Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

11 24.44%
  • Galatasaray

25 55.56%
  • Beşiktaş

6 13.33%
  • Trabzonspor

3 6.67%
Sayfa 6 / 24 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 745 sonuç

Konu: Fereyra'lı TS / Abel Hernandez 'li BJK /Yassine Benzia 'lı GS / Sow'lu FB / Ortak kar

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

franck tabanou bernard bi de sigu ya bak berki tottenham listeye falan almışsa belki onun dışında madem mkhitaryan var listende renan bressan a da bak baya gol atıyor

Forvet; Zaten en iyi iki oyuncuyu yazmissin ben de Carlos Fierro'yu yazayim bari, Ofansif Orta Saha; Bernard, El Shaarawy ve Ganso(gelmeye sicak bakiyorsa), Orta Saha; Kevin Stroorman, Eriksen, Essien ve Nuri Sahin, Ofansif Orta Saha Sol; Andre Ayew(sol ayak galiba) ve Shaqiri, Ofansif Orta Saha Sag; bulamadim

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    franck tabanou bernard bi de sigu ya bak berki tottenham listeye falan almışsa belki onun dışında madem mkhitaryan var listende renan bressan a da bak baya gol atıyor
    Senden Franck Tabanou 'yu aldım listeye , Bernard'ı almadım , çünkü ciddi bir külfiyet oluyor Türk takımları için onun bonservisi bide sakatlık falan olursa para hiç olur .

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Forvet; Zaten en iyi iki oyuncuyu yazmissin ben de Carlos Fierro'yu yazayim bari, Ofansif Orta Saha; Bernard, El Shaarawy ve Ganso(gelmeye sicak bakiyorsa), Orta Saha; Kevin Stroorman, Eriksen, Essien ve Nuri Sahin, Ofansif Orta Saha Sol; Andre Ayew(sol ayak galiba) ve Shaqiri, Ofansif Orta Saha Sag; bulamadim

Hocam senden de El Shaarawy 'i aldım listeye , diğer önerdiklerin hem çok pahalı hemde bize gelmez ayrıca Nuri Dortmund'da 2 sezonluğuna kiralık onun yerine Gökhan İnler olabilir .

Forvet: Kevin Volland , Manolo Gabbiadini , Benteke , Mattia Destro

Ofansif Orta Saha: Georgi Milanov , Hiroshi Kiyotake , Giuliano Victor de Paula , Jano Ananidze

Orta Saha: Pedro Obiang , Will Hughes , Federico Casarini , Jack Cork , Oskar Hiljemark , Andrea Poli

Ofansif sağ/sol derken kanat mevkisinden mi bahsediyorsun? Öyleyse eğer;

Sağ Açık: Stephan El Shaarawy , Diego Fabbrini , Vladimir Weiss , Gabriel Torje , Luciano Narsingh

Sol Açık: Tom Ince , Andriy Yarmolenko , Julian Draxler

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Hepsi oynayıp memnun kaldığım oyuncular, değişik kariyerlerimden. Aslında daha fazla isim yazabilirim ama hepsine garanti veremem Muslera konusunda bence satma derim, avrupa için Muslera seviyesinde kaleci şart, onu da şu an Türk olarak elde etmen mümkün değil, yanılmıyorsam Trabzonspor'u da bir arkadaş yönetiyor. Kolay gelsin Halil Hocam, takipteyiz

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post

Ofansif Orta Saha: Georgi Milanov , Hiroshi Kiyotake , Giuliano Victor de Paula , Jano Ananidze

Orta Saha: Pedro Obiang , Will Hughes , Federico Casarini , Jack Cork , Oskar Hiljemark , Andrea Poli

Sağ Açık: Stephan El Shaarawy , Diego Fabbrini , Vladimir Weiss , Gabriel Torje , Luciano Narsingh

