Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Orduspor kazanır

6 27.27%
  • Berabere biter

4 18.18%
  • Fenerbahçe kazanır

12 54.55%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 164 arası toplam 164 sonuç

Konu: Orduspor - Fenerbahçe | STSL 28. Hafta

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Salih o açıklamayı gerçekten yapmış mı? Kaldı ki yapmış olsun, o sözleri söylemiş olması bazı arkadaşları neden rahatsız ediyor

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

liverpool un büyük efsanelerinden biri steven gerrard

inşallah salih de bizim gerrard ımız olur. gerrard kalitesine ulaşabilecek yetenek de adamlık kumaşı da var.
    hangi takımı tutuyoduysa tutuyor eskiden

metin oktay galatasaraya gelmeden önce beşiktaşı tutarmış. hangi galatasaraylı gocunur bundan hiç biri. salih de öyle bi karakterimiz olur inşallah. çok umutluyum kendisinden. sanki kendi kardeşim gibi seviniyorum iyi oynadıkça, gözüm hep onda sahadayken

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    liverpool un büyük efsanelerinden biri steven gerrard

inşallah salih de bizim gerrard ımız olur. gerrard kalitesine ulaşabilecek yetenek de adamlık kumaşı da var.
    hangi takımı tutuyoduysa tutuyor eskiden

metin oktay galatasaraya gelmeden önce beşiktaşı tutarmış. hangi galatasaraylı gocunur bundan hiç biri. salih de öyle bi karakterimiz olur inşallah. çok umutluyum kendisinden. sanki kendi kardeşim gibi seviniyorum iyi oynadıkça, gözüm hep onda sahadayken
    Aynen. Olay budur. Umarım Fenerbahce'nin simge bir oyuncusu olur. Hep beraber gollerini asistlerini izleriz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Salih o açıklamayı gerçekten yapmış mı? Kaldı ki yapmış olsun, o sözleri söylemiş olması bazı arkadaşları neden rahatsız ediyor
    Kendi şahsıma konuşayım; ben o videoyu rahatsızlık duyduğum için paylaşmadım. Sözü görünce, aklıma o sahne geldi. Salih isterse, doğma büyüme F.Bahçeli olsun; ben yine de Beşiktaş'ta görmeyi isterim kendisini.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Salih'i Fatih Terim istemiş ama dediğim gibi fiyatı vermek istememişler. Salih bu yüzden o yorumu yapmış belli ki Galatasaray için görüşmeyi duyunca. Amma isteyen takım olmuş.

Bu da hikayesi:

http://www.altinordu.org.tr/Editor/2/41

"4 ) DÖRDÜNCÜ ALICI GALATASARAY : FATİH HOCA’DAN TELEFON GELİYOR. ALİ DÜRÜST ARAYACAK DİYOR. ALİ BEY FİYATI DUYUNCA, BÜYÜK BİR NEZAKETLE, BİZ 18 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUĞA BU PARAYI VEREMEYİZ. VEREN VARSA SATIN, HAKLISINIZ, DİYOR."
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nedense böyle haberler hep futbolcu sükse yapınca çıkıyor.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Nedense böyle haberler hep futbolcu sükse yapınca çıkıyor.
    Buca Akademisi'nin patronuydu kendisi. Haber değil bu. Lağvedildi Buca Akademisi. Altınordu'nun Yönetim Kurulu Başkanı şu an. Sitem yazısı yazmış, haberi nereden çıkardınız?

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Buca Akademisi'nin patronuydu kendisi. Haber değil bu. Lağvedildi Buca Akademisi. Altınordu'nun Yönetim Kurulu Başkanı şu an. Adam sitem yazısı yazmış, haberi nereden çıkardınız?
    Bende diyorum ki neden bunlar daha önce paylaşılmıyordu ? Adam iyi oynamaya başladı tabii, çıkarıyorlar haberleri yazıları. Salih'in ismi duyulmadan önce neredeydiniz diyor insan ister istemez. Benimde sitemim buna.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Bende diyorum ki neden bunlar daha önce paylaşılmıyordu ? Adam iyi oynamaya başladı tabii, çıkarıyorlar haberleri yazıları. Salih'in ismi duyulmadan önce neredeydiniz diyor insan ister istemez. Benimde sitemim buna.
    Salih'in bulup Buca'ya kazandıran kişi zaten kendisi? Daha önce neredeydiniz ne demektir? Daha önce Salih'i tanıyan kişi zaten.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Salih'in bulup Buca'ya kazandıran kişi zaten kendisi? Daha önce neredeydiniz ne demektir? Daha önce Salih'i tanıyan kişi zaten.
    Ben bu yazıya birşey demedim ki zaten, sen yanlış anladın. Şu şekilde anlatayım ; geçenlerde Samet Aybaba çıkıp demişti işte ben daha önce gelseydim takımın başına Salih'i Beşiktaş'a kazandırırdım vs. Benim kızdığım nokta bu. Adam tercihini yapmış işte geçmişi kurcalayıp durmanın alemi ne. Birde Salih'in GS'de oynamak isterim mevzusu var. İşte daha önce neden çıkmadı da, Salih iyi oynamaya başlayınca çıkmaya başladı, çıktıysa da neden gündeme daha yeni yeni düşüyor ? Ona kızıyor işte insan.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Instagram'da da reddetmedi Salih Galatasarayli oldugunu. Mevzu tuttugu takim degil oynadigi takima verdigi hizmet. Masallahi var Salih'in, allah bozmasin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Instagram'da da reddetmedi Salih Galatasarayli oldugunu. Mevzu tuttugu takim degil oynadigi takima verdigi hizmet. Masallahi var Salih'in, allah bozmasin.
    Salih Ucan ‏@salihucan48 30 Mar
    "Instagram Hesabim Yoktur" Adima acilmis hesabi lutfen spamlayin
    ...............

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    benim bildiğim salih uçan'ın "instagram hesabım yoktur" açıklaması yaptığı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Salih'i takimsizlastirma cabalari komik olmaya basladi

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri