Sayfa 6 / 23 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 677 sonuç

Konu: 1903-2013 // 110.Yıl Kutlamaları ve Yepyeni Hedefler // Beşiktaş-1.Sezon //

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Bu arada çok fazla lafı geçmemiş ama Muhammed Demir eski öğrencim olur, Antep'ten bedavaya kapmıştım Eskişehirspor'u yönettiğim zamanlar. Kendisi gol makinesine dönüşüyor birkaç sezon içinde Ona iyi bakmanı tavsiye ederim.
    Biraz tavsiyede bulunsan nasıl bakım hangi rolde hangi mevki falan

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Biraz tavsiyede bulunsan nasıl bakım hangi rolde hangi mevki falan
    Ben fırsatçı golcü ve ya yaratıcı forvet olarak kullanmıştım. Ama fırsatçı golcü olarak daha fazla verim aldım. Antreman olarakta role çalıştırdım öncelikli olarak. Ama benim antremanlarım genelde sıkıntılı olur, sen kafana göre yap antremanları.

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Muhammeti satmayı hiç düşünmüyorum kaptanlığa çıkartıcam biraz süre sonra 2 3 sene sonra mesela fırsatçı golcüde oynatıyorum bende verim aldım baya

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Gaziantep Bir İsimle Daha Anlaştı

Gaziantepte transfer bitmiyor daha önce Muhammet Demirci Aykut Murat Ceylan gibi isimlerle anlaşan Gaziantep ekibi en son Milli kaleci Sinan Bolatla imzalayarak kadrosunu güçlendirdi

Karcenin gitmesi bekleniyor bu gelişme sonrası ayrıca transferde acaip kıran kırana bi pazarlık oldu

* İlk olarak Sinanın menajeriyle buluşan yönetim anlaşmadan vazgeçerek masadan kalktı

*İki gün sonra son kez şansını deniyen ekip Sinanın 950 bin dolar net para ve bi sürü isteğini indirerek aşağıda gördüğünüz sözleşmeyi imzaladı

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Sinan için baya zorlamışsın

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Sinan için baya zorlamışsın
    Zorlamak ne kelime Azoya üzüldüm bizden daha az ücrete Gençlere imzaladı

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Sinan'ı çok zorlamışsın.Yıllık %50 artış zorlar uzun vadeli olarak birde serbest kalma bedeli düşükmüş.

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Sinan'ı çok zorlamışsın.Yıllık %50 artış zorlar uzun vadeli olarak birde serbest kalma bedeli düşükmüş.

İlk 2 sene kasmaz bizi 3.sene başındada bi yeni sözleşme öneririm öyle halledebiliriz diye düşünüyorum açıkcası bu parayı veren varsada gitsin ben ona 5 milyon euro dedim menajeri çekti bu fiyata giderse hertürlü kardayız

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    simartma bu herifi bu kadar

saka bi yana butun maddeleri koymussun sozlesmeye. ben olsam ben de kabul ederim. ama bi anadolu kulubune Sinan Bolat gibi bi futbolcuyu alabilmek zor is. tebrik ederim. cunku normalde bile gozu hep yukseklerde olan bi kaleci. en son Porto'yla 5 senelik sozlesme imzaladi malum.

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by tombul taho View Post
    simartma bu herifi bu kadar

saka bi yana butun maddeleri koymussun sozlesmeye. ben olsam ben de kabul ederim. ama bi anadolu kulubune Sinan Bolat gibi bi futbolcuyu alabilmek zor is. tebrik ederim. cunku normalde bile gozu hep yukseklerde olan bi kaleci. en son Porto'yla 5 senelik sozlesme imzaladi malum.

Valla şımarttık ama o öyle sansın maddelerin hepsi bizden yana bütçemizi sarsmayacak tarzdan yana bence kazançlı taraf biziz şu anki bütçemize göre hayırlısı olsun

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Evet Arkadaşlar yeniden maçlarla birlikte sizlerleyim maçlarda harika gidiyoruz

Bjk maçından başlamak istiyorum maç harika bi maçtı ataklar buluyorduk Bjk deplasmanında süpriz bide gol attık bütün takım defansa dizildik son dakikalar karce bi kurtarış yapmış evde seviniyordum düşünün artık nasıl sıyırmışım

Kayseri maçı rehavete kapılmamız gereken bir maçtı attık sonra dikkatli oynadık ve yenmesini bildik

