Bdp milletvekili hesabını polisten ve ibbden soracağız dedi
vay be pkk da çevreci oldu
Acaba grubun içinde kaç pkklı vardı ?
Bdp milletvekili hesabını polisten ve ibbden soracağız dedi
vay be pkk da çevreci oldu
Acaba grubun içinde kaç pkklı vardı ?
[YOUTUBE="PvD0xQ-48oE"]tokat[/YOUTUBE]
Sadece yemeğini yiyen bir vatandaş....İşte bu tip şeylerin birikmesi bu olay
Football is simple,but Football Manager is not
Olay provakasyondur demek olanlara at gözlüğü ile bakanların işidir.
Bİ BELGESELDE AMERİKALI UZMAN ŞÖYLE DİYOR: BİZ Bİ ÜLKEYİ PARÇALAYIP KAYNAKLARINI SÖMÜRMEK İSTEDİĞİMİZDE ORADAN Bİ ADAM SEÇER MEDYAYLA ŞİŞİRİR SONRA VATAN HAİNİ KONUMUNA SOKUP HALKINA ÖZGÜRLÜK GETİRİRİZ DİYOR.
ACABA KİM?
Boşverin arkadaş ayranı fazla kaçırmış galiba bu akşam.
Birde Bu ülkeye OLİMPİYAT verikceler birde U20 TURNAVASI DÜZENLİYİCEZ.
TELEFONLAR İÇİN SİNYAL KIRICI KOYMUŞLAR!
türk genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük kıpırtı ve davranış duydumu, 'bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır' demeyecektir. hemen araya girecektir. elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır. polis gelecek, asıl suçluları bırakıp suçlu diye onu yakalayacaktır. genç, 'polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir' diye düşünecek, ama hiçbir zaman yalvarmayacaktır. mahkeme onu yargılayacaktır. yine düşünecek, 'demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek!' onu hapse atacaklar. yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, ismet paşa'ya ve meclis'e telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. diyecek ki, 'ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. araya girişimde ve eylemimde haklıyım. eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek benim görevimdir!' işte benim anladığım türk genci ve türk gençliği!''
Mustafa Kemal Atatürk-Bursa Nutku
Mermi kullanımına izin çıkmış diyorlar. ( plastik mermi zaten kullanılıyordu )
https://www.facebook.com/photo.php?v=628473010516144
Evet, belki bu olay gunler sonra baska partilerin ya da gostericilerin ustune kalabilir. Evet gostericiler belki de samanyolu tvde soylendigi gibi tasla sopayla polise saldirdi diye anlatilabilir. Bu su an misil misil uyuyan medyanin sucudur! Ve bu algi sonsuza kadar surmeyecek. Butun zalimler tarihin objektif yargisi karsisinda mahkum olmaya muktedirdir.
Halka yapılan vahşi saldırının sebebi protesto değil... Resimdeki nefretten de anlayacağınız gibi...
25 yasindaki Aylin polisin EZ EZ tezahuratlari arasinda panzer altinda ezildi ve hayatini kaybetti.
Az önce atılan bir tweet'de protestocuların taksim'den çıkmasına da izin verilmediğini öğrendim. bizi burada öldürecekler diye yalvarıyor.
Ne digiturk 53. kanalmış arkadaş ya bi halk tv linki yokmu verecek?
FM Gazetesi
25 yasindaki Aylin polisin EZ EZ tezahuratlari arasinda panzer altinda ezildi ve hayatini kaybetti.
Bu doğruysa Ülke karışır İç Savaş Çıkar !
http://www.vgtv.no/#!/video/65023/di...yer-i-istanbul
Netten sadece burdan izlenebiliyor.
Savaş bu , başka açıklaması yok..
1 saat içinde polislerin atağa geçeceği ve sıkıştıracakları söyleniyor. Çatışma çıkabilirmiş. Ara sokaklardan gelecekleri ve Demirören - Meydan arasına sıkıştıracakları söyleniyor. Arkadaşlarınıza haber verin
Valla pert oldu aynen.
@petrol_fb12
oradan izliyorum zaten şu anda dostum ama konuşma olmadığı için anlaşılmıyor neyin ne olduğu.
FM Gazetesi
askerle polis neredeyse karşı karşıya gelmiş. işin rengi değişir.
https://twitter.com/alpirtini/status/340562243576029185
Sözlükten alıntı.
1) kartal'dan çevik kuvvet ekibi yola çıkmış geliyorlar.
2)boğaziçi köprüsünden gelen 30 çevik otobüsü var.
3) polis, milleti demirören-meydan arasına sıkıştırıp saldırmayı planlıyor.
4) gümüşsuyu'ndan taksime gaz ata ata gelen polisler var.
yayabildiğinize yayın.
Gerçek mermi kullanıyorlar, olay yerindekiler uzaklaşın.
Diyolar..
Savaş'a gidiyoruz.
Alman kanalı ZDF : "Barbar dediğimiz Türkler doğa için savaşıyor ve Türkler savaşırsa olaylar değişir. Kazanmanız dileğiyle.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Polis gerçek mermi kullanmaya başlamıştır, E-5 üzeri 20 otobüs dolusu polis panzerler gelmektedir.
Gerçek mermi kullanılsa çoktan ölümler başlardı. Olayın o kadar büyüyeceğine ihtimal vermiyorum.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Taksimde 45 Galatasaray'lı gözaltına alındı, GFB polisin elinden taraftarları kurtardı. TEK YÜREK !
Çarşı grubunun bariyerleri aşarak parka girdiği söyleniyor.
İzmir'de Göztepe ve Karşıyaka taraftarları İstanbul'a doğru yola çıktılar! 51 otobüs, 25 minibüsle Gezi Parkına gidiyorlar!
Askere su sıkmak nedir ya?
" Bu ülkede "polis imdat!" yok artık, "imdat polis!" var. "
FM Gazetesi
Galatasaray Üniversitesi gibi güzide bir tarih cayır cayır yanarken bir türlü bulunamayan lanet gece görüşlü helikopterler şimdi Taksim ve civarında cirit atıyor. Hayret yahu şu işe bak !