Baktım, adam Inter'e gelmiş. Ne Inter bize kolay oyuncu satar ne de biz o adamı ikna edebiliriz. Yine de teşekkürler.
Tabanou'ya 19M€ teklif ettim adamlar 31M€ istediler. Ben de vazgeçtim. Bir baktım Tabanou kendi isteğiyle 15.25M€'ya transfer listesinde. Büyük ihtimalle onu alıcam![]()
Totti ile İyi Geçin Yoksa Totti'nin Bizans Oyununa Gelirsin
Sanırım Sonraki Durağın Mourinho'nun Koltuğu ( :
Bu Uğurda Şansın Açık Olsun![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Hazard'ı al kardeşimyada taksitle neymarı.
madem büyük oynayacaz transferlerde büyük olsun.. 2sini alamam diyosan götze'yi 48 ay taksitle 80 m € ya rahat alırsın.
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Beklenen oldu Tabanou Roma'ya geldi. 15M€ (Tolouse)
O dil ne oğlum ya![]()
Roma Kaleyi Yedekledi
Matej Delac - Kiralık (Chelsea)
Sebastian Viera - Kiralık (Swansea City)
Bir aksilik olmazsa ve Messi falan satılık listesine konmazsa transferi bitirdik.
Teşekkürler. Totti'siz Roma golsüz maça benzer. U20 Asistanı olarak takılıyor şimdilik![]()
Mourinho şu an Manchester United'da, yeni geldi oraya da. Onun koltuğunu alabilmem imkansız gibi, ama başka bir Premier Lig ekibi neden olmasın.
Parasını geçtim de o oyuncular popülerlik şeyinden gelmiyo ki bizim takıma Moses bile yanaşmadıMerteens'i alacaktım 35 M€'ya kadar çıktım vermediler.
o zaman taze regenlere saldıracan kardeşim.![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Ramirezi asla kesme hocam, cok maz kazandirir sana.(:
Hazırlık Maçları
İtalya Süper Kupası
Rakip çok baskılı oynadı. Adeta İtalya'nın kralı biziz mesajı verdiler. Buna rağmen net pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. Llorente'nin golünün asistini eski Roma'lı Casarini yaptı.
Bir türlü forveti oyuna sokamadığımı farkettim. Taktikten midir nedir, Ferreyra'yı her türlü denedim ama yok, ortalıkta gözükmüyor adam. Bazen topu alıyor çalım atıyor arkasındaki oyuncuya pas veriyor. Anlamadım gitti.
Hocam harbiden bu seride Llorente durdurulamıyor . Sen Ferreyra'yı hangi rolde oynatıyorsun bide yaratıcılık özgürlüğü az mı?
malatyAdana!
Seri A 3. Hafta maçına anca iyileşti hocam. Sonradan oyuna aldım da pek bir şey göremedim. O iyileşene kadar Manuel Fernandes orada gayet iyi işler yapmıştı. Boateng'i daha denemedim bile![]()
Tamam hocam hallettim. Yaratıcı Forvet ya da Fırsatçı Golcü oynatıyordum, Milan maçında yapıştırdım Komple Forvet'i yaratıcılık özgürlüğü azdı onu ortalara çektim adam 4 gol attı
Seri A 1. Hafta
Seri A 2. Hafta
Seri A 3. Hafta
Lige iyi başlamak önemliydi ve biz bunu başardık. Sampdoria'ya karşı kötü oynadık ama kötü oynadığımız maçta galip gelmeyi bildik. İlk 3 hafta en iyi performans gösterenler Capuano, Fernandes, De Vrij ve Tabanou oldu.
Grup H 1. Maç
Rakibimizi ezdik. Daha farklı bir sonuç beklenirdi 2 farkla yetindik.
Grubun diğer maçında Man. City Valencia'yı 4 - 0 mağlup etti.
Seri A 4. Hafta
Seri A 5. Hafta
Seri A 6. Hafta
Juventus ilk 5 haftada gol yememişti. Maçta çok iyi oynadık, futbol anlamında Juve'yi ezdik, Buffon'un koruduğu kaleyi deyim yerindeyse dövdük ama bir türlü topu ağlarla buluşturamadık. İkinci yarıda Juventus'un 2 atağı oldu. Biz harıl hürül gol ararken 2 topla kontraya çıkan Juventus, Vucinic'in attığı golle öne geçti ve skoru korudu. 5 Maçlık galibiyet serimiz sona erdi. Moral bozmaya gerek yok.