Es Es deplasmanı çok zor bi deplasmandı bide Es Es 5.sırada puan farkını kapatmam gerekti gene aynı taktik attık attık atamadık yemeyelim taktiğiyle çıktık çok şükürde yendik

Gs maçı ise nazarı olsun adamlar başka oynuyor

Mersin maçı ilk yarı onların çektiği şut 1 oda kaleyi bulmamış bizimkide 1 o da gol olmuş böyle kısır bi ilk yarı görmedim kazanmasını bildik Mersin tehlikeli takımdı sonuçta

Oluşan puan durumu ise böyle görüldüğü gibi 1 puana indirdik farkı 2 hafta sonra Es Es Bjk maçı var bakalım ne olacak

Toplu sonuçlar arada takımın yedeklerini formda tutmak için hazırlık maçı yaptım

Oluşan Puan Durumu

Guglielmo4 Puan
    kaanb30 Puan
    reys111 22 Puan
    Lesandro Parleo26 Puan
    OknSzR4 Puan
    Laz61g 8 puan
    gky1912 24 puan
    Guglielmo 12 puan
    Time Cris 2 Puan
    karayer 14 Puan
    wladcas 14 Puan

Önümüzdeki 5 maç zorlu rakiplerle evimizde oynuycaz bu büyük bi avantaj inşallah son haftayada kalmadan AVrupayı garantileriz

Bu arada puan durumunda reys111 bu hafta 4 maç bildi orasıda baya çekişmeli gidiyor yanlış yaptığım varsa hemen uyarsın oluyor bazenleri malum affınıza sığınıyorum bu konuda büyük bi çekişmede bence orda var çoğu arkadaşımıda yanıltıyorum Bjk maçı bi kişi galiba bildi örneğin EN çok bilinen maçta Gs hiç mi şans vermiyodunuz ya iyikide vermemişsiniz esasda

Tahminlerinizi bekliyorum transferler var onlarıda koyucam

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

gençler siz zorlama ne demek transfer güncellememde görün klübün tapusunu yıktım bi kaç herife

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    gençler siz zorlama ne demek transfer güncellememde görün klübün tapusunu yıktım bi kaç herife
    Bizden korkulur Juan

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

ligdeki puan durumu hakikaten evlere senlik. 4. ve 10. arasinda hersey olabilir ve bu takimlarin birbirleriyle de maclari var ustelik. en basitinden sen Bursasporla evinde oynayacaksin ve mutlaka kazanman gerekiyor.

Trabzonspor deplasmanindan cikaracagin beraberlik ve kendi evinde Fenerbahce'yi surpriz bir sekilde yenersen Avrupa Kupalari'na gidis sansin olabildigince fazla olur.

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by tombul taho View Post
    ligdeki puan durumu hakikaten evlere senlik. 4. ve 10. arasinda hersey olabilir ve bu takimlarin birbirleriyle de maclari var ustelik. en basitinden sen Bursasporla evinde oynayacaksin ve mutlaka kazanman gerekiyor.

Trabzonspor deplasmanindan cikaracagin beraberlik ve kendi evinde Fenerbahce'yi surpriz bir sekilde yenersen Avrupa Kupalari'na gidis sansin olabildigince fazla olur.
    Türkiye Kupasında Gs Tb eşleşmesi Bjk Gb eşleşmesi var ordan Bjk ya da Gb - Gs eşleşmesi çıkar en azından bunlar 5.bitirirse biz 6.olarakda gidebiliriz ama işimiz bi hayli zor bakalım maçlara şimdi başlıycam ancak iftara kadar biter

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Vay be 4 bilmişim lig durumu felaket bir anda 4.bile olabilirsin çok iyi yerdesin son maçlar seri galibiyet olmalı
    Galibiyet
    Galibiyet
    Berabere
    Galibiyet
    Galibiyet

1.Maç: Galibiyet
    2.Maç: Mağlubiyet
    3.Maç: Beraberlik
    4:Maç: Galibiyet
    5.Maç: Mağlubiyet

Fikstür zor gibi geldi bana başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Maçlar çok iyi.
    Galibiyet-Galibiyet-Galibiyet-Galibiyet-Galibiyet

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Vay be 4 bilmişim lig durumu felaket bir anda 4.bile olabilirsin çok iyi yerdesin son maçlar seri galibiyet olmalı
    Galibiyet
    Galibiyet
    Berabere
    Galibiyet
    Galibiyet
    Hakkaten tebrik ediyorum reyis

