

kendi içerisinde çelişen bir sürü şey olan bir yazı olmuş. Sow kanatta oynamalıysa elindeki tek forveti yani Semih'i koyacaksın, Caner çok mu yeterli sanki.

Ayrıca şu orta saha darlığında mecburdu böyle çıkmaya diyorsun. 4 seçenekten 3ünü seçerken bile Salih'i oynatmamasını eleştirmemizi yanlış buluyorsun ama hala bir sonraki tur Meireles geldiğinde Salih'i oynatmasını umut ediyorsun. Ne diyeyim umut iyidir.

İnsanlarda yeni moda eleştireni eleştirmek oldu. Yorumumuzu yapıp geçsek memnuniyetsiz olan ve kendine göre hataları bulup anlatmaya çalışan insanlara tepki göstermesek ne kaybederiz? Kaldı ki böyle rezalet bir maçtan sonra. Şimdi şu oyunu eleştirmeyeceksek,eleştiri yapamayız zaten. Bundan kötü futbol oynanmaz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

galatasarayin schalke karsisinda ikinci yari oynadigi futboldan kim memnun ki, ama turu gectigi icin hepimiz gururlandik. bugun fenerbahce de oyle bir psikoloji yasadi ve maci zora soktu. salihin girdigi dakikadan itibaren cok iyi bir oyun oynuyorduk ancak 2.yari ne olduysa takim yeniden salih oncesine dondu, yani o tedirgin havaya burunduk yeniden. gerci ne olduguna dair bir fikrim var. devre arasindaki motivasyon eksikligine bagliyorum ben sahsen, aykut hocanin iletisimi oyunculari negatif etkiledi buyuk ihtimal. yasanacak stresi anladigim icin skor 1-1 olunca maci izlemeyi biraktim. turu gectigimiz icin mutluyum, takimin ne oynayabilecegini bildigim icin de bugunku maci cok fazla kafaya takmiyorum. ceyrek final baskisi vardi takimin uzerinde, simdi beklentinin uzerine cikildigi icin daha rahat ve ozguvenli bir sekilde devam ederiz diye dusunuyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Takım baskıyı hala kaldıramıyor. Rakibe önde basamıyor ve rakibin oyununu daraltamıyor. Çok kolay geçilebilen bir takımız. Maçı çabuk bırakıyoruz. Dakika 65'lerde başlayan o isteksizlik, futbol izlemeyi resmen bir katliama dönüştürüyor. Resmen sıkılıyorum izlerken, ne zaman gol yiyeceğiz, acaba kim hata yapacak ya da kim oyundan çabuk düşecek diye izliyorum.

Ben bir kaleci daha görmedim 32 yaşında olacak ve topu oyuna her soktuğunda takımına özellikle defansına zor anlar yaşatacak. Yerden gelen toplara atlayamıyor. Bugünkü yediğimiz golü tekrar izleyin, gövdesini yere koyamıyor uzanmak için; onun yerine kol dirseğinin üstüne atıyor kendini. Oysaki gövdesini yere bırakıp, kolunu uzatsa topu kurtaracak. Bunu her zaman yapıyor. Ayrıca her çıkışta topu yumruklayamıyor, geri dönüşünde de her seferinde bir sorun. Her geri pasta eli ayağına dolanıyor. Bu tecrübeleri edinebilmek için daha kaç maça çıkmalı? Daha kaç yaşına basmalı?
    Orta sahamız rezalet. İleri top çıkarabilen bir oyuncu yok, tabi Salih dışında. Sürekli alınan toplar, Yobo'ya, Bekir'e ya da Ziegler ve Gökhan Gönül'e gidiyor. Başını kaldırıp, Kuyt'a, hatta ve hatta yanındaki futbolcuya veren daha görmedim. Yaratıcılık sıfır, oyuna direnme ve istekte sıfır.
    İlerisi için söylenebilecek çok fazla bişi yok. Top gelmeyince, onlarda pozisyon alamıyor. Topu taşıyıp kendileri bişiler yapma derdindeler.
    Futbolumuzu hala beğenmiyorum. Bunu Plzen'in ilk maçında da yazınca tepki almıştım; kişisel başarılar sonucu bu skorları elde ediyoruz her kulvarda.
    Ortada bir emek var, başarı var. Tebrik ediyorum...
    Last edited by SacrificeGGTC : 15.Mart.2013 at 09:09
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

fener her zamanki gibi oynadi dün önemli olan turu gecmekti gectik daha fazla tartismaya gerek yok sanki ilk defa böyle oynuyorlarmis gibi... salihi cok begendim bu arada umarim kocamanin gözüne girmeyi sonunda basarmistir daha cok ilk 11 de görürüz onu.. selcuk yada topal oynayacagina salih oynasin..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Öncelikle gönülden tebrik ederim Fenerbahçe'yi, harika oldu bu sonuç. Ancak oynadığı futbolu tebrik edemeyeceğim. Zorunlu değişiklik ile oyuna giren bir oyuncu oyunun kaderini değiştiriyorsa, orada bir yanlışlık vardır. Bazı şeyler doğru gitmiyordur. Salih'e ayrı bir parantez açmak lazım, oyunu görüşü, tekniği vs. çok iyi. İzlerken keyif veriyor. Emin adımlarla ilerliyor, bravo Salih'e. Bir parantezde Volkan'a açalım, dün çok kötüydü. Eski Volkan'dan eser yoktu, bir an önce toparlanması lazım.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten ilk maçtaki iyi oyunumuzla turu hak etmiştik. Rakibin de bir şekilde buna tepki vermesi doğal, önemli olan skoru bulup rahatlamak. 2. gol de gelmeyince son dakikalarda doğal olarak baskı yedik. Yine fazla futbol romantikliği yapılıyor gibi.

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri