Liam Premier Liginde tozunu attırır(Şampiyonluk)
Bu Liam Bir Harika Dostum(Avrupaya Gider)
İşi Zor Ama Yeteneği Var(Üst Sıralar)
Küme Düşmezse İyidir(Orta Sıralar/Alt Sıralar)
Kadro güzel.Repka da iş yapmış hayret.Tromso maçı ise harika.Ben zaten Avrupa'ya gidebileceğini düşünüyorum bu sezon ankette de verdim oyumu![]()
Bomba gibi devam ediyorduk.Lige çok transferle başlamıştık ama inanılmaz bir uyum içersindeydik.Özlüyorum o günlerdeki atmosferi o heyecanı gençlerdeki başarma arzusunu kim bilir
kitabımı bitirince yeniden başlarım belki gençlerle çalışmaya onlarla gelişip onlarla çalışmaya neyse konuyu saptırmayalım kısacası takımımdan memnundum ve gitgide ünlü olmaya başlamıştım.
Bu maçta yorum atmak yerine duygularımı anlatan bir video paylaşıcam keyifli seyirler
http://www.youtube.com/watch?v=uKrERurwvUA
Video güzel oldueskileri hatırladık, ama o video senden çok benim St.Johnstonu anlatıyor. Takım berbat ötesi hangi taktiği denediysem olmuyor.
Allahtan kariyer yapmadımda rezil olmuyoruz millete
![]()
Net bir skorla ayrılmıştık 4-1 lik ağır mağlubiyetin etkisi çabuk atlatılmıştı.Aslına bakarsanız bu bölüm bu maçı anlatmaktan ziyade özel hayatımı anlatmak istiyorum size çünkü takım gerçekten inanılmaz gidiyor anlatmaya övmeye kalemim yoruldu diyebilirim.Cersei yle ilk büyük kavgamızı yapmıştık diyebilirim.Şapşal kız birazcıkda olsa hareketlerine dikkat etmeliydi takımda bizim ilişkimiz konusulurken bir başarısızlıkta kovulmazsam o suçlu bulunacaktı ona bunu anlatmıştım.Sert çıkışmıştı bana benimle olmaktan çekinip utanıyorsan bu senin bileceğin iş liam ben sen olmadanda yaşayabilirim peki sen bensiz demişti.Bense gururumu hiçe saymayarak ağzının payını hafif küfürlü bir şekilde vermiştim.Bavullarımı toplamaya hazırlanıyordum.Onunla bir daha aynı ortamda bulunamazdım.Tam bu anda telefon çaldı arayan başkandı.Cersei beni kovmak için çoktan teklif sunmuş reddedilincede ya o ya ben gibi bir blöf atmıştı ortaya bir kavgada bunu yapan bir kadın ilerde neler yapmazdıki.Sonuçta başkan beni seçmiş ve Cersei işten kovulmuştu.Sarhoş sarhoş beni arayıp küfürler savurmuştu bana.Kaç sene geçti hala bazen arar küfür eder bana gerçekten kadınlardan korkulması gerektiğini Cerseide anladım.
lige bekleneden daha iyi başlamışsın bu yıl ilk 5 içerisinde olacaksın gibi sezon sonuna kadar
Rosenborgda kimmiş diyordu başkan keyifli bir şekilde,liam seni bu takımın başına getirerek en doğru işi yaptım diyordu.Purosundan bir nefes alırken,seninle uzun yıllar devam etmek istiyorum sana güvenim sonsuz diyordu.Cersei yi kafana takma bir işe yaramayanın teki diyordu.Aklı sıra moral veriyordu bana ardarda 5-6 maç kazanamasam bana nasıl bir fırça atacağını tahmin bile edemiyordum.Bu yüzden daha fazla çalışmalıydım.Özen göstermeliydim takıma koçlarımın bazılarını değiştirdim tüm yükü ben kaldıramazdım sonuçta biraz daha profesyonel olmalıydık bunu yapacak gücümüzde vardı.
Sandnes maçı moralimizi bozmamış çok güzel sonuçlar avrupa neden olmasın ilk sezondan hadi bakalım (=
Toparlanmamız lazımdı yine sıkıntılar boy göstermeye başlamıştı.Antreman programımızı düzenledimiştim yine acaba bu durum düzelebilecekmiydi.Kitabın heyecanı kaçmasın diye söylemiyorum ama bu takımın şimdiki durumunun mimarı benim bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum.Bodo Norveçin en iyi takımı olduysa ne Cersei nede başkandan kaynaklanmıştı bu kabul edilmek zorundaydı.Efsaneydim bu kulüp için ve mütevazi olmayada niyetim yoktu
Rosenborg maçından sonra gaza gelmişiz ama şamarlamışlar sonraki 2 maçta toparlan hocaaam![]()
en yakın zamanda toparlanman lazım. Kötü oynayan oyuncuları 1-2 hafta kes akılları başına gelsin![]()
Arkadaşlar bildiğiniz üzere kısa süreli bir şehir dışına çıkmıştım eve geldiğimde ise sinirden çıldırmışa döndüm kısa süreli misafirimiz olan akrabam olmasa ağzımı acayip bozacağım kuzenim olacak mahlukat bilgisayarımdaki Bodo kariyerimi fmrte yle tamamen elden geçirmiş bütün futbolcularım messi klüp dünyanın en iyi tesis ve taraftarına sahip antrenörlerim ise sorsam kimse tanımaz alayı 5 yıldız olmuş yedek savelere baktım onlarda öyle zamanında çok eğlenerek oynadığım beşiktaş ve trabzonspor kariyerlerimi ise anlatmak dahi istemiyorum hepinizden özür diliyorum bu kadar zevk aldığım bir kariyerin kapanması gerçekten canımı yaktı diyorum tek tek düzelteyim elle saatler alacak belkide bide yanlız benim takım böyle başka takımlardada birşeyler varsa bilemiyeceğim.Hepinizden özür diliyorum hem aksattığım için güncellemeyi hemde yarıda kaldığı için konuyu kapatmaya veriyorum eğer lig veya takım önerisi yapacak olan varsa dilerse özelden dilerse burdan yazabilir tekrardan affınıza sığınıyorum zevk alan arkadaşların olduğunu düşündüğüm bir kariyerdi.
Geçmiş olsun hocam.Önce sağlam bir dayak at kuzene sonra takım önereyim sana
steam id: wladcass
ekle ordan konuşalım istersen![]()
Yeni kariyerimdeki takımı belirledim onayda yolladım trabzonspor maçından sonra açılırsa onuda güncellemeye başlıyacağım yine hikayeli yine zevkli olması için elimden geleni yapacağım sizden yine ilgi bekliyorum takipte kalın![]()