Bu maçta galibiyeti hak eden taraf olduğumuzu düşündüğüm için oyuncuların üstüne gitmedim
Seri A - The Tabela
Juve ne yapıyor öyle, ne yemiş ne içmişler (:
...
Juve'ye karşı bir şanssızlık var.
Ama bu kadro bu sene çok şeyler yapar.
TariboWest
Ligde işler böyle devam ederse gol rekoru kırıp 2. olan takım olarak tarihe geçerizAdamların defans hattı çok iyi 3 defans oynuyorlar bir de arkalarında 37'lik Buffon var. Chiellini - Bonucci - Albiol üçlüsünü koymuşlar atabiliyorsanız atın dercesine
Umarım Şampiyonlar Ligi'nde de karşımıza çıkmazlar çünkü şansımız tutmuyor.
Juve çok güçlü bir takım. Harika defans yapıyorlar, deplasmanda oynadığımız iki maçta da birer gol yiyip kaybettik. Sahiden Süper Kupa'da niye Juve ev sahibi oldu ki ?
Kadro sağlam hocam
Grup H 2. Maç
Devler Ligi'ne yakışacak güzel bir maç oldu. Berabere bitse üzülmezdim çünkü iki takım da kazanabilmek için elinden geleni yaptı. Juve maçının aksine futbolun şans meleği bizim yanımızdaydı ve Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkma adına çok önemli bir galibiyet elde ettik.
Grubun diğer maçında Valencia M. Haifa'yı 1 - 0 mağlup etti.
Aguero iki yönlü çalışıyor galiba hocam.![]()
Ligde iyisin hocam Valencia mağlubiyeti kötü olmuş ama çıkarsın gruptan
malatyAdana!
Seri A 8. Hafta
Sonradan oyuna girip sakatlanan Caprari 3 ay sahalardan uzak kalacak.
Seri A 9. Hafta
Durum berabereyken Stekelenburg bir penaltı kurtardı. O kurtarışı yapamasaydı belki durum farklı olacaktı.
Seri A 10. Hafta
Derbide Hezimet - Kaptan Sahneye Çıktı
Muhteşem futbol ve güzel galibiyet. Şaşırtan tek şey Ferreyra'nın golleriyle değil asistleriyle sahneye çıkmış olması![]()
Seri A - The Tabela
Önce Milan Juve'yi yendi sonra Napoli ile Juve berabere kaldı. Bu durumda liderliğe yükseldik, Juventus'la 6 puan fark açtık.
Defans oyuncularımız da harika bir performans gösteriyor ortalama derecede ilk 2'yi bizim defans oyuncuları kapatmış.
Ferreyra gol krallığında lider, Fernandes de asist krallığında 1. olabilirdi ama Vargas hatim indirmiş, yapacak bir şey yok
Lazio maçı çok iyi olmuş taraftarlar çıldırmıştır![]()
malatyAdana!
Juve'nin 6 puan önünde olmak pek bir şey ifade etmiyor. Uzunca bir seri yakalayabilirler dikkatli olmak lazım. Şampiyonlar Liginde zorlu bir grup. İspanya deplasmanından puanla dönebilsen iyi olurmuş aslında ama içerde Valencia'yı yensen yine sorun kalmayacak gibi.
Valencia mağlubiyeti işleri zora soktu. İkili averajda inanılmaz bir dezavantajımız oldu, Manchester City'ye yenilirsek Valencia da City'yi yenerse durumlar iyice karışır.
Ligde rahatlamak yok her hafta elimizden geleni yapıp sonuna kadar götürmek lazım. Saçma puan kayıpları yapmamak için rotasyon yapmak istemiyorum ama ilk 11'de kimin oynayacağına karar veremediğim için her maç farklı adamlar oynuyor ve rotasyonun kralını yapmış oluyoruz
Grup H 4. Maç
Ferreyra durdurulamıyor![]()
Formda oyuncularımızdan Caldirola 4 - 5 hafta forma giyemeyecek.
Grubun diğer maçında Manchester City M. Haifa'yı 2 - 0'lık bir skorla mağlup etmeyi başardı.
valencia maçi iyi olmuş hocam city'i 2.maçta yenip lider cikarsin umarım![]()
Bir süre şehir dışındaydım beyler. Gecikme için özür dilerim![]()
Seri A 11. Hafta
Seri A 12. Hafta
Seri A 13. Hafta
Seri A 14. Hafta
Ligde tökezlemeye başladık gibi.
Şampiyonlar Ligi 5. Maç
Manchester City'nin Valencia'yı yenmesiyle gruptan çıkmayı garantiledik. Son maçta City ile liderlik maçı oynayacağız.