Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 397 sonuç

Konu: Fatih Terim ile ilk sezonda ŞL Finali! Hedef ŞL Kupası! / Galatasaray - II. Sezon

Hybrid View

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Ov bu hiç iyi olmadı.
    Oysa ki iyi gidiyordu. Topla oynayan bizdik fakat atağımız yoktu. Herneyse, daha oynanacak 35 dakika var. : )

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Kupa elden gitti artık

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Kupa elden gitti artık
    Olsun, biz Barcelona'yı eledik, yeter bu sezonluk.. Maçta da üstündük, nasıl oldu anlamadım.. Ayrı bir değerlendirme yapmak gerekecek maç için.. İstatistikleri paylaşacağım az sonra.

Evet, maçın istatistiklerine bakınca üzülüyorum. Maçı biz hak etmişiz.. Paslaşma, topa sahip olma ve şutlar.. Faul sayısında bile üstünlüğümüz var, maçı daha çok istemişiz. Bekten yoksun çıkmam değiştirmedi bi şeyi, City bizden kötü oynayarak kupayı aldı.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Kupayı kaçırman kötü olmuş seneye alırsın inşallah

Quote Originally Posted by YALI1925 View Post
    Kupayı kaçırman kötü olmuş seneye alırsın inşallah
    Kupa çok yakınken kaçtı fakat Şampiyonlar Ligi finans olarak ilaç gibi geldi. Biraz risk alıp, büyük hamleler yapacağız transferde. Ve başarılı olacağız, böyle-bu şekilde kupayı vermeyeceğiz. : )

Hocam kariyerin başından bu yana takip ediyorum, şimdi mesaj atabiliyorum ancak, tebrikler süper bir başarı yakalamışsın Galatasaray'ımızla.

Sol bek ve defansif orta sahaya iyi iki oyuncu alırsan başka transfere gerek olmadığını düşünüyorum. İkinci sezonda da takipçinim, başarılar.

Quote Originally Posted by ylmzcm View Post
    Hocam kariyerin başından bu yana takip ediyorum, şimdi mesaj atabiliyorum ancak, tebrikler süper bir başarı yakalamışsın Galatasaray'ımızla.

Sol bek ve defansif orta sahaya iyi iki oyuncu alırsan başka transfere gerek olmadığını düşünüyorum. İkinci sezonda da takipçinim, başarılar.
    Öncelikle teşekkürler. Transferde haraketli günler geçiriyorum. Ünal Başgan ŞL Finali'ni görünce 16MN€ bütçe verdi. Zaten hiç bir kariyerimde olmadığı kadar bonkör kendisi. Her hangi bir talebimi hemen gerçekleştiriyor. Böyle bir bütçe bulmuşken de, eksik gördüğüm yerlere takviye yapmadan olmaz.

Kanatlarda çok sıkıntı çektim, Hamit yetersiz, Emre sakatlanıyor, Amrabat ise bir maç var-bir maç yok. Bu sebeple iki yeni genç-taze kan alacağım o mevkiilere. Eğer biri yabancı olursa, Amrabat'ı bir kulübe kiralarım.

Sol beke elbette takviye yapacağız, bu sebeple Riera'yı satmayı düşünüyorum.

Melo gitti, yerine Jem yada Mehmet Ekici gelecek yerine. Forvette Drogba ile yolları ayırıp, iki yabancı oyuncu ile sözleşme imzalayacağız. Daha önceden yaptığım Sinan Bolat transferi var. Yani dediğin gibi iki takviye ile bırakmayacağım.

Bugünlük güncelleme yapmayacağım, yarın transferleri içeren güncellemeler ile döneceğim. Aklımdaki tüm transferleri bitirdim..

Kariyer çok eğlenceli, sunum harika. Final'de kaybetmek çok üzücü olmuş... Olsun ama, bu kadroyla finale gelebilmek güzel.

Melo'nun yerine Bayern'deki Emre Can'a bakmanı öneririm. Hiç aratmıyor, DM'de ve MC'de iyi işler çıkarıyor. Bayern satmakta biraz kıllık çıkarabiliyor ama kiralayabilirsin.