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Hepsi oynayıp memnun kaldığım oyuncular, değişik kariyerlerimden. Aslında daha fazla isim yazabilirim ama hepsine garanti veremem Muslera konusunda bence satma derim, avrupa için Muslera seviyesinde kaleci şart, onu da şu an Türk olarak elde etmen mümkün değil, yanılmıyorsam Trabzonspor'u da bir arkadaş yönetiyor. Kolay gelsin Halil Hocam, takipteyiz
    bunlardan poli gabbiandiani ve weiss gelirse uçar bu takım

Nesil
    2012

Hocam Liste harika olmuş listeye aldığım oyuncular şunlar harika oyuncular önermişssin teşekkür ediyorum çok düzenli ve anlaşıla bilir olmuş

Senin Listende de

Forvet : Kevin Volland'ı aldım , Gabidiani kira da yanlış hatırlamaıyorsam eğer değilse ilk tercihim olur

Ofansif Orta Saha : Kiyotake hariç bütün hepsine bakıcam , Kiyotake çok sakatlanıyor

Orta Saha : Orta saha kafamda biraz şekilendi gibi senin listene bir göz attıktan sonra son kararımı vericem . sorunsuz olacak tek bölge burası burayı çok dert etmiyorum

Sağ Açık : Sezon başında Narsing'i almaya çalıştım ama gelmiyordu , devre arası tekrar deneyeceğim , Torje 'de olabilr , EL sharaawy zaten listeye eklendi

Sol Açık : Yarmolenko olacak gibi orası

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Hocam Liste harika olmuş listeye aldığım oyuncular şunlar harika oyuncular önermişssin teşekkür ediyorum çok düzenli ve anlaşıla bilir olmuş

Senin Listende de

Forvet : Kevin Volland'ı aldım , Gabidiani kira da yanlış hatırlamaıyorsam eğer değilse ilk tercihim olur

Ofansif Orta Saha : Kiyotake hariç bütün hepsine bakıcam , Kiyotake çok sakatlanıyor

Orta Saha : Orta saha kafamda biraz şekilendi gibi senin listene bir göz attıktan sonra son kararımı vericem . sorunsuz olacak tek bölge burası burayı çok dert etmiyorum

Sağ Açık : Sezon başında Narsing'i almaya çalıştım ama gelmiyordu , devre arası tekrar deneyeceğim , Torje 'de olabilr , EL sharaawy zaten listeye eklendi

Sol Açık : Yarmolenko olacak gibi orası
    Rica ederim Halil Hocam, umarım faydası olur. Bu arada sene başında baktığın ama gelmek istemeyen elemanları tekrar kontrol etmeni öneririm. Oyun başladığında yeni transfer olmuş olan oyuncular kulüp değiştirmek istemiyor, devre arasında fikirleri kesinlikle değişir.

Nesil
    2012

Rica ederim Halil Hocam, umarım faydası olur. Bu arada sene başında baktığın ama gelmek istemeyen elemanları tekrar kontrol etmeni öneririm. Oyun başladığında yeni transfer olmuş olan oyuncular kulüp değiştirmek istemiyor, devre arasında fikirleri kesinlikle değişir.

Aynen özellikle Narsing'i takıma katmayı çok istiyorum , Bursa kariyerimde de alamamıştım , bakalım alırız inş

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

aubameyang böyle yazılıyordu sanırım hala fransadaki adını yazamadığım takımdaysa gelir belki. ortasahaya gökhan inler geliyorsa başka alternatif arama al bence hem yerli

Biraz geç oldu ama başarılar hocam,favorim Galatasaray

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    aubameyang böyle yazılıyordu sanırım hala fransadaki adını yazamadığım takımdaysa gelir belki. ortasahaya gökhan inler geliyorsa başka alternatif arama al bence hem yerli

ismini yazamadığımız oyuncu ile daha önce oynadım hiç verim alamadım ama dediğin gibi İnler gelirse mutlaka alınması lazım

Quote Originally Posted by LegendStar View Post
    Biraz geç oldu ama başarılar hocam,favorim Galatasaray

Teşekkürler

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Ortasaha orta
    Cicero
    Jordy Clasie
    Michel Araai(Çok genç ama uzun süreli kariyerde 5-6 yıl sonra çok gelişiyor.)
    Sebastian Leyton
    Muhammet Ildiz
    Zakaria Labyad

