Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 302 sonuç

Konu: Efsane Dönmek Üzere l Rangers FC l 3. Sezon

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Bekle CELTİC!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

3 lü savunma ve ofansif bek oynadığımız zaman topun hakimiyetini alamıyoruz maidenhead'da bende hep 3 lü oynadım top hep rakipte oluyordu güzel sonuçlar çıkıyor fakat üst liglerde sorun olmasın dikkat et. terfiyle birlikte yeni bir sisteme geçersin belki top kontrolüne dayalı.

Celtic'in kadrosunu çok beğeniyorum abi ya nedenini bilmiyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    lig baya çekişmeli geçmiş
    Buna da şükür

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Bekle CELTİC!
    Umarım kupada rakibim Celtic olur, ama kesin değil daha

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    3 lü savunma ve ofansif bek oynadığımız zaman topun hakimiyetini alamıyoruz maidenhead'da bende hep 3 lü oynadım top hep rakipte oluyordu güzel sonuçlar çıkıyor fakat üst liglerde sorun olmasın dikkat et. terfiyle birlikte yeni bir sisteme geçersin belki top kontrolüne dayalı.
    Premier Lige çıkana kadar idare eder diye düşünüyorum bu taktikle, çünkü takım kalitesi olarak bariz derecede bir üstünlüğümüz var ve bunu kullanmak için bu taktikle oynuyorum. Maçların neredeyse hepsinde topa sahip olan biz oluyoruz.

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Celtic'in kadrosunu çok beğeniyorum abi ya nedenini bilmiyorum
    Adamlar şuanda İskoçya'nın en güçlü takımı olduğu için olabilir mi acaba ?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Nesil
    2012

İnanılmaz akıcı ve güzel bir anlatım olmuş , kupa finalinde başarılar diliyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    İnanılmaz akıcı ve güzel bir anlatım olmuş , kupa finalinde başarılar diliyorum
    Teşekkür ederim abi, bunu senden duymak çok güzel.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Son 3 maçı asistana devretmek yerine kendim oynadım ve genç oyunculara şans verdim. Ayrıca Celtic maçı içinde hazırlık mahiyetinde oynadım. Son lig maçımızdan sonra 2 haftalık bir ara olacak bu arayı en iyi şekilde değerlendirip, Celtic maçını kazanmak için odaklanacağız. Bu 2 haftalık peritotta planım savunma ve hücum üzerine antreman yapıp, maça 6-7 gün kala yedek takımal bir maç yapmak.

Ligdeki Son Puan Durumu ve Lig Özeti

Kadormuzun Lig Sonu Durumu

Buradan da görebileceğiniz gibi birçok oyuncumun 10 un üstünde golü var. Bunun sebebi ise herkesi dönüşümlü olarak oynatmam ve oynadığımız hücum ağırlıklı futboldur.

Ne yazık ki her şey güllük gülistanlık değil. Kadromuzun veteranlarından Pires antremanda 5-6 aylık ağır bir sakatlık geçirdi. Ardından toparlanamayacağını düşündüğü için bu sezon sonunda futbolu bırakma kararı aldı. Biz 1 sezon daha onunla oynamayı düşünüyorduk ancak sakatlık el vermedi.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ve beklenen an geldi. Celtic maçına gidiyorum. Futbol otoriteleri Celtic 'i mutlak favori olarak gösteriyor ve bunda haklılar. Ancak hiç kimse Rangers'ın kim olduğunu unutmamalı.

Maçın başında agresif hücum oynayıp erken gol bulmaya çalışacağım daha sonra ise golü bulabilirsem biraz daha kontrollü oyuna dönmeyi düşünüyorum. Ayrıca ödevime iyi çalışıp celtic'in en çok gol yediği dakikalarda hücuma geçeceğim. Umarım kazanırız. Allah yardımcımız olsun.

Aslında maçı canlı anlatım yapmayı düşünüyordum ancak şuanda forum pek aktif olmadığı için maç sonu paylaşım yapacağım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

arabada 5 evde 15

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bebeyim Finnenin yağlamasını bekliyorum

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

celtice dersini ver

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Çak şu celtice

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Büyük Hüsran

Maça agrasif hücum yaaprak başladık. Bol pres bol atak...

Maçın ilk dakikasında Ross Pery hücuma gelen Celtic oyuncusunu faulle durdurdu. Ancak son adam olduğu gerekçesiyle kırmızı kart gördü. Tüm planlarımız alt üst oldu.

18. dk da Sandaza kanattan gelişen atak sonucu topu önünde buldu ve güzel bir şut çııkardı. Ancak direkler gole izin vermedi.

27.dk ya geldiğimizde ise baskılı oyunumuz devam ediyordu ve ancak kontra ataktan yediğimiz bir golle 1-0 geri düştük. İşler iyice karışmaya başladı.

33. dk ise celtic yine çok net bir kontra pozisyonu yakaladı ancak top direğin dışına çarparak auta çıktı. Ardından kontrollü taktiğe geçmeye karar verdik.

34. dk da ise aut atışını kullanan kalecimiz hata yaparak topu kısa düşürdü. Takip forvet topu alarak karşı karşıya bir pozisyon yakaladı ancak kalecimiz hatasını telafi ederek gole izin vermedi.

41. dk da ise uzun bir top sonucu celticli oyuncunun kafa vuruşu üst direğin üstüne çarparak dışarı çıktı. Çok önemli bir pozisyon değildi ancak resmen direkten döndük.

İlk Yarı bitti ve 2. yarıya kontra atak taktiğiyle başladık.

61. dk da ise artık gol bulmamız lazımdı ve hücum taktiğine geri döndük.

75. dk da ise ne yazık ki duran top sonucu ceza sahamzıda oluşan karambolden bir gol yedik. Durum 2-0...

90+3 ve hakem maçı bitirdi. Şanssız bir maçtı, oyuncularım ellerinden geleni yaptılar ama aradaki farkı kapatamadık. Bekle bizi Celtic bunun intikamını alacağız.

Şimdiye farklı kariyerlerde birçok kötü sonuç almıştım ama ilk defa taraftarın bu kadar kızdığını gördüm. Şehir resmen savaş alanına döndü. Ross Perry'e kırmızı kart gösteren hakemin arabasını paramparça etmişler

Olayların büyüdüğünü fark ettiğimde bir basın açıklaması yapmak gerektiğini anladım ve kameraların akrşısına çıktım. açtım ağzımı ve yumdum gözümü, neler söylediğimi bile hatırlamıyorum. Ama söylediklerim işe yaradı ve taraftarın öfkesini desteğe yönlendirmeyi başardım. Bu gazla taraftar 1 sezon idare eder

Açıklama yaptıktan sonra taraftar...

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

arabada 5 evde 15
    Hoppa hoppa hoppa Adamlar 2 tane atıp yolladıalr bizi

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Bebeyim Finnenin yağlamasını bekliyorum
    Bebeğinin morali accık düştüğü için oyantmadım bu maç. Takım toplantısı yapıyorum adamın moral idüşüyor

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    celtice dersini ver
    Quote Originally Posted by Didier Drogbaa View Post
    Çak şu celtice
    Bende isterdim ama nasip değilmiş

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu arada ben hala benim sözleşmenin uzatılmasını bekliyordum. ama yönetim ben 5 maçı asistana bırakıp tatile çıktığım dönem 3 yıllık sözleşme imzalatmış bile Keşke farkında olsaydım, düşük maaş ister bütçede yer açardık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

sana yakıştıramadım

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Anca gez tatil yap, sonra vay efendim büyük hüsran vay efendim agresif hücum
    Dk 1'de kk olmasaymış maç daha farklı neticeyle bitebilirmiş aslında. 2-0 kötü skor değil o kadro kalitesi ve 10 kişilik oyunu baz aldığımız zaman

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

rodi istifa istifa

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

sana yakıştıramadım
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Anca gez tatil yap, sonra vay efendim büyük hüsran vay efendim agresif hücum
    Dk 1'de kk olmasaymış maç daha farklı neticeyle bitebilirmiş aslında. 2-0 kötü skor değil o kadro kalitesi ve 10 kişilik oyunu baz aldığımız zaman
    rodi istifa istifa
    Taraftar sonuna kadar arkamda bi kerem taam mı Yönetim zaten finale katılmayı hedeflemişti, istediklerini yaptım

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Çokta Tınnn Millet birbirini yesin transfer diye. Benim sülalem raad bu sezon ama birkaç genç alabilirim o ayrı, yönetim o kadar bütçe vermiş gençlere yatıralım bizde

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

Nasıl Bi Puan Durumuydu Bu Ya

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Puan durumu şahane ya

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

İSKOÇ BASINI, GLASGOW'UN HOCASINI YAKALADI !

İskoçyada çok zor günler geçiren Glasgow Rangers, yeni menajeriyle bir seviye atlayarak üst lige çıkma başarısı göstermişti. Kulübün hocası RodiMood'a olan bağlılıkları artan taraftarların ise bakalım bu haberi gördükten sonra fikirleri değişecek mi?

Normal sezon devam ederken, baş ağrısını mazeret göstererek sürekli yurt dışına çıkan RodiMood, Almanya'da tedavi oluyormuş! Bilin bakalım hocayı nerde yakaladık?

RodiMood (yeşilli) Almanya'da böyle tatil yapıyor !

Tanınmamak için ne kılıklara giriyor !! (sağdaki)

Takımının kendisine önerdiği sözleşmeden bile bi-haber olan RodiMood, ezeli rakibe Celtic'e 2-0 yenildi. Herşeyden uzak, habersiz bir şekilde takım yöneten hocanın arkasında duran taraftarlar, bakalım bundan sonra aynı sempatiyi besleyebilcekler mi, bekleyip göreceğiz.

Kaynak : The Sun

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    İSKOÇ BASINI, GLASGOW'UN HOCASINI YAKALADI !

İskoçyada çok zor günler geçiren Glasgow Rangers, yeni menajeriyle bir seviye atlayarak üst lige çıkma başarısı göstermişti. Kulübün hocası RodiMood'a olan bağlılıkları artan taraftarların ise bakalım bu haberi gördükten sonra fikirleri değişecek mi?

Normal sezon devam ederken, baş ağrısını mazeret göstererek sürekli yurt dışına çıkan RodiMood, Almanya'da tedavi oluyormuş! Bilin bakalım hocayı nerde yakaladık?

RodiMood (yeşilli) Almanya'da böyle tatil yapıyor !

Tanınmamak için ne kılıklara giriyor !! (sağdaki)

Takımının kendisine önerdiği sözleşmeden bile bi-haber olan RodiMood, ezeli rakibe Celtic'e 2-0 yenildi. Herşeyden uzak, habersiz bir şekilde takım yöneten hocanın arkasında duran taraftarlar, bakalım bundan sonra aynı sempatiyi besleyebilcekler mi, bekleyip göreceğiz.

Kaynak : The Sun
    " Bunlar hep ezeli rakiplerimizin ve Rangers ı bu hale düşürenlerin iddaaları. Ben sonuna kadar bu klübün yanıdnayım. Tamam, sezon devam ederken tury dışına çıktığım doğrudur. Ancak ben klüp şampiyonluğunu garantilemesinden sonra, klübe yeni yetenekler kazandırmak için araştırma seyahetlerine çıktım. Şuan klübümüzde oynayan genç yıldızlar gökten yağmıyor. Onlar birer cevher ve onları bulup çıkarmak gerekiyor. Sezon devam ederken birçok transfer denememiz oldu. Ancak bizi bu hallere düşüren FEDERASYON çalışma izni vermemekte ısrar ediyor, birçok genç yeteneğe...

Ayrıca ilk resmin benimle uzaktan yakından alakası yoktur. Yatta çekilen resimde ise ben bulunmamaktayım. Son resim ise klüpten izinli oalrak Umre Ziyareti yaptığım dönemde çekilmiştir. Müslüman bir İspanyol olamaz mıyım?

Ayrıca bu yazıalrı yazan medyaya söylüyorum ki bu klüple uğraşmaya devam ederseniz bunun acısını çıkarırız... "

umarım yeterli bir açıklama olmuştur Çünkü bu açıklamadan sonra taraftar evimiz önünde sevgi gösteri yapmaya başladı.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Celtic'e karşı yine de iyi bi mücadele göstermişsin hocam ama bi yere kadar tabii..

Kadro kalitesi denen bir şey var ama taraftarın sanırım bundan haberi yok Celtic maçının güveni % 0 Ben hiç bir kariyerimde rastlamadım böyle bir olaya..

Yeni sözleşmeyi imzalamışsın haberimiz de yok , hep tatildesin orda burda

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Celtic'e karşı yine de iyi bi mücadele göstermişsin hocam ama bi yere kadar tabii..

Kadro kalitesi denen bir şey var ama taraftarın sanırım bundan haberi yok Celtic maçının güveni % 0 Ben hiç bir kariyerimde rastlamadım böyle bir olaya..

Yeni sözleşmeyi imzalamışsın haberimiz de yok , hep tatildesin orda burda
    Yalan ya

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Efsane takımın efsane olacak Teknik Direktörü

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post