Sağ bekte de Alpaslan Öztürk iyi bir yedek oluyor. Oyuna girdiği zamanlarda da iyi işler çıkarıyor. DM ve MC oynayabilmesi de rotasyonu kolaylaştırıyor.

Quote Originally Posted by front View Post
    Kariyer çok eğlenceli, sunum harika. Final'de kaybetmek çok üzücü olmuş... Olsun ama, bu kadroyla finale gelebilmek güzel.

Melo'nun yerine Bayern'deki Emre Can'a bakmanı öneririm. Hiç aratmıyor, DM'de ve MC'de iyi işler çıkarıyor. Bayern satmakta biraz kıllık çıkarabiliyor ama kiralayabilirsin.

Sağ bekte de Alpaslan Öztürk iyi bir yedek oluyor. Oyuna girdiği zamanlarda da iyi işler çıkarıyor. DM ve MC oynayabilmesi de rotasyonu kolaylaştırıyor.
    Sunum hakkındaki yorum için teşekkür ederim. Emre Can için çok ısrar ettim.. 15MN€'dan aşağı inmediler. Kiralama için de yanaşmadılar. O sebeple Jem'e - Mehmet Ekici'ye yöneleceğim. Veya başka alternatiflere.

Sağ bekte Veysel Sarı yada Alpaslan'ı düşünüyordum. İkisinden birini alacağım.

ben veysel sari'yi denemistim, cok verim aldim. Tavsiye ederim.

Aykut Demir ile Cim-Bom'da harekat tamamlandı!

Transferde ezeli rakibi Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi sollayan Cim-Bom, Ünal Aysal'ın açıkladığı stoper takviyesi ile birlikte transfere noktayı koydu.

Hatırlayacağınız üzere Ünal Aysal, "Kadromuzu bildiğiniz üzere 5 isimle güçlendirmiştik. Yerli bir stoper transferi ile son noktayı koyacağız." açıklamasını geçtiğimiz günlerde yapmıştı. Açıklamaya istinaden Galatasaray'da herhangi bir transfer harekâtının olmayacağı ön görülüyor.

Cim-Bom'da transfer bitti!

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    ben veysel sari'yi denemistim, cok verim aldim. Tavsiye ederim.
    Kanata fazla takviye yapınca, Hamit boşa çıktı. Bu sebeple sağ bekte kullanacağım Hamit'i. Sağ bek / kanat yedeği olarak rotasyonda yer alacak. Bu sebeple Veysel-Alparslan transferi iptal oldu.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Transferler çok iyi.

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Transferler çok iyi.
    Gerçek yaşamda çok yanlış bulduğum gözden düşmüş yada yaşlı çilek merakını aştık. Genç-potansiyel vaat eden oyuncuları taksitle aldık. Yorum için teşekkür ederim.
    Last edited by Avaab : 05.Mayıs.2013 at 19:54

Zico Cim-Bom'da F. Direktörü olarak işe başladı!

Başkan Ünal Aysal'ın aldığı karar üzerine Zico ile temasa geçen Galatasaray heyeti anlaşmayı sağladı.. Zico Galatasaray ile yıllık 300B€ maaş alma koşulu ile 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, Zico'nun kulübün ezeli rakibi Fenerbahçe ile alakasının kalmadığını, taraftarın Zico'ya sahip çıkması gerektiği bildirildi.

Hatırlayacağınız üzere Zico Fenerbahçe'nin başında bulunduğu süre içinde Fenerbahçe Avrupa'daki en büyük başarısını yakalamış, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamıştı.

Galatasaray'dan tarihi galibiyet..
    - SK Final Maçı -

Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası Finalist'i Fenerbahçe 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldi.. Hüseyin Sabancı'nın yönettiği maçta Galatasaray ezici bir oyun sergiledi ve Fenerbahçe'yi geçen sene kaybettiği kupanın finalinde 6-1 mağlup etti!..

Maçta Sneijder (x2), Bernard (x2), Drogba ve Semih Galatasaray adına golleri atarken, Fenerbahçe'de Stoch tek golü buldu.

