Şampiyonlar Ligi'nden elendik, ligde puan farkı açıldı ve yarıştan koptuk.Oynadığımız kumar tutmadı.En azından Türkiye Kupası'nı alıp sezonu bir kupayla tamamlamak istiyoruz.
Şampiyonlar Ligi'nden elendik, ligde puan farkı açıldı ve yarıştan koptuk.Oynadığımız kumar tutmadı.En azından Türkiye Kupası'nı alıp sezonu bir kupayla tamamlamak istiyoruz.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
En azından sezonu bir kupayla tamamlayabildik.Gelen bütçeye göre takıma bolca takviye yapmayı planlıyorum ve her zaman olduğu gibi yaşlı isimlerle yollarımızı ayıracağız.
Nam-ı diğer [Rec]ep
ligde iki senede de topladığın puan gayet iyi ama işte gs işi abartıyo![]()
Bence de iyi puan toplamışsın ama GS feci şişmiş bu oyunda düzeltirler inşallah seneye. Hiç puan kaybetmiyor mübarek.
Sezonun ikinci yarısının ortasına kadar kafa kafaya götürüyoruz.Ben as kadroyu Şampiyonlar Ligi'ne saklayınca puan kayıpları geliyor ve hemen ikinciliğe düşüyoruz.İki sezondur böyle oluyor.Umarım önümüzdeki sezon bu şanssızlığımızı bozacağız.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Silivriye gitmek için yola çıkıyorum şu an.Oraya varır varmaz kaldığım yerden devam edeceğim.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Sow hariç diğer oyuncuları istediğim fiyata yolladım ama Sow ille de gitmek isteyince malesef bu kadar ucuza bırakmak zorunda kaldım.Ligde de yabancı sınırı sürekli azaldığından fazla yabancı alamıyorum.Elimizdeki yabancı gençleri bile kiralık yollamak zorunda kaldık.
Nam-ı diğer [Rec]ep
gökhan töreye çok fazla maaş vermişsin bence
Güzel gruba düştük.6'da 6 yapabileceğimiz bir grup bence.İnşallah istediğimiz puanları toplayıp bir üst tura çıkabiliriz.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Grubun iyi çıkarsın bence gruptan![]()
Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.Tahmin ettiğim gibi bu da çok uzun sürmedi.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep