ikinizde güçlü rakiplere karşı direnemiyosunuz
ikinizde güçlü rakiplere karşı direnemiyosunuz
Başarılar Q.P.R'yi çok severim transferlerde güzel ikinizde ilk 10da bitirirseniz süper olur
Benim uyum sorunum varken kafadan güçlü takımlarla oynadık sonrasında güçsüz rakiplere karşı farkımız ortaya çıktı , ama şuan çok iyiyiz maaşallah
Kardeşim ilk 3 maç daha takım hazır değilken çok güçlü rakiplerle başladık yine şimdi ki form grafiğimiz ise çok iyi büyükleride patlatmaya başladık
İlk 10 'la işimiz olmaz artık 95Mn euro yatırdık Q.P.R 'de hedef ilk 6![]()
9.Hafta
Chelsea maçında onlar topu oynamış ama savunmadan geçememişler gibi gözüküyorTakım oturuyor bence yavaş yavaş ilk 6 kesin gibi
![]()
Chelsea maçı süper olmuş böle devam![]()
Aynenbu arada ligin ilk 4 maçında kalemizde kova varmış son transferi eklemeyi unttum Viviano 'yu son anda aldım maaşalah geldiğinden beri hala gol yemedi , Shouthampton menajeride bu durumdan rahatsız , çünkü kendileri 9 kişi kalmış bir rakipten 5 go yeme başarısı gösteriyorlar
Zenit çok az transfer bütçesi vermiş zengin diye biliyordum zeniti![]()
Southampton Devam demi![]()
mourinho ingiltere ye dönmüş gibiatışmalarınız zevkli geçiyo
southampton ın kale evlere şenlik gelen geçen 5 lemiş hocam![]()
Southamptonun kaleciside iyice kovaymış yahu![]()
Var bi aksilik,devre arasında çözeceğim
Southampton"dan açıklama :
Southampton resmi sitesinden Queens Park Rangers Teknik direktörü Halil Karabulut"a yönelik çok sert açıklamalarda bulundu.
Southampton,Queens Park Rangers Teknik direktörü"nün yaptığı son açıklamalara resmi sitesinden cevap verdi. Derbi öncesi Halil Karabulut"un ortamı germeye yönelik bazı söylemlerde bulunduğunu belirten Kırmızı beyazlı camia, QPR Teknik direktörünü 'kaale almayacaklarını açılkladı.
Southampton açılmaya başlıyor gibi
Birde Southamptonun kaleci profili atarmısın bi sana zahmet