Bekle CELTİC!
Bekle CELTİC!
3 lü savunma ve ofansif bek oynadığımız zaman topun hakimiyetini alamıyoruz maidenhead'da bende hep 3 lü oynadım top hep rakipte oluyordu güzel sonuçlar çıkıyor fakat üst liglerde sorun olmasın dikkat et. terfiyle birlikte yeni bir sisteme geçersin belki top kontrolüne dayalı.
Celtic'in kadrosunu çok beğeniyorum abi ya nedenini bilmiyorum![]()
Buna da şükür
Umarım kupada rakibim Celtic olur, ama kesin değil daha
Premier Lige çıkana kadar idare eder diye düşünüyorum bu taktikle, çünkü takım kalitesi olarak bariz derecede bir üstünlüğümüz var ve bunu kullanmak için bu taktikle oynuyorum. Maçların neredeyse hepsinde topa sahip olan biz oluyoruz.
Adamlar şuanda İskoçya'nın en güçlü takımı olduğu için olabilir mi acaba ?![]()
İnanılmaz akıcı ve güzel bir anlatım olmuş , kupa finalinde başarılar diliyorum![]()
Son 3 maçı asistana devretmek yerine kendim oynadım ve genç oyunculara şans verdim. Ayrıca Celtic maçı içinde hazırlık mahiyetinde oynadım. Son lig maçımızdan sonra 2 haftalık bir ara olacak bu arayı en iyi şekilde değerlendirip, Celtic maçını kazanmak için odaklanacağız. Bu 2 haftalık peritotta planım savunma ve hücum üzerine antreman yapıp, maça 6-7 gün kala yedek takımal bir maç yapmak.
Ligdeki Son Puan Durumu ve Lig Özeti
Kadormuzun Lig Sonu Durumu
Buradan da görebileceğiniz gibi birçok oyuncumun 10 un üstünde golü var. Bunun sebebi ise herkesi dönüşümlü olarak oynatmam ve oynadığımız hücum ağırlıklı futboldur.
Ne yazık ki her şey güllük gülistanlık değil. Kadromuzun veteranlarından Pires antremanda 5-6 aylık ağır bir sakatlık geçirdi. Ardından toparlanamayacağını düşündüğü için bu sezon sonunda futbolu bırakma kararı aldı. Biz 1 sezon daha onunla oynamayı düşünüyorduk ancak sakatlık el vermedi.
Ve beklenen an geldi. Celtic maçına gidiyorum. Futbol otoriteleri Celtic 'i mutlak favori olarak gösteriyor ve bunda haklılar. Ancak hiç kimse Rangers'ın kim olduğunu unutmamalı.
Maçın başında agresif hücum oynayıp erken gol bulmaya çalışacağım daha sonra ise golü bulabilirsem biraz daha kontrollü oyuna dönmeyi düşünüyorum. Ayrıca ödevime iyi çalışıp celtic'in en çok gol yediği dakikalarda hücuma geçeceğim. Umarım kazanırız. Allah yardımcımız olsun.
Aslında maçı canlı anlatım yapmayı düşünüyordum ancak şuanda forum pek aktif olmadığı için maç sonu paylaşım yapacağım.
arabada 5 evde 15![]()
Bebeyim Finnenin yağlamasını bekliyorum![]()
celtice dersini ver![]()
Çak şu celtice![]()
Büyük Hüsran
Maça agrasif hücum yaaprak başladık. Bol pres bol atak...
Maçın ilk dakikasında Ross Pery hücuma gelen Celtic oyuncusunu faulle durdurdu. Ancak son adam olduğu gerekçesiyle kırmızı kart gördü. Tüm planlarımız alt üst oldu.
18. dk da Sandaza kanattan gelişen atak sonucu topu önünde buldu ve güzel bir şut çııkardı. Ancak direkler gole izin vermedi.
27.dk ya geldiğimizde ise baskılı oyunumuz devam ediyordu ve ancak kontra ataktan yediğimiz bir golle 1-0 geri düştük. İşler iyice karışmaya başladı.
33. dk ise celtic yine çok net bir kontra pozisyonu yakaladı ancak top direğin dışına çarparak auta çıktı. Ardından kontrollü taktiğe geçmeye karar verdik.
34. dk da ise aut atışını kullanan kalecimiz hata yaparak topu kısa düşürdü. Takip forvet topu alarak karşı karşıya bir pozisyon yakaladı ancak kalecimiz hatasını telafi ederek gole izin vermedi.
41. dk da ise uzun bir top sonucu celticli oyuncunun kafa vuruşu üst direğin üstüne çarparak dışarı çıktı. Çok önemli bir pozisyon değildi ancak resmen direkten döndük.
İlk Yarı bitti ve 2. yarıya kontra atak taktiğiyle başladık.
61. dk da ise artık gol bulmamız lazımdı ve hücum taktiğine geri döndük.
75. dk da ise ne yazık ki duran top sonucu ceza sahamzıda oluşan karambolden bir gol yedik. Durum 2-0...
90+3 ve hakem maçı bitirdi. Şanssız bir maçtı, oyuncularım ellerinden geleni yaptılar ama aradaki farkı kapatamadık. Bekle bizi Celtic bunun intikamını alacağız.
Şimdiye farklı kariyerlerde birçok kötü sonuç almıştım ama ilk defa taraftarın bu kadar kızdığını gördüm. Şehir resmen savaş alanına döndü. Ross Perry'e kırmızı kart gösteren hakemin arabasını paramparça etmişler
Olayların büyüdüğünü fark ettiğimde bir basın açıklaması yapmak gerektiğini anladım ve kameraların akrşısına çıktım. açtım ağzımı ve yumdum gözümü, neler söylediğimi bile hatırlamıyorum. Ama söylediklerim işe yaradı ve taraftarın öfkesini desteğe yönlendirmeyi başardım. Bu gazla taraftar 1 sezon idare eder
Açıklama yaptıktan sonra taraftar...
Hoppa hoppa hoppaAdamlar 2 tane atıp yolladıalr bizi
Bebeğinin morali accık düştüğü için oyantmadım bu maç. Takım toplantısı yapıyorum adamın moral idüşüyor
Bende isterdim ama nasip değilmiş![]()
Bu arada ben hala benim sözleşmenin uzatılmasını bekliyordum. ama yönetim ben 5 maçı asistana bırakıp tatile çıktığım dönem 3 yıllık sözleşme imzalatmış bileKeşke farkında olsaydım, düşük maaş ister bütçede yer açardık
![]()
sana yakıştıramadım![]()
![]()
![]()
![]()
Anca gez tatil yap, sonra vay efendim büyük hüsran vay efendim agresif hücum![]()
![]()
![]()
Dk 1'de kk olmasaymış maç daha farklı neticeyle bitebilirmiş aslında. 2-0 kötü skor değil o kadro kalitesi ve 10 kişilik oyunu baz aldığımız zaman
rodi istifa istifa![]()
![]()
![]()
Çokta TınnnMillet birbirini yesin transfer diye. Benim sülalem raad bu sezon
ama birkaç genç alabilirim o ayrı, yönetim o kadar bütçe vermiş gençlere yatıralım bizde
Nasıl Bi Puan Durumuydu Bu Ya![]()
Puan durumu şahane ya![]()
İSKOÇ BASINI, GLASGOW'UN HOCASINI YAKALADI !
İskoçyada çok zor günler geçiren Glasgow Rangers, yeni menajeriyle bir seviye atlayarak üst lige çıkma başarısı göstermişti. Kulübün hocası RodiMood'a olan bağlılıkları artan taraftarların ise bakalım bu haberi gördükten sonra fikirleri değişecek mi?
Normal sezon devam ederken, baş ağrısını mazeret göstererek sürekli yurt dışına çıkan RodiMood, Almanya'da tedavi oluyormuş! Bilin bakalım hocayı nerde yakaladık?
RodiMood (yeşilli) Almanya'da böyle tatil yapıyor !
Tanınmamak için ne kılıklara giriyor !! (sağdaki)
Takımının kendisine önerdiği sözleşmeden bile bi-haber olan RodiMood, ezeli rakibe Celtic'e 2-0 yenildi. Herşeyden uzak, habersiz bir şekilde takım yöneten hocanın arkasında duran taraftarlar, bakalım bundan sonra aynı sempatiyi besleyebilcekler mi, bekleyip göreceğiz.
Kaynak : The Sun
" Bunlar hep ezeli rakiplerimizin ve Rangers ı bu hale düşürenlerin iddaaları. Ben sonuna kadar bu klübün yanıdnayım. Tamam, sezon devam ederken tury dışına çıktığım doğrudur. Ancak ben klüp şampiyonluğunu garantilemesinden sonra, klübe yeni yetenekler kazandırmak için araştırma seyahetlerine çıktım. Şuan klübümüzde oynayan genç yıldızlar gökten yağmıyor. Onlar birer cevher ve onları bulup çıkarmak gerekiyor. Sezon devam ederken birçok transfer denememiz oldu. Ancak bizi bu hallere düşüren FEDERASYON çalışma izni vermemekte ısrar ediyor, birçok genç yeteneğe...
Ayrıca ilk resmin benimle uzaktan yakından alakası yoktur. Yatta çekilen resimde ise ben bulunmamaktayım. Son resim ise klüpten izinli oalrak Umre Ziyareti yaptığım dönemde çekilmiştir. Müslüman bir İspanyol olamaz mıyım?
Ayrıca bu yazıalrı yazan medyaya söylüyorum ki bu klüple uğraşmaya devam ederseniz bunun acısını çıkarırız... "
umarım yeterli bir açıklama olmuşturÇünkü bu açıklamadan sonra taraftar evimiz önünde sevgi gösteri yapmaya başladı.
Celtic'e karşı yine de iyi bi mücadele göstermişsin hocam ama bi yere kadar tabii..
Kadro kalitesi denen bir şey var ama taraftarın sanırım bundan haberi yok Celtic maçının güveni % 0Ben hiç bir kariyerimde rastlamadım böyle bir olaya..
Yeni sözleşmeyi imzalamışsın haberimiz de yok , hep tatildesin orda burda![]()
Efsane takımın efsane olacak Teknik Direktörü![]()