franck tabanoubernard
bi de sigu ya bak berki tottenham listeye falan almışsa belki onun dışında madem mkhitaryan var listende renan bressan a da bak baya gol atıyor
franck tabanoubernard
bi de sigu ya bak berki tottenham listeye falan almışsa belki onun dışında madem mkhitaryan var listende renan bressan a da bak baya gol atıyor
Forvet; Zaten en iyi iki oyuncuyu yazmissin ben de Carlos Fierro'yu yazayim bari, Ofansif Orta Saha; Bernard, El Shaarawy ve Ganso(gelmeye sicak bakiyorsa), Orta Saha; Kevin Stroorman, Eriksen, Essien ve Nuri Sahin, Ofansif Orta Saha Sol; Andre Ayew(sol ayak galiba) ve Shaqiri, Ofansif Orta Saha Sag; bulamadim![]()
Senden Franck Tabanou 'yu aldım listeye , Bernard'ı almadım , çünkü ciddi bir külfiyet oluyor Türk takımları için onun bonservisi bide sakatlık falan olursa para hiç olur .
Hocam senden de El Shaarawy 'i aldım listeye , diğer önerdiklerin hem çok pahalı hemde bize gelmez ayrıca Nuri Dortmund'da 2 sezonluğuna kiralık onun yerine Gökhan İnler olabilir .
Forvet: Kevin Volland , Manolo Gabbiadini , Benteke , Mattia Destro
Ofansif Orta Saha: Georgi Milanov , Hiroshi Kiyotake , Giuliano Victor de Paula , Jano Ananidze
Orta Saha: Pedro Obiang , Will Hughes , Federico Casarini , Jack Cork , Oskar Hiljemark , Andrea Poli
Ofansif sağ/sol derken kanat mevkisinden mi bahsediyorsun? Öyleyse eğer;
Sağ Açık: Stephan El Shaarawy , Diego Fabbrini , Vladimir Weiss , Gabriel Torje , Luciano Narsingh
Sol Açık: Tom Ince , Andriy Yarmolenko , Julian Draxler
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Hepsi oynayıp memnun kaldığım oyuncular, değişik kariyerlerimden. Aslında daha fazla isim yazabilirim ama hepsine garanti verememMuslera konusunda bence satma derim, avrupa için Muslera seviyesinde kaleci şart, onu da şu an Türk olarak elde etmen mümkün değil, yanılmıyorsam Trabzonspor'u da bir arkadaş yönetiyor. Kolay gelsin Halil Hocam, takipteyiz
![]()
Hocam Liste harika olmuş listeye aldığım oyuncular şunlar harika oyuncular önermişssin teşekkür ediyorumçok düzenli ve anlaşıla bilir olmuş
Senin Listende de
Forvet : Kevin Volland'ı aldım , Gabidiani kira da yanlış hatırlamaıyorsam eğer değilse ilk tercihim olur
Ofansif Orta Saha : Kiyotake hariç bütün hepsine bakıcam , Kiyotake çok sakatlanıyor
Orta Saha : Orta saha kafamda biraz şekilendi gibi senin listene bir göz attıktan sonra son kararımı vericem . sorunsuz olacak tek bölge burası burayı çok dert etmiyorum
Sağ Açık : Sezon başında Narsing'i almaya çalıştım ama gelmiyordu , devre arası tekrar deneyeceğim , Torje 'de olabilr , EL sharaawy zaten listeye eklendi
Sol Açık : Yarmolenko olacak gibi orası
Rica ederim Halil Hocam, umarım faydası olur. Bu arada sene başında baktığın ama gelmek istemeyen elemanları tekrar kontrol etmeni öneririm. Oyun başladığında yeni transfer olmuş olan oyuncular kulüp değiştirmek istemiyor, devre arasında fikirleri kesinlikle değişir.![]()
aubameyang böyle yazılıyordu sanırım hala fransadaki adını yazamadığım takımdaysa gelir belki. ortasahaya gökhan inler geliyorsa başka alternatif arama al bence hem yerli![]()
Biraz geç oldu ama başarılar hocam,favorim Galatasaray![]()
Ortasaha orta
Cicero
Jordy Clasie
Michel Araai(Çok genç ama uzun süreli kariyerde 5-6 yıl sonra çok gelişiyor.)
Sebastian Leyton
Muhammet Ildiz
Zakaria Labyad
Sağ açık
Sercan Sararer
Mohamed Salah
Belki gençler ama 1-2 sezon iş yapabilecek düzeyde oyuncular bence![]()
Hocam teşekkürler ama ortak kariyerler genelde en iyisi 6-7 sezon sürüyor , onun için biraz daha erken gelişecek oyuncu önerirsen sevinitim , Sararer 'i çok rahat alırım ama yıllık 4,25 mn € 'dan aşağı fiyat istemiyor , daha önce denedik , ama genede oyunculara bakıcam tekrar teşekkürler![]()
Halil forvet için Eric Torres'i al derim.
Ortasahaya Velez'de bir çocuk var adını tam hatırlayamıyorum ama sol ayaklı on sekiz yaşında canavar gibi - oyuna girip baktığımda tekrar yazarım ismini
Muslera konusuna gelince eğer Onur'u veya Volkan'ı kaleye alamayacaksan satma derim Tolga kaldıramıyor şampiyonlar ligini.
Halil hocam bana önericek futbolcu kalmamıs yahu![]()
Hocam Dirk Kuyt iyi mi sizce? Bana profil olarak çok gereksiz bir adam olarak görünüyor. Yerine çok çok iyi sağ kanat alınabilir diye düşünüyorum. Aldığı maaşta çok geliyor. 2.8milyon euro o yaşta bir adam için çok geliyor bana.
Halil hocam forvete biliyorsun vazgeçemediğim forvet llorentealabilirsen alda juveden zor gelir
O kurada ne öle yav ama geçersihn
city mifarkını ortaya koyman halil cityi elemek için
Gittik yine en zoru cektik![]()