ooooo kupa geliyo kupa geliyo![]()
Kupa bizim dert etme![]()
Ve Maç Bitti Şampiyon PORTSMOUTH ! AFERİN ASLANLAR AFERİN !
VE SONUNDA KUPA PORTSMOUT'TA !
Şampiyonluğun Mimarları ! Krallar !
Asist kralı Fahey !
Devre arasında katıldı takıma 20 maçta 10 gol 6 asist ile yıldızlaştı !
Obika - Afobe onları birbirinden ayırmak asla mümkün olmadı biri 14 diğeri 15 gol attı hücumda çok iyi anlaştılar !
championshipteyiz galiba hocam kaçıncı sezon bu takip edemedik![]()
obika afobe gol sayıları çok iyi üstüne baya da asist yapmışlar müthiş bir ikili olmuşlar
Arkadaslar oncelikle bu kariyeri kimse takip etmese de devam ettirme karari aldim. Ben oynarken cok egleniyorum Tolga da okumaktan zevk aliyormus. Yani ben devam etmeyi planliyorum. Takip eden etmeyen herkese sonsuz tesekkurlerimi sunarim..
Transfer konusuna geçelim hemen. Benim kariyerlerimi takip edenler bilir yasli oyunculara pek ilgi gostermem genclerle calisirim. Yaptigim transferlerle suan Championship'in en gec kadrosunu kurduk. Gençlerin arasında bazilari profillerinin hakkini verirse dünya yıldızı bile olurlar. Yarın ogleye butun transferlero acikliyorum. Iyi geceler dilerim...
dünya yıldızıvavvvv
Şuan değiller ama ileride olabilirlerLuke James'in profili çok iyi hakkını verebilecek mi bakalım ? Ross Perry opsiyonlu kiralandı yakından tanıdığım çok iyi bir stoper. Kalecimiz Franja Dinamodan alındı. Direk ilk 11 oynayacak gelişirse çok iyi bir kaleci olabilir. Simon Thern ise ortasahanın bel kemiiği en önemli oyuncumuz olacak geriden yapacağı iyi işler sayesinde ligde kalırız umarım..
Spoiler: Transferler
Spoiler: Bunlarda Geleceği Parlak İlk Günden Beri Oynattığım Gençlerim
webster iyiymiş aldığın iskoç stoper de gayet güzel bir transfer olmuş
golleri göstermen güzel olmuş başkan da bile gelmedi ya![]()