Muhammeti satmayı hiç düşünmüyorum kaptanlığa çıkartıcam biraz süre sonra 2 3 sene sonra mesela fırsatçı golcüde oynatıyorum bende verim aldım baya![]()
Gaziantep Bir İsimle Daha Anlaştı
Gaziantepte transfer bitmiyor daha önce Muhammet Demirci Aykut Murat Ceylan gibi isimlerle anlaşan Gaziantep ekibi en son Milli kaleci Sinan Bolatla imzalayarak kadrosunu güçlendirdi
Karcenin gitmesi bekleniyor bu gelişme sonrası ayrıca transferde acaip kıran kırana bi pazarlık oldu
* İlk olarak Sinanın menajeriyle buluşan yönetim anlaşmadan vazgeçerek masadan kalktı
*İki gün sonra son kez şansını deniyen ekip Sinanın 950 bin dolar net para ve bi sürü isteğini indirerek aşağıda gördüğünüz sözleşmeyi imzaladı
Sinan için baya zorlamışsın![]()
Sinan'ı çok zorlamışsın.Yıllık %50 artış zorlar uzun vadeli olarak birde serbest kalma bedeli düşükmüş.
simartma bu herifi bu kadar![]()
saka bi yana butun maddeleri koymussun sozlesmeye. ben olsam ben de kabul ederim. ama bi anadolu kulubune Sinan Bolat gibi bi futbolcuyu alabilmek zor is. tebrik ederim. cunku normalde bile gozu hep yukseklerde olan bi kaleci. en son Porto'yla 5 senelik sozlesme imzaladi malum.
Evet Arkadaşlar yeniden maçlarla birlikte sizlerleyim maçlarda harika gidiyoruz
Bjk maçından başlamak istiyorum maç harika bi maçtı ataklar buluyorduk Bjk deplasmanında süpriz bide gol attık bütün takım defansa dizildik son dakikalar karce bi kurtarış yapmış evde seviniyordum düşünün artık nasıl sıyırmışım
Kayseri maçı rehavete kapılmamız gereken bir maçtı attık sonra dikkatli oynadık ve yenmesini bildik
Es Es deplasmanı çok zor bi deplasmandı bide Es Es 5.sırada puan farkını kapatmam gerekti gene aynı taktik attık attık atamadık yemeyelim taktiğiyle çıktık çok şükürde yendik
Gs maçı ise nazarı olsun adamlar başka oynuyor
Mersin maçı ilk yarı onların çektiği şut 1 oda kaleyi bulmamış bizimkide 1 o da gol olmuş böyle kısır bi ilk yarı görmedim kazanmasını bildik Mersin tehlikeli takımdı sonuçta
Oluşan puan durumu ise böyle görüldüğü gibi 1 puana indirdik farkı 2 hafta sonra Es Es Bjk maçı var bakalım ne olacak
Toplu sonuçlar arada takımın yedeklerini formda tutmak için hazırlık maçı yaptım
Oluşan Puan Durumu
Guglielmo4 Puan
kaanb30 Puan
reys111 22 Puan
Lesandro Parleo26 Puan
OknSzR4 Puan
Laz61g 8 puan
gky1912 24 puan
Guglielmo 12 puan
Time Cris 2 Puan
karayer 14 Puan
wladcas 14 Puan
Önümüzdeki 5 maç zorlu rakiplerle evimizde oynuycaz bu büyük bi avantaj inşallah son haftayada kalmadan AVrupayı garantileriz
Bu arada puan durumunda reys111 bu hafta 4 maç bildi orasıda baya çekişmeli gidiyoryanlış yaptığım varsa hemen uyarsın oluyor bazenleri malum affınıza sığınıyorum bu konuda büyük bi çekişmede bence orda var çoğu arkadaşımıda yanıltıyorum
Bjk maçı bi kişi galiba bildi örneğin
EN çok bilinen maçta Gs hiç mi şans vermiyodunuz ya iyikide vermemişsiniz esasda
Tahminlerinizi bekliyorum transferler var onlarıda koyucam
gençler siz zorlama ne demek transfer güncellememde görün klübün tapusunu yıktım bi kaç herife![]()
ligdeki puan durumu hakikaten evlere senlik. 4. ve 10. arasinda hersey olabilir ve bu takimlarin birbirleriyle de maclari var ustelik. en basitinden sen Bursasporla evinde oynayacaksin ve mutlaka kazanman gerekiyor.
Trabzonspor deplasmanindan cikaracagin beraberlik ve kendi evinde Fenerbahce'yi surpriz bir sekilde yenersen Avrupa Kupalari'na gidis sansin olabildigince fazla olur.
Vay be 4 bilmişim lig durumu felaket bir anda 4.bile olabilirsin çok iyi yerdesin son maçlar seri galibiyet olmalı
Galibiyet
Galibiyet
Berabere
Galibiyet
Galibiyet
1.Maç: Galibiyet
2.Maç: Mağlubiyet
3.Maç: Beraberlik
4:Maç: Galibiyet
5.Maç: Mağlubiyet
Fikstür zor gibi geldi bana başarılar![]()
Maçlar çok iyi.
Galibiyet-Galibiyet-Galibiyet-Galibiyet-Galibiyet![]()
Beraberlik
Galibiyet
Beraberlik
Galibiyet
Mağlubiyet
Hocam lige kötü başlamıştın ama çok iyi toparladın takımı yaw
Ama benim tahminime göre AL'ye malesef gidemiyosun![]()
galibiyet
beraberlik
galibiyet
galibiyet
yenilgi
Gaziantepsporda Son Dakika Gelişmeleri ve Bilgilendirme
Evet o gün odada oturuyordum kapı çaldı gel dedim baktım Baffo gel Baffocum dedim
-Geldim hocam
-Yüzünden düşen binparça noldu Baffoma
-Hocam biraz sıkıntılarım var
-Hayırdır takım içinde bi sıkıntı mı bu
-Hayır bütün arkadaşlarımdan memnunum ama memleketimi özledim
-Oy oy kıyamam Baffoma tamam Baffo hadi eşyalarını topla git kafanı dinle kampa kadar ama bütün sorunlarını hallet gel tamam
-Sağolun hocam minnettarım ver mübarek elini öpüm babacım
-Lan Baffo yıkıl karşımdan o kadar yaşlandık mı öküz herif git gözüm görmesin seni
Gel bi sarılım öyle git Baffo
(Sarılıyoruz)
-Baffo sarıl dedik töbe töbe hadi git nese
-Görüşürüz Hocam geldiğimde takım uefada olsun
-Lan eşek sıpası git lan
-
-
-
-
-
Bilgilendirme
Oyuncularımızdan Baffo ülkesine dönmüştür kısa sürede eşyalarını ailesini toplayıp geri gelecektir
İzin verdikten sonra Baffo![]()
![]()
Hocam çok sevaba girdin , sevindirmişsin çocukcağızı![]()
Sevaba girmişsin vallaAdam mutluluktan uçuyor
![]()
ÖZEL PARLEO HABERİ
Baffo'ya bak sen ! Memleket hasreti filan hikayeymiş adam takımdan ayrılmak istiyormuş ama söylememiş , başka takımlarla antrenmanlara da çıkmış !
Bu şok görüntüler karşısında Mustafa Hoca'nın ne yapacı ise merak konusu !
Bana acil Baffoyu bağlayın
Dııt Dııt Dııt
-Alo kiminle görüşüyorum
-Ebenle töbe estağrullah töbe Lan sen hani evine gitmiştin olum sahada başka takımın antremanında çekilmiş foton var lan bu nasıl iş
-Hocam dur izah edim burada bi yandan tatil yaparken bi yandanda kondisyondan düşmüm diye antreman yaptım yoksa beni biliyon hocam damarımı kesseler siyah kırmızı akar yani kanda benim damarda benim sonuçta
-Hmmm lan Baffo olum söylesene nese lan çalışmaya devam et iyi çalış geldiğinde fit bi vücutla görücem seni kapat hadi
-Görüşürüz hocam by kib aeo
-Küfür mü ettin lan
Dııııııııtttttttt
-Telefonu kapadı ah Baffo ah
Bilgilendirme
Oyuncularımızdan Baffo bilgimiz dahilinde başka takımla antremanlara katılmaktadır
G-g-g-g-b...
hee isteyene zırt pırt izin verme geldiklerinde fiyatlarıda özellikleride düşebiliyor..profosyonelsin işin bu gibisinden sözlerle ikna et mutsuz olsun ama takımda kalsın moraini yukarı çekersin izin verme kimseye
Önemli bir oyuncum olsa kilit bi isim aslada bu sezon düşünmediğim bi isimdi hani yrde bulamazdı gitsn dedik bakalım![]()