ya arkadaş bu nasıl gol ya
ya arkadaş bu nasıl gol ya
bu kadar kolay gol yenmez ama...
cimbom gol atacak gibi duruyor, ama kalesini de kapatmasi lazim artik.
Daha yeni başladılar bu gidişle 2-3 tane yeriz biz.
Edit:
Bizim penaltıyı da Khedira ile Essien aralarında yemişler![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Çekirdek Almaya Gittim 2 Olmuş![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
guzel oynuyoruz iki gol de net semihin hatası
not: penaltımız yine verilmedi el vardı
Tekrar da gösteriyor şimdi Khedira çok net elle dokunmuş topa ayıptır valla ayıptır...Bu arada harbiden çok kolay gol yiyoruz artık en fazla 1 tane yiyip 1-2 tane atmamız gerek Allah yardımcımız olsun...
Bakalım yakılan meşalelere Uefa'dan ceza gelicek mi
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
bu semihle üst düzey maçlar olmuyor. Ulfa olsaydı bu kadar basit gol yenmezdi.
dany sarı yedi şuana kadar savunmanın açık ara en iyi adamı 2. maçta yok yandık valla
Yayın gitti bende bittim zaten.
İlk 30 dakikayı izledim,göreceğimi gördüm.Olmuyor yapacak bir şey yok.Adamların özel bir şey yapmasına gerek yok zaten top ayaklarına yapışık gidiyor.
Dany gitti rövanşta yok yandık vallaha yandık.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Dany yok demek Gokhan Zan'mi demek oluyor ?
Dany'ye Gökhan forması giydiririz![]()
Ronaldo atsaydı biterdi.
cimbom gol atabilecek sanslari yakaladi, hem de birkac defa. bunlari harcamamasi lazimdi. real madrid cok rolanti oynuyor, kontralar disinda pek faaliyetleri yok. cimbom hucumda daha kalabalik ama gol yok.
Galatasaray iyi oynuyor. Topa sahip oluyor, oyuna ortak oluyor, pozisyon buluyor ve harcıyor cömertçe.. Savunmadaki oyuncuların dikkatsizliği yüzünden yenildi 2.gol. Yenilen 2 gol dışında oynanan oyun umut verici. Bir de gol bulabilsek her şey çok güzel olacak ama.. Real'de maçı bildiğin rolantiye alıp hızlı ataklarla işi bitirme niyetinde. Klasik anlayışlarındalar.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Burak sahada mı ?
Bence ikinci yarı toparlanırız, umarım gol veya goller buluruz benim içimden ikinci yarı goller olacakmış -Galatasaray atacak- gibi geçiyor.
Burak biraz daha top almalı, sahada yok şuanda
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Eboue atsaydi bi ozguven gelecekti ama o direk kaleciye nisanladi.
Real kontrada oynuyor hep, adamlarin ciktigi her kontrada cok onemli pozisyon oluyor.
Sneijder biraz daha saha icerisinde topla bulusmasi lazim, Galatasarayin bu adamlara cok ihtiyaci var.
Sadece Drogba 2-3 tane pozisyon kendisi yaratti , Varane o fizikle bile Drogbaya hic karsilik veremedi. Sonlara dogru Ramos'ta sansini denedi o bile yere serildi.
Valla gayet iyiyiz basit goller yedik Dany'nin yanında Semih çok sırıtıyo arkadaşların dediği gibi Ujfa olsaydı şuan en azından 2 gol yemezdik.Eboue ve Drogba ile golü bulabilirdik olmadı 2. yarı artık daha dikkatli oynamalıyız Burak yine hiç olmadık bi anda sahneye çıkacak gibime geliyor 2-1 ya da 3-1 biter bu maç.
galatasaray ispanyollarla yaptığı son 2 maçta 2 tane %100 penaltı verilmedi ya helal olsun 6.hakemlere tüm belirsizlikleri çözdüler
Sneijder transferi yerine iyi bir sol bek veya iyi bir savunmacı alınsaydı bu maç daha farklı olurdu
Sneijder yine iyi işler yapıyor veriyor alıyor ama biraz toptan saklanıyor. Biraz daha sazı eline alması lazım. Takımı sürüklemesi lazım. Fakat bir stoper eksiği kesinlikle göze çarpıyor. Semih yaşadığı sakatlıktan sonra bana hazır görünmüyor halen. Formunda bir düşüş var genel olarak . Bu maça özel değil yani.. Seneye iyi bir stoper transferi ile daha iyi bir takım olabiliriz..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
gökhan zan ne alaka ya ?
Umudum hala var benim yokları oynamıyoruz 2-1 de iyi skor. Olmasa da canları sağ olsun.
Gokhan Zan girdi![]()
Sneijder çıktı 5-3-2'ye döndük. Yerine göre 3-5-2 olabilir.
Futbolcu Bilgileri
Sneijderi çıkarıp Gökhan Zan'ı alması çok tuhaf