Başarılar İbo.
Çok çekişmeli bir sezon geçiriyorsun. Zirveye yakın olmak iyidir her an lider olup ipi göğüsleme şansın olur aman arayı açmalarına izin verme.
Başarılar İbo.
Çok çekişmeli bir sezon geçiriyorsun. Zirveye yakın olmak iyidir her an lider olup ipi göğüsleme şansın olur aman arayı açmalarına izin verme.
Üç büyüklerle maçını tamamlayıp üstelik onlardan 7 puan almışsın çok zor maçın kalmamış ligin bitmesine 10 hafta var en kötü şampiyonlar ligi bileti olur diyorum.
Şanssız kayıplar geçirmişiz
Teşekkürler, Zor maçlar geride kaldı, Artık dişimize göre rakiplerle karşılaşacaz tabi kolay maç yok, Yukarıda Adana maçı örnek : )
Aynen hedefimizde ilk 2'de bitirmek, şampiyonluk olursa ne alâ
Ama şanslı galibiyetler de aldık, Fifti fifti : ) İlginç olan ise son 5 haftada liderlerin sürekli değişmesi, Beşiktaş da yarışın içinde olsaydı çok bomba bir sezon finali bizi beklerdi.
...
Hocam bence ligi alırsınÖnemli maçlarını tamamlamışsın.
...
Fenerbahçe maçında yine Aykut hoca patlatmış bombayıO kadar adam arasında Kuyt mı kullanır penaltıyı ya?
...
Antalya ve Gs maçlarında üstün oynamışsın , son haftalarda Fb & Gs derbisi varsa senin için 10 numara olur.
Şampiyonluk yarışı kıran kırana geçiyor,şampiyonluk zor değil inanıyoruz
...
Transfer'de yeni hedefimiz Tomas Necid.
Cska forması giyen Necid'in sözleşmesi sezon sonunda bitecek, Necid'i bonservis bedeli olmadan takıma katmayı planlıyoruz, böylelikle sezon başında aldığımız diğer Pivot Santrafor Denis Stracqualursi'yi sezon sonunda bonservisiyle satma şansımız doğacak. Bu değişimin bize 4-5 milyon gibi bir kâr getirmesini bekliyor, Süleyman Hurma'ya güveniyoruz : ) Necid'i de 1 sene oynattıktan sonra satarız, O vakte kadar da Diop tam anlamıyla pişmiş olur.
...
Necid yakışır
saka maka, 2.sezonunda sampiyonluk geliyor gibi. oyle hissediyorum (:
Necid güzel transfer olmuş.
...
Lig gayet iyi ama Necid olmamış diye düşünüyorum dripling ve hız yok , tabi sen nasıl oynatıyorsun oda önemli .
Dribling ve Hız önemli ancak kaleye sırtı dönük oynayan bir Pivot Santrafor için o kadar da önemli değil, Benim oyun sistemime göre rahatlıkla oynayacak Necid'de Boy 193, Zıplama 16 yani Necid zıpladığı zaman THY : ) Necid için bir diğer önemli mevzu da Diop. Bizim genç uzun Pivot'umuzu bu sene Denis eğitti seneye de Necid eğitecek. Yani sistem para harcamadan hem başarı hem de eğitim. Ardından bu oyuncuları satıp para kazanma. Hazır oyun düzeninden bahsetmişken, Pivot Santrafor'a dayalı olarak bu sezon, bu şekil oynuyoruz.
...
Kupa her halükarda Anadolu'da kalıcak bu sene , fena bir kapışma var Anadolu takımları arasında
...
Ligdeki son 2 galibiyet sonrası liderliği ele aldığını düşünüyorum.Hem lig hem kupa gelirse harika olur.
TariboWest
...
Hesaplarıma göre Şampiyonuz Her iki kulvarda![]()
...
Fener bırakmaz gibi![]()
...
O kupa bizim olacak
Canlı
İlk yarı sona erdi, maçta tek ciddi pozisyon vardı.
![]()
...
Motor motor motor![]()
...