Sağ açık
    Sercan Sararer
    Mohamed Salah

Belki gençler ama 1-2 sezon iş yapabilecek düzeyde oyuncular bence

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by karayer View Post
    Ortasaha orta
    Cicero
    Jordy Clasie
    Michel Araai(Çok genç ama uzun süreli kariyerde 5-6 yıl sonra çok gelişiyor.)
    Sebastian Leyton
    Muhammet Ildiz
    Zakaria Labyad

Sağ açık
    Sercan Sararer
    Mohamed Salah

Belki gençler ama 1-2 sezon iş yapabilecek düzeyde oyuncular bence

Hocam teşekkürler ama ortak kariyerler genelde en iyisi 6-7 sezon sürüyor , onun için biraz daha erken gelişecek oyuncu önerirsen sevinitim , Sararer 'i çok rahat alırım ama yıllık 4,25 mn € 'dan aşağı fiyat istemiyor , daha önce denedik , ama genede oyunculara bakıcam tekrar teşekkürler

Nesil
    2012

Nesil
    2012

14.Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

Halil forvet için Eric Torres'i al derim.
    Ortasahaya Velez'de bir çocuk var adını tam hatırlayamıyorum ama sol ayaklı on sekiz yaşında canavar gibi - oyuna girip baktığımda tekrar yazarım ismini
    Muslera konusuna gelince eğer Onur'u veya Volkan'ı kaleye alamayacaksan satma derim Tolga kaldıramıyor şampiyonlar ligini.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    Halil forvet için Eric Torres'i al derim.
    Ortasahaya Velez'de bir çocuk var adını tam hatırlayamıyorum ama sol ayaklı on sekiz yaşında canavar gibi - oyuna girip baktığımda tekrar yazarım ismini
    Muslera konusuna gelince eğer Onur'u veya Volkan'ı kaleye alamayacaksan satma derim Tolga kaldıramıyor şampiyonlar ligini.

Lucas Romero biliyorum hocam oynadım daha önce , Eric Torres'de bu güncellemede yok maalesef çok öneki bir kariyerimde oynamıştım onunla , Muslera ile devam edicez gibi bende farkındayıom şuan Tolga kaldırmaz ŞL'yi

Nesil
    2012

Şampiyonlar Liginde Mükemmele yakın performans sergiledik.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Halil hocam bana önericek futbolcu kalmamıs yahu

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Halil hocam bana önericek futbolcu kalmamıs yahu
    vardır hocam sende bişeyler sende de sağlam oyuncu portföyü var

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Hocam Dirk Kuyt iyi mi sizce? Bana profil olarak çok gereksiz bir adam olarak görünüyor. Yerine çok çok iyi sağ kanat alınabilir diye düşünüyorum. Aldığı maaşta çok geliyor. 2.8milyon euro o yaşta bir adam için çok geliyor bana.

Hocam Dirk Kuyt iyi mi sizce? Bana profil olarak çok gereksiz bir adam olarak görünüyor. Yerine çok çok iyi sağ kanat alınabilir diye düşünüyorum. Aldığı maaşta çok geliyor. 2.8milyon euro o yaşta bir adam için çok geliyor bana.
    Ben orda Krasic i oynatıyorum fırtına gibiydi 2 ay sakatlandı onun yokluğunda oynatıyutum kuytu ama bende baya iyi oynuyor en az 7.5 gibi .

Nesil
    2012

Kuyt oyunda çok iyidir ya bende olsa en az 2 sezon satmam valla çok verimli oynuyor Kuyt

Nesil
    2012

Nesil
    2012

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Halil hocam forvete biliyorsun vazgeçemediğim forvet llorente alabilirsen alda juveden zor gelir
    O kurada ne öle yav ama geçersihn

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

city mi farkını ortaya koyman halil cityi elemek için

Gittik yine en zoru cektik

Sayfa 6 / 24 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri