Nobre'ye bak sen gene Galatasaray'a karşı çalışıyor 1 gol 1asist Göztepe'ye alsam neler yapıcam da bütçe yok![]()
Nobre'ye bak sen gene Galatasaray'a karşı çalışıyor 1 gol 1asist Göztepe'ye alsam neler yapıcam da bütçe yok![]()
Şampiyonluk maçı!
- CANLI -
Spoiler: Puan Cetveli / Veriler
gol kralı kim oldu?![]()
Drogba genelde yardımcı forvet olarak oynadı, Burak ise attı. 13 golü var Drogba'nın da. Ha- zaten 4 haftalık bir sakatlıkta geçirmişti. 3-4 gol kaybetti o sebeple.Tuncay'ın 3 golü tek maçta bize karşı. Çok iyi oynadı. Necati de aynı şekilde, iyi oynayan oyunculardandı. Bitime daha 4 hafta var. Bir bakmışız, Drogba 2 maç hat-trick yapmış ve 2. olmuş.
![]()
Sneijder kötü olmuş inşallah çok etkilemez performansını
kura güzel olmuş namağlup şampiyonluk hemde 4 hafta önceden büyük başari tebrik ediyorum lille'i geçip city karsısında süpriz yapacaz inş![]()
Bekle bizi Wembley!
- CANLI -
Temsilcimiz Galatasaray, Lille karşısında mutlak galibiyet için sahada olacak. Cim-Bom'da eksikler göze batıyor. Hakan Balta, Riera, Emre Çolak ve Sneijder maçta görev yapamayacak. Savunmanın sol kanadı çökmüş durumda. Şampiyonlar Ligi'nde kayıtlı olmayan Çağlar ile birlikte sol bek oyuncusu kalmamış durumda. Lille cephesinde ise eksik yok. Maç 21.45'te başlayacak.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=KvYKdn9bukM"]#Şampiyonlar Ligi Klip[/YOUTUBE]
Bekle bizi Wembley!
- CANLI! -
1' - Maça Galatasaray'ın santra vuruşu ile başlandı!
Bekle bizi Wembley!
- CANLI! -
25' - Drogba ikili mücadele sonucu sakatlandı! Galatasaray'da oyuncu değişikliği, Drogba çıktı, Umut oyunda!
Bekle bizi Wembley!
- CANLI! -
42' - GOOOL! GOOOL! GOL! Umut'un pasında Hamit ceza alanına doğru haraketlendi, vuruşunu yaptı! 1-0!
Bekle bizi Wembley!
- CANLI! -
45+4' - GOOOL! GOOOL! GOL! Amrabat soldan ortaladı, Melo gelişine vole vurdu, top ağlarla buluştu! 2-0!
Bekle bizi Wembley!
- CANLI! -
45' - İkinci yarıya Lille santra vuruşu ile başlıyor!
Bekle bizi Wembley!
- CANLI! -
72' - KIRMIZI KART! Beria Hamit'e yaptığı müdahale sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü! Lille 10 kişi!
Bekle bizi Wembley!
- CANLI! -
80' - Roux savunma hatasından yararlandı, topu kaptı ilerledi, vuruşunu yaptı!.. Top dışarıya gitti!
80' - Galatasaray'da oyuncu değişikliği, Selçuk çıktı, Yekta oyunda!
Bekle bizi Wembley!
- CANLI! -
90' - Son düdük çaldı! Galatasaray 2-0 kazanıyor!
O kupa bizim sıkıntı yok
finalin kapısını aralamıssın umarım ikinci maçta bi aksilik cıkmaz![]()
Muslera gidiyor mu?
Galatasaray'ın milli kaleci ile ön sözleşme yaptığını açıklaması kafaları karıştırdı. Oynadığı takımda as kaleci rolünü üstlenen Sinan Bolat, Galatasaray'a imza attı. Fakat akıllardaki sorunun sorulması ise pek içten değil: "Muslera varken Sinan Bolat transferi neden yapıldı, Sinan Bolat yedek kalmayı kabullendi mi?"
Her iki kaleci de beklenenleri karşılayacak düzeyde olduğundan ötürü, "acaba Muslera gidecek mi?" sorusu akıllardan çıkmıyor. Muslera için sezon başında Atletico Madrid'in bir teması olmuş ancak resmi teklif aşamasına gelmeden Fatih Terim nazikçe teklifi red etmişti..
Muslera gidecekse Onuru alabilirdin 7.5m € ya serbest kalıyor. Alternatif olması için aldıysan bende almıştım çok sorun çıkarmıştı![]()
Alternatif için aldım.. NTVSpor'un iddiası Muslera'nın gidişi.İyi bir teklif gelirse yollarım tabii ki, yerine Onur'u alırım. Alternatif için oldukça iyi bir kaleci. İstanbul Büyükşehir SK kariyerimde as kalecimdi, 1 yıl boyunca fizik çalıştırdım, çok harika bi şey olmuştu. O sebeple aldım. Sorun çıkarmaz umarım.
![]()