Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

11 34.38%
  • Berabere biter

9 28.13%
  • Real Madrid kazanır

12 37.50%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 180 arası toplam 180 sonuç

Konu: Galatasaray - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2. Maç

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Gökhan Zan ne oynadı be! İlk yarıda rakip forvetlere feyk falan atıyordu Kusursuza yakın oynadı, helal olsun.
    Aynen ona değinmek lazım artistik hareketleri falan oldu Higuain'i pazara yolladı bugün bence herkes iyiydi formanın hakkını verdi bütün oyuncular hepsine tek tek helal olsun.Gökhan keşke 1. maçta da 11 de oynasaymış dedirtti zaten bu tür tecrübeler bu maçları rahat kaldırır Gökhan çok değiştirmiş kendini.Bu arada bizim oyuncular Ronaldo'yu biçti vallaha Ronaldo bizim ligde oynasa 2-3 oynar sonra kesin sakatlanır zaten.

Gokhan Zan ile Sabri 10 üzerinden 10

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Mehmet Demirkol : Real Madrid, Barcelona maçlarında bile bu kadar çaresiz kalmıyordu
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ahmet Cakar'in bi iddiasi vardi bu mac icin neydi o simdi hatirliyamadim ?

Bikini olayindan sonra yeni bir seye daha kurban gitti Ahmet.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Fatih Terim'in ilk yarıları izledikten sonraki oyun görünüşünün dünyada ilk 3e gireceğini gösteren bir maçtı açıkçası

Bu arada tebrikler tüm takıma ikinci yarıda 3 gol atmak hem de real madride kolay iş değil fatih hocanın dediği gibi 96-00'e göre adımları hızlı çıkıyoruz artık hedef daha büyük

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu arada Mou'lu Real'e ŞL'de 3 gol atan ilk takım olmuşuz.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bu arada Mou'lu Real'e ŞL'de 3 gol atan ilk takım olmuşuz.
    3 dakika içinde 2 gol atan da
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bu sezon galatasaray evinde sadece bragaya mağlup oldu 10 maç 5 galibiyet 2 beraberlik 3 mağlubiyet(manu,real madrid,braga)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hepsine helal olsun, bu istek bu azim devam ettikçe bir defa eleniriz, iki defa eleniriz, ancak üçünsünde daha iyi yerlere geliriz. Bu sene müthiştiler, seneye dahada iyi olacağına inanıyorum.

Ayrıca Gökhan Zan iddia ediyorum, Türkiye'nin en iyi stoperlerinden biridir. Savunmadan cıkarken ne kadar yanlıs tercihler kullansa da , fiziği ve boyuna rağmen hızı müthiş. Kademeleride cabası. Bugün maçın yıldızlarından biriydi.

Teşekkürler Galatasaray'ım.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İkinci yarı çok büyük oynadık çok.Ne olduğunu bile anlamadan 3-1 yaptık maçı.Galibiyetle kapamak harika oldu.Bu sene ŞL'de çok güzel anlar yaşadık.Fatihin aslanlarına can feda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Fatih Terim'in taktik inadı devam ediyor. Bu adam ne zaman yaptığı taktik TSL'de 2-3 maç iyi işlerse takıma hemen onu benimsetiyor. Rakip takıma göre taktik yapmıyor hiç. Tamam belki ligde bu format işe yarayabilir ama sen Real Madrid'e karşı kendi oyununu oynayamazsın.