Spoiler: XI ve Maç Sonu 

Tarihteki en erken derbi, skor da belli: 4-2!
    - STSL 1. Hafta -

Ligin açılış maçında, Türkiye Süper Lig'in en erken derbisinde Galatasaray, Beşiktaş'ın sahasında Beşiktaş'ı 4-2 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı. Maça hızlı başlayan Galatasaray ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Maçta, beraberliğe yaklaşan Beşiktaş skoru 2-1'e getirse de skor sırasıyla, 3-1, 3-2 ve 4-2 olarak değişti. Maç sonunda ise Fatih Terim'in öğrencilerinin yüzü güldü.

Maçta Burak (x2), Bernard ve Sneijder Galatasaray adına golleri atarken, Beşiktaş'ta Almeida ve Toroman 1 gol buldu.

Spoiler: Maç Sonu 

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Ne yaptın öyle

Ne yaptın öyle
    Ben bi şey yapmadım, hep Bernard & Sneijder yaptı bunları. Her ikisi de 2 gol, 1 asist.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ligde 89 puanla şampiyonluk ve CL Finali ile rüyanın da ötesinde br sezon geçirdin, tebrik ediyorum. City maçında 3 AMC'yi 3 DMC ile durdurman istatistiksel olarak işe yaramış görünüyor ama o tek gol çok haksız olmuş... Ama önemi yok, şimdi o seviyeye gelmek ve kupayı kaldırmak için çok daha istekli olucaksın, yeni transferlerle bu daha keyifli bir hal alıcak, bu arada Culio, Kazım, Sabri reyizz ve Riera'yı iyi paralara elden çıkarıp kurtulmuşsun, bravo. Transferler de çok yerinde olmuş. Drogba'da durum ne, var mı ilgilenen kulüp?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Geçen sezon harika geçmiş. ŞL tecrübesiyle yakın zamanda şampiyonluk gelir diye düşünüyorum.
    TariboWest

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Ligde 89 puanla şampiyonluk ve CL Finali ile rüyanın da ötesinde br sezon geçirdin, tebrik ediyorum. City maçında 3 AMC'yi 3 DMC ile durdurman istatistiksel olarak işe yaramış görünüyor ama o tek gol çok haksız olmuş... Ama önemi yok, şimdi o seviyeye gelmek ve kupayı kaldırmak için çok daha istekli olucaksın, yeni transferlerle bu daha keyifli bir hal alıcak, bu arada Culio, Kazım, Sabri reyizz ve Riera'yı iyi paralara elden çıkarıp kurtulmuşsun, bravo. Transferler de çok yerinde olmuş. Drogba'da durum ne, var mı ilgilenen kulüp?
    Sabri, Culio ve Kazım'ın gitmesi bi hâyli kolay oldu. Sabri zaten kendisi geldi kulüpten gitmek için. Fakat Riera ile restleştik. Kulübü ile anlaştı ancak maaş farkını bizim ödememizi istedi, red ettik ve PAF takıma yolladık. Sonunda profilinde "mutsuz" ibaresi çıktı ve kulübünün sözleşme teklifini kabul etti. Teşekkürler. Bu arada Drogba ile ilgilenen yok.

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Geçen sezon harika geçmiş. ŞL tecrübesiyle yakın zamanda şampiyonluk gelir diye düşünüyorum.
    İnşallah. Transfer kaliteli oldu, Bernard uçurur takımı. : )

Volkan Süper Kupa'da yoktu, sakat olduğunu düşünüyordum ancak Fenerbahçe'de bulamadım. Transfer geçmişine baktığımda serbest kaldığını gördüm. Profile tıkladım, sonuç.. : )

Spoiler: Volkan profil.. 

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Volkan genelde gidiyor zaten

Volkan genelde gidiyor zaten
    İlk defa yaşadım ben.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Ayıp ayıp! O kadar atılırmı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Transferlerinin beğendim özelliklede Bernard süper olmuş.Aykut demir yerine Serdar Azizi deneyebilirdin diye düşünüyorum.Süper kupadaki galibiyet mükkemmel.Ayrıca sunumunda şahane

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri