Yalnız burada ne kadar agresif yazı yazarsanız yazın bunları Aykut Kocaman'a iletmeyecekler.
Yorum yaparken üsluba biraz daha dikkat.
Yalnız burada ne kadar agresif yazı yazarsanız yazın bunları Aykut Kocaman'a iletmeyecekler.
Yorum yaparken üsluba biraz daha dikkat.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Aykut hoca sezon sonu konuşacağım derse konuşur.
Ben şampiyonluğun gitmesine değil de takımın bugünkü haline üzüldüm. Fenerbahçe 2.yarı öyle oynamamalıydı. İnşallah haftai çindeki maç bundan etkilenme durumu olmaz. yoksa Türkiye ligini her zaman alabilirsin , ama avrupada buraya kadar gelmişken final yapmak çok çok iyi olur.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Şu Ümit Özat'a da biri sus demeli.Bakın görün Benfica maçı da kötü biterse başkanından teknik ekibine tüm Fenerbahçe camiası Galatasaraya saldıracak ve gündem değiştirmeye çalışacak
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Çok zeki ve kurnaz bir adam bu Aykut Kocaman.
Hem lafı sokuyor,hem de ceza almasını gerektirecek bir şey söylemiyor.Valla helal olsun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
fatih terimde ayni aciklamalari yapiyor o yapinca iyi aykut hoca yapinca kötümü
Evet Fatih Terim Aykut Kocaman'a göre daha sert açıklamalar yapıyor ama rakip takıma sallamak mı ? Fatih Terim'de ondan yok işte.
En azından hakeme saldırmıyor.
Fatih Terim rakip takım ismi vererek, o takımlara gönderme yaparak açıklama yapmadı. Nasıl aynı acaba, bunun kıyası bile saçma. 3 Temmuz'dan beri lafı bitti, saha dışı lafı başladı herhalde.
Yobo dayı bugün felaketti. Sezon sonu gitsin yaşıda geldi 35'e
Ah ali yıldırım ah
Aykut değil Aykut Kocaman .
Saygı görmek istiyorsan saygı göstereceksin.
Aykut Kocaman'ın rakiple ilgili konuşması, bahsetmesi veya imada bulunması gereksizdi. İnsanlar tartışmak için yer ediniyor zaten boşuna Futbol ortamını germeye gerek yok.
O değilde Galatasaray şampiyon olursa Aziz Yıldırım döneminde kaçıncı şampiyonlukları olacak ?
...
Galatasaray bu sene kadro kalitesi ile bitirdi işi, bu iş bu kadar basit. Şimdiden tebrik etmek lazım.
FM Gazetesi
Aykut diyince noluyo anlamıyorum adamın futbolculuk dönemini izlemiş biri diyebilir sabri yarın bi gün teknikdirektör olunca sabri sarıoğlu mu dicez ? ne değişiyo ki soyadını söyleyince
yobo webo bizi bitirdi bugün. webo nun ritmi hafta da bir maç sahada bitikdi resmen
bu iki oyuncu ile 1 seneden fazla sözleşme yapmak hataydı bana göre..
ilk yarı iyi başladık iyi de gidiyorduk olmadık iki gol yedik. webo nun etkinliğinin de sıfır olması ile üzücü sonucu tattık.
geçen hafta skandal şekilde atılmayan tosic, aykut yıldırım ile 94 lü stoper müthiş günündeydiler
Aziz Yıldırım 14 Şubat 1998 Kulup Başkanı Olmuş.Eğer o yarım sezonu saymasak.
1998/1999 ,1999/2000, 2001/2002, 2005/2006, 2007/2008, 2011/2012 Sezonlarında şampiyon olmuşlar.
6 Şampiyonluk Eğer bu sene ve o yarım sezonluk bölüm eklenirse 8 Şampiyonluk yaşamışlar.
Beşiktaş ise 2002/2003, 2008/2009, Sezonların da Şampiyon olmuş. 2 Şampiyonluk..
Fenerbahce Aziz Yıldırım Döneminde 5 Şampiyonluk Yaşamış 2000/2001,2003/2004,2004/2005,2006/2007,2010/2011.
Bursaspor 2009/2010 Sezonunda Şampiyon oldu.
Last edited by petrol_fb12 : 22.Nisan.2013 at 01:11 Reason: Eklendi :)
...
Aziz Yıldırım başkanlığa geldi geleli;
7 Galatasaray,
5 Fenerbahçe,
2 Beşiktaş,
1 Bursaspor şampiyonluğu gördü.
Avrupa ve ligde başarı için artık kadro olarak çıtanın daha yukarı çekilmesi lazım. Şampiyonluk gitti. Kaldı 2 seçenek. Yüksek olasılıkla Avrupa Ligi'de gidecek ve tek seçeneğimiz Ziraat olacak. Sezonu Türkiye Kupası ile kapatmak bana göre ilk seçenek değil. Buda başarısızlık olacak. Geçen seneye de bakarak ligdeki 2. kez şampiyonluğun kaybı da hocanın istifa etmesini gerektirir.
Başkanla beraber gidecekler büyük ihtimalle.
Başkanımız da hocamızda kalır seneye bambaşka bir takım izleriz diye düşünüyorum
Şimdi çıkıp transferleri tartışmaya gerek yok onu sezon başında yapmalıydık, bu saatten sonra kimseye birşeye kazandırmaz. Ben GS Karabük maçını kazandığında şampiyonluklarını ilan ettiklerini düşünmüştüm. Sene başından beri savunduğum şey bugün beni yine haklı çıkardı. FB'nin 2 rezalet stoperi maçı resmen vermemize sebep oldu. Takımda çok kötü oyuncular vardı ama 2 stoper rezaletti. Bazıları çıkıp Egemen iyiydi diyebilir ama gelen her topu rasgele ileri vurmak iyi stoperlik değil malesef. Ama bu sene ligde başarısız olmamızın en büyük suçlusu tamamen Aykut Kocaman'dır, savunulacak bir tarafı yok. Tabi son dönemde takıma kazandırdığı ivme biraz da olsa umut verici. Önümüzde UEFA var ona tüm gücümüzle asılmamız gerekli, tartışmayı sonra da yaparız. Benim asıl merak ettiğim herşeye rağmen Aykut Kocaman göreve devam edecek mi, yoksa istifa edip görevini bırakacak mı?
FB'ye en son başkan seçildiğinde 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü veren Aziz Yıldırım sadece 1 kere şampiyon oldu onun da nasıl olduğu ortada, o kadar olaya rağmen istifa da etmedi tekrar seçime girdi. Artık bu görevi bırakma vakti geldi. Şimdi hem Aykut Kocaman hem de Aziz Yıldırım çıkıp GS'a laf atmanın peşinde koşacaklar, şampiyonluğu kaybettikten sonra ne anlamı var.