İki ön liberonun ortasına Sneijder'i fırlatıp hadi bir şeyler yap diyemezsin ki adam zaten elinden geleni yapıyor. Bir sağa iniyor, bir sola.. Bunun yerine çıksana 4-3-2-1 şeklinde AMR - AML'li bir sistem ile. Hem savunman sağlam olur Melo - Sneijder - Selçuk orta alanı ile hem de kanatlarda Hamit ve Riera ile savunma kontrolü + hücum pozisyon zenginliği kazanırsın ki Madrid'in kanatları çok boşluk veriyor. Pres yaparak oynamanın bir anlamı yok ki Madrid'e karşı. Adamlar iki pasta zaten seni egale edebiliyorlar. Sol kanadımız otobana döndü Riera'ya hiç önden destek gelemediği için. Neden destek gelemiyor ? Çünkü bir ML oyuncumuz yok. Umut'un yerine Hakan Balta'yı alıp sol beke yerleştirip dediğim sisteme dönsek çok daha dengede maçlar oynayabilirdik Real Madrid'e karşı hem burada hem de Santiago Bernabeu'da..

Hiç bir oyuncumuzun suçu değil kötü oynamaları ya da öyle gözükmeleri. Tamamen sistem hatası. Hamit etkisiz ve Eboue'ye yardım edemiyor neden çünkü orta sahada oynuyor sağ kanatta değil. Kanat organizasyonları yok yani ve aynı şekilde ikinci kanat kademesi de yok. Bu da inanılmaz zaaflar yaratıyor. Sneijder bir sağa atıyor kendini bir sola, çabalıyor ama istediğini yapamıyor neden çünkü iki ön liberonun kucağında oynuyor. Drogba pozisyon bulamıyor çünkü kanattan hiç bir organizasyon yok vb..

Fatih Terim bu düşünce yapısını değiştirmeli, kendini geliştirmeli. Başka türlü olmaz.
    Demiştim ilk yarı sonunda.

İkinci yarı Fatih Terim herhalde sesimi duydu da tam olarak bahsettiğim taktiksel değişiklikleri yaptı ve takım herkesin de gördügü ve gurur duydugu mükemmel bir performans sergiledi.

Helal olsun Galatasaray'a. Müthiş bir ikinci yarıydı. Kendimden geçtim adeta. Tur değil de gurur gecesi oldu.

Ayrıca umarım bu taktik dizilişi yeri daha sık görürüz çünkü hem oynanan futbol keyif veriyor hem de gerçekten sağlam oynuyoruz. Savunma da hücum da tam anlamıyla domine edebiliyoruz bi sistemde. Çok forvet olunca çok gol atılmadıgını farketmemiz gerek ve mümkünse Burak sezon sonu satılsın biz seneye bu sistemle oynayalım
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ilk yedigimiz gol bence ofsaytti hakem bize karsi cok sertti her pozisyona sari kart cikartti gokhan zani tebriker ederim efsane oynadi 1 yil klubede oturdu adam son 4 maçda gerçekten harikalar yaratiyor. hamit-amrabat degisikligi 2 vites arttirdi bizi hizli oyuna donduk birden hamit yavaslatiyordu takimi umut yerine keske burak olsaydi yada ne bilim 4-5-1 baslasaydik. 2. yari tamamen farkli oynadik muthistik sneijder o golu atsaydi tur %90 gelirdi cunki madrid dagilcakti adim gibi eminim 2 yil icinde buraya kadar gelmekte buyuk bir basaridir madride selam olsun adama boyle 5 li savunma yaptirirlar cl"dede madride 3 gol atan tek takimiz hani

umarim sozunde durur.

Ahmet Çakar : "Galatasaray Real Madrid maçını kazansın eşekler gibi anırırım."

(Pazartesi 8/4/2013 Derin Futbol, Beyaz Tv)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ronaldo çarpılmışa dönmüş
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Beyler maçın özetini veya tekrarını nerden izleyebilirim. İzlediğim halde hiçbirşey duyamadım da.

Şu an tekrarı var NTV'de.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Real Madrid'e 15 dakika da 3 gol atan takıma Galatasaray denir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Şu an tekrarı var NTV'de.
    Tekrardan kasıt, özeti falan youtube de bulamadım yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence bu gecenin yıldızı Burak Yılmaz ve ceketi olmuş.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Tebrikler Galatasaray.Kahvede arkadaşlarla izledik hiçbir şekilde çılgınlar gibi sevineceğim veya umutlanacağımı tahmin etmiyordum fakat öyle bir ikinci yarı olduki nerdeyse boynumu kırıyodum zıplamaktan.Bu desteğimin ve sevincimin nedeni kesinlikle futbolda milliyetçilikle alakası yok ki bu olayı saçma bulurum.Bu sevincimin ve desteğimin nedeni: inanan,bir anda birlik olan,emek veren ve karşılığını almaya çalışan bir takımdı.Bunu istemli de yapmıyordum :d hani küçükken televizyonu açardınız oynanan bir maça denk gelip,yenik durumdakini desteklersiniz,onun kazanamasını istersiniz ya bu da aynen öyle bir olaydı benim için bu gece.

20. Default

gökhan zan'ın neden bu kadar iyi olmasının sebeplerinden biri de iki türk stoperle oynamamızdır bence. dany-semih ikilisi her ne kadar ideal gözükse de iletişim açısından gökhan'ın doğru hamleleri yadırganamaz. eşleşmeşler birbirini çok etkiliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

madrid"e 15 dakkada 3 gol atmakda buyuk basaridir yani 2. yari siir gibi top oynadik resmen.

ilk maçdada oldugu gibi dunyanin en iyi takimina karsi topla oynama orani bizdeydi buda simdi ki maçin verileri.

adanali ronaldo ile orjinal ronaldo bulusmus ahaha

http://www.sporxtv.com/futbol/superl...uSXTVQ44929SXQ
    Last edited by byariff : 10.Nisan.2013 at 03:11

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Tekrardan kasıt, özeti falan youtube de bulamadım yahu.
    Ben anlamam özeti veya tekrarı dedin Daha çok yayınlar NTV bu maçı. Bu hafta 3-4 defa daha izleme fırsatı bulabilirsiniz

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tamam tamam buldum, teşekkür ettim yinede.

edit: boşa sazanlamışım yine

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

HT Spor: Ne Çektin Be Madrid!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İlk maçta İspanyol gazetelerinin 10 üzerinden 2 puan verdiği Sneijder dün akşam Real Madrid'i yıkan isim oldu ve maçın adamı seçildi.

Sneijder'in patladığı maçta bu maç oldu.İnşallah kalan 6 haftada asistleri ve golleri devam eder.Asist ve gollerden öte oynadığı güzel futbol devam eder umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çok güzel bir galibiyet oldu. Fenerde Lazio'yu yenerse Yunanlıları geçiyoruz... Hatta 10. sıradaki Belçika'yı da geçiyoruz..

Nesil
    2006

Helal olsun Galatasaray, cidden aslanlar gibi veda etti dün. Keşke o ilk maçta hakem hataları olmasa diyordu insan.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Ahmet Cakar'in bi iddiasi vardi bu mac icin neydi o simdi hatirliyamadim ?

Bikini olayindan sonra yeni bir seye daha kurban gitti Ahmet.
    galatasarayın attıgı golleri 2 ile çarp yine reali geçemez..

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Hepsine helal olsun, bu istek bu azim devam ettikçe bir defa eleniriz, iki defa eleniriz, ancak üçünsünde daha iyi yerlere geliriz. Bu sene müthiştiler, seneye dahada iyi olacağına inanıyorum.

Ayrıca Gökhan Zan iddia ediyorum, Türkiye'nin en iyi stoperlerinden biridir. Savunmadan cıkarken ne kadar yanlıs tercihler kullansa da , fiziği ve boyuna rağmen hızı müthiş. Kademeleride cabası. Bugün maçın yıldızlarından biriydi.

Teşekkürler Galatasaray'ım.
    sezon başından beri söylüyıorum..GÖkhan en iyilerinden..Tecrübe ayrıdır kazmalık ayrıdır..İddia ettim real maçına semih-danny degil gokhan danny başlamalıydık diye.. Gökhan zeki oyuncu düşünüyor.. hakettigi yerlere gelsn işallah

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri