Crash dump yüzünden 2-2 dk 89'da devam eden maçtan atmıştı tekrar girdik asistana verdik 1-3 kazandı ama galibiyete pek sevinmedim açıkçası o 2-2 her şeyden kıymetli olurdu
2.Turda rakip FC Ultrecht!
Senin hatan değil ya takma kafana
Avrupa Ligi'nde 2.Tur Eşleşmeleri !
Schalke, Porto, Tottenham haricinde kalan hiçbir takımdan çekinmiyoruz
Logo yüz paketi tema vs vs bunlar yüzünden oluyor bu crash dump hatası.
Eredevisie l 25-26-27.Haftalar
Son Vitesse mağlubiyeti olmasa Ajax'la fark 6'ya çıkıyordu ona rağmen AL'ye kalmayı garantiledik
Sıradaki Maç:
Leverkusen'i geçmek çok iyi olmuş.Utrecht'i de geçeriz.Ligde ise Vitesse olmamış.
Deplasmandan turu aralayıp geldik Philips Stadion'da bu turu koparıcaz.
Eredivisie l 28.Hafta
![]()
Ligte asıl hedefimize ulaştık son 6 hafta fark 3 puan hataya gelmez aman dikkat
iyi gidiyorsun bence
sadece senin kariyerini takip ediyorum![]()
Utrecht maçı çok iyi olmuş.Çeyrek final kapılarını aralamışız artık.
utrecht karşısında iyi bir avantajla dönmüşsün crash dumpu görünce korktum bir an ama lyon kariyeri gibi olmamış sonu ligde üçüncüye herhalde bi 30 puan falan fark attın![]()
22 bildiğin uçmuşsun böyle genç oyuncu ağırlıklı takımları yönetmek çok zevkli
Bu arada Hollanda Kupası maçlarını hiç paylaşmadım onları paylaşalım hemen ilk 3 tur çok gücsüz rakipler oldugu icin atlıyorum buyrun Hollanda Kupası'nda durumumuz 3 kupayada adayız..
Çok Şanssızsın![]()
O kuradan sonra biraz mutlu oldum. Kadlec Tottenham maçına tam hazır çıkarsa çok çok iyi olur
Tottenham'ı geçen hepsini geçer hocam.Dışarda kapan içerde bitir işi diyorum.
tottenham mı avrupa liginde bir türlü yenemediğim bir takım ingilizler gerçekte hiç asılmıyor bu turnuvaya ama oyunfa maşalllahları var bize gıcıklığına mı netottenhamı geçersen kupayı da alarsın bence
![]()
Çok iyi olmuş bence gif
Eleyebilecek potansiyelimiz var.