Salih o açıklamayı gerçekten yapmış mı? Kaldı ki yapmış olsun, o sözleri söylemiş olması bazı arkadaşları neden rahatsız ediyor![]()
Salih o açıklamayı gerçekten yapmış mı? Kaldı ki yapmış olsun, o sözleri söylemiş olması bazı arkadaşları neden rahatsız ediyor![]()
liverpool un büyük efsanelerinden biri steven gerrard
inşallah salih de bizim gerrard ımız olur. gerrard kalitesine ulaşabilecek yetenek de adamlık kumaşı da var.
hangi takımı tutuyoduysa tutuyor eskiden
metin oktay galatasaraya gelmeden önce beşiktaşı tutarmış. hangi galatasaraylı gocunur bundan hiç biri. salih de öyle bi karakterimiz olur inşallah. çok umutluyum kendisinden. sanki kendi kardeşim gibi seviniyorum iyi oynadıkça, gözüm hep onda sahadayken
Salih'i Fatih Terim istemiş ama dediğim gibi fiyatı vermek istememişler. Salih bu yüzden o yorumu yapmış belli ki Galatasaray için görüşmeyi duyunca. Amma isteyen takım olmuş.
Bu da hikayesi:
http://www.altinordu.org.tr/Editor/2/41
"4 ) DÖRDÜNCÜ ALICI GALATASARAY : FATİH HOCA’DAN TELEFON GELİYOR. ALİ DÜRÜST ARAYACAK DİYOR. ALİ BEY FİYATI DUYUNCA, BÜYÜK BİR NEZAKETLE, BİZ 18 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUĞA BU PARAYI VEREMEYİZ. VEREN VARSA SATIN, HAKLISINIZ, DİYOR."
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Nedense böyle haberler hep futbolcu sükse yapınca çıkıyor.
Canım FEDA olsun sana !
Ben bu yazıya birşey demedim ki zaten, sen yanlış anladın. Şu şekilde anlatayım ; geçenlerde Samet Aybaba çıkıp demişti işte ben daha önce gelseydim takımın başına Salih'i Beşiktaş'a kazandırırdım vs. Benim kızdığım nokta bu. Adam tercihini yapmış işte geçmişi kurcalayıp durmanın alemi ne. Birde Salih'in GS'de oynamak isterim mevzusu var. İşte daha önce neden çıkmadı da, Salih iyi oynamaya başlayınca çıkmaya başladı, çıktıysa da neden gündeme daha yeni yeni düşüyor ? Ona kızıyor işte insan.
Canım FEDA olsun sana !
Instagram'da da reddetmedi Salih Galatasarayli oldugunu. Mevzu tuttugu takim degil oynadigi takima verdigi hizmet. Masallahi var Salih'in, allah bozmasin.
Salih'i takimsizlastirma cabalari komik olmaya basladi![]()