Quote Originally Posted by Umut Arda View Post
    1.Maç: Galibiyet
    2.Maç: Mağlubiyet
    3.Maç: Beraberlik
    4:Maç: Galibiyet
    5.Maç: Mağlubiyet

Fikstür zor gibi geldi bana başarılar
    Hakketen zormuş bende baktımda bi

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Maçlar çok iyi.
    Galibiyet-Galibiyet-Galibiyet-Galibiyet-Galibiyet
    Maşallah 5 de 5 diyorsun çok çok zor

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Beraberlik
    Galibiyet
    Beraberlik
    Galibiyet
    Mağlubiyet

Hocam lige kötü başlamıştın ama çok iyi toparladın takımı yaw
    Ama benim tahminime göre AL'ye malesef gidemiyosun

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

galibiyet
    beraberlik
    galibiyet
    galibiyet
    yenilgi

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Beraberlik
    Galibiyet
    Beraberlik
    Galibiyet
    Mağlubiyet

Hocam lige kötü başlamıştın ama çok iyi toparladın takımı yaw
    Ama benim tahminime göre AL'ye malesef gidemiyosun

Ya neler neler yaptık toparlamak için maçları nasıl oynadığımı görseniz ah ah

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Gaziantepsporda Son Dakika Gelişmeleri ve Bilgilendirme

Evet o gün odada oturuyordum kapı çaldı gel dedim baktım Baffo gel Baffocum dedim

-Geldim hocam
    -Yüzünden düşen binparça noldu Baffoma

-Hocam biraz sıkıntılarım var
    -Hayırdır takım içinde bi sıkıntı mı bu

-Hayır bütün arkadaşlarımdan memnunum ama memleketimi özledim
    -Oy oy kıyamam Baffoma tamam Baffo hadi eşyalarını topla git kafanı dinle kampa kadar ama bütün sorunlarını hallet gel tamam

-Sağolun hocam minnettarım ver mübarek elini öpüm babacım
    -Lan Baffo yıkıl karşımdan o kadar yaşlandık mı öküz herif git gözüm görmesin seni
    Gel bi sarılım öyle git Baffo
    (Sarılıyoruz)

-Baffo sarıl dedik töbe töbe hadi git nese
    -Görüşürüz Hocam geldiğimde takım uefada olsun
    -Lan eşek sıpası git lan
    -
    -
    -
    -
    -
    Bilgilendirme

Oyuncularımızdan Baffo ülkesine dönmüştür kısa sürede eşyalarını ailesini toplayıp geri gelecektir

İzin verdikten sonra Baffo

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Hocam çok sevaba girdin , sevindirmişsin çocukcağızı

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Sevaba girmişsin valla Adam mutluluktan uçuyor

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

ÖZEL PARLEO HABERİ

Baffo'ya bak sen ! Memleket hasreti filan hikayeymiş adam takımdan ayrılmak istiyormuş ama söylememiş , başka takımlarla antrenmanlara da çıkmış !
    Bu şok görüntüler karşısında Mustafa Hoca'nın ne yapacı ise merak konusu !

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Bana acil Baffoyu bağlayın

Dııt Dııt Dııt

-Alo kiminle görüşüyorum
    -Ebenle töbe estağrullah töbe Lan sen hani evine gitmiştin olum sahada başka takımın antremanında çekilmiş foton var lan bu nasıl iş

-Hocam dur izah edim burada bi yandan tatil yaparken bi yandanda kondisyondan düşmüm diye antreman yaptım yoksa beni biliyon hocam damarımı kesseler siyah kırmızı akar yani kanda benim damarda benim sonuçta
    -Hmmm lan Baffo olum söylesene nese lan çalışmaya devam et iyi çalış geldiğinde fit bi vücutla görücem seni kapat hadi

-Görüşürüz hocam by kib aeo
    -Küfür mü ettin lan
    Dııııııııtttttttt
    -Telefonu kapadı ah Baffo ah

Bilgilendirme

Oyuncularımızdan Baffo bilgimiz dahilinde başka takımla antremanlara katılmaktadır

G-g-g-g-b...

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

hee isteyene zırt pırt izin verme geldiklerinde fiyatlarıda özellikleride düşebiliyor..profosyonelsin işin bu gibisinden sözlerle ikna et mutsuz olsun ama takımda kalsın moraini yukarı çekersin izin verme kimseye

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Önemli bir oyuncum olsa kilit bi isim aslada bu sezon düşünmediğim bi isimdi hani yrde bulamazdı gitsn dedik bakalım

Sayfa 6 / 23 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri