Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği kazanır

7 26.92%
  • Berabere biter

7 26.92%
  • Fenerbahçe kazanır

12 46.15%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 186 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Fenerbahçe | STSL 30. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yalnız burada ne kadar agresif yazı yazarsanız yazın bunları Aykut Kocaman'a iletmeyecekler.

Yorum yaparken üsluba biraz daha dikkat.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aykut hoca sezon sonu konuşacağım derse konuşur.

Ben şampiyonluğun gitmesine değil de takımın bugünkü haline üzüldüm. Fenerbahçe 2.yarı öyle oynamamalıydı. İnşallah haftai çindeki maç bundan etkilenme durumu olmaz. yoksa Türkiye ligini her zaman alabilirsin , ama avrupada buraya kadar gelmişken final yapmak çok çok iyi olur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Şu Ümit Özat'a da biri sus demeli.Bakın görün Benfica maçı da kötü biterse başkanından teknik ekibine tüm Fenerbahçe camiası Galatasaraya saldıracak ve gündem değiştirmeye çalışacak
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çok zeki ve kurnaz bir adam bu Aykut Kocaman.

Hem lafı sokuyor,hem de ceza almasını gerektirecek bir şey söylemiyor.Valla helal olsun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Çok zeki ve kurnaz bir adam bu Aykut Kocaman.

Hem lafı sokuyor,hem de ceza almasını gerektirecek bir şey söylemiyor.Valla helal olsun.
    Direkt olarak bir şey söylediği yok zaten, zamanı gelince konuşacağım diyor, yine etrafında döner ama neyi anlatmaya çalıştığı muallak kalır. İlginç bir tarzı var.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

fatih terimde ayni aciklamalari yapiyor o yapinca iyi aykut hoca yapinca kötümü

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Evet Fatih Terim Aykut Kocaman'a göre daha sert açıklamalar yapıyor ama rakip takıma sallamak mı ? Fatih Terim'de ondan yok işte.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

En azından hakeme saldırmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    En azından hakeme saldırmıyor.
    Çünkü bahane yok.Hakem cok kaliteli bir maç yönetti.Emin ol hakemin bir yanlışı olsaydı oda nasibini alırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Terim rakip takım ismi vererek, o takımlara gönderme yaparak açıklama yapmadı. Nasıl aynı acaba, bunun kıyası bile saçma. 3 Temmuz'dan beri lafı bitti, saha dışı lafı başladı herhalde.

Yobo dayı bugün felaketti. Sezon sonu gitsin yaşıda geldi 35'e

Ah ali yıldırım ah

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post

Ah ali yıldırım ah
    Oyuncuyu değil.Teknik Sorumluyu yollamak en makbulü olur.

Aykut değil Aykut Kocaman .

Saygı görmek istiyorsan saygı göstereceksin.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by erdem344 View Post

Ah ali yıldırım ah
    yobo zaten mbiwa olmadigi icin bu sezonluk alindi seneye cok büyük ihtimal yabanci stoper transferi olacaktir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aykut Kocaman'ın rakiple ilgili konuşması, bahsetmesi veya imada bulunması gereksizdi. İnsanlar tartışmak için yer ediniyor zaten boşuna Futbol ortamını germeye gerek yok.

O değilde Galatasaray şampiyon olursa Aziz Yıldırım döneminde kaçıncı şampiyonlukları olacak ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray bu sene kadro kalitesi ile bitirdi işi, bu iş bu kadar basit. Şimdiden tebrik etmek lazım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Aykut Kocaman'ın rakiple ilgili konuşması, bahsetmesi veya imada bulunması gereksizdi. İnsanlar tartışmak için yer ediniyor zaten boşuna Futbol ortamını germeye gerek yok.

O değilde Galatasaray şampiyon olursa Aziz Yıldırım döneminde kaçıncı şampiyonlukları olacak ?
    8. olacak yanılmıyorsam. Başkan olduğunda FB:13 GS:11 kez şampiyon olmuştu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Aykut diyince noluyo anlamıyorum adamın futbolculuk dönemini izlemiş biri diyebilir sabri yarın bi gün teknikdirektör olunca sabri sarıoğlu mu dicez ? ne değişiyo ki soyadını söyleyince

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

yobo webo bizi bitirdi bugün. webo nun ritmi hafta da bir maç sahada bitikdi resmen

bu iki oyuncu ile 1 seneden fazla sözleşme yapmak hataydı bana göre..

ilk yarı iyi başladık iyi de gidiyorduk olmadık iki gol yedik. webo nun etkinliğinin de sıfır olması ile üzücü sonucu tattık.

geçen hafta skandal şekilde atılmayan tosic, aykut yıldırım ile 94 lü stoper müthiş günündeydiler

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    yobo zaten mbiwa olmadigi icin bu sezonluk alindi seneye cok büyük ihtimal yabanci stoper transferi olacaktir
    Bu mantık yüzünden böyle oluyor zaten.

Krasiç . meireles ve yobo

Bu 3 oyuncuyu ben hocanın istediğine kesinlikle inanmıyorum . Tipik Aziz Yıldırım transferleri.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Aziz Yıldırım 14 Şubat 1998 Kulup Başkanı Olmuş.Eğer o yarım sezonu saymasak.

1998/1999 ,1999/2000, 2001/2002, 2005/2006, 2007/2008, 2011/2012 Sezonlarında şampiyon olmuşlar.

6 Şampiyonluk Eğer bu sene ve o yarım sezonluk bölüm eklenirse 8 Şampiyonluk yaşamışlar.

Beşiktaş ise 2002/2003, 2008/2009, Sezonların da Şampiyon olmuş. 2 Şampiyonluk..

Fenerbahce Aziz Yıldırım Döneminde 5 Şampiyonluk Yaşamış 2000/2001,2003/2004,2004/2005,2006/2007,2010/2011.

Bursaspor 2009/2010 Sezonunda Şampiyon oldu.
    Last edited by petrol_fb12 : 22.Nisan.2013 at 01:11 Reason: Eklendi :)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Aziz Yıldırım 14 Şubat 1998 Kulup Başkanı Olmuş.Eğer o yarım sezonu saymasak.

1998/1999 ,1999/2000, 2001/2002, 2005/2006, 2007/2008 Sezonlarında şampiyon olmuşlar.

5 Şampiyonluk Eğer bu sene ve o yarım sezonluk bölüm eklenirse 7 Şampiyonluk yaşamışlar.

Beşiktaş ise 2002/2003, 2008/2009, Sezonların da Şampiyon olmuş. 2 Şampiyonluk..

Fenerbahce Aziz Yıldırım Döneminde 4 Şampiyonluk Yaşamış 2000/2001,2003/2004,2004/2005,2010/2011.
    Hoca geçen sezonu yedin ama sen
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    8. olacak yanılmıyorsam. Başkan olduğunda FB:13 GS:11 kez şampiyon olmuştu.
    Evet 8 olacakmış, 15 yılda 8 şampiyonluk, hayır bir de adamı sevmiyosunuz olmaz ki : )

@petrol_fb12

Bize 2006-2007'yi de ekle (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aziz Yıldırım başkanlığa geldi geleli;

7 Galatasaray,
    5 Fenerbahçe,
    2 Beşiktaş,
    1 Bursaspor şampiyonluğu gördü.

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Aykut diyince noluyo anlamıyorum adamın futbolculuk dönemini izlemiş biri diyebilir sabri yarın bi gün teknikdirektör olunca sabri sarıoğlu mu dicez ? ne değişiyo ki soyadını söyleyince
    fatih diyelim o zaman ? Ha ?

İşi masumane boyutlara çekmeye çalışmayın. Ben çıkıp "fatih" böyle "fatih" şöyle desem ne tepki alırım kim bilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Avrupa ve ligde başarı için artık kadro olarak çıtanın daha yukarı çekilmesi lazım. Şampiyonluk gitti. Kaldı 2 seçenek. Yüksek olasılıkla Avrupa Ligi'de gidecek ve tek seçeneğimiz Ziraat olacak. Sezonu Türkiye Kupası ile kapatmak bana göre ilk seçenek değil. Buda başarısızlık olacak. Geçen seneye de bakarak ligdeki 2. kez şampiyonluğun kaybı da hocanın istifa etmesini gerektirir.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Avrupa ve ligde başarı için artık kadro olarak çıtanın daha yukarı çekilmesi lazım. Şampiyonluk gitti. Kaldı 2 seçenek. Yüksek olasılıkla Avrupa Ligi'de gidecek ve tek seçeneğimiz Ziraat olacak. Sezonu Türkiye Kupası ile kapatmak bana göre ilk seçenek değil. Buda başarısızlık olacak. Geçen seneye de bakarak ligdeki 2. kez şampiyonluğun kaybı da hocanın istifa etmesini gerektirir.
    Aykut Hoca büyük ihtimalle istifa edecek sezon sonu.Kupalar etken olmayacak diye düşünüyorum.

Başkanla beraber gidecekler büyük ihtimalle.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Başkanımız da hocamızda kalır seneye bambaşka bir takım izleriz diye düşünüyorum

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Şimdi çıkıp transferleri tartışmaya gerek yok onu sezon başında yapmalıydık, bu saatten sonra kimseye birşeye kazandırmaz. Ben GS Karabük maçını kazandığında şampiyonluklarını ilan ettiklerini düşünmüştüm. Sene başından beri savunduğum şey bugün beni yine haklı çıkardı. FB'nin 2 rezalet stoperi maçı resmen vermemize sebep oldu. Takımda çok kötü oyuncular vardı ama 2 stoper rezaletti. Bazıları çıkıp Egemen iyiydi diyebilir ama gelen her topu rasgele ileri vurmak iyi stoperlik değil malesef. Ama bu sene ligde başarısız olmamızın en büyük suçlusu tamamen Aykut Kocaman'dır, savunulacak bir tarafı yok. Tabi son dönemde takıma kazandırdığı ivme biraz da olsa umut verici. Önümüzde UEFA var ona tüm gücümüzle asılmamız gerekli, tartışmayı sonra da yaparız. Benim asıl merak ettiğim herşeye rağmen Aykut Kocaman göreve devam edecek mi, yoksa istifa edip görevini bırakacak mı?

FB'ye en son başkan seçildiğinde 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü veren Aziz Yıldırım sadece 1 kere şampiyon oldu onun da nasıl olduğu ortada, o kadar olaya rağmen istifa da etmedi tekrar seçime girdi. Artık bu görevi bırakma vakti geldi. Şimdi hem Aykut Kocaman hem de Aziz Yıldırım çıkıp GS'a laf atmanın peşinde koşacaklar, şampiyonluğu kaybettikten sonra ne anlamı var.

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri